Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γίνε πιο συγκεκριμένος, thomas. Απο τη μια αυξάνουν την τιμή το Σάββατο και από την άλλη αλλάζουν τα ξύλινα κρεβάτια με δερμάτινους καναπέδες. Βγαινει ένας υπεύθυνος στο μικρόφωνο χωρίς να κατονομάζεται. Γενικά αορστολογίες σε συνδυασμο με τη σημερινή ανακοίνωση του μαγαζιού που μιλά για αόρατους και κακούς ανθρώπους στον χώρο. Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τη συνοχή του χώρου, θα προσέρχονταν σε διάλογο με τα άλλα μαγαζιά. Απλά θέλουν να επιβάλουν τις θέσεις τους και να αποποιηθούν τις ευθύνες που τους αναλογούν για την υπόθεση του Μαϊου 2017.  Αυτό σε κοινά Ελληνικά λέγεται μεγαλομανία. Δημόσιες σχέσεις χωρίς έκθεση του αρμόδιου ατόμου δεν νοείται σε επιχείρηση. Στα γραφρω καλοπροαίρετα, αφού έχεις αναλάβει, μετά την αποχώρηση του kostakis27 την εκπροσώπησή τους.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Κ
Γίνε πιο συγκεκριμένος, thomas. Απο τη μια αυξάνουν την τιμή το Σάββατο και από την άλλη αλλάζουν τα ξύλινα κρεβάτια με δερμάτινους καναπέδες. Βγαινει ένας υπεύθυνος στο μικρόφωνο χωρίς να κατονομάζεται. Γενικά αορστολογίες σε συνδυασμο με τη σημερινή ανακοίνωση του μαγαζιού που μιλά για αόρατους και κακούς ανθρώπους στον χώρο. Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τη συνοχή του χώρου, θα προσέρχονταν σε διάλογο με τα άλλα μαγαζιά. Απλά θέλουν να επιβάλουν τις θέσεις τους και να αποποιηθούν τις ευθύνες που τους αναλογούν για την υπόθεση του Μαϊου 2017.  Αυτό σε κοινά Ελληνικά λέγεται μεγαλομανία. Δημόσιες σχέσεις χωρίς έκθεση του αρμόδιου ατόμου δεν νοείται σε επιχείρηση. Στα γραφρω καλοπροαίρετα, αφού έχεις αναλάβει, μετά την αποχώρηση του kostakis27 την εκπροσώπησή τους.

Καλησπέρα τύπε,εφόσον θέλεις να ενημερώνεσαι για το κλαμπ μπορείς να το κάνεις μέσω του σάιτ που έχει και της σελίδας στο φέις.Εγώ και ο thomas δεν είμαστε εκπρόσωποι εδώ μέσα,απλά γράφουμε τις εμπειρίες μας.Το κάθε σουινγκ κλαμπ λειτουργεί αυτόνομα απ'όσω γνωρίζω,άρα δεν τίθεται θέμα συνοχής και διαλόγου που αναφέρεις.Όσον αφορά την υπόθεση του μαίου που γράφεις έχουν δοθεί απαντήσεις από τον ιδιοκτήτη,αυτά από μένα,εντελώς καλοπροαίρετα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
είμαι στη καλητερη ηλικια για  τον χωρο  φιλε  είμαι 37 ετων αρκετα νορμαλ και σε ενφανηση  εγω πηγενω τακτικα και της πεμπτες και κυριακες  μονος μου και περναω και καλητερα οσο για το call girl χαμπαρι θα παρεις το κοριτσακι που πηγε εκει με 100 και 200 ευρο και ένα ποτακι για 1 ωριτσα και για σας εγω παω κατά της 12 στο μαγαζι και παντα δεν αφινω κατο από 150 ευρο σε σφινακια και ποτα γενικα θα χαρω να σε γνωρισω παντος στης 22/12 θα είμαι εκει οσο για τα τα call girls να είναι καλα το Athensdiva που κανει καλες τιμες και την φτιαχνω την δουλεια  ιοκονομικα

Τύπε δεν ξέρω τι ισχύει απ'αυτά που γράφεις πάντως το έχεις κουράσει το θρεντ με σχόλια για τον εαυτό σου.Κάνε καμια ενημέρωση καλύτερα για ότι έκανες και είδες μέσα στο κλαμπ και άσε τις αερολογίες.

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, kostakis27, κατ' αρχάς έχω όνομα – η χρήση της λέξης «τύπος» είναι απαξιωτική- και είμαι γνωστός στον χώρο από το 2013.
Δεύτερο, έχω περάσει από το 2+2 την περίοδο 2015-16 καλύπτοντας ορισμένες θεματικές βραδιές. Ποτέ όμως δεν εξέθεσα άτομα, κυρίως γυναίκες που κάνετε εσείς. Δεν πήρα θέση τόσους μήνες για ευνόητους λόγους.
Τα σχόλια και η κριτική που κάνετε για το συγκεκριμένο μαγαζί δίνουν την εντύπωση στους αναγνώστες ότι συντάσσονται με τις ευλογίες των υπευθύνων.
Παρακολουθώ εδώ και χρόνια τα σχόλια και για τα τρία μαγαζιά, καθώς και από την επίμαχη περίοδο συνεργασίας με το specialmeetings.  
Η υπόθεση του Μαϊου, αν σε ενδιαφέρει να μάθεις, έβλαψε συνολικά τον χώρο και έβαλε το swinging στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Τώρα εκ των υστέρων οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού διεκδικούν τα εύσημα για την υπεράσπιση του θεσμού, όπως το αποκαλούν, στις δικαστικές αίθουσες. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι κανένας άλλος, εκτός από σένα και τον thomas δεν γράφει σωστή κριτική για το μαγαζί. Μάθετε να δέχεστε και τη διαφορετική άποψη.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Στην παράταση το καλύτερο παιχνίδι!!
Φτάσαμε με την Τ στο μαγαζί 23.45 είμασταν το τρίτο ζευγάρι μιας και ο κόσμος ερχετε κατά τις 12.
Κάτσαμε στο μπαρ Όπως πάντα.
Η βραδιά όπως κάθε Παρασκευή είχε το easy Meat όπου με την είσοδο του ζευγαριού στο μαγαζί περνούσε ένα χαρτάκι με νούμερο και μετά γινετε η κλήρωση ανά 2 νούμερα όπου το μαγαζί κερνάει σφηνάκια τα ζευγάρια ώστε να ξεκινήσει ήσουν μια γνωριμία.
Η κλήρωση έγινε 1.00 όπου όμως το ζευγάρι που μας έτυχε δεν μας άρεσε.
Είπαμε το σφηνάκι και είπαμε να πάμε επάνω  κατά τις 1 και κάτι.
Ενα ζευγάρι πίσω μας με τον άντρα γύρω στα 42 εμφάνιση και και ίδιο η κοπέλα όπου είχαμε γνωριστεί είχαν ανέβει επάνω και είχαν λίγο ξεκινήσει το παιχνίδι.
Με το που μας είδαν μας τράβηξαν να παιξουμε έτσι για ζέσταμα. Βέβαια δεν είπαμε όχι γιατί πάρα την ηλικία ήταν καλοί και τελικά περάσαμε καλά με πλήρη ανταλλαγή αλλά και πολύ παιχνίδι μεταξύ των κοριτσιών. Την ώρα του παιχνιδιού στο μεγάλο κρεβάτι δίπλα μας είχε ξεκινήσει ένα νέο ζευγάρι πολύ ωραίο με την κοπέλα λίγο κοντούλα μελαχρινή μακριά μαλλί με απίστευτο ποπό και το αγόρι μελαχρινό με μουσάκι αδύνατος και αυτός.
Ήρθαν δίπλα μας και όταν είπα να έρθουν να παιξουμε μαζί μας είπαν σας θέλουμε μόνους σε άλλο δωμάτιο. Αφού είχαμε σχεδόν τελειώσει με τους άλλους πήραμε τα ρούχα στο χέρι και μεταφέρθηκαμε στο διπλανό μέσα μέσα αριστερό δωμάτιο μου 4αδα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε η σε μεταξύ των γυναικών όπου και έπαιξε πολύ γλύψιμο φτιάχνοντας πραγματικά η μία την άλλη για τη  ανταλλαγή μας.η κοπελα την ξεκολησαν από την δικιά μου ανεβάζοντας τη  όρθια επάνω στον ενα κρεβάτι και συνεχίζοντας ένα τέλειο γλυφομουνι όπου δεν ήθελε να κατέβει. Ο δικός της είχε ήδη αναλάβει την Τ με πολύ γλύψιμο και παίξιμο βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα κάνοντας την να βγάζει απίστευτη φωνή καυλας.εγώ κατέβασα τότε την κοπέλα και στήνοντας την στα 4 έφαγε ένα δυνατό σφηροκοπημα φίλον τα την Τ σαν να της λέει "πως μας ξεσκιζουν έτσι ".
Μετά από λίγη ώρα ήρθε το τέλος μου και έσκυψα να γλύψει την κοπέλα όπου και εχυσε σχεδόν με την γλώσσα μου να μπαίνει στο στενό ροζ ωραίο μουνακι της.
Το ίδιο έκανε και ο φίλος με την Τ όπου είχε αποθημενο όμως να δώσει τα υγρά της στην κοπέλα καβαλωντας της και Τριβωντας τα υγρά μουνακια τους δεν άρχισαν να πλημμυρίσει ο κόσμος.
Κατεβήκαμε κάτω για το επόμενο ποτάκι και για μια ανάσα.
Εκεί είχε έρθει ένα φιλικό ζευγάρι όπου έπαιζε κάτω στο doctor room μεταξύ τους.
Η Τ ήθελε να γνωρίσει την κοπέλα στο κρεβάτι και έτσι τους άφησα να παίξουν λίγο μόνες και εγώ ήπια ένα ποτάκι στο μπαρ δίπλα τους. Κάποια στιγμή που μπήκα είδα να πηδιουνται καλά και συνέχισα το ποτό μου αφήνοντας τες σε ησυχία.
Κάποια στιγμή ανέβηκαν 2 κοπέλες στον στυλό για show πελάτισσες όπου έκαναν ωραίο αισθησιακό χορό. Η μία Ρωσίδα 182, εγώ μου έριχνε ένα κεφάλι 40+ και κορμί όπως τις ξέρετε αδύνατη ποπό τέλειο και στήθος τούμπανο στητο.
Αφου τελείωσε η Τ το ποτό είχε τελειώσει το show και αφού ανεβήκαμε επάνω και δεν είχε τίποτα είπα στην Τ πάμε να της μιλήσουμε.
Πήγα και της λέω ωραίο χώρο έκανες μας καυλωσες. Και. Μου λέει και εμένα με καυλώνει η κοπέλα σου θέλω να την γλύψω. Με ρωτάει αν θέλει. Και της λέω πάμε επάνω να δούμε πια θα γλύψει πιο καλά την άλλη.
Και εδώ ξεκινάει η παράταση λόγο του ότι η ώρα ήταν 3.40 και εμείς έπρεπε να φύγουμε αλλά δεν.....
Ανέβηκαμε επάνω και πήγαμε στο μεγάλο κρεβάτι να έχουμε χώρο. Στην αρχή αφήσαμε τα κορίτσια κανένα 5 λεπτό να χαϊδεύουν ταινία και να είναι γυμνές στο κρεβάτι φιλοντας η μία την άλλη. Μετά σιγά σιγά γδύθηκα εγώ και ο δικός της 50+ ο ποιος πολύ εμφανίσιμος και σοβαρός κύριος και πλησιάσαμε χαιδευοντας τα κορίτσια.ενω η Τ εγλυφε την Ρωσίδα ο δικός της τη; έδωσε μια ωραία πιπα τότε πλησίασα και εγώ και έτσι βρέθηκε με 2 στο στόμα. Ο δικός μιας και η Τ είχε τουρλωσει το κωλαράκι της της έβαλε τα δάκτυλακια μέσα της σκίζοντας την μουναρα της και κάνοντας την να χυσεις μια φορά και να ρουφάει με ποιο πολύ μανία το Μουνι της Ρωσίδας. Μετά από λίγο έγινε η ανταλλαγή και ανέλαβα την Ρωσίδα όπου στην αρχή ήθελε μόνο τα δάκτυλα μου για να χύνει. Αλλά μετά δεν άντεξε και αφού είδε τον δικό της να ξεκολιαζει τη  μουναρα της Τ μου ζήλεψε και ήθελε την πουτσαρα μου στο Μουνι της ώστε να χυνουνε και οι δύο μαζί.πραγματικα τέτοιο χυσιμο από το Ρωσίδακι και την Τ δεν είχα ξαναδεί. Εγώ δεν άντεξα πάλι να μπαίνωβγαινω μέσα της και να με κάνει μούσκεμα από την μέση και κατω τελειώνοντας και εγώ με την σειρά μου. Το ίδιο έγινε και με την δικιά μου. Αφού τελειώσαμε και είμασταν όρθιοι τράβηξα τη  Τ από τα χέρια της Ρωσίδας που είχε τρελαθεί και δεν την άφηνε. Ντύθηκα με χαιρετηθηκαμε και φύγαμε 04.30.
Ωραιος τυπε , η πουτσα μου εγινε πύραυλος με την περιγραφή σου κ το σπερμα μου τρυπάει λαμαρίνα

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
2+2 CLUB
16 Δεκεμβρίου στις 9:17 μ.μ. ·

Θα είμαστε εδώ.

Πάντα, δίπλα στα ζευγάρια και στο θεσμό του swinging. Όσοι μας ξέρετε, θα γνωρίζετε ότι συνεχώς προσπαθούμε να σας προσέχουμε και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, διατηρώντας την ποιότητα, κρατώντας μακριά κακόβουλα ή αθέμιτα άτομα, πολέμιους του χώρου μας (να τους κατονομασουν άμεσα) και διεκδικώντας το δικαίωμά μας να απολαμβάνουμε τις προσωπικές μας στιγμές, όπως θέλουμε.

Κάτι που πολύς κόσμος δε γνωρίζει είναι ότι το 2+2 CLUB έχει γίνει πάμπολες φορές ασπίδα στον χώρο των swingers. Έχει σταθεί απέναντι σε ανθρώπους που θέλαν να διασπείρουν τον φόβο (ποιους εννοεί ο ποιητής), έχει σταθεί απέναντι στον εκφυλισμό του είδους, απέναντι ακόμη και σε έδρανα δικαστηρίου, υπερασπιζόμενο το δικαίωμα του καθένα σε αυτό που πολλοί από εμάς ονομάζουμε, τρόπο ζωής.

Εμείς θα πούμε ότι η ερωτική έκφραση και το ταξίδι στον κόσμο της σεξουαλικής αναζήτησης είναι ένα είδος ψυχοσωματικής τέχνης όπου όπως ένας πίνακας του Van Gogh σε στροβιλίζει στη δύνη του μεγαλείου, έτσι και αυτό το μοναδικό παιχνίδι ανακλά στην ψυχή του κάθε συμμετέχοντα την δυναμική του ερωτικού του ορίζοντα.

Σήμερα, μετά από 4 χρόνια ύπαρξης, ενός χρονολογίου γεμάτο από όμορφες και αξέχαστες στιγμές, σας περιμένουμε όλους για μια εορταστική βραδιά, για μία βραδιά όπου το 2+2 γιορτάζει και μοιράζεται τη χαρά του με τον λόγο για τον οποίο φτιάχτηκε. Εσάς.

Αυτή είναι η αντιφατική ανακοίνωση του μαγαζιού.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Όταν καταλάβετε ολοι σας το swinging δεν υφίσταται τοτε ελατε να με  βρειτε  νομικα  όλα αυτά  δεν υπαρχουν είναι ποινικα αδικήματα κατά του αρθρο 338 ποινικου κωδικα κανωνικα πρεπει να κλησουν όλα τα καταστήματα  αυτά  και υπαρχουν μονο prive club  με μελοι τωρα στο ζουμι  αν ποινικα δεν υπηρχε θεμα θα αλλαζαν τα πραγματα,  αυτό που παει να γινει στην ελλαδα είναι οργανωση να υπαρχει ένα μερος στην αττικη πχ ένα sex land  που θα ελενχεται από το κρατος και εκει μεσα θα βρίσκεις τα παντα , αυτο συζητιέται για την περιοχη  του ρεντη

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Όλα αυτά είναι ευχολόγια. Το κράτος δεν πρέπει να έχει καμια ανάμειξη στη χορήγηση αδειών λειτουργίας κέντρων ψυχαγωγίας ενήλικων. Ούτε μπορεί να επιτρέψει την ελευθερογαμία σε μαγαζιά. Το πολιτικό κόστος έιναι δυσβάστακτο.  Το άρθρο που αναφέρεσαι είναι το 348, οχι το 338 του Π.Κ.
Από το 2015 τουλάχιστον τρεις εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για παρόμοιες μονάδες στην Αττική, μια στον χώρο του "CAN-CAN". Καμια πρόταση δεν υλοποιήθηκε γιατί απεβλεπαν στο εύκολο κέρδος. Το ίδιο έκαναν και τα γνωστά site του εξωτερικου το 2016, που μυρίστηκαν ζεστό χρήμα και έσπευσαν στην Ελλάδα με δελεαστικές προτάσεις για swingers.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
καλημέρα αγγελε εγω το βλεπω σαν δουλεια αυτό και όχι σαν γουστο μου  η αποφαση για μια περιοχη όπως το ρεντη  για να είναι όλα μαζι θα την περασουν συντομα στην βουλη  και θα φερει αντιδράσεις  αρκετες ναι  θα υπαρχει ένα μερος sex land  που θα εχει από ιοκους ανοχης  μεχρι sex club swingers club strip show και αλλα μαγαζια αγωραιου ερωτα  , δεν θα κλεισουν τα υπαρχοντα απλα εκει μεσα θα πηγενει ο κοσμος και θα μεταφερθούνε αρκετοι  ελενχγος θα υπαρχει από το κρατος  για το sex land το χωριο οπος λενε μερος που θα συχναζουν ολοι, αυτό γινεται αγγελε γιατι μεσα στο 2018 σταδιακα κλεινουν όλα τα μπουρδελα  και θελουν να τα μεζευψουν όλα σ ένα μερος    γιατι αλλιως η ελλαδα θα πληρωνη περιπου 400,000 ευρο το χρονο  προστιμα  αυτό ετιμαζε μεσα στο καλοκαιρι  του 2018 εγω εχω αδεια στα χερια μου για μαγαζι  το οποιο θα εχει sauna, sex cinema & sex club και μελοντικα και χωρο  ψυχαγογιας για μικρα παιδια  για ζευγάρια που θελουν να ερθουν και δεν εχουν που να αφησουν τα παιδια τους 

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ από πού αντλείς αυτές τις πληροφορίες; Εδώ μιλάμε μόνο για swing clubs, τα υπόλοιπα δεν αφορούν τους χρήστες. Όποιο πολιτικό κόμμα ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης της ομαδογαμίας θα φάει "μαύρο" στις εκλογές. Πρόσεχε τα ορθογραφικά λάθη.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Λοιπόν αυτός που έβγαλε την ανακοίνωση ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο Σωτήρης ο οποίος από ότι ξέρω εκπροσωπεί το μαγαζί και το ανακοίνωσε δημόσια και όχι σε εμένα άρα μπορείς να το διασταύρωσης με τις τόσες πολλές γνωριμίες σου από ζευγάρια που πιθανόν να ήταν στον χώρο εκείνη την βραδιά.
Η αλλαγή στα κρεβάτια έγινε όντος και αυτό για εμένα δείχνει ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να αλλάζουν και να κάνουν καλύτερη την επιχείρηση τους. Ακούστηκε  και από άλλους όχι μόνο από εμένα θετικά σχόλια για αυτη την κίνηση. Άρα......?
Ο διάλογος που λες  για κάτι νέο πριβε που ανοίγει ο ιδιοκτήτης δεν αφορά κανένα άλλο μαγαζί του χώρου και ξέρεις πολύ καλά μιας και οι σχέσεις σου ειναι αδελφικες με το άλλο μαγαζί.
Και όσο αφορά τις λέξεις κάλυψη καλό είναι μιας και έχεις περάσει οπως λες από εκεί και τους γνωρίζεις σίγουρα καλύτερα τους ιδιοκτήτες να τους το πεις ο ίδιος αυτό.
Και για να δεις ότι έμαθα και άλλα ο χώρος βρέθηκε το όνομα επίσης και οι παροχές φαγητό ποτό τζακούζι σάουνα και πολύ πολυτέλεια με ένα αρκετά καλό αντίτιμο εισόδου για λίγους και καλούς επιβεβαιωθηκαν από τον ίδιο.
Τα υπόλοιπα δεν μένει παρά να τα μάθεις μόνος σου.
Εγω απλά πελάτης και σχολιαστής θα παραμείνω στον χώρο.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Και για να σταματήσουμε γιατί η συζήτηση έφτασε σε προσωπικό επίπεδο. Παρακαλώ να γράφουμε όλοι πως περνάμε και τι μαθαίνουμε για το 2+2.

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τhomas, πάντα καλοπροαίρετα με βάση τις ανακοινώσεις τους στη σελιδα και σε άλλες ιστοσελίδες του χώρου, φάσκουν και αντιφάσκουν. Από τη μια δε βγαίνουν οικονομικά και αυξάνουν την είσοδο στα €30.00 για τα ζευγάρια το Σάββατο και από την άλλη ετοιμάζονται για νέο, πολυτελές μαγαζί, μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από το 2015! Σε περίοδο ισχνών αγελάδων με πιεσμένες αποδοχές, κάνουν επιχειρηματικό άνοιγμα για εύπορους, όταν το υδρομασάζ (τζακούζι) περιλαμβάνεται στα περισσότερα δωμάτια ξενοδοχείων ημιδιαμονής σε προσιτή τιμή.

Η τελευταία ανακοίνωση αφήνει σαφή υπονοούμενα για άτομα που θέλουν να βλάψουν τον χώρο. Αποφεύγουν να αναφερθούν σε ονόματα γιατί φοβούνται τις συνέπειες. Κανένα μαγαζί δεν εκπροσωπεί την κοινότητα στην Ελλάδα, απλά φροντίζουν για τα επιχειρηματικά συμφέροντά τους.
Επιτρέπεται να υπάρχουν προσβλητικά σχόλια για τον έτερο συνιδιοκτήτη στη σελίδα τους επί μήνες.

Δεν προβληματίζονται από τα σχόλια χρηστών – αφορά και το «Nirvana» αυτή η επισήμανση-  που επικεντρώνονται στις ερωτικές συνευρέσεις στα «δωμάτια», εκτός κι αν σιωπηρά υιοθετούν τα γραφόμενα.

Κοντολογίς, μεταξύ μας είναι απαξιωτικό να σε παρατηρούν δεκάδες άτομα όταν βρίσκεσαι σε ερωτικό παροξυσμό. Μάλλον δεν έχσυμε αντιληφθεί την ουσία του swinging… Ούτε τα σοκολατάκια που αναφέρεις αποτελούν είδηση. Κάθε μαγαζί προσφέρει τέτοια στους πελάτες του, ειδικά τα συνοικιακά κομμωτήρια.

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν αυτός που έβγαλε την ανακοίνωση ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο Σωτήρης ο οποίος από ότι ξέρω εκπροσωπεί το μαγαζί και το ανακοίνωσε δημόσια και όχι σε εμένα άρα μπορείς να το διασταύρωσης με τις τόσες πολλές γνωριμίες σου από ζευγάρια που πιθανόν να ήταν στον χώρο εκείνη την βραδιά.
Η αλλαγή στα κρεβάτια έγινε όντος και αυτό για εμένα δείχνει ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να αλλάζουν και να κάνουν καλύτερη την επιχείρηση τους. Ακούστηκε  και από άλλους όχι μόνο από εμένα θετικά σχόλια για αυτη την κίνηση. Άρα......?
Ο διάλογος που λες  για κάτι νέο πριβε που ανοίγει ο ιδιοκτήτης δεν αφορά κανένα άλλο μαγαζί του χώρου και ξέρεις πολύ καλά μιας και οι σχέσεις σου ειναι αδελφικες με το άλλο μαγαζί.
Και όσο αφορά τις λέξεις κάλυψη καλό είναι μιας και έχεις περάσει οπως λες από εκεί και τους γνωρίζεις σίγουρα καλύτερα τους ιδιοκτήτες να τους το πεις ο ίδιος αυτό.
Και για να δεις ότι έμαθα και άλλα ο χώρος βρέθηκε το όνομα επίσης και οι παροχές φαγητό ποτό τζακούζι σάουνα και πολύ πολυτέλεια με ένα αρκετά καλό αντίτιμο εισόδου για λίγους και καλούς επιβεβαιωθηκαν από τον ίδιο.
Τα υπόλοιπα δεν μένει παρά να τα μάθεις μόνος σου.
Εγω απλά πελάτης και σχολιαστής θα παραμείνω στον χώρο.

Εγω κρίνω εκ του αποτελέσματος και δεν προτρέχω. Περιμένω να διαβάσω τιμές και παροχές και μετά θα τοποθετηθώ. Να δω πόσα ζευγάρια θα επωφεληθούν. Παρομοιες προσφορές ανακοίνωσαν το 2017 με συνεργαζόμενα ξενοδοχεία (πολυτελεις σουίτες) και ποτέ δε μάθαμε τίποτε.

pannonicus

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ dkabouro ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 17-10-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca)

Έχει πλάκα που μία γυναίκα κάνει like σε σχόλια ανδρών για μπουρδέλα και μερικοί ψάχνονται να «την» συναντήσουν. Για την κριτική που κάνεις για το παραπάνω μαγαζί φίλε θέλω να σου πω ότι έχουμε γεμίσει από fake κριτικές... Ανταγωνιστής του χώρου έχει προσλάβει ένα παππού κατά δήλωση swinger να γράφει συνέχεια καλές κριτικές για το μαγαζί με το αζημίωτο πάντα ενώ εισπράττει 3 ευρώ και για κάθε κεφάλι φίλου της ομάδος του στο fb! Τι να πιστέψουμε τώρα;

Ακόμη περιμένω απάντηση από τον διακινητή της φήμης πριν καταφύγω στην έσχατη λύση. Τα πάντα στην υπηρεσία της αποδόμησής μου. Οι αποψεις μου ενοχλουν και ενοχλουν πολύ...

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
112
Πόντοι
0
1. Όποιος κατ' επάγγελμα διευκολύνει με οποιονδήποτε τρόπο την ασέλγεια μεταξύ άλλων τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.2. Με φυλάκιση μέχρι τριών ετών και με χρηματική ποινή τιμωρείται όποιος διευκολύνει την ασέλγεια μεταξύ άλλων χρησιμοποιώντας απατηλά μέσα και αν ακόμη δεν ενεργεί κατ' επάγγελμα

Δηλαδη οποιος εκλεινε πχ  ξενοδοχειο και ζητουσε ζευγαρια και μπαλαντερ να συμμετεχουν εναντι αμοιβης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom