pannonicus
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν απαντάς σε ό,τι ρώτησα, φίλε. Απλά υιοθετείς αβάσιμες κατηγορίες τρίτων, με σκοπό την απαξίωσή μου στον χώρο. Αυτά που αναφέρεις αφορούν ΤΟ 2+2, όχι εμένα.
Κύριε Αγγελε έγραψα αυτό που λενε ζευγάρια του χώρου.Εσείς είσαστε 64 ετων σύμφωνα με το προφίλ σας.Οι πληροφορίες λένε για ενα παππού 75 ετών που το παίζει σουιγκερ (ο αθεόφοβος) και διοργανώνει συγκεντρώσεις με αμοιβή.Εσείς τι σχέση έχετε??? Εξάλλου τον συγκεκριμένο τον έχουν κάνει ρόμπα και "ιδιοκτήτες καταστημάτων". Εγω τι να υιοθετήσω.Απλά μια αναφορά εκανα για τα fake σχόλια. Εξάλλου δεν εχω την εμπειρία σας.Είμαι μολις 20 ετών.Δεν απαντάς σε ό,τι ρώτησα, φίλε. Απλά υιοθετείς αβάσιμες κατηγορίες τρίτων, με σκοπό την απαξίωσή μου στον χώρο. Αυτά που αναφέρεις αφορούν ΤΟ 2+2, όχι εμένα.
Φίλε, ειμαι 62 προς 63. Μετέφερες μια φημη που ουσιαστικά
φωτογραφίζει εμένα. Οι ιδιοκτήτες των (ποιων)μαγαζιών"έκραξαν" τον 75χρονο. Γιατι δεν λετε ονοματα. Διασύρονται άνθρωποι μέσω της έντονης φημολογίας που διακινείται. Την ημερα που δημοσίευσες το σχόλιό σου δέχθηκα 13 μηνύματα από άγνωστους χρήστες μέσω αχυράνθρωπου, που χυδαιολογούσαν σε βάρος μου. Ύστερασ, απο πού προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος ηλικιωμένοςό εισπράττει απο ποιον το ποσό των τριών ευρώ από υποψήφιους πελάτες. Ακριβώς επειδή είσαι νέος, φρόντισε να μη στιγματιστείς από τώρα. Το θέμα δεν κλείνει εδώ όπως καταλαβαίνεις.
Λοιπόν αυτός που έβγαλε την ανακοίνωση ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο Σωτήρης ο οποίος από ότι ξέρω εκπροσωπεί το μαγαζί και το ανακοίνωσε δημόσια και όχι σε εμένα άρα μπορείς να το διασταύρωσης με τις τόσες πολλές γνωριμίες σου από ζευγάρια που πιθανόν να ήταν στον χώρο εκείνη την βραδιά.
Η αλλαγή στα κρεβάτια έγινε όντος και αυτό για εμένα δείχνει ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να αλλάζουν και να κάνουν καλύτερη την επιχείρηση τους. Ακούστηκε και από άλλους όχι μόνο από εμένα θετικά σχόλια για αυτη την κίνηση. Άρα......?
Ο διάλογος που λες για κάτι νέο πριβε που ανοίγει ο ιδιοκτήτης δεν αφορά κανένα άλλο μαγαζί του χώρου και ξέρεις πολύ καλά μιας και οι σχέσεις σου ειναι αδελφικες με το άλλο μαγαζί.
Και όσο αφορά τις λέξεις κάλυψη καλό είναι μιας και έχεις περάσει οπως λες από εκεί και τους γνωρίζεις σίγουρα καλύτερα τους ιδιοκτήτες να τους το πεις ο ίδιος αυτό.
Και για να δεις ότι έμαθα και άλλα ο χώρος βρέθηκε το όνομα επίσης και οι παροχές φαγητό ποτό τζακούζι σάουνα και πολύ πολυτέλεια με ένα αρκετά καλό αντίτιμο εισόδου για λίγους και καλούς επιβεβαιωθηκαν από τον ίδιο.
Τα υπόλοιπα δεν μένει παρά να τα μάθεις μόνος σου.
Εγω απλά πελάτης και σχολιαστής θα παραμείνω στον χώρο.
ρε Παιδιά κάντε το κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός Και αφήστε πιος την εχει μεγαλύτερη.Εχω ακουση για ορισμό του swingers απο αλλους και αλλα τέτοια στο εξωτερικό γίνεται ετσι ενω εδώ αλλιως κ.τ.λ.εντάξει είμαστε πισω οπως σε πολλα πράγματα και ολα αυτα τα ευτράπελα συμβαίνουν να περνουν πληρωμενες απο το δρομο και να πηγαίνουν να γαμησουν τη γυναικα του άλλου αυτη ομως φαίνονται απο χιλιόμετρα.κάντε ρο κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός και μη γαματε και καινούργια ζευγάρια που θέλουν να μπουν στο χώρο μέχρι και για φυλάκιση ακουσα εδω μεσα.ηρεμήστε λιγοΤhomas, σχολιάζω ό,τι ανακοινώνεται στη σελίδα του μαγαζιού. Ο εκπρόσωπος του «2+2 Club» φάσκει και αντιφάσκει λόγω απειρίας στην ακριβή διατύπωση των αναρτήσεων. Κατά διαστήματα, προβαίνουν σε διοργάνωση ερωτικών συναντήσεων σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου Αθήνας για περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (Μάρτιος 2017) ή σε μη ανακοινώσιμο μαγαζί στου Ψυρρή με είσοδο €400.00 το ζευγάρι! Επιχειρηματικά ορθά πράττουν, σε καμία περίπτωση όμως δεν εκπροσωπούν τη διασπασμένη κοινότητα των Ελλήνων swingers παρά μόνο την πελατεία τους. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου.
ρε Παιδιά κάντε το κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός Και αφήστε πιος την εχει μεγαλύτερη.Εχω ακουση για ορισμό του swingers απο αλλους και αλλα τέτοια στο εξωτερικό γίνεται ετσι ενω εδώ αλλιως κ.τ.λ.εντάξει είμαστε πισω οπως σε πολλα πράγματα και ολα αυτα τα ευτράπελα συμβαίνουν να περνουν πληρωμενες απο το δρομο και να πηγαίνουν να γαμησουν τη γυναικα του άλλου αυτη ομως φαίνονται απο χιλιόμετρα.κάντε ρο κέφι σας όπως του αρέσει του καθενός και μη γαματε και καινούργια ζευγάρια που θέλουν να μπουν στο χώρο μέχρι και για φυλάκιση ακουσα εδω μεσα.ηρεμήστε λιγο
φιλε στεφαν ξέρεις ποσο σε εκτιμο η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω τοσο καλα τη νομοθεσία εσυ που ασχολησε ομβς και αργότερα επαγγελματικά οπως λες καλα κανείς και το ψάχνεις.ξερω ομως την ελληνική πραγματικότητα γθα τις κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδελα τα κολ γκερλ και τα λοιπα ειναι ολοι παράνομη απο χαρτιά και απο κενα νομοθεσίας και φοροδιαφυγή ολοι μα ολοι πληρωνουν νταβαδες και κανουν τη δουλειά τους να μη πω και τι αλλο πληρώνουν ξέρουμε όλοι.για να δουλέψεις Δυστυχώς θα τους πληρωσεις και εσυ.ελπίζω πραγματικά μεσα απο τη καρδιά μου καλη επιτυχία στο ενχυριμα σου θα είμαι και εγω πελάτης σου.sant7 φιλε μου υπαρχει αρθρο συνταγματικο στην ελλαδα η σεξουαλικη συνευρεση με θεατες σε δημοσιο χωρο πχ καταστήματα υγειονομικου ενδιαφέροντος οπος κλαμπ καφε και λοιπα μαγαζι θεωρητε ποινικο αδικημα αυτό ειναι γνωστο από τα strip show και μετα κανενα swingers club στην αδεια του δεν λεει κλαμπ ανταλαγης συντροφων η αδεις γραφουν καφε μπαρ η καφε αναψυκτιριο ουτε καν κεντρο διασκεδασης , οποτε ειναι ολοι παρανομοι και κανενα μαγαζι δεν έγκειται την ασφαλεια τον πελατων σε παρων ελενχο της ασφαλειας στα παρων καταστήματα,οσο για της κοπελες επιπληρωμη το 90% των μαγαζιων διαθετει και γυναικες επι πληρωμη για τους καλους πελατες τα ζευγάρια τα νορμαλ θα πανε σε χοτελ να κανουν γουστα, μεσα σε αυτό το κλιμα που καληεργειτε εδώ μεσα και γενικα στον χωρο αυτό σε λιγα χρονια θα βλέπεις μονο επι πληρωμη γυναικες τωρα εδώ μεσα ειναι ένα θρεντ που πρεπει να λεμε πος περασαμε με την φιλη μας η με την βιζιτα και να λεμε τα γουστα μας, εγω ετοιμάζω sex club στον Αγ.ιωαν ρεντη μεσα στο 2018 με προσβαση για ολους με θεματικες βραδιες ερωτικης ποιησεις και αλλα πολλα
θα εχετε και άλλη αυτό το σαββατο που θα παω .αντε ρε kostakis27 ελα καμια βολτα να πιουμε ποτακι .Μύστη θωμά εξαιρετική κριτική για ακόμη μία φορά .Μας κατακάβλωσες και πάλι εσύ και η Τ .Καλά να περνάς τύπε μου,όλο το φόρουμ έχει τεράστια ανάγκη τις κριτικές σου
Αφου εχει μονο αντρεs οποτε θα αλλαζει σε gay club
θα εχετε και άλλη αυτό το σαββατο που θα παω .αντε ρε kostakis27 ελα καμια βολτα να πιουμε ποτακι .