Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
οπως μπαινεις μεσα στο βαθος..στα σταντ ψιλο απομονωμενα..ησουν εκει?

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
ρεεε αρχοντες  το μαμισατε το θρεντ κινητα δεν εχετε να τα πειτε μεταξη σας το σαββατο θα παρω 3 βιζιτακια που εχει γενεθλια το μαγαζι και θα παω  και εγω να κανω γουστα  οποιος ερθει από εδώ μεσα θα με παρει γραμμη γιατι θα είμαι μαζι με τρια υπερ τουμπανα  ας ερθει να γνωριστούμε 

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
οπως μπαινεις μεσα στο βαθος..στα σταντ ψιλο απομονωμενα..ησουν εκει?

όχι σου είπα ότι δεν ήμουν, απλά όταν αναζητάς κάποιους καλό είναι να δίνεις τέτοια στοιχεία γιατί μπορεί να διαβάζουν και να μη καταλαβαίνουν ότι λες γιαυτους  ;)

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
ρεεε αρχοντες  το μαμισατε το θρεντ κινητα δεν εχετε να τα πειτε μεταξη σας το σαββατο θα παρω 3 βιζιτακια που εχει γενεθλια το μαγαζι και θα παω  και εγω να κανω γουστα  οποιος ερθει από εδώ μεσα θα με παρει γραμμη γιατι θα είμαι μαζι με τρια υπερ τουμπανα  ας ερθει να γνωριστούμε 

το ποιος έχει γ@μησει το θέμα, όπως και όλα τα θέματα που έχεις γράψει φαίνεται!
από τότε που μπήκες στο σίτε οι μισοί σε βρίζουν και οι άλλοι μισοί θα σε βρίσουν τις επόμενες μέρες  :2funny:
λοιπόν μην ασχολείσαι μαζί μου καν σε παρακαλώ όπως δεν ασχολούμαι ούτε εγώ!

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Αμα με γνωρίσεις από κοντα θα εχεις άλλη αποψη για εμενα  είμαι καλο παιδι  κατά βαθος και να ξερεις εγω κακιες  δεν κρατω απλα λεω την γνωμη  σε καποια πραγματα που εχουν αλλαξει σημερα  και δεν μου αρεσουν καθως το swingers στην ελλαδα μεταφράζετε σε sex couples club  και όχι γνωριμια για ανταλαγη οπος το παλιο κλασικο Nirvana πριν περιπου 10 χρονια,τωρα εγω και κάθε ιοκονομικα ανεξάρτητος σαν εμενα περνει ένα κοριτσακι 25 ετων κανονι και παει και περναει ζαχαρη παντα σεβομενος  τα αλλα ζευγάρια

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Αμα με γνωρίσεις από κοντα θα εχεις άλλη αποψη για εμενα  είμαι καλο παιδι  κατά βαθος και να ξερεις εγω κακιες  δεν κρατω απλα λεω την γνωμη  σε καποια πραγματα που εχουν αλλαξει σημερα  και δεν μου αρεσουν καθως το swingers στην ελλαδα μεταφράζετε σε sex couples club  και όχι γνωριμια για ανταλαγη οπος το παλιο κλασικο Nirvana πριν περιπου 10 χρονια,τωρα εγω και κάθε ιοκονομικα ανεξάρτητος σαν εμενα περνει ένα κοριτσακι 25 ετων κανονι και παει και περναει ζαχαρη παντα σεβομενος  τα αλλα ζευγάρια

δε θα ανοίξω κουβέντα αυτή τη στιγμή λόγο χρόνου... αλλά κάθε οικονομικά ανεξάρτητος όπως λες με κοριτσάκι 25 ετών εκεί μέσα (και όπου αλλού) κάνουν μπαμ και τους πλησιάζουν μόνο όμοιοι τους (με πληρωμένο γκομενακι) ή λιγουρια που δε τους νοιάζει και πολύ να πάνε με γέρους και πληρωμένες, απλά για να αυξήσουν τα νούμερα στο καρνέ τους! και τέτοιες φάσεις δεν είναι αποδεκτές παρά μόνο σε τέτοια μαγαζιά αναγκαστικά γιατί δε μπορείς να τους διώξεις!!!
το αν θα πας εκεί μέσα και θα κάνεις φάση ή απλά θα κάνεις γνωριμία με άλλα ζευγάρια είναι καθαρά στο χέρι σου!

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
είμαι στη καλητερη ηλικια για  τον χωρο  φιλε  είμαι 37 ετων αρκετα νορμαλ και σε ενφανηση  εγω πηγενω τακτικα και της πεμπτες και κυριακες  μονος μου και περναω και καλητερα οσο για το call girl χαμπαρι θα παρεις το κοριτσακι που πηγε εκει με 100 και 200 ευρο και ένα ποτακι για 1 ωριτσα και για σας εγω παω κατά της 12 στο μαγαζι και παντα δεν αφινω κατο από 150 ευρο σε σφινακια και ποτα γενικα θα χαρω να σε γνωρισω παντος στης 22/12 θα είμαι εκει οσο για τα τα call girls να είναι καλα το Athensdiva που κανει καλες τιμες και την φτιαχνω την δουλεια  ιοκονομικα

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, οι αναρτήσεις σου παρουσιάζουν αντιφάσεις. Ισχυρίζεσαι ότι πήγες στο Νιρβανα το 1995 όταν άνοιξε το 2006. Μετά οτι μπαίνεις εκεί με περούκα. Τόση μεγάλη οικονομική άνεση εχεις ώστε να ξοδεύεις χρήματα σε συνοδούς πολυτελείας; Τελικά, ακόμη και η ηλικία σου δε συμβαδίζει με αυτά που γράφεις. Ο λογαριασμός σου αναφέρει 31, αλλού λες ότι είσαι 35, τώρα 37. Έχουν δικιο οι σχολιαστες που διαμαρτύρονται. Ύστερα, γιατί περιορίζεσαι μόνο σε σχόλια για το "2+2" και δε γράφεις αναλυτική κριτική; Όταν εκφέρεις γνώμη επί παντός επιστητού, οφείλεις να την τεκμηριώνεις.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Ποιος εισαι τελικα ο Γαμιας της Γειτονιας;;;;

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Αγγελε εχεις την τυχη να με γνωρίζεις  γιατι τα λες αυτά  ρε φιλε  το νιρβανα το 1995 δουλευε αλλα με αλλον τροπο λειτουργιας  τα υπολοιπα  αυτοι που ξερουν εμενα και την γυναικα μου σαν θαμωνες του χορου γνωριζουν  εγω εχω την ανεση να εχω και δικο μου μαγαζι με ζευγάρια όχι μονο να περνω call girls με 2,500 ευρο το 24 ωρο κανω γουστα χωρις  να ενοχλο αλλοι ενοχλουν εμενα και της συνοδους μου στους χωρους αυτους  αγγελε σε ευχαριστω για το σχολιο σου και στης 22 του μηνα θα παω στο 2+2 για ένα ποτακι ας ερθεις και εσυ

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορά, αν θυμάσαι καλά, το 2016, συναντηθήκαμε στο 2+2 κατά την κοπή της βασιλόπιτας. Αν έχεις τέτοια οικονομική άνεση, άνοιξε δικό σου μαγαζί, αλλ' όπως εξήγησα και στον thomas 11656656 αυτό που γίνεται στα μαγαζιά του χώρου δεν είναι swinging. Αρθρογραφώ από το 2012 για το καλύτερο ερωτικό παιχνίδι του κόσμου τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε δικές μου ιστοσελίδες. Ρίξε τους τόνους και ακολούθησε τις συμβουλές ενός μεγαλύτερου ηλικιακά ανθρώπου.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Αγγελε υπαρχει μια ιδεα  αλλα υπαρχει ένα νομικο κενο στο θεμα της αδειας λειτουργιας  γιατι το κατάστημα θα βρίσκετε στο γαλατσι θα περιεχει 3 ορόφους με sauna spa sex club  restaurant food & sex cinema όλα αυτά μαζι, αυτό θα γινει μεχρι της αρχες του 2019

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 348) δεν επιτρέπεται η συνεύρεση πελατών σε μαγαζί τυο χώρου, ούτε προβλεπεται τροποποίησή του. Το πολιτικό κόστος είναι τετοιο που κανένα κομμα δεν θα διακινδυνεύσει την εκλογική πελατεία του. Μη βάζεις χρονικά όρια και συμβουλεύσου έναν ειδικό δικηγόρο σε άδειες μαγαζιών. Η υπόθεση του 2+2 εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον χώρο, με αποτέλεσμα όλα τα ΜΜΕ να σιωπούν και να μην αγγίζουν το θέμα. Κατ' εμέ υπήρξε λανθασμένη διαχείριση του θέματος απο τους ιδιοκτήτες. Γιατί δεν επέτρεψαν στον νομικό σύμβουλο να εκδώσει υπεύθυνη ανακοίνωση, ώστε να περιοριστούν οι αρνητικές επιπτώσεις;  Απέφυγα να τοποθετηθώ τόσους μήνες, αλλά δυστυχώς με πρόλαβαν γνωστοί σχολιαστές που παρουσιάζουν τα δύο από τα τρία μαγαζιά κατάλληλους γαμηστρώνες. Αυτά προς το παρόν.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
εδώ ρε αγγελε περασανε αλλα για την αλλαγη φυλου από τα 15 ετη  δηλαδή ένα παιδι να αλλαζει φυλο  τωρα ετιμαζουν την τουρκοποιηση της θρακης  μπηκαν μεσα στην ελλαδα  μεσα σε 2 6μηνα  πανο από 300,000 λαθρομετανάστες και του εδωσαν  τα παντα το πολιτικο σηστημα είναι σαπιο απλα το αρθρο αυτό που λες είναι από την εποχη  που αλλαξε το συνταγμα  ο παττακος με το μακαρεζο και τον παπαδοπουλο δηλαδή υπαρχουν νομοι του κρατους  από την χουντα  καν αν πεις σημερα κατι ότι αυτοι η ανθρωποι δεν ηταν πρωδοτες και δεν ξεπουλησαν την πατριδα τους θα σε πουνε μην πο τι, εγω ξερω ότι ποιο ευκολο είναι να ανοιξει ένα sex club στην ελλαδα ενας  ουκρανος η ενας άλλος ξενος παρα ο ελληνας αδερφε που στο φιναλε  ανοιγω και μια θεση εργασιας για περιπου 25 ατομα και παρα πανο

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Αγγελε υπαρχει μια ιδεα  αλλα υπαρχει ένα νομικο κενο στο θεμα της αδειας λειτουργιας  γιατι το κατάστημα θα βρίσκετε στο γαλατσι θα περιεχει 3 ορόφους με sauna spa sex club  restaurant food & sex cinema όλα αυτά μαζι, αυτό θα γινει μεχρι της αρχες του 2019
Ποιο γαλατσι ανοιξε το στο παλιο Mινιον 10 οροφο και φτιαξε και ελικοδρομιο

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
εδώ ρε αγγελε περασανε αλλα για την αλλαγη φυλου από τα 15 ετη  δηλαδή ένα παιδι να αλλαζει φυλο  τωρα ετιμαζουν την τουρκοποιηση της θρακης  μπηκαν μεσα στην ελλαδα  μεσα σε 2 6μηνα  πανο από 300,000 λαθρομετανάστες και του εδωσαν  τα παντα το πολιτικο σηστημα είναι σαπιο απλα το αρθρο αυτό που λες είναι από την εποχη  που αλλαξε το συνταγμα  ο παττακος με το μακαρεζο και τον παπαδοπουλο δηλαδή υπαρχουν νομοι του κρατους  από την χουντα  καν αν πεις σημερα κατι ότι αυτοι η ανθρωποι δεν ηταν πρωδοτες και δεν ξεπουλησαν την πατριδα τους θα σε πουνε μην πο τι, εγω ξερω ότι ποιο ευκολο είναι να ανοιξει ένα sex club στην ελλαδα ενας  ουκρανος η ενας άλλος ξενος παρα ο ελληνας αδερφε που στο φιναλε  ανοιγω και μια θεση εργασιας για περιπου 25 ατομα και παρα πανο
σε παρακαλω να μας  δωσεις ένα e-mail να στειλουμε CV για προσληψη.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
dim.bantias1959@gmail.com  thomas μπωρεις να στηλεις εδώ  στο μαιλ  ότι θες  αδερφε μου θα χαρω να εχω συνεργατες σαν εσενα

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Το 2+2 είχε την τιμητική του εχθές καθώς γιόρταζε τα 4 χρόνια προσφοράς του στον χώρο του swinging επιφυλασσοντας πολλές έκπληξεις.κατα την είσοδο μας ένας μεγάλος δίσκος με σφηνάκια καρπούζι και γλυκά σοκολάτακια περίμεναν τα ζευγάρια να τα γευτούν. Μέσα ήταν αρκετά ζευγάρια όλων των ηλικιών όπως  και πολλές γυναίκες που γυρνούσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας με τα εσώρουχα, πράγμα που έστειλαν πολλά ζευγάρια στα ιδιαίτερα...
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση του μαγαζιού, όπου κάποιος υπεύθυνος μίλησε στο μικρόφωνο και είπε ότι ετοιμάζεται ένα νέο luxurious 2+2 πάλι στη περιοχή, μικρότερο μεν αλλά με πολύ περισσότερα comfor για μικρότερο κοινό μιας και απ΄ ότι κατάλαβα η είσοδος θα ναι λίγο τσουχτερή.
Πήρα το θάρρος και ρώτησα ένα άτομο του προσωπικού περισσότερες πληροφορίες αλλά δε κατάφερα να αποκομίσω πολλά παρά μόνο ότι ευελπιστούμε να ναι έτοιμο μέχρι το Πάσχα όπου και ανακοινώθηκε δημοσίως .
Ήπιαμε το ποτάκι μας και κατά τις 2 ανεβήκαμε επάνω όπου είδαμε πολλές αλλαγές (όπως και κατω doctor room, δίπλα σε dj)  σε όλους τους χώρους παιχνιδιού αφαιρώντας όλα τα κρεβάτια και στην θέση τους μπήκαν δερμάτινοι καναπέδες διαμορφωνοντας τον χώρο σε ποιο άνετο αλλά και λειτουργικό για παιχνίδι.
Ξεκινήσαμε παιχνίδι δίπλα σε ένα νέο ζευγάρι εγκαινιαζοντας τους νέους καναπέδες αλλά το παιχνίδι έμεινε σε cuckold κατάσταση μιας και οι κοπέλες ήθελαν να παίξουν μόνες με μια μικρή εξαίρεση λίγης συμμετοχής ο κάθε ένας με την δικιά του. Τα γλειψιματα των κοριτσιών και το παιχνίδι τράβηξε αρκετά βλέμματα όπου στην συνέχεια σίγουρα ξεκίνησαν και αυτά κάπου δίπλα μας με την σειρά τους το παιχνίδι . Γύρω στις 2.30 ο διάδρομος ήταν γεμάτος επάνω αναμένοντας κάποιο δωμάτιο να αδειάσει για το επόμενο παιχνίδι ηδονής
Διάλειμμα για ποτάκι και ένας δεύτερος γύρος με πλήρη ανταλλαγή έγινε πάλι με άλλο ζευγάρι όπου είχαμε ανταλλάξει ματιές κάτω στις ηλικίες μας κοντά (26-35).
Στην συνέχεια ποτάκι κάτω με τα παιδιά που παίξαμε γνωριμία και σφηνάκια.
Κάπως έτσι τελείωσε η βραδιά μας αφήνοντας να αιωρείται στον ερωτικό μυαλό μας ή σκέψη του νέου χώρου.

Χρόνια πολλά 2+2.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom