Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Συγγνώμη τώρα θες να μας πείς οτι η γυναίκα σου ξοδεύει λιγότερα λεφτά απο εσένα; Πρέπει να τη κρατήσεις με νύχια και με δόντια ειναι μια στο εκατομμύριο!
Δυστυχώς φιλεμου ναι αν και είμαστε οφ τροπικ και κυρια ειναι και ομορφη εγω ειμαι ο μ.... της υπόθεσης τζογο (χωρις να κανω ζημια στο σπιτι μου)και πουτανες με μετρο παλι.οτι και να μου πεις εχεις δικιο αλλα προσπαθω να μην λείπει τιποτα στο σπιτι για τις μαλακιες μου ως τωρα τα εχω καταφέρει

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
ποιος ήταν χθες (παρασκευή) στο μαγαζί να μας πει την γνώμη του για τις αλλαγές?

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
εγω πηγα χθες..τι αλλαγες θες να μαθεις??
μια αναφορα μονο..οτι οταν πας εκει..σεβεσαι και τους αλλους..αν δν σου δωσουν δικαιωμα δεν καρφωνεσαι ουτε χαζευεις λες και δεν εχεις ξαναδει γυναικα..και ουτε οταν παει η δικια μου τουαλετα να πηγαινεις απο πισω..επισης οταν εισαι ζευγαρι..μιλας στο ζευγαρι..και οχι στη κοπελα οταν γυρναει απο τη τουαλετα..
για τον υπευθυνο τι να πω..
αγαπαμε τη μπαργουμαν..
οποτε λιγο σεβασμο στον αλλον δεν εβλαψε..

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
καλημέρα φιλε giorgos.k  αν θυμαμε καλα  πληρωσα περιπου 1,500 ευρο από 750 η κάθε μια στα πλαισια συνοδείας για 5 ωρες της εκλησα και της 2 κοπελες αρκετα καλα περασα μετα από εκει πηγαμε στο hotel priamos  πρωην gls  με ενα ζευγαρι  περιπου στης 3 το πρωι που φυγαμε  από το εν λογο κατάστημα
το άλλο ζευγαρι έμαθε ότι έχεις πληρωμενες ?

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
:takethis:
εγω πηγα χθες..τι αλλαγες θες να μαθεις??
μια αναφορα μονο..οτι οταν πας εκει..σεβεσαι και τους αλλους..αν δν σου δωσουν δικαιωμα δεν καρφωνεσαι ουτε χαζευεις λες και δεν εχεις ξαναδει γυναικα..και ουτε οταν παει η δικια μου τουαλετα να πηγαινεις απο πισω..επισης οταν εισαι ζευγαρι..μιλας στο ζευγαρι..και οχι στη κοπελα οταν γυρναει απο τη τουαλετα..
για τον υπευθυνο τι να πω..
αγαπαμε τη μπαργουμαν..
οποτε λιγο σεβασμο στον αλλον δεν εβλαψε..

δε καταλαβαίνω τι λες... φαντάζομαι αν διαβάζει ο ενδιαφερόμενος θα το πιάσει το μήνυμα!
Πάντως και γω θα συμφωνήσω μαζί σου!
Όταν είναι ζευγάρι, ΠΑΝΤΑ μιλάς στο ζευγάρι!!! Και δε κολλάς στη γυναίκα του άλλου όταν για τον Α,Β λόγο μείνει λίγο μόνη της.
Τα λιγουγια δεν έχουν δουλεία εκεί μέσα και πρέπει πρώτοι εμείς να τους τραμπουκιζουμε!!!  :knuppel: :knuppel:
εγώ απλά ρώτησα για τις αλλαγές που έγιναν στον χώρο, αν ήταν όντως για καλό και αν βόλεψαν

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
κομπλε ηταν οι αλλαγες..απλα ειπα να αναφερω και τι εγινε..εισαι 50-60 χρ και καθεσαι και κοιτας..τι περιμενεις???
και μαλιστα επειδη την ειδα οταν βγηκε απο την τουαλετα κ ειδα οτι καθυστερει να ερθει (ηταν στη μεση η κολωνα) σηκωθηκα απο κει που καθομουν για να δω τι γινεται..και φυσικα με πειραξε που τη σταματησαν..ασχετο οτι ηταν ζευγαρι..ηρθε κ ο ιδιοκτητης μετα γιατι ειδα μαλλον οτι πηγα να παρεξηγηθω
καλα για τον καραγκιοζη με το μπλε πουκαμισο τι να πω??
εσυ εχεις παει τωρα κοντα??

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
κομπλε ηταν οι αλλαγες..απλα ειπα να αναφερω και τι εγινε..εισαι 50-60 χρ και καθεσαι και κοιτας..τι περιμενεις???
και μαλιστα επειδη την ειδα οταν βγηκε απο την τουαλετα κ ειδα οτι καθυστερει να ερθει (ηταν στη μεση η κολωνα) σηκωθηκα απο κει που καθομουν για να δω τι γινεται..και φυσικα με πειραξε που τη σταματησαν..ασχετο οτι ηταν ζευγαρι..ηρθε κ ο ιδιοκτητης μετα γιατι ειδα μαλλον οτι πηγα να παρεξηγηθω
καλα για τον καραγκιοζη με το μπλε πουκαμισο τι να πω??
εσυ εχεις παει τωρα κοντα??

εγώ φίλε μου πάω συνέχεια στο μαγαζί. απλά έτυχε και δεν ήμουν θες και ήθελα να μάθω για τις αλλαγές που έγιναν αυτή την εβδομάδα.
αν έγιναν όπως τα λες δίκαιο είχες να παρεξηγηθείς!
όντως οι 50-60 χρονών δεν έχουν πλέων δουλεία εκεί μέσα... ή αν πηγαίνουν να πίνουν το ποτάκι τους και να κάθονται με τους συνομήλικους τους! δεν έχουν λόγο να πηγαίνουν να κολλανε σε μικρότερες ηλικίες γιατί συν της άλλης χαλανε και την όποια  αισθητική του χώρου και την διάθεση μας!

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
φιλε δν εχψ λογο να πω ψεματα..ειναι η 4η φορα που παω..και τα περιγραφω και συνοπτικα να ξερεις

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
επειδή έχω πάει και στα 3 swinger bar μερικές φορές σίγουρα αυτό είναι εξαίρεση στον κανόνα πολυσπάνια έχω συναντήσει συμπεριφορές αναλογες .
περισσοτερο χαλάει τη συνταγή όποιος μπαίνει μέσα με πρεζού η βιζιτα παρά ένας ηλικιωμένος

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
επειδή έχω πάει και στα 3 swinger bar μερικές φορές σίγουρα αυτό είναι εξαίρεση στον κανόνα πολυσπάνια έχω συναντήσει συμπεριφορές αναλογες .
περισσοτερο χαλάει τη συνταγή όποιος μπαίνει μέσα με πρεζού η βιζιτα παρά ένας ηλικιωμένος

δε θα διαφωνήσω ότι η βίζιτα χαλάσει τη συνταγή, όσο για την πρεζου είναι το μόνο σίγουρο... αλλά και οι ηλικιωμένοι δεν πάνε πίσω!
μόνο και μόνο που δεν υπολογίζουν τον άλλον και χώνονται παντού και απλώνουν τα ξερά τους φτάνει για να σου χαλάσουν την όποια διάθεση έχεις φτιάξει με την γυναίκα σου!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
δε θα διαφωνήσω ότι η βίζιτα χαλάσει τη συνταγή, όσο για την πρεζου είναι το μόνο σίγουρο... αλλά και οι ηλικιωμένοι δεν πάνε πίσω!
μόνο και μόνο που δεν υπολογίζουν τον άλλον και χώνονται παντού και απλώνουν τα ξερά τους φτάνει για να σου χαλάσουν την όποια διάθεση έχεις φτιάξει με την γυναίκα σου!
δεν το έχω δει να απλωνουν χέρι.  Απλά είναι κακό να βλέπεις 60 χρονους ειδικά με μικρότερες για μαλακες μας περνανε? Θα πρέπει να το προσέξουν τα καταστηματα

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
εγω αδερφε είμαι 35 αρης  και όταν παω εκει με call girl, επειδή  πλερωνο  και μου στελνουν  τουμπανα μωράκια  τα ζευγάρια ερχονται μονα τους  και μας πλησιαζουν  και δεν με ενδιαφερει και πολύ παω μια φωρα το 3 μηνο που ερχωμαι στην αθηνα και γουστάρω να περασο καλα τωρσ  αν ερθει καποιος μονος του  μεγαλος η μικρος με την συνοδο του μαζι  αν είναι κανα καλο γκομενακι η καμια καλη μιλφαρα  και γουστάρουμε κατι γινεται αλλιος για παρτη μου, εχω παει στο μαγαζι  περιπου κατά της 200 επισκευψεις  εχει τυχει να μην κανω και κατι με άλλο ζευγαρι  δεν με χαλασε 

1kost11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
0
3O ευρώ (το ζευγάρι) είναι ΠΑΡΑ πολλά την σημερινή εποχή για ένα μέσο "πορτόφόλι"!
Πλέων το σταμάτησα το μαγαζί!!!!

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
Ένα ζευγάρι ωραίο πήγε τη Παρασκευή αλλά δν μπορώ να τ βρω.. Νεαρής ηλικιας

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Ένα ζευγάρι ωραίο πήγε τη Παρασκευή αλλά δν μπορώ να τ βρω.. Νεαρής ηλικιας

δώσε περισσότερες πληροφορίες... που καθόταν, πως ήταν, χρώμα μαλλιών, ρούχα κτλ.
μπορεί και να διαβάζει και να μη ξέρει ότι λες γιαυτους

deus69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
280
καλησπέρα,