Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

mosial

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Στο πάρτυ μάτια ερμητικα κλειστα τον οκτωβρη πηγε κανενας?

bboy19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Παίδες ως πρωταρης θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Αρχικά εγώ είμαι 24 και η κοπέλα μου 20. Θέλω να μου πείτε γενικά για τους χώρους στο μαγαζί. Τι είδους δωμάτια υπάρχουν; Τι γίνεται στο καθένα; Που θα μπορούσα Εγώ με τη δικιά μου να νιώσουμε ασφαλείς αν θέλουμε να κάνουμε κάτι μόνο οι δύο μας χωρίς κάποιος να μας ενοχλήσει σε εισαγωγικά. Και αν πρέπει να προσέξουμε κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όσες περισσότερες λεπτομέριες τόσο το καλύτερο για εμάς

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Παίδες ως πρωταρης θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Αρχικά εγώ είμαι 24 και η κοπέλα μου 20. Θέλω να μου πείτε γενικά για τους χώρους στο μαγαζί. Τι είδους δωμάτια υπάρχουν; Τι γίνεται στο καθένα; Που θα μπορούσα Εγώ με τη δικιά μου να νιώσουμε ασφαλείς αν θέλουμε να κάνουμε κάτι μόνο οι δύο μας χωρίς κάποιος να μας ενοχλήσει σε εισαγωγικά. Και αν πρέπει να προσέξουμε κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όσες περισσότερες λεπτομέριες τόσο το καλύτερο για εμάς

φίλος καλησπέρα. δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! δε θα σε πιέσει κανείς για να κάνεις κάτι αν δε το θες,,, υπάρχει δωμάτιο πάνω στον όροφο που μπορείς να πας με την κοπέλα σου και να κλείσεις την πόρτα. αλλά και στα ανοιχτα δωμάτια να θες να κάνεις κάτι και μόνο να σε παίρνουν μάτι χωρίς να μπει κανείς στη "μέση" και αυτό γίνεται αν το πεις σε αυτούς που θα σας πλησιάσουν ότι δε θέλετε παρέα. Είναι απλά τα πράγματα… μη τα κάνουμε μόνοι μας δύσκολα. δε τρώμε εκεί μέσα... δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. καλά να περάσεις σε ότι και να διαλέξεις τελικά και να θυμάσαι ότι πάντα και παντού θα πετυχεις τον μαλάκα που θα στη χαλάσει!!!  :hi: :hi:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Πέρασμα προχθές το βράδι (σάββατο 04/11) με την κοκκινομάλλα μιλφάρα μου  :tits: :grin: :grin:.Άφιξη κατά τις 01:00 όπου ήδη το μαγαζί είχε πολύ κόσμο.Αρκετές μιλφάρες γύρω στα 40 αλλά και μερικά δυνατά καβλάκια μικρότερων ηλικιών  :cum: :cum:.Μέχρι τις 02:00 το μαγαζί είχε γεμίσει με κόσμο,η μουσική λάτιν κομμάτια μέχρι εκείνη την ώρα με πολύ ωραία παλιά και καινούρια κομμάτια.Πήραμε 2 απλά ποτά με την δικιά μου τα οποία ήταν όπως πάντα εξαιρετικά.Η θεματική βραδιά που πλέον έχει καθιερωθεί κάθε σάββατο είχε θέμα ''ΤΑΝΤΡΑ'', δηλαδή καλλιέργεια σεξουαλικής ενέργειας και ολικός οργασμός.Θα την παρουσίαζε προφανώς κάποιο  επαγγελματικό ζευγάρι το οποίο δυστυχώς όπως πληροφορήθηκα είχε κάποιο ατύχημα και δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί.Παρόλα αυτά είχαμε στην πίστα ένα ωραίο λεσβιακό παιχνίδι μεταξύ της εύας (σύζυγος μαγαζάτορα) και μιας φίλης της,το οποίο και έφτιαξε την διάθεση των περισσότερων για να συνεχίσουν το παιχνίδι στον πάνω όροφο και πίσω από τις κουρτίνες  :zfuck: :fuck2: :knockinb:.Έτσι ανεβήκα κι εγώ με την δικιά μου προς τα πάνω όπου πραγματικά γινόταν το αδιαχώρητο.Στο μεγάλο δωμάτιο δεξιά ξεσκίζονταν 3 ζευγάρια,2 μιλφάρες και μια πιτσιρίκα όπου πραγματικά δεν χόρταιναν να τρώνε πούτσες.Οι τυπάδες είχαν ιδρώσει από την προσπάθεια να τις ικανοποιήσουν και γύρω στα 10 ζευγάρια να βλέπουν απ'έξω με το στόμα ανοιχτό.Στα 2 επόμενα δωμάτια κυρίες να φωνάζουν δυνατά ''αχ βαχ'' και μέσα δεξιά 6 ζευγάρια μαζεμένα να γαμιούνται το ένα δίπλα στο άλλο  :orchestra: :pipa1: :pipa2: :2on1:.Κατεβαίνοντας μια βόλτα προς τα κάτω μπήκαμε για λίγο στην αριστερή κουρτίνα όπου κι εκεί γινόταν της τρελής.4-5 καβλωμένες γκόμενες να πιπώνουν τυπάδες και να τις δαχτυλιάζουν.Κωλοσκάμπιλα,φτυσίματα και μετά από λίγο άγρια γαμήσια σ'ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό όπου στην κυριολεξία έχανες την γκόμενά σου :S :S.Αράξαμε για λίγο στο μπαρ να χαλαρώσουμε και επαναλάβαμε την βόλτα μας προς τα πάνω όπου το παιχνίδι συνεχιζόταν αμείωτο.Αυτή την φορά αρκεστήκαμε μόνο στο παρακολουθήσουμε όλα αυτά τα ερωτικά σκηνικά χωρίς κάποια συμμετοχή,αλλά με ατελείωτη οπτική ηδονή.Το σόου αναβλήθηκε για κάποια επόμενη φορά,γύρω στις 03:00 έπαιξαν και κάποια ελληνικά τα οποία και γούσταρα πολύ.
χα χα χα..
ο φρανκυ εχει το μαγαζι???

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Ηταν να μην ξεκινησει.τις εχυσε ολες !!!
Φτάσαμε στο μαγαζί 12:30.
Είχε αρκετό κόσμο όλων των ηλικιών αλλά ωραίο κόσμο Όπου η βραδιά έδειχνε να έχει πολύ παιχνίδι.
Η (Τ ας την πούμε) είναι μία πολύ καλή μου φίλη 26 ετων skinny με τα tatoo της η οποία ήθελε να γνωρίσει το χώρο και το παιχνίδι.
Οι ερωτικές της όμως προτιμήσεις είναι κυρίως προς το γυναικείο φύλο όπου και ήτανε Ένα από τα βασικά πράγματα του σκοπού της επισκέψεως μας.
Καθίσαμε στο μπαρ κάτω από τον προτζέκτορα όπου γύρω μας πραγματικά ήταν πάρα πολύ ωραία ζευγάρια όπου μιλάγαμε μεταξύ τους και Φαινόταν από τις χειρονομίες ότι θα ανέβουν επάνω σιγά σιγά.
Γύρω στη μία και δέκα ανεβήκαμε στον επάνω χώρο όπου στο βάθος ήταν Τρία ζευγάρια ηλικίας γύρω στα 40 όπου και έπαιζαν οι δύο κοπέλες γλείφοντας η μία την άλλη με τους άντρες τους να τις κοιτάνε.
Το τρίτο ζευγάρι έπαιζαν τελείως γυμνή όρθιοι δίπλα μας όπου η κοπέλα με το που είδε την (Τ) κατευθείαν της έκανε νόημα να έρθει κοντά της και όταν με κοίταξε της είπα πάμε να την πηδήξουμε. Το ξεκαθάρισμα έγινε από την αρχή στο δικό της ώστε να μην αγγίξει τη μικρή παρά να αρκεστούμε στα χάδια των κοριτσιών και στη βοήθεια ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι Και έτσι έγινε. τα πρώτα φιλιά ξεκινήσαμε στο στήθος μία της άλλης σιγά σιγά βγάζοντας τα ρούχα της (Τ) και σκύβοντας η μιλφαρα τα γόνατα ξεκίνησε ένα ωραίο γλυφομούνι στην (Τ) οπου και κατέληξε στο κρεβάτι με εναλλαγή διαφόρων στάσεων και στο τέλος να τρίβουν τα μούνια τους με μεγάλη μανία μέχρι η (Τ) να πλημμυρίσει με τα υγρά της τη μιλφαρα και να την τρελάνει χωρίς να θέλει να ξεκολλήσει από πάνω της.
Οι δύο κοπέλες που έπαιζαν ξαπλωμένες στο διπλανό κρεβάτι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε αυτό που γινόταν δίπλα τους όπου και αυτές με τη σειρά τους πήραν σιγά-σιγά τη θέση τους λίγο στο παιχνίδι.
Αφού τελειώσαμε κατεβήκαμε για ένα ποτάκι και μετά από 10 λεπτά τα δύο ζευγάρια που ήταν πίσω μας ανέβηκαν σιγά-σιγά προς τα πάνω όπου και ακολουθήσαμε και εμείς με τη σειρά μας.
Όταν ανεβήκαμε επάνω ο κόσμος είχε αρχίσει να αυξάνεται και τα δύο ζευγάρια που μας άρεσαν να παίζουνε στο μεγάλο μεγάλο κρεβάτι και δίπλα τους ένα πολύ ωραίο ζευγάρι νέον ξένοι στην καταγωγή καραφλός ο τύπος και η κοπέλα με ένα τέλειο σώμα πορνοστάρ που παίζανε μόνοι τους.
Βγάλαμε και οι δυο μας τα ρούχα και η (Τ) ξεκίνησε να χαϊδεύει την πορνοστάρ όπου δεν άργησε να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο δικός της μιας και την είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και την πήδαγε δεν σταμάτησε φέρνοντας όμως από πάνω την (Τ) όπου και αφησε τα κορίτσια να παίξουμε ταξί τους. για ακόμα μία φορά μετά από λίγο και δυνατό παιχνίδι το χύσιμο δεν άργησε να έρθει πλημμυρίζοντας το στήθος της πορνοστάρ όπου και το ευχαριστήθηκε. Μετά κινήθηκαμε προς τα άλλα δύο ζευγάρια που είχαμε δει από κάτω οπότε δεν έχασε Ευκαιρία να μπει (Τ) ανάμεσά τους και να ξεκινήσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές οι κοπέλες έπαιζαν σαν τρελές μεταξύ τους χωρίς να αφήσουν τους παρτενέρ τους αλλά ούτε και εμένα ακάλυπτο. Οταν το μόνο ζευγάρι τελείωσε και έφυγε πήρε τη θέση του ένα άλλο ζευγάρι με μία ξανθιά κοπέλα γύρω στα 35 και ένα νέο παλικάρι και εκεί ήταν η αποκορύφωση της βραδιάς παίζοντας ένα πολύ ωραίο λεσβιακό παιχνίδι με τη (Τ) Αν και από ότι μάθαμε μετά την κουβέντα που κάναμε ήταν η δεύτερη φορά της κοπέλας που έπαιζε αλλά λόγω της (Τ) και της εμπειρίας της έδειξε να το ευχαριστιέται και μας υποσχέθηκε ότι θα το επαναλάβουμε άμεσα ανταλλάσσοντας τα στοιχεία μας., νομίζω πλέον ότι ο τίτλος αντιπροσωπεύει εμπράκτως μετά την περιγραφή μου τα όσα έγιναν σε αυτή τη βραδιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το φιλόξενο χορό που μας προσφέρει την απόλυτη ηδονή αλλά και την χαρά που μας έδωσε βλέποντας το νέο ανακαινισμένο χώρο με τα παραθυράκια που βλέπουν κάτω στο μπαρ Όπως και τα παραθυράκια στα δωμάτια. Μην ξεχάσω να πω ότι καθόλη τη διάρκεια των παιχνιδιών η κοπέλα που καθαρίζει και προσέχει τον χώρο ήταν συνέχεια δίπλα μας αλλάζοντας το χαρτί μιας χρήσης και δίνοντάς μας επάνω στο κρεβάτι πακέτο με μωρομάντηλα

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Να κανω μθα ερωτηση?αν ειναι πεμπτη ή κυριακη αντρας μαζι με ζευγαρι πρεπει να πληρωσει 80 ευρω?

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Συναγωνιστές έχει πάει κάποιος σε cuckold night Πέμπτη και Κυριακή; Εντυπώσεις; Παίζουν φάσεις ή μάτι μόνο;

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Συναγωνιστές έχει πάει κάποιος σε cuckold night Πέμπτη και Κυριακή; Εντυπώσεις; Παίζουν φάσεις ή μάτι μόνο;
λιγος κοσμος γενικα μπορεί και ποτα αλλα η πιθανοτιτες ειναι λιγες.μπορει ούτε ματι

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ φίλε. Αυτό είχα φανταστεί και εγώ

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Στην παράταση το καλύτερο παιχνίδι!!
Φτάσαμε με την Τ στο μαγαζί 23.45 είμασταν το τρίτο ζευγάρι μιας και ο κόσμος ερχετε κατά τις 12.
Κάτσαμε στο μπαρ Όπως πάντα.
Η βραδιά όπως κάθε Παρασκευή είχε το easy Meat όπου με την είσοδο του ζευγαριού στο μαγαζί περνούσε ένα χαρτάκι με νούμερο και μετά γινετε η κλήρωση ανά 2 νούμερα όπου το μαγαζί κερνάει σφηνάκια τα ζευγάρια ώστε να ξεκινήσει ήσουν μια γνωριμία.
Η κλήρωση έγινε 1.00 όπου όμως το ζευγάρι που μας έτυχε δεν μας άρεσε.
Είπαμε το σφηνάκι και είπαμε να πάμε επάνω  κατά τις 1 και κάτι.
Ενα ζευγάρι πίσω μας με τον άντρα γύρω στα 42 εμφάνιση και και ίδιο η κοπέλα όπου είχαμε γνωριστεί είχαν ανέβει επάνω και είχαν λίγο ξεκινήσει το παιχνίδι.
Με το που μας είδαν μας τράβηξαν να παιξουμε έτσι για ζέσταμα. Βέβαια δεν είπαμε όχι γιατί πάρα την ηλικία ήταν καλοί και τελικά περάσαμε καλά με πλήρη ανταλλαγή αλλά και πολύ παιχνίδι μεταξύ των κοριτσιών. Την ώρα του παιχνιδιού στο μεγάλο κρεβάτι δίπλα μας είχε ξεκινήσει ένα νέο ζευγάρι πολύ ωραίο με την κοπέλα λίγο κοντούλα μελαχρινή μακριά μαλλί με απίστευτο ποπό και το αγόρι μελαχρινό με μουσάκι αδύνατος και αυτός.
Ήρθαν δίπλα μας και όταν είπα να έρθουν να παιξουμε μαζί μας είπαν σας θέλουμε μόνους σε άλλο δωμάτιο. Αφού είχαμε σχεδόν τελειώσει με τους άλλους πήραμε τα ρούχα στο χέρι και μεταφέρθηκαμε στο διπλανό μέσα μέσα αριστερό δωμάτιο μου 4αδα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε η σε μεταξύ των γυναικών όπου και έπαιξε πολύ γλύψιμο φτιάχνοντας πραγματικά η μία την άλλη για τη  ανταλλαγή μας.η κοπελα την ξεκολησαν από την δικιά μου ανεβάζοντας τη  όρθια επάνω στον ενα κρεβάτι και συνεχίζοντας ένα τέλειο γλυφομουνι όπου δεν ήθελε να κατέβει. Ο δικός της είχε ήδη αναλάβει την Τ με πολύ γλύψιμο και παίξιμο βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα κάνοντας την να βγάζει απίστευτη φωνή καυλας.εγώ κατέβασα τότε την κοπέλα και στήνοντας την στα 4 έφαγε ένα δυνατό σφηροκοπημα φίλον τα την Τ σαν να της λέει "πως μας ξεσκιζουν έτσι ".
Μετά από λίγη ώρα ήρθε το τέλος μου και έσκυψα να γλύψει την κοπέλα όπου και εχυσε σχεδόν με την γλώσσα μου να μπαίνει στο στενό ροζ ωραίο μουνακι της.
Το ίδιο έκανε και ο φίλος με την Τ όπου είχε αποθημενο όμως να δώσει τα υγρά της στην κοπέλα καβαλωντας της και Τριβωντας τα υγρά μουνακια τους δεν άρχισαν να πλημμυρίσει ο κόσμος.
Κατεβήκαμε κάτω για το επόμενο ποτάκι και για μια ανάσα.
Εκεί είχε έρθει ένα φιλικό ζευγάρι όπου έπαιζε κάτω στο doctor room μεταξύ τους.
Η Τ ήθελε να γνωρίσει την κοπέλα στο κρεβάτι και έτσι τους άφησα να παίξουν λίγο μόνες και εγώ ήπια ένα ποτάκι στο μπαρ δίπλα τους. Κάποια στιγμή που μπήκα είδα να πηδιουνται καλά και συνέχισα το ποτό μου αφήνοντας τες σε ησυχία.
Κάποια στιγμή ανέβηκαν 2 κοπέλες στον στυλό για show πελάτισσες όπου έκαναν ωραίο αισθησιακό χορό. Η μία Ρωσίδα 182, εγώ μου έριχνε ένα κεφάλι 40+ και κορμί όπως τις ξέρετε αδύνατη ποπό τέλειο και στήθος τούμπανο στητο.
Αφου τελείωσε η Τ το ποτό είχε τελειώσει το show και αφού ανεβήκαμε επάνω και δεν είχε τίποτα είπα στην Τ πάμε να της μιλήσουμε.
Πήγα και της λέω ωραίο χώρο έκανες μας καυλωσες. Και. Μου λέει και εμένα με καυλώνει η κοπέλα σου θέλω να την γλύψω. Με ρωτάει αν θέλει. Και της λέω πάμε επάνω να δούμε πια θα γλύψει πιο καλά την άλλη.
Και εδώ ξεκινάει η παράταση λόγο του ότι η ώρα ήταν 3.40 και εμείς έπρεπε να φύγουμε αλλά δεν.....
Ανέβηκαμε επάνω και πήγαμε στο μεγάλο κρεβάτι να έχουμε χώρο. Στην αρχή αφήσαμε τα κορίτσια κανένα 5 λεπτό να χαϊδεύουν ταινία και να είναι γυμνές στο κρεβάτι φιλοντας η μία την άλλη. Μετά σιγά σιγά γδύθηκα εγώ και ο δικός της 50+ ο ποιος πολύ εμφανίσιμος και σοβαρός κύριος και πλησιάσαμε χαιδευοντας τα κορίτσια.ενω η Τ εγλυφε την Ρωσίδα ο δικός της τη; έδωσε μια ωραία πιπα τότε πλησίασα και εγώ και έτσι βρέθηκε με 2 στο στόμα. Ο δικός μιας και η Τ είχε τουρλωσει το κωλαράκι της της έβαλε τα δάκτυλακια μέσα της σκίζοντας την μουναρα της και κάνοντας την να χυσεις μια φορά και να ρουφάει με ποιο πολύ μανία το Μουνι της Ρωσίδας. Μετά από λίγο έγινε η ανταλλαγή και ανέλαβα την Ρωσίδα όπου στην αρχή ήθελε μόνο τα δάκτυλα μου για να χύνει. Αλλά μετά δεν άντεξε και αφού είδε τον δικό της να ξεκολιαζει τη  μουναρα της Τ μου ζήλεψε και ήθελε την πουτσαρα μου στο Μουνι της ώστε να χυνουνε και οι δύο μαζί.πραγματικα τέτοιο χυσιμο από το Ρωσίδακι και την Τ δεν είχα ξαναδεί. Εγώ δεν άντεξα πάλι να μπαίνωβγαινω μέσα της και να με κάνει μούσκεμα από την μέση και κατω τελειώνοντας και εγώ με την σειρά μου. Το ίδιο έγινε και με την δικιά μου. Αφού τελειώσαμε και είμασταν όρθιοι τράβηξα τη  Τ από τα χέρια της Ρωσίδας που είχε τρελαθεί και δεν την άφηνε. Ντύθηκα με χαιρετηθηκαμε και φύγαμε 04.30.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
αν καποιο ζευγαρι παει σημερα θα ειμαστε και παλι εκει .ας στειλει πμ

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
thomas11565656  μας κουρασες  γιατι δεν τα γραφεις σε ένα βιβλιο να βγαλεις κανα ευρο    εχει  αναγνωστες πολλους  στην πιατσα   να γαματε αθόρυβα  είναι τα καλητερα γαμησια και μην κανεται ανακοινώσεις στα καναλια  κοτσομπολες  κολογριες  ντροπη χαλατε το εν λογο κατάστημα   όχι λεπτομεριες  μονο εντηποσεις και αυτά

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
thomas11565656  μας κουρασες  γιατι δεν τα γραφεις σε ένα βιβλιο να βγαλεις κανα ευρο    εχει  αναγνωστες πολλους  στην πιατσα  να γαματε αθόρυβα  είναι τα καλητερα γαμησια και μην κανεται ανακοινώσεις στα καναλια  κοτσομπολες  κολογριες  ντροπη χαλατε το εν λογο κατάστημα  όχι λεπτομεριες  μονο εντηποσεις και αυτά
εγω λεω να μην μας κουραζεις εσυ .
αντε καλα να περνας αθορυβε που γραφεις οπου βρεις .

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
για αυτό πειρες τον μπουλο από το adult theaters γιατι το εκανες καφενιο  κανε και εδώ λιγακι μοκο γιατι το μαγαζι δεν θελει  συγραφεις  και ποιοητες    θελει γουστα  να περναει καλα ο πελατης  και να ξερει ότι πελατης παει εκει να περασει καλα με την βυζιτα η την παντρεμενη  που γαμαει και την άλλη μερα δεν θα υπαρχει καποιος να τον κανει ρομπα στα bourdela η adult foroum και αλλα σαιτ το νου σου απλα περνα καλα  και γαμα και κανε γουστα 

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ποσο καλα νιώθεις που μεσα από τοσους αναγνωστες εισαι ο μοναδικος Μ..... που κραζεις ?
.μηπως γινεσαι γελιος συμβουλάτορας . :klapseee:

ΥΓ.ειναι η τελευταια φορα που σου απαντω πολύ ασχοληθηκα.καλα να περνας με την πενταμορφη δαχτυλοχερουσα.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: χαχαχαχαχαχαχαχα  επεσα  από την καρεκλα    δεν σε κραζω  μεταφερω λογια  του ιδιοκτητη  εδώ μεσα  που λεει μην ενωχλητε και γαματε και περαστε καλα  απλα  και αθοριβα  όταν σε πειρε από το χερι ο γιαννακης στο σινεμά  στα ελεγε  αυτά το λογια  και ειμουν και εγω διπλα σου  τωρα κανε τα γουστα σου  αλλα για εσενα  μην κανεις το ιδιο λαθος και εδώ γιατι ο θεμης δεν είναι γιαννακης  καλα να περνας 

mifonoxu

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπερα σας. Πρόκειται να παω για πρώτη φορα εδω στην Ελλάδα σε swinger club.
Σαν άπειρος σε αυτο τον τομέα θελω μα κάνω κάποιες ερωτήσεις ;
Αρχικά ποιο ειναι το καλυτερο εννοω ποιο μαζεύει καλυτερο κόσμο ; Επίσης τι ώρες ειναι καλές να παει κάποιος;

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Καλησπερα σας. Πρόκειται να παω για πρώτη φορα εδω στην Ελλάδα σε swinger club.
Σαν άπειρος σε αυτο τον τομέα θελω μα κάνω κάποιες ερωτήσεις ;
Αρχικά ποιο ειναι το καλυτερο εννοω ποιο μαζεύει καλυτερο κόσμο ; Επίσης τι ώρες ειναι καλές να παει κάποιος;

τι ηλικία έχεις?
ρωταω για να σου πω την γνώμη μου για το πιο μαγαζί είναι καλύτερο για σένα...
αααα... και τι ψάχνεις να πεις  :hi:

mifonoxu

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
τι ηλικία έχεις?
ρωταω για να σου πω την γνώμη μου για το πιο μαγαζί είναι καλύτερο για σένα...
αααα... και τι ψάχνεις να πεις  :hi:
28 είμαι. Ψαχνω να μπορώ να πηδήξω και να κάνω γνωριμίες . Οχι μονο να κοιτάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom