Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (10 μέλη και 24 επισκέπτες)

Pistolero7@

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Τυπε μου επειδη ημου και εγω εκεινη την μερα μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που λες παιξανε σχεδον ολα τα ζευγαρια γιατι εγω ειδα ενα μαγαζι γεματο απο ζευγαρια για μερα με μονους αντρες(φταει λογικα οτι ειχε και opening) αλλα απο ζευγαρια για διαφωτισε με ποια παιξανε γιατι εγω μετρησα ελαχιστα κατω απο 5. Οκ αν με ρωτας αν περασα καλα ναι περασα καλα γιατι και εγω πηγα με το ζευγαρι με το υπερμουνο που εδωσε αβερρτα πιπες αλλα εγω μετρησα πολυ λιγα ζευγαρια να παιζουνε. Ισως να ημουν σε διαφορετικο μαγαζι. Επισης αξιζει να σημειωθει οτι αναγνωρισα και μια παρεα απο μονες κορασιδες 3 στο συνολο που δουλευουν babylon παλιοτερα η μια ηταν στο Kinky αλλα πηρε μεταγραφη αυτες εδωσαν ρεσιταλ στον στιλο και κανανε pole dancing και πιασανε την παρλα σε αρκετους μονους αντρες και λογικα τους πιασανε πελατακια για το μαγαζι καθοτι ανταλλαζαν και τηλεφωνα σοσιαλ φυσικα δεν εγινε λογος και δεν ανεβηκαν ποτε στον επανω οροφο ουτε καν να δουν τι παιζει μολις μαζεψαν αρκετα πελατακια φυγανε. Αυτα για πληρη ενημερωση του τι εγινε.
Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση

Ath2016

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Like
55
Πόντοι
0
Πιστεύετε αυτην την Παρασκευή θα έχει κόσμο ?
Επίσης εάν πας με μια χοντρή υπάρχει πιθανότητα να γαμησεις κάνα άλλο μουνι η θα φας από όλους άκυρο ?

wass

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
209
Πόντοι
20
Επίσης εάν πας με μια χοντρή υπάρχει πιθανότητα να γαμησεις κάνα άλλο μουνι η θα φας από όλους άκυρο ?
Αν ειναι καυλιαρα ξερει να γλυφει καλα και να στηνεται ωραια μην φοβασαι τιποτα προχωρα

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
963
Πόντοι
366
Λέτε να είναι καλύτερα να πάμε Πέμπτη η Κυριακή?
Η τύπισσα είναι 22 παρεπιπτόντως
τυπε μου ειτε πεμπτη ειτε κυριακη αξιζει να πας αν θες να παιξεις αν θελετε μονο ματι να παρετε και οχι παιχνιδι με τους μπακουρους δν εχει κανα νοημα να πατε. Καλυτερα τοτε Παρασκευη Σαββατο

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.464
Πόντοι
1.336
Μου ειπε ενα μιλφ που τραβιεμαι να παμε σημερα. Εχω πανω απο 2 χρονια να παω εκει και φοβαμαι οτι θαβρω πολλες θειτσες...
Καλα στο αλλο ουτε καν , μια φορα πηγα και ηταν πολυ βαρετα.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
305
Πόντοι
21
Παίζει καμιά καλή θειτσα;η μάπα το καρπούζι;

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
10.778
Πόντοι
2.241
Φίλε μου λάθος νοοτροπία έχετε για αυτά τα μαγαζιά ! Δεν πας εκεί με μια "οποία να ναι" απλά και μόνο για να βρεις κανένα καλό μουνι να γαμησεις εσύ, πας για να περάσεις καλά με τη συντροφο-γυναικα-φιλη σου . Τα μαγαζιά αυτά προσφέρονται για ανταλλαγή ζευγαριών. Αν θες να πας με σκοπό να περάσεις καλά εσύ , καλύτερα να πας μόνος σου τις μέρες που δέχονται μόνους άντρες μπαλαντέρ.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.160
Πόντοι
2.256
Φίλε μου λάθος νοοτροπία έχετε για αυτά τα μαγαζιά ! Δεν πας εκεί με μια "οποία να ναι" απλά και μόνο για να βρεις κανένα καλό μουνι να γαμησεις εσύ, πας για να περάσεις καλά με τη συντροφο-γυναικα-φιλη σου . Τα μαγαζιά αυτά προσφέρονται για ανταλλαγή ζευγαριών. Αν θες να πας με σκοπό να περάσεις καλά εσύ , καλύτερα να πας μόνος σου τις μέρες που δέχονται μόνους άντρες μπαλαντέρ.
Τα έχουμε πει, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας. :angry: Τελικά έχει δίκιο ένας φίλος που λέει ότι κακώς υπάρχουν νήματα για τα μαγαζιά στο bou.
Κατά τα λοιπά, άστους να δίνουν 80άρια και να περιμένουν απ'εξω, αν και όταν θα τους βάλουν μέσα, μήπως τους διαλέξει κάποιο ζευγάρι ανάμεσα σε πολλούς!!! Κάποιοι τη βρίσκουν να πληρώσουν 80 € και να τον παίζουν στο διάδρομο κάνοντας μάτι τους άλλους που κάνουν σεξ, ενώ με τα ίδια χρήματα έπαιρναν call girl με σίγουρα αποτελέσματα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.137
Πόντοι
3.846
Ζητας νοοτροπία swinger από εργένηδες επισκέπτες που σκαρφίζονται διάφορα μήπως και χωθούν σε καμιά παρτούζα.
Απο την άλλη τι θα τους κάνεις, γραπτό τεστ στην πόρτα για να δεις πόσο καλά γνωρίζονται;

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.464
Πόντοι
1.336
τελικα μαπα το καρπουζι, πολυ μετριες παρουσιες καιπαρακμη
ηρθε και ενας τραγουδιστης οπου αφου γαμησε στο δωματιο διπλα στον dj τραγουδησε γυμνος
εγιναν και αλλα ομως βαριεμαι α τα γραψω

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
ναι ειναι μια γνωστη φουλ τσονα μουναρα σαν πορνοσταρ με φτιαγμενο βυζι παλια επαιζε πολυ με μονους αντρες αλλα τωρα οχι τοσο βεβαια την πεμπτη ηταν εκει αλλα τωρα δεν ξερω ποτε θα ξαναπαει ειναι να εισαι τυχερος να την πετυχεις. Να σου δωσω να καταλαβεις την συγκεκριμενη την ειχα ξαναπετυχει πριν 5 μηνες και δεν επαιξε τοτε με κανεναν μονο με τον δικο της. Εννοειται ξερουν το θεμη και ειναι γνωστη του μαγαζιου
Μελαχρινή με γυαλιά ;

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
305
Πόντοι
21
τελικα μαπα το καρπουζι, πολυ μετριες παρουσιες καιπαρακμη
ηρθε και ενας τραγουδιστης οπου αφου γαμησε στο δωματιο διπλα στον dj τραγουδησε γυμνος
εγιναν και αλλα ομως βαριεμαι α τα γραψω
Ρε σύ σκόρπισε λίγο γέλιο!

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.464
Πόντοι
1.336

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.579
Πόντοι
736
μιας και εδω ο τυπος ειπε οτι ηταν γεματο μπαζα ...καπου εκει ημουν και εγω αλλα με κατι καυλομουνα απο ολες τις κατηγοριες μιλφαρες και κατι ψιλα σε νεολαία ,,εκει λοιπον που πινω το ποτο μου ,βλεπω ενα μιλφ πετιτ να ανεβάζει θερμοκρασια με τα λικνίσματα της και τα σκέρτσα της .. Τοσο ερωτικα πρόστυχη κατεβάζω το ποτο και σηκώνομαι τις λεω να χορεψω μαζι σου ? μου λεει ναι ..καθως χορεύαμε την ρωταω μπορω να σε χαιδευω και να μου δωσεις λιγο απο την γευση σου ?μου λεει ναι..... οσο χορευε εξερευνουσα το υπεροχο λεπτοκαμομενο σωμα της και καποια στιγμη της λεω θελω να σου κανω διαφορα πραγματα εντονα οποτε αν θελεις ποιο πριβε και μου απανταει ναι θελω ..

Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για το ποσο καυλα ηταν η φαση ,,Ομως θα σας πω οτι δεν ειναι μπουρδελο σαρκικο αλλα η τεχνη του φλερτ και οπως και να το κανουμε εμεις που δεν ημαστε πραγματικοι swingers το ελαχιστο που οφειλουμε οταν παμε εκει με καποιο φιλο ,γκομενα,βιζιτα, να προσεχουμε τον τροπο που μιλαμε και φυσικα της απατήσεις μας ,,

Δεν ειναι ενα περιβαλλον για το μονομαχο γαμεα και ουτε ειναι η κατασταση που θα γινεις η φίρμα ..θα το πω απλα χαρη μας κανουν που τους γευόμαστε ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΣΤΟ ΒΕΣΕ,,, ετσι που λες ...φευγοντας πριν παω σπιτι πείρα και μια φαντα μπλε και τσαο απο εμενα

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.464
Πόντοι
1.336
μιας και εδω ο τυπος ειπε οτι ηταν γεματο μπαζα ...καπου εκει ημουν και εγω αλλα με κατι καυλομουνα απο ολες τις κατηγοριες μιλφαρες και κατι ψιλα σε νεολαία ,,εκει λοιπον που πινω το ποτο μου ,βλεπω ενα μιλφ πετιτ να ανεβάζει θερμοκρασια με τα λικνίσματα της και τα σκέρτσα της .. Τοσο ερωτικα πρόστυχη κατεβάζω το ποτο και σηκώνομαι τις λεω να χορεψω μαζι σου ? μου λεει ναι ..καθως χορεύαμε την ρωταω μπορω να σε χαιδευω και να μου δωσεις λιγο απο την γευση σου ?μου λεει ναι..... οσο χορευε εξερευνουσα το υπεροχο λεπτοκαμομενο σωμα της και καποια στιγμη της λεω θελω να σου κανω διαφορα πραγματα εντονα οποτε αν θελεις ποιο πριβε και μου απανταει ναι θελω ..

Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για το ποσο καυλα ηταν η φαση ,,Ομως θα σας πω οτι δεν ειναι μπουρδελο σαρκικο αλλα η τεχνη του φλερτ και οπως και να το κανουμε εμεις που δεν ημαστε πραγματικοι swingers το ελαχιστο που οφειλουμε οταν παμε εκει με καποιο φιλο ,γκομενα,βιζιτα, να προσεχουμε τον τροπο που μιλαμε και φυσικα της απατήσεις μας ,,

Δεν ειναι ενα περιβαλλον για το μονομαχο γαμεα και ουτε ειναι η κατασταση που θα γινεις η φίρμα ..θα το πω απλα χαρη μας κανουν που τους γευόμαστε ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΣΤΟ ΒΕΣΕ,,, ετσι που λες ...φευγοντας πριν παω σπιτι πείρα και μια φαντα μπλε και τσαο απο εμενα
Ρε συ που έγραψα για μπάζα; Είπα ότι ήταν μέτρια η κατάσταση. Συγνώμη που δεν με καύλωσε καμία. Και μάλλον πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και η γυναίκα που ήταν μαζί γιατί ούτε σε εκείνη άρεσε κάποιος.

EverythingPunk

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα . . . Σκεφτομαι σημερα να επισκεφτω ( σαν μπακουρος) πρωτη φορα το μαγαζι και θα ηθελα καποιες συμβουλες ως το πως πρεπει να κινηθω . . .
Λογος επισκεψης : Ξεκαθαρα με εξιταρει η συνθηκη να πινω ποτο σε ενα μπαρ και να γινει παιχνιδι-φλερτ με ζευγαρι . . . Δεν εχω ουτε θεμα αγαμιας ουτε τιποτα αλλο, απλα η συνθηκη αυτη με εξιταρει παρα πολυ . . . . Ευχαριστω εκ των προτερων..

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.338
Πόντοι
206
για πες μας μυστη μου αν πηγες και τις εντυπωσεις

Stories

Νέο!

Stories