Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Καλησπερα.
Ο καθε ανθρωπος εχει μια κωλοτρυπιδα  και μια αποψη. Το θεμα εινα να μπορει να υπερσπιζεται την αποψη του με επιχειρηματα και οχι με θυμο. Το αν ειναι σωστη ή οχι η αποψη του θα το κρινουν οι αλλοι, συμφωνωντας ή διαφωνωντας. ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν μπορει να ισχυριστει οτι η δικη του αποψη/εκδοχη ειναι η σωστη. Ουτε ακομα και αν συμφωνουν οι περισσοτεροι μαζι του. Γιατι αν ηταν ετσι, ολοι εμεις οι swingers θα επρεπε να θεωρουμε εαυτους ως ανωμαλους.

Πριν παμε στις ορολογιες, πρεπει να πουμε οτι η ορολογια στο swinging δεν ειναι ακριβως ορολογια, αλλα γλωσσαρι. Λεξεις δηλαδη που χρησιμοποιουμε για να καταλαβαινομαστε μεταξυ μας, χωρις να χρειαζεται να τρωμε χρονο καθε φορα, για να περιγραφουμε αυτο που εννοουμε. Κατι σαν κωδικους δηλαδη. Υπαρχει σωστος ή λαθος κωδικος? Ενας απλος κωδικος ειναι. Για παραδειγμα χρησιμοποιουμε τον ορο "Full Swap" και ολοι ξερουμε οτι εννοουμε την πληρη ανταλλαγη ερωτικων συντροφων, που περιλαμβανει και διεισδυση. Λεμε "Soft Swap" και εννοουμε την ανταλλαγη ερωτικων συντροφων, που δεν περιλαμβανει διεισδυση.
Το αν οι οροι ειναι πετυχημενοι, ουδολως ενδιαφερει. Αρκει που μπορουμε να συνεννοουμαστε. Μηπως ειναι πετυχημενος ο ορος swinging ή μηπως η λεξη swapping θα ηταν πιο αντιπροσωπευτικος? Τι σχεση εχουν οι κουνιες με τον χωρο? Παρολα αυτα με την λεξη swinging ολοι καταλαβαινουν τι θελει να πει ο ποιητης, επειδη ετσι επικρατησε.

Swinging σημαινει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ συντροφων, Τελεια και παυλα. Swingers ειναι τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ που ανταλλασσουν τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ συντροφους τους. Τα παραπονα σας στους Αμερικανους αεροπορους του Β' παγκοσμιου πολεμου. Και βεβαια νομιμα ζευγαρια δεν εννοουμε μονο τα παντρεμενα ζευγαρια Σιγουρα παντως δεν περιλαμβανονται σ αυτα τα παρανομα. Κατα την προσωπική μου  ομως αποψη, εγκυρα ζευγαρια, που μπορουν να θεωρουνται swingers, ειναι τα ζευγαρια που εχουν ΚΑΙ συναισθηματικη σχεση μεταξυ τους, εκτος φυσικα απο ερωτικη. Οποιος καταλαβε ... καταλαβε.

Ο σκετος ορος "Same Room", κανονικα δεν υπαρχει. Τι σημαινει "Ιδιο δωματιο? Σε τι πραγμα? Σιγουρα εχει να κανει με σεξ, αλλα τι σημαινει?
1. Full ή Soft Swap στον ιδιο χωρο
2. Sex στον ιδιο χωρο με αλλο/αλλα ζευγαρια, χωρις ανταλλαγη.

Εαν ηταν το δευτερο, τοτε δεν ειναι swinging, αφου μολις πριν συμφωνησαμε οτι swinging σημαινει ανταλλαγη συντροφων και θα ηταν ο ορισμος του οξυμωρου σχηματος.
Τοτε τι σκατα ειναι το "Same Room"?

Για να το βρουμε πρεπει να βρουμε πρωτα τι σημαινει "χωρος".  Αν ο χωρος ηταν μονο το swinging, δεν θα το βρισκαμε ποτε. Σαν χωρο ομως εννοουμε οποιαδηποτε ερωτικη δραστηριοτητα των swingers και φυσικα εχει σαν πυρηνα το swinging.
Ενα ζευγαρι μπορει να παιζει ΚΑΙ τριο (προσοχη στο ΚΑΙ), αλλα ειναι swinger, επειδη κανει ΑΜΟΙΒΑΙΑ ανταλλαγη συντροφων με αλλα ζευγαρια. Παντως η στιγμη του τριο δεν ειναι swinging, ουτε το αρσενικο ή θηλυκο μπαλαντερ ειναι swinger. Απλα παιζει με ζευγαρια swingers και θεωρειται του χωρου.
Καποια ζευγαρια swingers γουσταρουν να κανουν σεξ μερικες φορες στον ιδιο χωρο με αλλα ζευγαρια, χωρις να κανουν ανταλλαγη. Εξακολουθουν να εναι swingers, επειδη κανουν ανταλλαγη συντροφων με αλλα ζευγαρια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτοματα τα αλλα ζευγαρια, που δεν κανουν ποτε swinging (δηλαδη ανταλλαγη συντροφων) ειναι swinger, επειδη κανουν sex στον ιδιο χωρο με ενα ζευγαρι swingers. Παρολα αυτα, συμφωνα με τα παραπανω, ειναι του χωρου.
Το ιδιο ισχυει και γα τα ζευγαρια που περιοριζονται στο παιχνιδι γυναικων, χωρις να κανουν ανταλλαγη. Ειναι του χωρου, αλλα δεν ειναι swingers.

Βρε μην κολλατε στους ορους. Εδω υπαρχουν στα ζευγαρια γυναικες και αντρες, που δηλωνουν "Bi-curious" και ειναι αρκετα χρονια στο χωρο, γιατι δεν ξερουν τι σημαινει "curious" (πειραματιζομαι). Πειραματιζονται δηλαδη επι χρονια, αν ειναι αμφισεξουαλικοι? Οχι φυσικα, αφου στην πρωτη εμπειρια θα ξερουν. Ολοι ομως καταλαβαινουμε οτι με το "curious" θελουν να δηλωσουν (εστω με λανθασμενο ορο) την εννοια της ελαστικοτητας. Οτι δηλαδη παιζουν δυνητικα με το ιδιο φυλο ή  οτι δεν το θεωρουν απαραιτητο ή οτι δεν ειναι η βασικη τους αναζητηση ή οτι δεν παιζουν παντοτε ή οτι το κανουν, αν το κανουν για την φαση, αφου δεν τις/τους καυλωνουν ατομα του ιδιου φυλου. Η το κανουν (οι γυναικες) επειδη το κανουν τα περισσοτερα ζευγαρια, σε μια προασπαθεια να συμπεριλαμβανονται την γκαμα αναζητησης οσο το δυνατον περισσοτερων ζευγαριων. Η τελος παντων επειδη η λεξη "bi-sexual" τους καθεται βαρια.

«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»...

ΥΓ. Ελπίζω να σε κάλυψα σε πολλά GANG12345 και πολύ ασχολήθηκα.

Το ξαναλέω εγω θα γράψω αυτά που μου αρέσει και ζω όσο και να λέτε. Από εκεί και πέρα δίκαιο α σας αν τα πιστεύεται.

Και η τελευταία μου κουβέντα είναι μια. ΑΠΛΆ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ.

Θωμα δειχνεις οτι δεν καταλαβες τι σου λεω οπως και τι ελεγαν και καποια αλλα παιδια. Τα γνωριζω αυτα που λες αλλα οταν καθε φορα που γραφεις δινεις εμφαση μονο στο λεσβιακο και αναφερεις μονο αυτο, (δεν αναφερεις παρτουζες, double penetraion, ανταλλαγη ζευγαριων, κατι που γινεται πιο συχνα), δειχνεις οτι θες να πεις τις φαντασιωσεις. Δεν μπορει φιλε μου ολοι οι αντρες εκει να μην κανουν παρτουζες και ανταλλαγες και ολες οι γυναικες να ειναι bi curius οπως λες κι εσυ. Δειχνεις με καθε σου προταση οτι εκει μεσα κανουν οτι θελουν οι γυναικες και οι αντρες ειναι σε δευτερη μοιρα. Δειχνεις οτι εκει μεσα, οι γυναικες κανουν διαφορα με αλλες γυναικες ενω οι αντρες δεν συμμετεχουν σε ανταλλαγη ζευγαριων ή σε ομαδικο σεξ.

Καθε φορα που γραφεις σε καθε σου προταση αναφερεις ,φιλια, γλυψιματα μεταξυ γυναικων, ή στραπον. Σε περιπτωση λοιπον που ειναι αληθεια ολα αυτα που γραφεις οπως ειπα και πανω, ειναι τραγικο για εναν αντρα οπως εσυ να βλεπει την δικια του να περναει καλα και μαλιστα με γυναικα. Εγω το βρισκω τραγικο. Ας κανουν το 2+2 club μονο για γυναικες αφου ουτως η αλλως οπως φαινεται μονο οι γυναικες επικρατουν εκει μεσα..

Για την ετελυταια παραγραφο που λες τα bi curuis  τα βλεπω αστεια αυτα. Εννοειται δεν ειμαι κατα των bisexual και των ομοφυλοφιλων. Αλλα το να βλεπω να κανουν κατι μονο για την ιδεα, ή για να δειξουν οτι ειναι προχωρημενες, τα απεχθανομι αυτα. Πιστευω εχει περασει η ηλικια του γυμνασιου και ου λυκειου. Αυτη η φαντασιωση που περιγραφεις ργω την θεωρω προσωπικα πολυ βαρετη. Αν δεν συμμετεχεις ενεργα, ή δεν κανεις σεξ τοτε γιατι πας εκει? Για να δεις την γκομενα να βαζει στραπον στην δικια σου? Τι να πω...πραγματικα. Παντως σεξ αυτο γνωριζεις πολυ καλα οτι δεν ειναι. Δεν γινεται δηλαδη σεξ μεταξυ γυναικων. Καποια πραγματα πανε με βαση την λογικη οπως και να το κανουμε. Εσεις πατε εκει για τα προκαταρκτικα απ οτι καταλαβαινω. Πιστευω σε πολλους δεν αρεσουν μονο τα προκαταρκτικα αλλα θελουν περισσοτερο σεξ. Το 2+2 club απ οτι φαινεται και αν λες αληθεια, τοτε για πολλους θα ειναι ξενερωτο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
Τύπε gang12345 το κούρασες το θρεντ  :jerking: :jerking: :jerking:.Έτσι κι αλλιώς  εσύ είσαι bi και ενδιαφέρεσαι περισσότερο να φας ψωλή απ'οτιδήποτε άλλο  :gay: :gay:,δεν έχει νόημα να προσπαθείς να καταλάβεις τι παίζει σ'ένα τέτοιο κλαμπ.Απλά δεν κάνεις για εκεί μέσα.Στο έγραψα και πιο πίσω,εφόσον δεν έχεις πάει δεν μπορείς να κρίνεις  :rockon: :rockon: :rockon:.Τράβα σε κανα τσοντάδικο να χαλαρώσεις και να φας την ψωλή που αναζητάς και άσε τα ζευγάρια με τις γυναίκες τους να παίζουν όπως γουστάρουν :heavymetalbig: :heavymetalbig:.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Τύπε gang12345 το κούρασες το θρεντ  :jerking: :jerking: :jerking:.Έτσι κι αλλιώς  εσύ είσαι bi και ενδιαφέρεσαι περισσότερο να φας ψωλή απ'οτιδήποτε άλλο  :gay: :gay:,δεν έχει νόημα να προσπαθείς να καταλάβεις τι παίζει σ'ένα τέτοιο κλαμπ.Απλά δεν κάνεις για εκεί μέσα.Στο έγραψα και πιο πίσω,εφόσον δεν έχεις πάει δεν μπορείς να κρίνεις  :rockon: :rockon: :rockon:.Τράβα σε κανα τσοντάδικο να χαλαρώσεις και να φας την ψωλή που αναζητάς και άσε τα ζευγάρια με τις γυναίκες τους να παίζουν όπως γουστάρουν :heavymetalbig: :heavymetalbig:.

Ακριβως επειδη ειμαι bi θελω να γα**σω και γκομενα. Εγω αλλιως το φανταζομουν το μερος. Πχ να ειναι η γκομενα καποιου και να την πηδαμε κωλο, μο**ι. Να υπαρχει ενταση και σεξ. Ουτε στραπον ουτε φιλια με γκομενες μεταξυ τους και τετοια που διαβαζω απο τον Θωμα. Το θεμα ειναι να γα**σω και να κανω κατι που θα μου αρεσει. Το να βλεπω τις γκομενες να κανουν παιχνιδια με αλλες γκομενες (που οπως ειπα δεν ειναι σεξ αυτο) δεν λεει κατι. Τεσπα. Πολυ το ανελυσα. Πρεπει να μαζευει περιεργο κοσμο εκει μεσα απ οτι καταλαβαινω

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλή αρχή μωράκι μου!!!

Μια ακόμα Παρασκευή έφτασε και ο φ.. μου ετοιμάζει την βράδυα μου όπως κάθε φορά ... 2+2 που αλλού? . είμαστε  μεσα και στο πρώτο  ποτακι τσεκαρω τα ζευγαρια ενα.. δυο.. τρεια.. τεσσάρα.. πεντε.. έξι μεχρι στιγμης ζευγαρια στην ηλικια μας που τα θελω..  ομως ο χρονος ειναι λιγος και πρεπει να βιαστούμε... ανεβενουμε πανω με φ.. και επικρατεί ο γνωστος χαμος.. φουλ παιχνιδι σε ολους τους χώρους.. φφφρρρ πανικος .. δεν πειραζει ολα καλα .. συνεχιζουμε στα κατω δωμάτια δεν χαλαει η διαθεση μας εδω... μπαίνουμε στο  δωμάτιο με ενα ζευγάρι  ο φ.. γδύνεται.. και ... τσουκ.. και αλλο .. και αλλο... και αλλο... οτι ακριβώς θελαμε πεντε ζευγάρια  δικα μας.. σε δευτερόλεπτα ήμαστε ολοι γυμνοι .. ο φ.. εχει παρει την πρωτη κοπελα στο πρωτο ζευγάρι.. και την ξεσκίζει μια και ηθελε μονο πουτσα.. και εγω παιζω με τον δικο της οχι πολυ ωρα ομως δεν χανω χρονο και βρίσκομαι αναμεσα σε ενα αλλο ζευγαρι να με γλύφει η κοπελα και ο δικος της να με πηδάει.. αυτο κρατισε αρκετά μιας και το καναν και η δυο πολυ καλα!! Τελειωσαμε και αφου ηταν η ωρα για ποτακι τσουκ και αλλο ενα ζευγαρακι χονεται στο παιχνιδι μας... χατίρια δεν χαλαμε .. και συνεχιζουμε η κοπελα ενα  καλο τσιμπούκι στον φ .. και εγω να παιζω με τον δικο της σε διαφορες στασεις ...εκεί ήρθε και το δεύτερο τέλος του Φ....μου υπεροχα.. και στοπ!! Ποτακιιιι και συνεχιζουμε ... ο φ εχει τελειωσει 2 φορες .. αλλα εγω θελω λιγο ακομα... και λιγο ποτο... μια βολτα μονη μου.. σε ενα ακομα στο doctor room ενα ζευγαρι που ειναι η πρωτη τους φορα μου κανουν νοημα να πλησιασω ... η κοπελα εχει λιγα κιλα οπως ακρυβως μαρεσει... τους πλησιάζω αργα αργα .. και παιζω ενα παιχνιδι με την κοπελα αρχικα ενα καλο γλυφομουνη την εκανε να τελειωσει ο δικος της πολυ καυλομενος  με ολο αυτό, παιζει μαζι μ και χύνει και αυτος... ξανα με την κοπελα εγω τρυβομαι πανω της και την κανω μουσκεμα μιας και ειχα ακομα λιγα υγρακια .. ωραιο παιχνιδι και με τους δυο μπορω να πω... ντυνομαι και παω φ.. ποτακι... και η ωρα πλέων εχει φτασει στο τελος ωρα να φευγουμε... μα.. για κατσε... μια βολτα ακομα... πειραζει?.. μια βολτα ξανα στα πανω δωμάτια... και ακομα ενα παιχνιδι στο 90 (που λέει και ο φ.... Μου)που αλλου.. ενα πολυ ζινατο ζευγάρι ηλικιας 35.40 .. πρωτα ξεκιναν τα κοριτσια μιας κι η κοπελα της αρεσει με κοπελα.. φουλ παιχνιδι .. και μετα εχουμε και τα αγορακια... ενα δυνατο παιχνιδι για το τελος.. εκλεισε την βραδυα μας οπως την θελαμε !!! Η μπαταριες γέμισαν ...:hi:

Φ=εγώ
Και την περιγραφή την έκανε αυτή την φορά η (Τ). Αντε καλή αρχή μωράκι μου έτσι σε θέλω.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Καλή αρχή μωράκι μου!!!

Μια ακόμα Παρασκευή έφτασε και ο φ.. μου ετοιμάζει την βράδυα μου όπως κάθε φορά ... 2+2 που αλλού? . είμαστε  μεσα και στο πρώτο  ποτακι τσεκαρω τα ζευγαρια ενα.. δυο.. τρεια.. τεσσάρα.. πεντε.. έξι μεχρι στιγμης ζευγαρια στην ηλικια μας που τα θελω..  ομως ο χρονος ειναι λιγος και πρεπει να βιαστούμε... ανεβενουμε πανω με φ.. και επικρατεί ο γνωστος χαμος.. φουλ παιχνιδι σε ολους τους χώρους.. φφφρρρ πανικος .. δεν πειραζει ολα καλα .. συνεχιζουμε στα κατω δωμάτια δεν χαλαει η διαθεση μας εδω... μπαίνουμε στο  δωμάτιο με ενα ζευγάρι  ο φ.. γδύνεται.. και ... τσουκ.. και αλλο .. και αλλο... και αλλο... οτι ακριβώς θελαμε πεντε ζευγάρια  δικα μας.. σε δευτερόλεπτα ήμαστε ολοι γυμνοι .. ο φ.. εχει παρει την πρωτη κοπελα στο πρωτο ζευγάρι.. και την ξεσκίζει μια και ηθελε μονο πουτσα.. και εγω παιζω με τον δικο της οχι πολυ ωρα ομως δεν χανω χρονο και βρίσκομαι αναμεσα σε ενα αλλο ζευγαρι να με γλύφει η κοπελα και ο δικος της να με πηδάει.. αυτο κρατισε αρκετά μιας και το καναν και η δυο πολυ καλα!! Τελειωσαμε και αφου ηταν η ωρα για ποτακι τσουκ και αλλο ενα ζευγαρακι χονεται στο παιχνιδι μας... χατίρια δεν χαλαμε .. και συνεχιζουμε η κοπελα ενα  καλο τσιμπούκι στον φ .. και εγω να παιζω με τον δικο της σε διαφορες στασεις ...εκεί ήρθε και το δεύτερο τέλος του Φ....μου υπεροχα.. και στοπ!! Ποτακιιιι και συνεχιζουμε ... ο φ εχει τελειωσει 2 φορες .. αλλα εγω θελω λιγο ακομα... και λιγο ποτο... μια βολτα μονη μου.. σε ενα ακομα στο doctor room ενα ζευγαρι που ειναι η πρωτη τους φορα μου κανουν νοημα να πλησιασω ... η κοπελα εχει λιγα κιλα οπως ακρυβως μαρεσει... τους πλησιάζω αργα αργα .. και παιζω ενα παιχνιδι με την κοπελα αρχικα ενα καλο γλυφομουνη την εκανε να τελειωσει ο δικος της πολυ καυλομενος  με ολο αυτό, παιζει μαζι μ και χύνει και αυτος... ξανα με την κοπελα εγω τρυβομαι πανω της και την κανω μουσκεμα μιας και ειχα ακομα λιγα υγρακια .. ωραιο παιχνιδι και με τους δυο μπορω να πω... ντυνομαι και παω φ.. ποτακι... και η ωρα πλέων εχει φτασει στο τελος ωρα να φευγουμε... μα.. για κατσε... μια βολτα ακομα... πειραζει?.. μια βολτα ξανα στα πανω δωμάτια... και ακομα ενα παιχνιδι στο 90 (που λέει και ο φ.... Μου)που αλλου.. ενα πολυ ζινατο ζευγάρι ηλικιας 35.40 .. πρωτα ξεκιναν τα κοριτσια μιας κι η κοπελα της αρεσει με κοπελα.. φουλ παιχνιδι .. και μετα εχουμε και τα αγορακια... ενα δυνατο παιχνιδι για το τελος.. εκλεισε την βραδυα μας οπως την θελαμε !!! Η μπαταριες γέμισαν ...:hi:

Φ=εγώ
Και την περιγραφή την έκανε αυτή την φορά η (Τ). Αντε καλή αρχή μωράκι μου έτσι σε θέλω.

:hi: :hi: :hi:

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Thomas να σου πω μια αλήθεια; Μπορεί να ισχύει και για άλλους.

Μπέσα. Από τότε που έβαλες αυτήν την υπογραφή διαβάζω με λίγο πιο επικριτικό μάτι τις κριτικές σου.

Κατα τ'αλλα, μπράβο που κρατάς ζωντανές τις κριτικές σε αυτη τη κατηγορία γιατί τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι σαν να έχουν εξαφανιστεί, δεν γράφει κανείς τίποτα πλέον.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
Μύστη θωμά ένα τεράστιο ρισπεκτ στην Τ για την πρώτη της κριτική  :respect: :respect: :respect:.Την είχαμε τεράστια ανάγκη και ξεροχύσαμε άγρια όλοι οι μύστες :wanker: :wanker: :kneel: :kneel: :hi:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Παρασκευή βράδυ είχε 53 ζευγάρια μετρημένα μέχρι που ξεκίνησα να παίζω. Για Παρασκευή αν και τακτικός πελάτης ήταν πρωτακουστο. Μπράβο σε όλους που στηρίζουν την παρουσία τους στα μαγαζιά του χώρου με πολύ παιχνίδι και ωραίες παρουσίες.

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.711
Πόντοι
201
Συναγωνιστες καλησπερα. Thomas1156 ποσο χρονων εισαστε?

Εχω εμφανιστη στο μαγαζι 5φορες μονο Σαββατα και η γυναικα μου ολα καλα ντύνεται οπως γουσταρω προστυχα αλλα δεν θελει παιχνιδη με αλλα ζευγαρια.οτι κανουμε μονοι μας. Η αληθεια ειναι οτι μονο μια φορα ενα ζευγαρι το βραδυ με της κοκκινες γοβες εριξε δυνατες ματιες ομορφη κοπελα αλλα φευγαμε αφου ειχαμε κανει φαση πανω οι δυο μας!!
Νομιζω οτι οι γυναικες θα επρεπε να ντυνοντουσαν λιγακι πιο προστυχα για το καλο της ατμοσφαιρας. Εχω δει και κατι τραγικα ντυσιματα εκει μεσα απο γυναικες!!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496
Εγώ με τη δικιά μου είμαστε άσχετοι με το swinging ,το αναφέρουμε μεταξύ μας μερικές φορές έτσι στ'αστεία.
Υπάρχει δυνατότητα να πάμε στο μαγαζί για ποτό και να πάρουμε και λίγο μάτι για αρχή; Έτσι ,για να μπούμε σιγά-σιγά ;;;

in-out

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
603
Πόντοι
81
Εγώ με τη δικιά μου είμαστε άσχετοι με το swinging ,το αναφέρουμε μεταξύ μας μερικές φορές έτσι στ'αστεία.
Υπάρχει δυνατότητα να πάμε στο μαγαζί για ποτό και να πάρουμε και λίγο μάτι για αρχή; Έτσι ,για να μπούμε σιγά-σιγά ;;;
Φυσικά και μπορείτε, όλοι έτσι ξεκινήσαμε!!

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.711
Πόντοι
201
Καλησπερα συναγωνιστες. Περιμενουμε κανενα θεμα με μασκες η τιποτα ψηλα τακουνια μπας κ ψησω την δικια μου να ερθουμε..... Αλλιως δυσκολακι ειδικα τωρα που ξεκιναει η ζεστη!!
Ξαναλεω κατι πρεπει να γινει με το dress code τον γυναικων δεν γίνεται να σκανε λες κ εχουν παει στο σουπερ μαρκετ

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
332
Πόντοι
21
Χαιρετω την παρέα. Αξίζει να πάει κάποιος μόνος του αρχές Αυγούστου, θα κανει τίποτα ή ειναι πεταμένο 80ρι. Μιλαω σαν ταξιδιωτης με μια βραδιά διανυκτέρευση στην πολη. Εκτος απο βιζιτα για γαμησι τι άλλο προτείνετε μετα της 11 το βραδυ;

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
386
Πόντοι
21
Θα παω το Σαββατο με μια "καλη φιλη"...εδω ειναι ο Κωστακης μηπως κανονισουμε κατι?

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
καλησπερα..το θεμα εκει μεσα ειναι επισης πως κοιτανε και την γυναικα του αλλου..λιγη ευγενεια δεν εβλαψε..
απο κει και περα..αξιζει σε βραδια cuckold να πας?

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
332
Πόντοι
21
Αν δεν γαμησει καποιος μπορει μεσα σε δωματιο βλεποντας ζευγαρι ή μονος του σε δωματιο να τον παιξει; ειτε τον βλεπουν οι αλλοι ειτε οχι;

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Αν δεν γαμησει καποιος μπορει μεσα σε δωματιο βλεποντας ζευγαρι ή μονος του σε δωματιο να τον παιξει; ειτε τον βλεπουν οι αλλοι ειτε οχι;

φίλε μου δεν είναι κωλοχανείο το μαγαζί, ούτε τσονταδικο! κάποιοι πάμε με τις γυναίκες μας εκεί! οπότε λίγος σεβασμός δε θα έκανε κακό. προσωπικά πιστεύω ότι και το 80 είναι λίγο... κανονικά 200αρι θα έπρεπε να ήταν για τους μόνους άντρες για να είναι και πιο προσεγμένος ο κόσμος που έρχεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom