Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν απαντάς σε ό,τι ρώτησα, φίλε. Απλά υιοθετείς αβάσιμες κατηγορίες τρίτων, με σκοπό την απαξίωσή μου στον χώρο. Αυτά που αναφέρεις αφορούν ΤΟ 2+2, όχι εμένα.

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
112
Πόντοι
0
Δεν απαντάς σε ό,τι ρώτησα, φίλε. Απλά υιοθετείς αβάσιμες κατηγορίες τρίτων, με σκοπό την απαξίωσή μου στον χώρο. Αυτά που αναφέρεις αφορούν ΤΟ 2+2, όχι εμένα.
Κύριε Αγγελε έγραψα αυτό που λενε ζευγάρια του χώρου.Εσείς είσαστε 64 ετων σύμφωνα με το προφίλ σας.Οι πληροφορίες λένε για ενα παππού 75 ετών που το παίζει σουιγκερ (ο αθεόφοβος) και διοργανώνει συγκεντρώσεις με αμοιβή.Εσείς τι σχέση έχετε??? Εξάλλου τον συγκεκριμένο τον έχουν κάνει ρόμπα και "ιδιοκτήτες καταστημάτων". Εγω τι να υιοθετήσω.Απλά μια αναφορά εκανα για τα fake σχόλια. Εξάλλου δεν εχω την εμπειρία σας.Είμαι μολις 20 ετών.

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, ειμαι 62 προς 63. Μετέφερες μια φημη που ουσιαστικά
φωτογραφίζει εμένα. Οι ιδιοκτήτες των (ποιων)μαγαζιών"έκραξαν" τον 75χρονο. Γιατι δεν λετε ονοματα. Διασύρονται άνθρωποι μέσω της έντονης φημολογίας που διακινείται. Την ημερα που δημοσίευσες το σχόλιό σου δέχθηκα 13 μηνύματα από άγνωστους χρήστες μέσω αχυράνθρωπου, που χυδαιολογούσαν σε βάρος μου. Ύστερασ, απο πού προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος ηλικιωμένοςό εισπράττει απο ποιον το ποσό των τριών ευρώ από υποψήφιους πελάτες. Ακριβώς επειδή είσαι νέος, φρόντισε να μη στιγματιστείς από τώρα.  Το θέμα δεν κλείνει εδώ όπως καταλαβαίνεις.

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
112
Πόντοι
0
Κύριε Αγγελε πως φωτογραφειθηκατε εσείς και όχι ο παππούς? Εσείς είσαστε 62 λέτε.Νομίζω ότι με την εμπειρία σας θα ξέρετε για ποιον παππού λένε. Δεν μπορεί να τον ξερουν όλα τα ζευγάρια και σεις όχι. Τα χρήματα που παίρνει πιθανώς θα τα παίρνει γιατί κάνει συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία και σε club. Δύσκολο είναι να ρωτησει καποιος που ενδιαφέρεται τους ιδιοκτήτες ποιος και τι? Νομίζω όμως ότι είναι περισσότερο θεμα της αρμόδιας αρχής να τον βρει.Λογικά θα πρέπει ηδη να ασχολείται με αυτόν. Λογικά αυτα που κάνει θα τα κάνει αρκετά χρόνια.Αρκεί να ανοίξει κάποιος τους λογαριασμούς του και τα τηλέφωνα του.Αν σας ενδιαφέρει το όνομά του και δεν το ξέρετε πηγαίνετε ενα βράδυ σε ένα club  και ρωτήστε..
Φίλε, ειμαι 62 προς 63. Μετέφερες μια φημη που ουσιαστικά
φωτογραφίζει εμένα. Οι ιδιοκτήτες των (ποιων)μαγαζιών"έκραξαν" τον 75χρονο. Γιατι δεν λετε ονοματα. Διασύρονται άνθρωποι μέσω της έντονης φημολογίας που διακινείται. Την ημερα που δημοσίευσες το σχόλιό σου δέχθηκα 13 μηνύματα από άγνωστους χρήστες μέσω αχυράνθρωπου, που χυδαιολογούσαν σε βάρος μου. Ύστερασ, απο πού προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος ηλικιωμένοςό εισπράττει απο ποιον το ποσό των τριών ευρώ από υποψήφιους πελάτες. Ακριβώς επειδή είσαι νέος, φρόντισε να μη στιγματιστείς από τώρα.  Το θέμα δεν κλείνει εδώ όπως καταλαβαίνεις.

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά έπρεπε να τα είχες αναφέρει στο αρχικό σχόλιό σου και να παραθέσεις την πηγή. Η ζημιά έχει γίνει. Διοργανωτές ερωτικών συναντήσεων υπάρχουν αρκετοί. Και τι δουλειά έχει ανταγωνιστης (μαγαζί)του χώρου που τον προσέλαβε να γράφει καλές κριτικές για το μαγαζί του. Αυτούς που γνωρίζω είναι νέοι. Θεωρώ ότι το θέμα μπήκε στη σωστή διάστασή του. Γιατί όμως το σχόλιο έγινε στο νήμα "2+2 Club";

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν αυτός που έβγαλε την ανακοίνωση ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο Σωτήρης ο οποίος από ότι ξέρω εκπροσωπεί το μαγαζί και το ανακοίνωσε δημόσια και όχι σε εμένα άρα μπορείς να το διασταύρωσης με τις τόσες πολλές γνωριμίες σου από ζευγάρια που πιθανόν να ήταν στον χώρο εκείνη την βραδιά.
Η αλλαγή στα κρεβάτια έγινε όντος και αυτό για εμένα δείχνει ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να αλλάζουν και να κάνουν καλύτερη την επιχείρηση τους. Ακούστηκε  και από άλλους όχι μόνο από εμένα θετικά σχόλια για αυτη την κίνηση. Άρα......?
Ο διάλογος που λες  για κάτι νέο πριβε που ανοίγει ο ιδιοκτήτης δεν αφορά κανένα άλλο μαγαζί του χώρου και ξέρεις πολύ καλά μιας και οι σχέσεις σου ειναι αδελφικες με το άλλο μαγαζί.
Και όσο αφορά τις λέξεις κάλυψη καλό είναι μιας και έχεις περάσει οπως λες από εκεί και τους γνωρίζεις σίγουρα καλύτερα τους ιδιοκτήτες να τους το πεις ο ίδιος αυτό.
Και για να δεις ότι έμαθα και άλλα ο χώρος βρέθηκε το όνομα επίσης και οι παροχές φαγητό ποτό τζακούζι σάουνα και πολύ πολυτέλεια με ένα αρκετά καλό αντίτιμο εισόδου για λίγους και καλούς επιβεβαιωθηκαν από τον ίδιο.
Τα υπόλοιπα δεν μένει παρά να τα μάθεις μόνος σου.
Εγω απλά πελάτης και σχολιαστής θα παραμείνω στον χώρο.

Τhomas, σχολιάζω ό,τι ανακοινώνεται στη σελίδα του μαγαζιού. Ο εκπρόσωπος του «2+2 Club» φάσκει και αντιφάσκει λόγω απειρίας στην ακριβή διατύπωση των αναρτήσεων. Κατά διαστήματα, προβαίνουν σε διοργάνωση ερωτικών συναντήσεων σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου Αθήνας για περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (Μάρτιος 2017) ή σε μη ανακοινώσιμο μαγαζί στου Ψυρρή με είσοδο €400.00 το ζευγάρι! Επιχειρηματικά ορθά πράττουν, σε καμία περίπτωση όμως δεν εκπροσωπούν τη διασπασμένη κοινότητα των Ελλήνων swingers παρά μόνο την πελατεία τους. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου.

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Τhomas, σχολιάζω ό,τι ανακοινώνεται στη σελίδα του μαγαζιού. Ο εκπρόσωπος του «2+2 Club» φάσκει και αντιφάσκει λόγω απειρίας στην ακριβή διατύπωση των αναρτήσεων. Κατά διαστήματα, προβαίνουν σε διοργάνωση ερωτικών συναντήσεων σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου Αθήνας για περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (Μάρτιος 2017) ή σε μη ανακοινώσιμο μαγαζί στου Ψυρρή με είσοδο €400.00 το ζευγάρι! Επιχειρηματικά ορθά πράττουν, σε καμία περίπτωση όμως δεν εκπροσωπούν τη διασπασμένη κοινότητα των Ελλήνων swingers παρά μόνο την πελατεία τους. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου.
ρε Παιδιά κάντε το κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός Και αφήστε πιος την εχει μεγαλύτερη.Εχω ακουση για ορισμό του swingers απο αλλους και αλλα τέτοια στο εξωτερικό γίνεται ετσι ενω εδώ αλλιως κ.τ.λ.εντάξει είμαστε πισω οπως σε πολλα πράγματα και ολα αυτα τα ευτράπελα συμβαίνουν να περνουν πληρωμενες απο το δρομο και να πηγαίνουν να γαμησουν τη γυναικα του άλλου αυτη ομως φαίνονται απο χιλιόμετρα.κάντε ρο κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός και μη γαματε και καινούργια ζευγάρια που θέλουν να μπουν στο χώρο μέχρι και για φυλάκιση ακουσα εδω μεσα.ηρεμήστε λιγο

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ρε Παιδιά κάντε το κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός Και αφήστε πιος την εχει μεγαλύτερη.Εχω ακουση για ορισμό του swingers απο αλλους και αλλα τέτοια στο εξωτερικό γίνεται ετσι ενω εδώ αλλιως κ.τ.λ.εντάξει είμαστε πισω οπως σε πολλα πράγματα και ολα αυτα τα ευτράπελα συμβαίνουν να περνουν πληρωμενες απο το δρομο και να πηγαίνουν να γαμησουν τη γυναικα του άλλου αυτη ομως φαίνονται απο χιλιόμετρα.κάντε ρο κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός και μη γαματε και καινούργια ζευγάρια που θέλουν να μπουν στο χώρο μέχρι και για φυλάκιση ακουσα εδω μεσα.ηρεμήστε λιγο

Αυτοί με τις πληρωμένες συνοδούς είναι σοβαρή πληγή για τα αληθινά ζευγάρια, τουλάχιστο όσα συχνάζουν στα μαγαζιά. Η είσοδος με υψηλό εισιτήριο σε ασυνόδευτους άνδρες (μπαλαντέρ κατά δήλωσή τους), μετατρέπει τον χώρο σε έναν απέραντο γαμηστρώνα. Άνδρες κάθε ηλικίας που έχουν βαρεθεί τη γυναίκα τους και αναζητούν εξωσυζυγικές ερωτικές περιπέτειες. Η απληστία ορισμένων «swingers» ευθύνεται βασικά για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο. Ακόμη και τα ξενόφερτα site έχουν μερίδιο ευθυνης για την αδυναμία/απροθυμία τους να απομονώσουν τους κατ’ επάγγελμα επιβήτορες. Το ζητούμενο είναι πότε θα μπει τάξη  στην αναρχία της κοινότητας και ποια πολιτική  θα ακολουθήσουν τα μαγαζιά του χώρου από εδώ και περα.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
sant7  φιλε μου υπαρχει αρθρο συνταγματικο στην ελλαδα η σεξουαλικη  συνευρεση με θεατες σε δημοσιο  χωρο πχ καταστήματα υγειονομικου  ενδιαφέροντος οπος κλαμπ καφε και λοιπα μαγαζι θεωρητε ποινικο αδικημα αυτό ειναι γνωστο  από τα strip show και μετα κανενα swingers club στην αδεια του δεν λεει κλαμπ ανταλαγης συντροφων  η αδεις γραφουν καφε μπαρ η καφε αναψυκτιριο ουτε καν κεντρο διασκεδασης , οποτε ειναι ολοι παρανομοι και κανενα μαγαζι δεν έγκειται την ασφαλεια τον πελατων  σε παρων ελενχο της ασφαλειας στα παρων καταστήματα,οσο για της κοπελες επιπληρωμη   το 90% των μαγαζιων διαθετει  και γυναικες  επι πληρωμη για τους καλους πελατες τα ζευγάρια τα νορμαλ  θα πανε σε χοτελ  να κανουν γουστα, μεσα σε αυτό το κλιμα που καληεργειτε  εδώ μεσα  και γενικα στον χωρο αυτό σε λιγα χρονια θα βλέπεις  μονο επι πληρωμη γυναικες τωρα εδώ μεσα ειναι ένα θρεντ που πρεπει να λεμε πος περασαμε με την φιλη μας η με την βιζιτα και να λεμε τα γουστα μας, εγω ετοιμάζω  sex club  στον Αγ.ιωαν ρεντη μεσα στο 2018 με προσβαση για ολους με θεματικες βραδιες ερωτικης ποιησεις  και αλλα πολλα  

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
sant7  φιλε μου υπαρχει αρθρο συνταγματικο στην ελλαδα η σεξουαλικη  συνευρεση με θεατες σε δημοσιο  χωρο πχ καταστήματα υγειονομικου  ενδιαφέροντος οπος κλαμπ καφε και λοιπα μαγαζι θεωρητε ποινικο αδικημα αυτό ειναι γνωστο  από τα strip show και μετα κανενα swingers club στην αδεια του δεν λεει κλαμπ ανταλαγης συντροφων  η αδεις γραφουν καφε μπαρ η καφε αναψυκτιριο ουτε καν κεντρο διασκεδασης , οποτε ειναι ολοι παρανομοι και κανενα μαγαζι δεν έγκειται την ασφαλεια τον πελατων  σε παρων ελενχο της ασφαλειας στα παρων καταστήματα,οσο για της κοπελες επιπληρωμη  το 90% των μαγαζιων διαθετει  και γυναικες  επι πληρωμη για τους καλους πελατες τα ζευγάρια τα νορμαλ  θα πανε σε χοτελ  να κανουν γουστα, μεσα σε αυτό το κλιμα που καληεργειτε  εδώ μεσα  και γενικα στον χωρο αυτό σε λιγα χρονια θα βλέπεις  μονο επι πληρωμη γυναικες τωρα εδώ μεσα ειναι ένα θρεντ που πρεπει να λεμε πος περασαμε με την φιλη μας η με την βιζιτα και να λεμε τα γουστα μας, εγω ετοιμάζω  sex club  στον Αγ.ιωαν ρεντη μεσα στο 2018 με προσβαση για ολους με θεματικες βραδιες ερωτικης ποιησεις  και αλλα πολλα 
φιλε στεφαν ξέρεις ποσο σε εκτιμο η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω τοσο καλα τη νομοθεσία εσυ που ασχολησε ομβς και αργότερα επαγγελματικά οπως λες καλα κανείς και το ψάχνεις.ξερω ομως την ελληνική πραγματικότητα γθα τις κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδελα τα κολ γκερλ και τα λοιπα ειναι ολοι παράνομη απο χαρτιά και απο κενα νομοθεσίας και φοροδιαφυγή ολοι μα ολοι πληρωνουν νταβαδες και κανουν τη δουλειά τους να μη πω και τι αλλο πληρώνουν ξέρουμε όλοι.για να δουλέψεις Δυστυχώς θα τους πληρωσεις και εσυ.ελπίζω πραγματικά μεσα απο τη καρδιά μου καλη επιτυχία στο ενχυριμα σου θα είμαι και εγω πελάτης σου.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Same room sex night!!

Όπως πολλά Σάββατα έτσι και αυτό είπαμε να πάμε μετά την δουλειά για ένα ποτάκι με την (Τ) στο 2+2. Είχαμε πει να πάμε 1 αλλά λόγο του ότι καθυστέρησα στην δουλειά ή (Τ) μπήκε μόνη μέσα για ποτάκι και 2 έφτασα και εγώ . Είχε αρκετό κόσμο όλων των ηλικιών διακρίνοντας όμως και νέα ζευγάρια πράγμα που μου ανέβασε την αδρεναλίνη πάρα την κούραση μου και αλλάζοντας μου διάθεση. Με το που καθισα στο μπαρ δεν πρόλαβα να παραγγείλω ποτό και η Τ μου είπε να πάμε κατευθείαν επάνω διότι είχε μιλήσει με κάποια ζευγάρια που της άρεσαν και την είχαν καλέσει. Πήγαμε επάνω είχε πολύ κόσμο μιας και η ώρα είναι κατάλληλη για παιχνίδι σε διάφορα σχήματα.δεν είχε χώρο ελεύθερο για παιχνίδι και είπαμε να πάμε στο παλιό doctor room κάτω δίπλα στο μπαρ. Μετα την ωραία αλλαγή τα καναπεδάκια  φιλοξενουσαν  δύο νεαρά ζευγάρια το πολύ 30ετων όπου και το ένα φάνηκε να παίζει ώρα καθώς η κοπέλα ήταν τελείως γυμνή πάνω στον δικό της βγάζοντας ωραίες κραυγές και  δίπλα ένα άλλο ζευγάρι μόλις είχε ξεκινήσει με την κοπέλα να περνει πιπα στον δικό της κάθιστη  αυτή όρθιος αυτός. Ανάμεσα ένα πολύ βολικό κενό μας καλούσε να καθίσουμε και να ξεκινήσουμε και εμείς θεωρώντας ότι το δεύτερο ζευγάρι μας ταιριάζει. Έβαλα την Τ να κάτσει και βγάζοντας από πάνω όλα τα ρούχα τα μικρά και ζουμερά βυζάκια της τράβηξαν αμέσως το βλέμμα του διπλανού ζευγάριου. Άρχισα τότε να φιλιομαστε και να κατεβαίνω σιγά σιγά προς το στήθος και στην συνέχεια σε ένα αισθησιακό γλύψιμο της κλειτοριδας όπου είναι και το αγαπημένο της. Καθώς έστρεψα το βλέμμα μου επάνω την είδα να χαϊδεύει την δίπλα κοπέλα στο στήθος και δεν άργησαν να αρχίσουν να φιλιούνται καθώς εμείς τις γλείφαμε.  Τελικά το παιχνίδι κατέλειξε σε Same room game όπου οι κοπέλες απόλαυσαν η μία την άλλη γλειφοντας η Τ της ρογες με τα τα pirsing της κοπέλας και μετά κάνοντας τη  να τελειώσει γλειφοντας την στο μουνακι της βάζοντας και δουλεύοντας τα δάκτυλα πολύ καλά έως που ήρθε το τέλος.
Ντύθηκαμε και ευχαρίστησα με το ζευγάρι για την παρέα και πήγαμε για ποτάκι μπαρ.
Μετά από λίγο ανέβασμα επάνω καθώς το κάτω μέρος έδειχνε τα ποτά μόνα στο μπαρ σήμα κατατεθέν ότι τα ζευγάρια ήταν επάνω.
Τελικά μετά την βόλτα και καθώς το παιχνίδι επάνω ήταν αρκετό με πολλά ζευγάρια να περιμένουν στον διάδρομο για την δική τους σειρα,ειπαμε να κατέβουμε λίγο στα κάτω δωμάτια.ομως ενα ζευγάρι μας τράβηξε το ενδιαφέρον στο μεγάλο επάνω δωμάτιο καθώς έπαιζε πολύ ωραία. Πλησίασαμε πάλι με τον ίδιο τρόπο όπως πριν και τελικά το παιχνίδι είχε την ίδια κατάληξη. Οι κοπέλες αυτή την φορά με περισσότερη διάρκεια έκαναν πολλές αλλαγές σε στάσεις καθώς από ότι φάνηκε δεν χόρταινε η μία την άλλη.τα φιλιά και τα δάκτυλα έκαναν την εικόνα πολύ τραβηκτικη με κάποια ζευγάρια στην είσοδο να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτό που γινόταν. Η Τ με κοίταξε κάποια στιγμή και μου λέει δεν θα αντέξω άλλο θέλω να την χυσω πολύ και ακούγοντας αυτό η άλλη κοπέλα έβαλε τα δάκτυλα της και έτσι όπως ήταν από πάνω της η Τ της έκανε ένα squirting όλο τρέλα αφήνοντας άφωνους πολλούς. Μετά ντύθηκαμε ποτάκι κάτω και μιας και η ώρα είχε πάει 4 είπαμε να πάμε για μια τελευταία βόλτα επάνω μιας και η βραδιά σχεδόν τελείωνε για εμάς.
Τελικά 3 ζευγάρια με το ένα του γούστου μας είχαν αρκετή από ότι φάνηκε ώρα επάνω και έπαιζαν με full swinging δλδ πλήρη ανταλλαγή από ότι είδαμε για 3 λεπτά καθώς η πόρτα ήταν κλειστη και βλέπαμε μόνο από το παραθυράκι.
Όταν η κοπέλα που μας άρεσε μας είδε ήρθε και άνοιξε την πόρτα καλώντας μας μέσα για το τελικό μας παιχνίδι. Βγάλαμε απέξω τα ρούχα μας μιας και το δωμάτιο ήταν για 3 ζευγάρια αλλά αυτό δεν δυσκόλεψε την κατάσταση αφού όρεξη είχαμε τελικά όλοι.
Η κοπέλα μετά το φόρεμα προφυλακτικου πήρε μια πολύ απίστευτη πιπα σε εμένα και ο δικός της χαϊδεύε και έγλειφε το στήθος της Τ. Δεν άργησα να μπω μέσα της καθώς η καυλα ήταν απίστευτη εγκεφαλικά από το σχήμα όλο. Κάθε ένας είχε τελικά με full ανταλλαγή  βρει το ταίρι του και όλα κυλούσαν ομαλά με την κοπέλα να την έχω στα 4 και σκίζονταν την να την βάλω να χαϊδεύει την Τ άλλο που δεν ήθελε. Ήταν να μην το πάρει χαμπάρι η Τ μετά το χυσιμο μου καθώς δεν άντεξα άλλο η Τ τελείωσε όλο το σχήμα για ακόμα μια φορά με την κοπέλα σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές  εναλλαγές.
Και επειδή η βραδιά είχε πολύ same room sex εξού και ο τίτλος.

Καλές γιορτές σε όλους με πολύ swinging.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Μύστη θωμά εξαιρετική κριτική για ακόμη μία φορά  :rockon: :rockon: :hi: :hi:.Μας κατακάβλωσες και πάλι εσύ και η Τ  :erection: :erection:.Καλά να περνάς τύπε μου,όλο το φόρουμ έχει τεράστια ανάγκη τις κριτικές σου  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Μύστη θωμά εξαιρετική κριτική για ακόμη μία φορά  :rockon: :rockon: :hi: :hi:.Μας κατακάβλωσες και πάλι εσύ και η Τ  :erection: :erection:.Καλά να περνάς τύπε μου,όλο το φόρουμ έχει τεράστια ανάγκη τις κριτικές σου  :heavymetalbig: :heavymetalbig:
θα εχετε και άλλη αυτό το σαββατο που θα παω .αντε ρε  kostakis27 ελα καμια βολτα να πιουμε ποτακι .

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Καποιος να δωσει εμπειρια απο Πεμπτη ή Κυριακη που επιτρεποντε μονη αντρες!!!! :tn04:

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Αφου εχει μονο αντρεs οποτε θα αλλαζει σε gay club

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
εχω παει εγω αδερφε  δεν λεει και πολυ  εχεις ευκαιρια 25%  να περασεις καλα γιατι δεν πεζει και πολυ κοσμος  πρεπει να πας από της 1 μεχρι της 2  το αργωτερο  και να δοσεις 80 ευρο  που σε ένα στουντιο αν πας εχεις φουλ πρόγραμμα με 80 ευρο  το καλητερω είναι αν δεν εχεις κοπελα να παρει μια βιζιτα από 250 ευρο μεχρι 500 πλουσια να πας για 4 ωρίτσες ένα σαββατο ,να περασεις καλα αλλα να ξηγηθείς και καλα αν θες να εχουν διαρκεια τα ραντευου σου η θες να γνωρίσεις καποιο ζευγαρι εκει μεσα ,για μια φωρα το 2μηνο είναι καλο αν εχεις την ιοκονομικη ανεση εγω τα 80 ευρο τα κλαιω αν παω μονος μου δινω 300 ευρο και παω με μια πλεων φιλη που είναι επαγγελματιας  συνοδος  και ειμαστε και φιλοι λογο τον αρκετων ραντευου που εχω κανει ,δηλαδή εγω μπωρει να πηγενω κάθε μηνα  η κάθε  2 μηνο αλλα παω με την ιδια κοπελα  και ας είναι επι πλωρομη αυτά

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τις βραδιές που είσαι μόνος τι παίζει? Υπάρχει ουρά στην είσοδο ποιος θα μπει? Γιατί είναι περιορισμενες οι θέσεις για αντρες

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αφου εχει μονο αντρεs οποτε θα αλλαζει σε gay club

Δεν εννοεί ρε έξυπνε ότι επιτρέπονται μόνο οι άντρες και απαγορεύονται οι γυναίκες. Εννοεί ότι μπορεί να πάει κάποιος άντρας μόνος του χωρίς να συνοδεύεται.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Εγώ είχα πάει ένα βράδι μπαλαντέρ νομίζω παρασκευή  :think: ήταν και πάλι ήμασταν πολλοί τώρα με άντρες μόνους ανοιχτά ποιος θα προλάβει να πρωτογαμησει  :huh: δεν το ακούω καλο  :S

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
θα εχετε και άλλη αυτό το σαββατο που θα παω .αντε ρε  kostakis27 ελα καμια βολτα να πιουμε ποτακι .

Μύστη πραγματικά θα ήθελα να σε συγχαρώ από κοντά και θα ήταν τιμή μου να βρεθούμε σε κάποια φάση στο κλαμπ,αν και η δικιά μου είναι αρκετά άπειρη σε τέτοιες φάσεις,ίσως θα μπορούσε να την μυήσει η Τ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom