χαχα το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου. Να σου από περιεργεια, η Τ μηπως λεσβοφερνει λιγο? Εχω παρατηρησει το εξης. Οσες "γυναικες" τους αρεσει να το λεσβιακο δεν εχουν καμια θηλυκότητα. Καταρχήν δεν βλεπω πολλες που τους αρεσουν αυτά. Πιο πολύ βλεπω γυναικες που τις αρεσουν οι πουτσες αλλα ΑΝ δω καμια λεσβια δεν μου φερνει και πολύ σε γυναικα. Δεν ξερω, ετσι βλεπω. Χωρις να το λεω με κακια φυσικα.
Και κατι άλλο οντως σου αρεσει περισσοτερο να βλέπεις την δικια σου να κανει λεσβιακο από το να πηδας εσυ? Δεν το εχω ξαναανουσει. Προσεξε δεν λεω ΝΑ ΜΗΝ σου αρεσει το λεσβιακο. Αλλα μου κανει εντυπωση που σου αρεσει περισσοτερο από το να γαμας. Ηταν το πρωτο σχολιο που εδωσες εμφαση στην παρτουζα και το σεξ γενικοτερα και ισως ηταν ιδεα μου αλλα αρχικα νομιζα ότι ή την εχεις μικρη η δεν εχεις αυτοπεποιθηση να κανεις σεξ. Δηλαδη το ότι δινεις περισσοτερη εμφαση αλλου και όχι στο βασικο που αρεσει σε ολους τους αντρες (το σεξ δηλαδη) ε δεν ειναι και πολυ συνηθισμένο. Φιλικα ετσι?
Να σου πω τωρα. Τι ηλικιες εχει εκει μεσα? Ειχες πει παλιοτερα εχει απ ολες τις ηλικιες αλλα θα ηθελα να μαθω περιπου ποσο είναι η πλειοψηφια. Ωραιο το σεξ και οι παρτουζες αλλα είναι αν είναι το 80% ανω των 45-50 χρονων ε αλλαζει λιγο η εικονα