Λέμε από άποψη ότι δεν θα χάσουν τα λεφτά τουςΌχι μόνο δικηγόρους....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απειλή από τοκογλύφους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Τι λες ρε μεγαλε. Όταν τσίμπαγε τα φράγκα ήταν καλά? Ένα ένα τα κοκαλακια σπάσιμοαπο 500χιλ μεχρι 1 εκ.ευρω σε τραπεζες. απο εκει και μετα επειδη ειναι απελπισμενος πανω απο 10 με 12 χρονια, ολο και καποια δανεικα θα πηρε απο τοκογλυφους για να συντηρηθει. δεν τον πλησιαζω χρονια τωρα διοτι η φημη του απατεωνα ολοενα και δυναμωνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φυλακη να παει. δεν ειναι αρκετο ?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.985
- Πόντοι
- 6.256
Εκανε δουλειες ρισκαρωντας χρηματα αλλων, αν κερδιζε θα τα ετρωγε αυτος, τωρα που εχασε θελει να τα χασουν οι αλλοι,Τι λες ρε μεγαλε. Όταν τσίμπαγε τα φράγκα ήταν καλά? Ένα ένα τα κοκαλακια σπάσιμο
Θεωρω οτι ολα στην ελλαδα ειναι λαμογιες και αρπαχτες, ακομα και οι ξενοι για να αρπαξουν ερχονται,
Αυτο εχει περασει η ελλαδα προς τα εξω,
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.741
- Πόντοι
- 2.306
Να σας πω μια φάση 2009. Πήγαινα να κλείσω μια δουλειά 4 αυτοκίνητα πώληση, σε μια εταιρεία. Ο ιδιοκτήτης είχε το γραφείο σε ένα δεύτερο όροφο χωρίς ασανσέρ και ανέβαινα τις σκάλες ήταν καλοκαιράκι όπως τώρα. Δύο τύποι από πίσω μου γομάρια τους ακούω να ανεβαίνουν και αυτοί και με προφταινουν. Φίλε στον Γιαννάκη πας και εσύ; Καλύτερα μη πας τώρα έχει ραντεβού με εμάς. Και με προσπερνάνε και κοιτάζω είχαν περασμένα σιδερικα με θήκες . Κατέβηκα αμέσως δεν με επερνε κοιτάζω από κάτω είχαν παρκαρισμενο ένα Μερσεντές..... Είμαι σίγουρος τον έπεισαν τον Γιαννάκη.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Πού'ναι οι καλές εποχές που κάναμε ρεσάλτα ή αργότερα ληστεύαμε άμαξες της union και τρένα...φιλε δεν ξερω ποσες επιτυχημενες ληστειες εγιναν τα τελευταια χρονια (και αν εγιναν), μονο κανα ΑΤΜ ξηλωνουν.
Το χρημα σιγα σιγα γινεται πληρως ηλεκτρονικο, οι τραπεζες κλεινουν τα καταστηματα τους ή τα κανουν γραφεια, δεν εχουν τα μετρητα που ειχαν καποτε. Να κανεις ληστεια για 20 χιλιαρικα και 99% πιθανοτητα να σε πιασουν, δεν αξιζει. 15 χρονια πριν, κατι γινοταν.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Μερτσέντα είχαν ρε φίλε, κελεπούρια, σε αυτούς έπρεπε να πασάρεις τα 4 τουτού...Να σας πω μια φάση 2009. Πήγαινα να κλείσω μια δουλειά 4 αυτοκίνητα πώληση, σε μια εταιρεία. Ο ιδιοκτήτης είχε το γραφείο σε ένα δεύτερο όροφο χωρίς ασανσέρ και ανέβαινα τις σκάλες ήταν καλοκαιράκι όπως τώρα. Δύο τύποι από πίσω μου γομάρια τους ακούω να ανεβαίνουν και αυτοί και με προφταινουν. Φίλε στον Γιαννάκη πας και εσύ; Καλύτερα μη πας τώρα έχει ραντεβού με εμάς. Και με προσπερνάνε και κοιτάζω είχαν περασμένα σιδερικα με θήκες . Κατέβηκα αμέσως δεν με επερνε κοιτάζω από κάτω είχαν παρκαρισμενο ένα Μερσεντές..... Είμαι σίγουρος τον έπεισαν τον Γιαννάκη.
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.766
- Πόντοι
- 456
συμφωνω. τα δανεικα πρεπει να επιστρεφονται. οταν τα παιρνει καποιος ειναι καλα. στην επιστροφη αρχιζει τις μαγκιες.Τι λες ρε μεγαλε. Όταν τσίμπαγε τα φράγκα ήταν καλά? Ένα ένα τα κοκαλακια σπάσιμο
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.766
- Πόντοι
- 456
για μενα εδω και χρονια οποιος μου ζητα χρηματα, ακομα και μικρα ποσα απο 50-100 ευρω και πανω, κανω αμεσως σκεψεις να διακοψω επαφες μαζι του. με λιγα λογια δεν τσιμπαω αμα ο αλλος ερχεται στην πορτα μου για λεφτα.Και πάλι, είναι πολύ πιο πιθανό το σενάριο "δώστε και σώστε ανήψια, θα με φάνε οι τοκογλύφοι" παρά να υπάρχουν στ' αλήθεια οι τοκογλύφοι. Είναι νομίζω πολύ συνηθισμένος τρόπος να υφαρπάζεις μεγάλα ποσά από συγγενείς και να μην έχουν και παράπονο, να λένε "πάλι καλά τον σώσαμε από τους παλιανθρώπους".
Κάτι παρόμοια μας έλεγε ένας δικός μας "βοήθεια, θα μου σφραγίσουν μια επιταγή και θα χάσω το σπίτι μου". Δεν τσιμπήσαμε.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Το κακό φίλε είναι ότι πάει δεν πάει φυλακή, τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών κδποιος τα πληρώνει...φυλακη να παει. δεν ειναι αρκετο ?
Κι αυτός ο κάποιος είμαστε εμείς οι νορμάλ που ΔΕΝ κάνουμε μαλακίες. Οι σωστοί.
Και δε με νοιάζει αν τα λεφτά που αφήνει ο κάθε παπάρας φέσι ήταν διακοποδάνειο ή στεγαστικό, για μένα ΕΙΝΣΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.766
- Πόντοι
- 456
ποσο δικιο εχεις.Το κακό φίλε είναι ότι πάει δεν πάει φυλακή, τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών κδποιος τα πληρώνει...
Κι αυτός ο κάποιος είμαστε εμείς οι νορμάλ που ΔΕΝ κάνουμε μαλακίες. Οι σωστοί.
Και δε με νοιάζει αν τα λεφτά που αφήνει ο κάθε παπάρας φέσι ήταν διακοποδάνειο ή στεγαστικό, για μένα ΕΙΝΣΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 726
- Πόντοι
- 311
Αχαρακτήριστος είναι αυτός φίλε μου όχι εμείς προφανώς και αυτά που του λέμε για όπλα κλπ δεν είναι σοβαρά πράγματα το θέμα είναι πως αχαρακτήριστος είναι εκείνος διότι έβαλε προπάντων την οικογένεια του σε κίνδυνο διότι τα άτομα αυτά θα σου ρουφήξουν και το μεδούλι για να πάρουν αυτά που τους χρωστάς δεν σου δίνουν λεφτά από την καλή τους την καρδιά και να τους δώσεις στους μπάτσους πολύ πιθανόν να έχουν άκρες και μέσα στην στενή και έξω η αλήθεια λάμπει για όλους και για τον θύτη και για το θύμα θέλω να πω πως και μέσα στην στενή με μια εντολή τους μπορεί ο τύπος να γεμίσει σφαίρες ακόμα χειρότερα αντί για αυτόν να πάνε στην γυναίκα του και στα παιδιά του1. Με σοκάρει απίστευτα η σκληρότητα που δείχνουν κάποιοι εδώ μέσα σε ένα απίστευτα σοβαρό θέμα. Είστε αχαρακτήριστοι
2. Τι είναι ακριβώς τοκογλύφος; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά. Και για ποιο πούστη λόγο να πας σε εναν τέτοιο; Και πόσο εύκολο είναι να βρεις κάτι τέτοιο;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
Οι τοκο λεφτά δε σου δίνουν να χτυπιέσαι κάτω αν δεν έχεις επί δύο τουλάχιστον αυτά που θα σου πάρουν....φίδια είναι η υπόθεση του θείου...αν δίναν έτσι χρήμα αβερτα οι μισοί Έλληνες θα διακοπαρανε κατ για ένα εξάμηνο τον χρόνο εναλλάξ....
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
Επίσης ενημερωτικά αν ήταν να φωνάζεις μπράβους για θαψιμο ταλαιπωρων θα χάνε μείνει τρεις και ο κούκος στην πιάτσα...οι περιπτώσεις που καταλήγουν με παπούτσια τιταν είναι απειροελάχιστες....πολύ φιδιας ο μπάρμπας,το νου σου σε πάει για ψειρισμα
Ζει αυτός τώρα; Περπατάει;Κάτι παρόμοια μας έλεγε ένας δικός μας "βοήθεια, θα μου σφραγίσουν μια επιταγή και θα χάσω το σπίτι μου". Δεν τσιμπήσαμε.
bloom5
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2009
- Like
- 9.288
- Πόντοι
- 1.046
Δε χρωστούσε σε τοκογλύφους. οπότε μια χαρά ζει. Πάντως, δεν του πήραν το σπίτι και οι επιταγές έχουν πληρωθεί. Βέβαια, ζει πλέον με τη σύνταξη του ΙΚΑ και μετά βίας πληρώνει εγκαίρως το ρεύμα και πούλησε το αυτοκίνητο.Ζει αυτός τώρα; Περπατάει;
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Τυπε η Κυρία στην φώτο γνωστή σου ή του επαγγέλματος?Δε χρωστούσε σε τοκογλύφους. οπότε μια χαρά ζει. Πάντως, δεν του πήραν το σπίτι και οι επιταγές έχουν πληρωθεί. Βέβαια, ζει πλέον με τη σύνταξη του ΙΚΑ και μετά βίας πληρώνει εγκαίρως το ρεύμα και πούλησε το αυτοκίνητο.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.200
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε, οι τιμές στα συμβόλαια έχουν πιάσει πάτο, οπότε ας τις πάρει πολύ σοβαρά τις απειλες.
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.766
- Πόντοι
- 456
ας προσεχεΤυπε, οι τιμές στα συμβόλαια έχουν πιάσει πάτο, οπότε ας τις πάρει πολύ σοβαρά τις απειλες.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Το να μίλησετε στην Αστυνομία το σκέφτηκε κανείς;
Εδώ γελάμε τύπε!
Λόγω δουλειάς έχω πάρε δώσε με το εκβιαστών.. καλύτερα να ζητήσει προστασία από την Νικολούλη περισσότερες πιθανότητες έχει να την γλιτώσει...