Νέα

Απειλή από τοκογλύφους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.318
Πόντοι
1.056
Αναλόγως πόσα λεφτα χρωστάει......μιλάμε για εξαψηφιο νούμερο ?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
πριν λιγες μερες εμαθα οτι συγγενης μου 55χρ, κατεστραμμενος και με χρεη πανω απο 500χιλ ευρω σε τραπεζες, απειληθηκε απο τοκογλυφους για τη ζωη του. εχει μπλεξει και με τον Σωρρα ο ηλιθιος εδω και καμποσα χρονια.
Σώρρας, ε; Μάλιστα.

Γιατί θα πρέπει να σωθεί ένας τέτοιος κόπανος, τύπε; :think:

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.564
Πόντοι
456
%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%83.gif

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Εγώ έχω αλλάξει πόλη για τέτοιο θέμα και ακόμα με ψάχνουν μην φοβάσαι όμως τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα μέτα όλα οκ στη ζωή .όλα καλά

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.025
Πόντοι
6.056
1. Με σοκάρει απίστευτα η σκληρότητα που δείχνουν κάποιοι εδώ μέσα σε ένα απίστευτα σοβαρό θέμα. Είστε αχαρακτήριστοι

2. Τι είναι ακριβώς τοκογλύφος; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά. Και για ποιο πούστη λόγο να πας σε εναν τέτοιο; Και πόσο εύκολο είναι να βρεις κάτι τέτοιο;
Ε δεν ειμαστε στο πανελ της Τατι και της Τζινας να ριχνουμε μαυρο δακρυ ον καμερα.Και για να 'χουμε καλο ερωτημα εσυ για τοκογλυφο ψαχνεις μαν:think::confused::confused::confused:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
πριν λιγες μερες εμαθα οτι συγγενης μου 55χρ, κατεστραμμενος και με χρεη πανω απο 500χιλ ευρω σε τραπεζες, απειληθηκε απο τοκογλυφους για τη ζωη του. εχει μπλεξει και με τον Σωρρα ο ηλιθιος εδω και καμποσα χρονια.
το ερωτημα ειναι κατα ποσο μπορει οντως να απειλειται η ζωη ενος βλακα χρεωμενου απο τετοια κυκλωματα στην Ελλαδα? δεν εχω αντιληφθει ομολογω να συμβαινει αυτο. ακομα νομιζω δεν ειμαστε Κολομβια η Μεξικο.
δεν μιλαω αν συνεβη για 1 η 2 η 3 φορες στα εγκληματικα χρονικα του τοπου, αλλα αν οντως μπορει να εχει βαση αυτος ο ισχυρισμος του παπαρα συγγενη μου.
εννοειται πως ζητα δανεικα απο ολους που συνανταει και εννοειται πως μετα απο τις πιστολιες που εχει ριξει σε πολυ κοσμο, παιρνει τα @@ του.
Τύπε, αν δεν έχει περιουσία να πουλήσει, και δεν έχει τρόπο να βρει τα λεφτά, δύσκολα τα πράγματα.
Ας μπουκάρει σε καμιά τράπεζα μπας και ρεφάρει. Αν όχι, θα τον πάνε μέσα. Καλύτερα μέσα, παρά στο χώμα.
Τώρα θα μου πεις οτι και μέσα μπορεί να τον πειράξουν, αλλά μπορεί και όχι. Αν κάτσει έξω, θα τον πειράξουν 100%.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Ας μπουκάρει σε καμιά τράπεζα μπας και ρεφάρει.
φιλε δεν ξερω ποσες επιτυχημενες ληστειες εγιναν τα τελευταια χρονια (και αν εγιναν), μονο κανα ΑΤΜ ξηλωνουν.
Το χρημα σιγα σιγα γινεται πληρως ηλεκτρονικο, οι τραπεζες κλεινουν τα καταστηματα τους ή τα κανουν γραφεια, δεν εχουν τα μετρητα που ειχαν καποτε. Να κανεις ληστεια για 20 χιλιαρικα και 99% πιθανοτητα να σε πιασουν, δεν αξιζει. 15 χρονια πριν, κατι γινοταν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ιδιαιτέρως δύσκολη η κατάσταση.
Εαν μπορέσει και κάνει κάποια καινούργια συμφωνία με τον δανειστή δίνοντας αρκετά απο τα οφειλόμενα μπορεί και να........την βγάλει καθαρή, αλλιώς ετοιμάστε κόλλυβα.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Ας του δώσει ο Σώρρας το μερίδιο του από τα 600.000.000.000 να ξεχρεώσει.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
1. Με σοκάρει απίστευτα η σκληρότητα που δείχνουν κάποιοι εδώ μέσα σε ένα απίστευτα σοβαρό θέμα. Είστε αχαρακτήριστοι

2. Τι είναι ακριβώς τοκογλύφος; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά. Και για ποιο πούστη λόγο να πας σε εναν τέτοιο; Και πόσο εύκολο είναι να βρεις κάτι τέτοιο;
Σου δανείζει με τόκο ένα χ ποσό και δικούς του όρους και με δικούς του τρόπους είσπραξης

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
το ερωτημα ειναι κατα ποσο μπορει οντως να απειλειται η ζωη ενος βλακα χρεωμενου απο τετοια κυκλωματα στην Ελλαδα? δεν εχω αντιληφθει ομολογω να συμβαινει αυτο. ακομα νομιζω δεν ειμαστε Κολομβια η Μεξικο.
δεν μιλαω αν συνεβη για 1 η 2 η 3 φορες στα εγκληματικα χρονικα του τοπου, αλλα αν οντως μπορει να εχει βαση αυτος ο ισχυρισμος του παπαρα συγγενη μου.
εννοειται πως ζητα δανεικα απο ολους που συνανταει και εννοειται πως μετα απο τις πιστολιες που εχει ριξει σε πολυ κοσμο, παιρνει τα @@ του.
Φίλε οι τοκογλυφοι δεν σου δεινουν τόσο εύκολα λεφτά εάν δεν είναι καλυμμένοι 100% . Δεν δείξουν λεφτά εάν δεν ξέρουν ότι υπάρχει αντίκρισμα . σε ακίνητα ποιο πολύ όποτε μάλλον να σας ψειρίσει θέλει μάλλον .
Δεν είναι τίποτα παιδάκια αγραματα αυτοι που κάνουν τοκογλυφίες . Έχουν δικηγόρους από πίσω και μάλιστα καλούς

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Φίλε οι τοκογλυφοι δεν σου δεινουν τόσο εύκολα λεφτά εάν δεν είναι καλυμμένοι 100% . Δεν δείξουν λεφτά εάν δεν ξέρουν ότι υπάρχει αντίκρισμα . σε ακίνητα ποιο πολύ όποτε μάλλον να σας ψειρίσει θέλει μάλλον .
Δεν είναι τίποτα παιδάκια αγραματα αυτοι που κάνουν τοκογλυφίες . Έχουν δικηγόρους από πίσω και μάλιστα καλούς
Όχι μόνο δικηγόρους....

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Εκπλήσσομαι που ούτε ένας δε σκέφτηκε το πολύ πιθανό ενδεχόμενο ο θείος να λέει "βοήθεια, με κυνηγάν οι τοκογλύφοι" ώστε να μπορέσει να αποσπάσει από τους πονόψυχους συγγενείς κι άλλα χρήματα.

Το βρίσκω πολύ πιο πιθανό από το να χρωστάει σε τοκογλύφους και να έχουν αφήσει το χρέος να φτάσει στο μισό εκατομμύριο.

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.766
Πόντοι
456
Αναλόγως πόσα λεφτα χρωστάει......μιλάμε για εξαψηφιο νούμερο ?
απο 500χιλ μεχρι 1 εκ.ευρω σε τραπεζες. απο εκει και μετα επειδη ειναι απελπισμενος πανω απο 10 με 12 χρονια, ολο και καποια δανεικα θα πηρε απο τοκογλυφους για να συντηρηθει. δεν τον πλησιαζω χρονια τωρα διοτι η φημη του απατεωνα ολοενα και δυναμωνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σώρρας, ε; Μάλιστα.

Γιατί θα πρέπει να σωθεί ένας τέτοιος κόπανος, τύπε; :think:
φυλακη να παει. δεν ειναι αρκετο ?

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.766
Πόντοι
456
Εκπλήσσομαι που ούτε ένας δε σκέφτηκε το πολύ πιθανό ενδεχόμενο ο θείος να λέει "βοήθεια, με κυνηγάν οι τοκογλύφοι" ώστε να μπορέσει να αποσπάσει από τους πονόψυχους συγγενείς κι άλλα χρήματα.

Το βρίσκω πολύ πιο πιθανό από το να χρωστάει σε τοκογλύφους και να έχουν αφήσει το χρέος να φτάσει στο μισό εκατομμύριο.
τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι και τα κοροιδα τελειωσαν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Οι τοκογλυφοι χρεωνουν συνηθως 10% επιτοκιο το μηνα. Αν πηρε πχ 50.000 (με καλυψη 1 ακινητο των 100.000) και δεν εδωσε μια για 2 χρονια, τωρα το ποσο που τους χρωσταει ειναι περιπου 490.000 (50 * 1.1 ^ 24) συν οτι μπορει να του εβαλαν πεναλτυ που συνηθως ειναι αυθαιρετο, δηλαδη ξερεις η καρτελα σου γραφει 320.000 αλλα ειναι 400.000 γιατι υπαρχουν 80.000 εξοδα καθυστερησης, υπερημεριας, κλπ Η το δεχεσαι η προβαινουμε "σε α΄΄λλα μετρα"
Γενικα ειναι μη μπλεξεις. Μιλαμε για απιστευτη θηλια γυρω απο το λαιμο

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Οι τοκογλυφοι χρεωνουν συνηθως 10% επιτοκιο το μηνα. Αν πηρε πχ 50.000 (με καλυψη 1 ακινητο των 100.000) και δεν εδωσε μια για 2 χρονια, τωρα το ποσο που τους χρωσταει ειναι περιπου 490.000 (50 * 1.1 ^ 24) συν οτι μπορει να του εβαλαν πεναλτυ που συνηθως ειναι αυθαιρετο, δηλαδη ξερεις η καρτελα σου γραφει 320.000 αλλα ειναι 400.000 γιατι υπαρχουν 80.000 εξοδα καθυστερησης, υπερημεριας, κλπ Η το δεχεσαι η προβαινουμε "σε α΄΄λλα μετρα"
Γενικα ειναι μη μπλεξεις. Μιλαμε για απιστευτη θηλια γυρω απο το λαιμο
Και πάλι, είναι πολύ πιο πιθανό το σενάριο "δώστε και σώστε ανήψια, θα με φάνε οι τοκογλύφοι" παρά να υπάρχουν στ' αλήθεια οι τοκογλύφοι. Είναι νομίζω πολύ συνηθισμένος τρόπος να υφαρπάζεις μεγάλα ποσά από συγγενείς και να μην έχουν και παράπονο, να λένε "πάλι καλά τον σώσαμε από τους παλιανθρώπους".

Κάτι παρόμοια μας έλεγε ένας δικός μας "βοήθεια, θα μου σφραγίσουν μια επιταγή και θα χάσω το σπίτι μου". Δεν τσιμπήσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom