Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
για πες μας μυστη μου αν πηγες και τις εντυπωσεις
Πήγα εγώ χθες. Ήταν το διαστημικό υπέρ τούμπανο που είχε έρθει στο άνοιγμα του 2+2 και έδωσε πολύ πόνο. Μοναδική παραφωνία ένας μπετοστοκος που δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι υπάρχουν και μπαλαντέρ στο χώρο

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.342
Πόντοι
206
γενικα το μαγαζι μαζευει ωραιο κοσμο...Απλα τις λιγες φορες που εχω παει ως μπαλαντερ τα ζευγαρια δεν παιζανε σχεδον καθολου..Μπορει βεβαια απλα να ετυχε...

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
γενικα το μαγαζι μαζευει ωραιο κοσμο...Απλα τις λιγες φορες που εχω παει ως μπαλαντερ τα ζευγαρια δεν παιζανε σχεδον καθολου..Μπορει βεβαια απλα να ετυχε...
Κοίτα και χθες μέχρι 2παρα δεν είχε κάτι ιδιαίτερο. Αλλά στο σβήσιμο έγινε καλό παιχνίδι. Εγώ πχ χθες έφυγα 3μιση 4 παρά στο κλείσιμο

KostasPs

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
50
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια συμφωνω. εχω παει προσφατα αν και αρκετα μικρος στην ηλικια (21) και περασα μια χαρα

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Σε γενικές γραμμές μαζεύει ωραίο κόσμο. Ακόμα και να μη θέλουν να παίξουν είναι ευγενικοί και ανοιχτοί σε γνωριμίες εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.342
Πόντοι
206
δεν πιστευω να θεωρεις μιλφ τιποτα 30αρες?:cheesy:Γιατι λες οτι εισαι μικρος

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Πήγα εγώ χθες. Ήταν το διαστημικό υπέρ τούμπανο που είχε έρθει στο άνοιγμα του 2+2 και έδωσε πολύ πόνο. Μοναδική παραφωνία ένας μπετοστοκος που δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι υπάρχουν και μπαλαντέρ στο χώρο
χαχαχαχ για πες μας με το μπετοστοκο ηταν με γυναικα μαζι και ηταν στην τσιτα τι εκανε?εβριζε?. Εγω δεν μπορεσα δυστυχως να ειμαι απο τον αλλο μηνα παλι πλακωσαν δουλειες

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
χαχαχαχ για πες μας με το μπετοστοκο ηταν με γυναικα μαζι και ηταν στην τσιτα τι εκανε?εβριζε?. Εγω δεν μπορεσα δυστυχως να ειμαι απο τον αλλο μηνα παλι πλακωσαν δουλειες
Ήταν με μια ωραία γκόμενα αλλά με τέτοια συμπεριφορά όλοι τον είχαμε γραμμένο και αρπαζοταν μόνος του, ήταν αγενής. Ήμασταν τώρα στο κλουβί με το τούμπανο και 5-6 τύποι με τις ψωλες έξω και η τύπισσα έδινε πόνο παντού. Και ο άλλος είχε κάτσει σε μια γωνιά με την γκόμενα του και έκανε παιχνίδι . Δεν τον ενόχλησε κανεις αλλά του έφταιγε που καθόμασταν κοντά και του κάναμε χαλάστρα γιατί με το μυαλό του νόμιζε ότι θα έρθει κάποιο ζευγάρι να κάτσει δίπλα τους. Αλλά ευτυχώς όλα τα παιδιά που ήταν εκεί ήταν πολύ εντάξει και το πήραμε στην πλάκα

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Ήταν με μια ωραία γκόμενα αλλά με τέτοια συμπεριφορά όλοι τον είχαμε γραμμένο και αρπαζοταν μόνος του, ήταν αγενής. Ήμασταν τώρα στο κλουβί με το τούμπανο και 5-6 τύποι με τις ψωλες έξω και η τύπισσα έδινε πόνο παντού. Και ο άλλος είχε κάτσει σε μια γωνιά με την γκόμενα του και έκανε παιχνίδι . Δεν τον ενόχλησε κανεις αλλά του έφταιγε που καθόμασταν κοντά και του κάναμε χαλάστρα γιατί με το μυαλό του νόμιζε ότι θα έρθει κάποιο ζευγάρι να κάτσει δίπλα τους. Αλλά ευτυχώς όλα τα παιδιά που ήταν εκεί ήταν πολύ εντάξει και το πήραμε στην πλάκα
μηπως ηταν ενας καραφλας η καμια σχεση γιατι αυτος γενικα κανει παιχνιδι με την γκομενα του και δεν αφηνει αλλους και τσαντιζετε

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
μηπως ηταν ενας καραφλας η καμια σχεση γιατι αυτος γενικα κανει παιχνιδι με την γκομενα του και δεν αφηνει αλλους και τσαντιζετε
Νομίζω ότι είχε μαλλιά αλλά εκείνη την ώρα κοιτούσα το θεομουνο και δεν έδωσα σημασία στον τύπο

Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
242
Πόντοι
21
τελικα μαπα το καρπουζι, πολυ μετριες παρουσιες καιπαρακμη
ηρθε και ενας τραγουδιστης οπου αφου γαμησε στο δωματιο διπλα στον dj τραγουδησε γυμνος
εγιναν και αλλα ομως βαριεμαι α τα γραψω
Αν λες για την Παρασκευή 31/8, όντως το σκηνικό ήταν πολύ under cult, Μέτριες παρουσίες χωρίς παλμό και με αντιερωτικούς άντρες που έβαζαν μπροστά τις γυναίκες τους μήπως και χουφτώσουν κάποιαν άλλη…όπως τη γυναίκα μου.. χαχα …
Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης ήταν όντως όλα τα λεφτά…
Παρακμή !!!

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.486
Πόντοι
1.336
Αν λες για την Παρασκευή 31/8, όντως το σκηνικό ήταν πολύ under cult, Μέτριες παρουσίες χωρίς παλμό και με αντιερωτικούς άντρες που έβαζαν μπροστά τις γυναίκες τους μήπως και χουφτώσουν κάποιαν άλλη…όπως τη γυναίκα μου.. χαχα …
Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης ήταν όντως όλα τα λεφτά…
Παρακμή !!!
Για τότε μιλάω

Plkrs13

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι γράφω στο σωστό μέρος, που θα προτείνατε για αύριο βράδυ ( να έχει κόσμο) σε ποιο swingers club ( εννοείται με τη γυναίκα μου η οποία παίζει με γυναίκες μόνο).
Ευχαριστώ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Παικταρά, όταν γράφεις στο νήμα ενός συγκεκριμένου μαγαζιού δε ζητάς να σου προτείνουν γενικά μαγαζί. Καλύτερα τέτοια θέματα στα νήματα περί swinging γενικά.

Μια και ρώτησες όμως Πέμπτη βράδυ στο 2+2 πάνε πολλοί άντρες μόνοι τους, οπότε ίσως να μη βρείτε αυτό που θέλετε. Καλύτερα στο C4C

Plkrs13

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Παικταρά, όταν γράφεις στο νήμα ενός συγκεκριμένου μαγαζιού δε ζητάς να σου προτείνουν γενικά μαγαζί. Καλύτερα τέτοια θέματα στα νήματα περί swinging γενικά.

Μια και ρώτησες όμως Πέμπτη βράδυ στο 2+2 πάνε πολλοί άντρες μόνοι τους, οπότε ίσως να μη βρείτε αυτό που θέλετε. Καλύτερα στο C4C
Σ ευχαριστώ φίλε σορυ είμαι νεουδι εδώ ακόμη.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
309
Πόντοι
21
Ψάχνω ανεξάρτητη για να πάω στο nirvana...ακούω όλες τις προτάσεις

Stories