βολτα χθες στο μαγαζι.πολυ κεφι και ωραια σκηνικα και στο ισογειο στο δεξι κρεβατο και επανω.ζητω συγνωμη απο το ωραιο ζευγαρι που επανω αρνηθηκα με τον δικο μου παιχνιδι...λογω περιοδου ....στειλτε πμ εδω να κανονισουμε .χθεσ ειχα μονο το σοθτιεν απο πανω και μια κορδελα στα μαλια,πλσ στειλτε πμ γιατι πραγματικα ενιωσα ασχημα με το αποτομο μου οχι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
καλησπερα..αν ειναι εδω το ζευγαρι που επαιξε κατω απεναντι απο τον dj στο δωματιο με 2 αντρες και μια κοπελα ασ στειλει..μιλαγαμε μετα στο μπαρ..ζευγαρι ειμαστε
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Ρε τύπε δεν πήρες τηλέφωνο και λες μήπως γράφουν εδώ μέσακαλησπερα..αν ειναι εδω το ζευγαρι που επαιξε κατω απεναντι απο τον dj στο δωματιο με 2 αντρες και μια κοπελα ασ στειλει..μιλαγαμε μετα στο μπαρ..ζευγαρι ειμαστε
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
ρε φιλε εδωσα τηλ..αραξεΡε τύπε δεν πήρες τηλέφωνο και λες μήπως γράφουν εδώ μέσα
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
εδωσες τηλ και μπηκες εδω μεσα να σιγουρεψεις οτι το πηραν ?ρε φιλε εδωσα τηλ..αραξε
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
αλλη δουλεια δεν εχετε?εδωσες τηλ και μπηκες εδω μεσα να σιγουρεψεις οτι το πηραν ?
ελεος ρε μαγκες
απλα θελω να στειλουν κ μου ειπαν οτι μπαινουν και δω
εσας τι σας νοιαζει?
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Μπηκες στο μπουρδελα .... να γραψεις μια παπαρια ...αλλη δουλεια δεν εχετε?
ελεος ρε μαγκες
απλα θελω να στειλουν κ μου ειπαν οτι μπαινουν και δω
εσας τι σας νοιαζει?
και νομιζες οτι οι μυστες θα σε υποδεχθουν με ροδοπεταλα ?
ειναι σκληρο το μπου ... και ειναι ακομα πιο σκληροι καριοληδες οι μυστες ....
Greek horny
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.440
- Πόντοι
- 441
Η ξανθιά η γενατουλα εάν που έπαιζε πάνω με όλο το μαγαζί εάν δει να στείλει
χθεσινη επισκεψη σαββατο βραδυ για αλλη μια φορα σε ενα club που σου επιτρεπει να εισαι χαλαρος και να περασεις καλα.εχω παρατηρησει καποια πραγματα οσο περναει ο καιρος και θα ηθελα να τα πω .swinger club ..... 80% δεν κανει ανταλλαγη απλα sex μπροστα στο κοσμο αντε και να παιξουν λιγο οι γυναικες.αυτο δεν ειναι κακο αντιθετα βοηθαει πολυ νεο κοσμο να ερθει και να απελεθυερωθει .εχει κεφι ακομη και οταν ο dj μερικες ασχετες μιξεις ομως με σκοπο να ικανοποιησει παραγγελειες οπως του εχω ζητησει συχνα οταν εχω κεφι για να χορεψω στον στυλο...οπως χθες.τι με εχει ενοχλησει....το δηθεν φλερτ απο κοπελες να παμε να παιξουμε και ξαφνικα πριν μπουμε σε δωματιο τσουπ εμφανιζεται ο δικος τους .....μονο που τις βλεπω οτι ΔΕΝ ο δικος τους !!!δεν με πειραζει τι ειναι ΑΠΛΑ πες απο την αρχη τι θες.εγω παω να περασω καλα και θελω ευγενικο κοσμο ,καλα ποτα ,καθαρο χωρο,κεφι και θεωρω οτι τα εχει.οτι κανουμε σεχ οπου γουσταρουμε μονοι -ανταλλαγη -παρτουζα και χωρο σαν να εισαι στριπερ.χαβαλε δηλαδη μετα απο δυσκολη εβδομαδα.
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 754
- Πόντοι
- 86
με το κοντο μαλι ?Η ξανθιά η γενατουλα εάν που έπαιζε πάνω με όλο το μαγαζί εάν δει να στείλει
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Κρίση ειλικρίνειας διαβάζω τύπισσα ,μπράβο δεν στο είχαχθεσινη επισκεψη σαββατο βραδυ για αλλη μια φορα σε ενα club που σου επιτρεπει να εισαι χαλαρος και να περασεις καλα.εχω παρατηρησει καποια πραγματα οσο περναει ο καιρος και θα ηθελα να τα πω .swinger club ..... 80% δεν κανει ανταλλαγη απλα sex μπροστα στο κοσμο αντε και να παιξουν λιγο οι γυναικες.αυτο δεν ειναι κακο αντιθετα βοηθαει πολυ νεο κοσμο να ερθει και να απελεθυερωθει .εχει κεφι ακομη και οταν ο dj μερικες ασχετες μιξεις ομως με σκοπο να ικανοποιησει παραγγελειες οπως του εχω ζητησει συχνα οταν εχω κεφι για να χορεψω στον στυλο...οπως χθες.τι με εχει ενοχλησει....το δηθεν φλερτ απο κοπελες να παμε να παιξουμε και ξαφνικα πριν μπουμε σε δωματιο τσουπ εμφανιζεται ο δικος τους .....μονο που τις βλεπω οτι ΔΕΝ ο δικος τους !!!δεν με πειραζει τι ειναι ΑΠΛΑ πες απο την αρχη τι θες.εγω παω να περασω καλα και θελω ευγενικο κοσμο ,καλα ποτα ,καθαρο χωρο,κεφι και θεωρω οτι τα εχει.οτι κανουμε σεχ οπου γουσταρουμε μονοι -ανταλλαγη -παρτουζα και χωρο σαν να εισαι στριπερ.χαβαλε δηλαδη μετα απο δυσκολη εβδομαδα.
Greek horny
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.440
- Πόντοι
- 441
Ναι αυτημε το κοντο μαλι ?
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 754
- Πόντοι
- 86
100 eΝαι αυτη
Greek horny
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.440
- Πόντοι
- 441
Θες εσυ;;
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 754
- Πόντοι
- 86
Δεν περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό ... στειλε πμ στο gamawmetiskaltses που το καταλαβεΘες εσυ;;
Cuckoldcouple
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 200
Σήμερα θα είμαστε στο 2+2 όσοι πιστοί προσέλθετε
Επειδή νομίζω ότι όλα τα ξέρεις και τα παρεξηγείς γνωρίζεις ότι έχω φάει και πόρτα στο συγκεκριμένο μαγαζί;Κρίση ειλικρίνειας διαβάζω τύπισσα ,μπράβο δεν στο είχα
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
επισκεψη χθες με τη δικια μ κατα τις 02,00
αρκετα μπαλαντερ
4-5 ζευγαρια
τα οποια οπως και μεις παιξαμε μονοι
αρκετα μπαλαντερ
4-5 ζευγαρια
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Εντυπωσιάζομαι τώρα που το διαβάζω. Όντως σε είχα παρεξηγήσει Καυλινα, εχουμε κοινά τελικά εμείς οι 2Επειδή νομίζω ότι όλα τα ξέρεις και τα παρεξηγείς γνωρίζεις ότι έχω φάει και πόρτα στο συγκεκριμένο μαγαζί;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Αφού σε άφησαν... Και δε σας πήραν τα φλόκια... Πάλι καλά!!!επισκεψη χθες με τη δικια μ κατα τις 02,00
αρκετα μπαλαντερ
4-5 ζευγαρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 832