georgegeogeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2014
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
αδερφέ τι δουλειά κάνεις...εχω παει εγω αδερφε δεν λεει και πολυ εχεις ευκαιρια 25% να περασεις καλα γιατι δεν πεζει και πολυ κοσμος πρεπει να πας από της 1 μεχρι της 2 το αργωτερο και να δοσεις 80 ευρο που σε ένα στουντιο αν πας εχεις φουλ πρόγραμμα με 80 ευρο το καλητερω είναι αν δεν εχεις κοπελα να παρει μια βιζιτα από 250 ευρο μεχρι 500 πλουσια να πας για 4 ωρίτσες ένα σαββατο ,να περασεις καλα αλλα να ξηγηθείς και καλα αν θες να εχουν διαρκεια τα ραντευου σου η θες να γνωρίσεις καποιο ζευγαρι εκει μεσα ,για μια φωρα το 2μηνο είναι καλο αν εχεις την ιοκονομικη ανεση εγω τα 80 ευρο τα κλαιω αν παω μονος μου δινω 300 ευρο και παω με μια πλεων φιλη που είναι επαγγελματιας συνοδος και ειμαστε και φιλοι λογο τον αρκετων ραντευου που εχω κανει ,δηλαδή εγω μπωρει να πηγενω κάθε μηνα η κάθε 2 μηνο αλλα παω με την ιδια κοπελα και ας είναι επι πλωρομη αυτά
Πραγματικά με εκπλήσσει η άνεση του να δινεις 300 ευροπουλακια να γαμησεις και απο ορθογραφια κλαις.Μου βγηκαν τα ματια εξω.δεν μου βγηκαν με τις βυζαρες της αλλης και μου βγηκαν με αυτα που γραφεις...Κανα σημειο στιξης ισως...Κανε ενα copy αυτο που θες να γραψεις σε κανενα δωρεαν ορθογραφικο ελεγχο google.Ημαρτον δηλαδή...
ηγ.(τονους δεν βαζω απο αποψη)μετα απο λιγο κουράστηκα...