μιας και εδω ο τυπος ειπε οτι ηταν γεματο μπαζα ...καπου εκει ημουν και εγω αλλα με κατι καυλομουνα απο ολες τις κατηγοριες μιλφαρες και κατι ψιλα σε νεολαία ,,εκει λοιπον που πινω το ποτο μου ,βλεπω ενα μιλφ πετιτ να ανεβάζει θερμοκρασια με τα λικνίσματα της και τα σκέρτσα της .. Τοσο ερωτικα πρόστυχη κατεβάζω το ποτο και σηκώνομαι τις λεω να χορεψω μαζι σου ? μου λεει ναι ..καθως χορεύαμε την ρωταω μπορω να σε χαιδευω και να μου δωσεις λιγο απο την γευση σου ?μου λεει ναι..... οσο χορευε εξερευνουσα το υπεροχο λεπτοκαμομενο σωμα της και καποια στιγμη της λεω θελω να σου κανω διαφορα πραγματα εντονα οποτε αν θελεις ποιο πριβε και μου απανταει ναι θελω ..
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για το ποσο καυλα ηταν η φαση ,,Ομως θα σας πω οτι δεν ειναι μπουρδελο σαρκικο αλλα η τεχνη του φλερτ και οπως και να το κανουμε εμεις που δεν ημαστε πραγματικοι swingers το ελαχιστο που οφειλουμε οταν παμε εκει με καποιο φιλο ,γκομενα,βιζιτα, να προσεχουμε τον τροπο που μιλαμε και φυσικα της απατήσεις μας ,,
Δεν ειναι ενα περιβαλλον για το μονομαχο γαμεα και ουτε ειναι η κατασταση που θα γινεις η φίρμα ..θα το πω απλα χαρη μας κανουν που τους γευόμαστε ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΣΤΟ ΒΕΣΕ,,, ετσι που λες ...φευγοντας πριν παω σπιτι πείρα και μια φαντα μπλε και τσαο απο εμενα