Η αλήθεια είναι πως έχω επισκεφτεί μια φορά το μαγαζί με το ταίρι μου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Καλός εξαερισμός, καλός φωτισμός, καλή διάθεση από πλευρά ζευγαριών, τα ποτάκια μας νορμάλ, κανένα θέμα με την εξυπηρέτηση. Ο πάνω χώρος μπορεί να είναι σχετικά μικρός για την ποσότητα κόσμου το Σάββατο αλλά εμένα δεν με χάλασε γιατί υπήρχαν εναλλακτικές όπως ο χώρος δίπλα από τον DJ και οι κουρτίνες ευθεία από την είσοδο. Για όποιον θέλει να είναι πιο διακριτικός, να θυμίσω ότι ήρθε σε swinning sex club. Δεν θα με χαλούσε να γίνει παιχνίδι στο χώρο δίπλα από το μπαρ 3-4, αφού εκείνη την στιγμή το 80% των πελατών, κάνει σεξ ούτως άλλος στον όροφο, για ποιον λόγο να συνωστίζομαστε σε ένα δωμάτιο 2x2; θεωρώ ότι περισσότερο κοιτάμε πως θα είναι βολεμένο το κωλαράκι μας παρά αν όντως είναι αρκετό ή όχι. Μια χαρά είναι για τα 25-35 ζευγάρια περίπου που μαζεύονται. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά από την μια επίσκεψη και από το ανάγνωσμα των κριτικών, δεν υπολογίζω κάτι παραπάνω. Τώρα, όντως θα ήταν πολύ ορθό να υπήρχαν ντουζιέρες με ντουλαπάκια. Σίγουρα θα ήθελα πιο συχνό καθάρισμα στις WC και μια καλή πρόταση είναι οι κουρτίνες πίσω από τον Dj να διαμορφωθούν ως δωμάτιο. Από εκεί κι έπειτα, όποιος θέλει μεγαλύτερη διακριτικότητα, επιλεκτικότητα, διασκέδαση κτλ, διοργανώνει το παρτάκι του σε κάποιο SPA, σε κάποιο ξενοδοχείο ή σπίτι, καλεί αυτούς που επιθυμεί κι πιθανολογεί ότι θα έχει χημεία κι όλα μέλι - γάλα.
Εμείς μια χαρά περάσαμε. Το ποτάκι μας ήπιαμε, την φάση μας την κάναμε, διασκεδάσαμε καθώς μας άρεσε η μουσική εκείνη την ημέρα κι όλα καλά. Σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν πολλά και σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλειο αλλά για τα τωρινά δεδομένα, το θεωρώ απλά ΟΚ. Μην ξεχνάμε πως την ποιότητα της φάση, την φτιάχνουμε κι εμείς
Ελπίζω να διατηρήσω την γνώμη και την επόμενη φόρα που θα το επισκεφτώ.