Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Όχι γιατι είναι  λιγακι  ενωχλητικο   εκει που πεζουν ζευγάρια  να παει καποιος μονος του  χωρις την συνοδο του  και να περνει ματι η  να κανει αυτό που λες εσυ  , αλλοστε για αυτό υπαρχουν και τα τσονταδικα   στα περιξ φιλε μου, για να βγαζεις γουστα  σαν αυτό που λες,τωρα να πας μεσα στα ζευγάρια, μονος  και να τον βαρας  αντε και το εκανες  τι θα καταλάβεις, μην ψάχνεις ευκαιρια  να γινεις  θεμα για αρνητικη κριτικη   από ζευγάρια,γιατι όταν ξανα πας  εκει και με γκομενα να εισαι  παλι θα σε βλεπουν με μισο ματι  μερικοι,και όχι για παιχνιδι,τωρα για τα 80 ευρο καλα είναι γιατι η μερες  είναι χαλαρες  καθως πεμπτη  και κυριακη δεν παει πολύ κοσμος γιατι την άλλη μερα είναι εργασιμη αν ηταν σαββατο ναι 200 θα ηταν καλα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Αν δεν γαμησει καποιος μπορει μεσα σε δωματιο βλεποντας ζευγαρι ή μονος του σε δωματιο να τον παιξει; ειτε τον βλεπουν οι αλλοι ειτε οχι;

Ρε τύπε εντάξει είσαι νέος αλλά διάβασε και καμιά κριτική πριν γράψεις την μαλακία σου  :jerking: :jerking: :jerking:. Έχουμε γράψει τόσες σελίδες σε αυτό το θρεντ,συν ότι υπάρχει σελίδα του κλαμπ που εξηγεί τους κανόνες συμπεριφοράς  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Αν έχεςι διάθεση να πας για μάτι και να τον παίξεις ή να πας με βίζιτα,μην περάσεις ούτε απ'έξω  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
Έχω πάει κ μ κοπέλα.. Μόνος αξίζει;; αν ναι ποια μέρα καλύτερα;;

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Έχω πάει κ μ κοπέλα.. Μόνος αξίζει;; αν ναι ποια μέρα καλύτερα;;
κυριακη  πηγενε μονος  και μετα της 12 αν πας, να εισαι καλα ντημενος  παρε και ένα ποτακι, και αν είναι και 6 ζευγάρια  στο μαγαζι που δεν θα είναι  βαλε λιγο το χερι στην τσεπη παρα πανο, και πες στην κοπελα που είναι στο μπαρ να βαλει σφηνάκια  σε όλα τα ζευγάρια που είναι στο μαγαζι  κερασμενα από εσενα, και μετα θα εισαι λιγακι ποιο ανετος  στο θεμα να παρασεις καλα, γιατι αν περιμενεις με 80 ευρο παρεις μεζε,σε βλεπω να πηγενεις πολλες φωρες και δινεις πολλα 80 αρια  για να παρεις μεζε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
κυριακη  πηγενε μονος  και μετα της 12 αν πας, να εισαι καλα ντημενος  παρε και ένα ποτακι, και αν είναι και 6 ζευγάρια  στο μαγαζι που δεν θα είναι  βαλε λιγο το χερι στην τσεπη παρα πανο, και πες στην κοπελα που είναι στο μπαρ να βαλει σφηνάκια  σε όλα τα ζευγάρια που είναι στο μαγαζι  κερασμενα από εσενα, και μετα θα εισαι λιγακι ποιο ανετος  στο θεμα να παρασεις καλα, γιατι αν περιμενεις με 80 ευρο παρεις μεζε,σε βλεπω να πηγενεις πολλες φωρες και δινεις πολλα 80 αρια  για να παρεις μεζε

Ρε τύπε,εσύ δηλαδή πας κυριακές και κερνάς σφηνάκια τα ζευγάρια για να χωθείς  :think: :think: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:.Και τι είναι ρε βλάκα τα ζευγάρια που πάνε εκεί,τίποτα λιγούρια σαν εσένα  :jerking: :jerking: :jerking:.Άντε σε κανά τσοντάδικο να κεράσεις κανα τραβεστί που είναι και η κατηγορία σου  :happy: :happy: :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Αν δεν γαμησει καποιος μπορει μεσα σε δωματιο βλεποντας ζευγαρι ή μονος του σε δωματιο να τον παιξει; ειτε τον βλεπουν οι αλλοι ειτε οχι;
Ωραιο θεαμα να βλεπουν τα ζευγαρια εσενα να τον παιζεις

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Κατά αρχην   δεν παω κυριακες  και κατά δευτερον  εχω να παω  στο εν λογο κατάστημα  πανο από 6 μηνες  απλα  ανεφερα κατι που ειχα κανει  ποιο παλια ημερα πεμπτη   με τιμη εισοδου τοτε στα 100 ευρο  και ετυχε και περασα καλα  τοτε , δεν ειπα κατι άλλο,τωρα το άλλο θεμα που ειπες  καλητερα  φιλε μου κωστα  επι προσωπικου  μπωρεις στο θρεντ  όχι γιατι μετα το χαλαμε το θεμα ολο αν εχεις κατι με εμενα  είναι ευκολο με ένα ΠΜ  να μου το πεις  και όλλα καλα  :rose: :rose: :rose:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Κατά αρχην  δεν παω κυριακες  και κατά δευτερον  εχω να παω  στο εν λογο κατάστημα  πανο από 6 μηνες  απλα  ανεφερα κατι που ειχα κανει  ποιο παλια ημερα πεμπτη  με τιμη εισοδου τοτε στα 100 ευρο  και ετυχε και περασα καλα  τοτε , δεν ειπα κατι άλλο,τωρα το άλλο θεμα που ειπες  καλητερα  φιλε μου κωστα  επι προσωπικου  μπωρεις στο θρεντ  όχι γιατι μετα το χαλαμε το θεμα ολο αν εχεις κατι με εμενα  είναι ευκολο με ένα ΠΜ  να μου το πεις  και όλλα καλα  :rose: :rose: :rose:

Ρε τύπε,άστο καλύτερα το θρεντάκι με τα σουίνγκ. Ασχολήσου με τα τραβεστί και τα τσοντάδικα και μην παραπληροφορείς εδώ μέσα.Επειδή κάνεις εσύ μια μαλακία δεν χρειάζεται να την προτείνεις και σε άλλους εφόσον είσαι άσχετος με τον χώρο.Ο μόνος που χαλάει το θρεντ είσαι εσύ,και με τα ποστ που γράφεις απλά ξεφτιλίζεσαι ακόμα περισσότερο και μετά απορείς γιατί σε τραμπουκίζουμε.Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου,ούτε και μιλάω με πμ,τα λέω όπως γουστάρω στα θρεντ.Εντάξει είσαι εμπορικάτζας και άσχετος γενικά,οπότε απλά μην ασχολείσαι.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Ρε τύπε,άστο καλύτερα το θρεντάκι με τα σουίνγκ. Ασχολήσου με τα τραβεστί και τα τσοντάδικα και μην παραπληροφορείς εδώ μέσα.Επειδή κάνεις εσύ μια μαλακία δεν χρειάζεται να την προτείνεις και σε άλλους εφόσον είσαι άσχετος με τον χώρο.Ο μόνος που χαλάει το θρεντ είσαι εσύ,και με τα ποστ που γράφεις απλά ξεφτιλίζεσαι ακόμα περισσότερο και μετά απορείς γιατί σε τραμπουκίζουμε.Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου,ούτε και μιλάω με πμ,τα λέω όπως γουστάρω στα θρεντ.Εντάξει είσαι εμπορικάτζας και άσχετος γενικά,οπότε απλά μην ασχολείσαι.
Καλημέρα δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω  ελευθερια  εχουμε ζουμε σε ένα κρατος δημοκρατικο     και μπωρουμε να λεμε την γνωμη μας  για όλα τα θεματα, τι κανω βλέπεις εγω δεν είμαι κερατας  με συνειδηση  οπος εισαι που δεν πας εκει με βίζιτες αλλα με την γυναικα σου η την γκομενα σου  φιλε μου και ετσι είμαι εκτος του χωρου οπος λες  για αυτό και παω κάθε 6 μηνες  για να μην εχω παρτιδες πολλες και χαλασο και γινω σαν εσενα και εγω , φιλε μου
warnmute.gif
 Αγράμματε[/URL] που απειλείς κιόλας.

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Καλημέρα δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω  ελευθερια  εχουμε ζουμε σε ένα κρατος δημοκρατικο    και μπωρουμε να λεμε την γνωμη μας  για όλα τα θεματα, τι κανω βλέπεις εγω δεν είμαι κερατας  με συνειδηση  οπος εισαι που δεν πας εκει με βίζιτες αλλα με την γυναικα σου η την γκομενα σου  φιλε μου και ετσι είμαι εκτος του χωρου οπος λες  για αυτό και παω κάθε 6 μηνες  για να μην εχω παρτιδες πολλες και χαλασο και γινω σαν εσενα και εγω , φιλε μου
και μονο με την απαντηση αυτη που εδωσες στον Κωστακη, φανηκες οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου. Καλημερα!

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Αγαπητε φιλε Stefan 29. Μη μου γραφεις ΠΜ με τροπο απειλητικο αφου οπως λες ζουμε σε μια χωρα δημοκρατικη και εκφραζομαστε οπως θελουμε. Τελος παντων δεν με ενδιαφερει καθολου που μου γραφεις πως ο Κωστακης ειναι μαζι σου στο Πολεμικο Ναυτικο. Ας ειστε και στις φρεγατες φιλε μου. Δεν με απασχολει. Και ας πινετε και μπυρες μαζι οπως λες. Και παλι δεν με ενδιαφερει. Αυτα που μου γραφεις δυστυχως καλε μου φιλε σε κανουν να ακουγεσαι ακομα πιο ασχετος με τα του νηματος αυτου.
Αντε καλημερα και καλες συνεχειες.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Όπως κάθε εβδομάδα είπαμε να τιμήσουμε και αυτό το πσ το μαγαζί γεμάτοι όρεξη για παιχνίδι.
Με το που φτάσαμε ένα ζευγάρι ήταν στο ταμείο καθώς εμείς με το που μπαίνουμε μέσα πάμε κατευθείαν στο ντουλαπάκι μας να αφήσουμε τα πράγματα μας.
Μας άρεσε πολύ. Ψηλή μελαχρινή με ωραία χείλια γύρω στα 30 κολλητό μαύρο φόρεμα και σώμα αψεγάδιαστο γυμναστηρίου.
Ο σύνοδος της γύρω στα 40 εμφάνιση ο κανονικό σωματοτυπο.
Όταν ξεκίνησε η κλήρωση στο μαγαζί είχε γύρω στα 30 ζευγάρια πράγμα που για 3ημερο δεν το περιμέναμε.
Τα νούμερα έρχονταν βροχή και το 2221 με το 2220 που ήταν το ζευγάρι αυτό έτυχε και κληρώθηκε.
Κάπως έτσι ξεκίνησε η γνωριμία με το ζευγάρι να έρχεται πρώτη φορά στο μαγαζί και νέο γενικά έχοντας παίξει μια μόνο φορά στο εξωτερικό.Με την κοπέλα τελικά από Βραζιλία ρίζες (εμ τέτοιο κορμί) να έχει αρχίσει μιας και ήταν όπως και ο δικός της ομικητικοτατοι τις ερωτήσεις για το πως γίνεται εδώ το παιχνίδι και τους κανόνες και γενικά πως θα κινηθούν.
Η ώρα πέρναγε και νομίζω μια ξενάγηση στα ενδότερα θα έλυνε κάθε απορία για το τι θα ακολουθούσε. Πήγαμε όλοι μαζί επάνω βρήκαμε ένα δωμάτιο μέσα μέσα δεξιά και ξεκίνησαν τα κορίτσια όπως πάντα με φιλιά και χάδια και σιγά σιγά μπήκαμε και τα αγόρια.
Η κοπέλα έκανε μια απίστευτη πιπα αλλά ήθελε να την γλύψουμε εγώ και η (Τ) χωρίς όμως να μπει κανείς μέσα στον άλλον. :(.
Τελικά μετά από πολύ γλύψιμο και αρκετό παιχνίδι με τα δάκτυλα καθώς η κοπέλα με έγλυψε και η (Τ) έγλειψε αυτή τα δάκτυλα του δικού της έφεραν ένα ωραίο squirting από την (Τ) πάνω στην κοπέλα αλλά ταυτόχρονα και το τέλος του παιχνιδιού καθώς δεν υπήρχε νόημα για συνέχεια.
Μετά κατεβήκαμε κάτω και καθώς καθίσαμε στο μπαρ μια γνώριμη φωνή χαιρέτησε την (Τ) με το όνομα της ξαφνιαζοντας στην αρχή αλλά μετά καταλάβαμε ότι πρόκειται για φίλη της η οποία είχαν γνωριστεί σε ένα rafting την προηγούμενη εβδομάδα δεν γνωρίζαμε ότι ήταν swinger όμως.
Η κοπέλα ήθελε να γνωρίσει την εμπειρία με τον δικό της ηλικίες 29 26γ και είχαν γνωριστεί με ένα ζευγάρι από το easy meet όπου είχαν κανονίσει να ξεκινήσουν μόλις παιχνίδι επάνω. Δεν χάσαμε ευκαιρία καθώς μας άρεσαν και εμάς και τα δύο ζευγάρια καθώς κοντά στην ηλικία μας και απλά ακολουθήσαμε.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα 3 ζευγάρια να είμαστε μέσα στο δωμάτιο και να γίνεται η ανταλλαγή της ανταλλαγής λες και γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Η χημεία ήταν τέλεια και ταίριαξε από την πρώτη στιγμή.
Τα παιχνίδι μεταξύ γυναικών δεν έλειψε αλλά σε μικρό βαθμό καθώς και οι 3 άντρες της παρέας δεν ήθελαν να αφήσουν καμία κοπέλα ανίκανοποιητή αλλά και χωρίς να τις δοκιμάσουμε. Για καλή μου τύχη είχα αρκετά προφυλακτικά για τις αλλαγές μας.
Το παιχνίδι κράτησε 45 λεπτα με πολλές αλλαγές μεταξύ μας.
Στο τέλος και ενώ είχαμε τελειώσει σχεδόν όλοι από κορίτσια μέχρι αγόρια μια ξανθιά κοπέλα 38 άρα ψηλή  ξανθιά τούμπανο με πολύ ωραίο στήθος και ψηλό σώμα με τον 45αρη σύνοδο της ήρθε να μας δοκιμάσει καθώς τόση ώρα παρακολουθούμε  το παιχνίδι χωρίς συμμετοχή και μας ήθελε μάλλον όλους.
Αφήσαμε λίγο να κορίτσια να ετοιμαστούν και ένα ωραίο gangbang στήθηκε στο λεπτό καθώς ο σύνοδος της ήθελε να την κάνει να ευχαριστηθεί όσο ποιο πολύ μπορούσε (συμμετέχοντας και αυτός) χαρίζοντας της απόλαυση με εμένα και άλλον έναν από την παρέα να την ξεσκιζουμε σε διάφορες στάσεις.
Κάποια στιγμή ο δικός της κάθισε στον καναπέ και αυτή από πάνω του χωνοντας το χοντρό καυλι του στην κολαρα της και δινόταν σε εμένα την ευκαιρία μιας και ήταν γυρισμένη να της βάλω τα δάκτυλα μου στο μουνι της φέρνοντας ένα πολύ ωραίο υγρό χυσιμο στα χέρια μου και στο στομα μου όσο ο φίλος την τσιμπουκωνε.
Η φωνές της ήταν απίστευτες.
Κάπως έτσι ήρθε το τέλος και σε εμάς και δίνοντας ραντεβού για σήμερα στο φανταστικό bikini Night Party που δεν χάνω ποτέ κάθε χρόνο.

John_Bixton

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
13
Πόντοι
0
Για  να λέμε  πάντως  του στραβού  το δίκιο  μετά  την 《 αντιπαράθεση 》με τον Gang σαν να μειώθηκαν τα πολλά  λεσβιακα και  να έγινε πιο πολύ  παρτουζα  :think:

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
η φαση πως παιζεται ρε παιδια?πχ εισαι στο δωματιο πανω με την δικια σου.και σε παιρνουν ματι.εσυ καλεις καποιο ζευγαρι να συμμετεχει?η ρωταει το αλλο ζευγαρι αν μπορει να μπει στο παιχνιδι?
το πιο πολυ παιχνιδι που παιζεται ?πανω η στο ισογειοστο δωματιο με τις κουρτινες?

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Για  να λέμε  πάντως  του στραβού  το δίκιο  μετά  την 《 αντιπαράθεση 》με τον Gang σαν να μειώθηκαν τα πολλά  λεσβιακα και  να έγινε πιο πολύ  παρτουζα  :think:

χαχα.. Ειτε είναι αληθινο ειτε όχι, εχει πιο πολύ ενδιαφερον τωρα. Εγινε σεξ. Λιγο το εχεις? Στην αρχη νομιζα ότι δεν του αρεσει το πηδημα... :)  Είναι το πρωτο σχολιο που εχει κανει και δεν το θεωρησα βαρετο σε αντιθεση με τα αλλα τα λεσβοσχολια με τα χαδια, τα στραπον, τα φιλια που φαγώθηκε :)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
η φαση πως παιζεται ρε παιδια?πχ εισαι στο δωματιο πανω με την δικια σου.και σε παιρνουν ματι.εσυ καλεις καποιο ζευγαρι να συμμετεχει?η ρωταει το αλλο ζευγαρι αν μπορει να μπει στο παιχνιδι?
το πιο πολυ παιχνιδι που παιζεται ?πανω η στο ισογειοστο δωματιο με τις κουρτινες?
εκει που εχει τα δωματια και γινεται το παιχνιδι εχεις εσυ ξεκινησει και παιζεις.ερχεταια ένα ζευγαρι και καθεται στο απέναντι σου καναπεδακι να παιξει αν δεν σου αρεσει του λες φιλε δεν θελουμε παρεα.αν τωρα ντραπεις απλα όταν ξεκινησει και παιζει και είναι διπλα σου και σιγα σιγα σου κανει κινηση να αγγιξει του λες εκεινη την στιγμη το δεν θελουμε παρεα ευγενικα .99% θα αποχωρησει .αν πεσεις στον μαλακα του 1% τοτε την κανεις εσυ και σου χαλαει το παιχνιδι και πας αλλου .πραγμα όμως σπανιο.
ΤΩΡΑ αν σου αρεσει απλα δεν μιλας και συνεχιζεις .
το ιδιο θα κανεις και αντριστροφα αν αλλο ζευγαρι παιζει και πας εσυ  διπλα τους.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
χαχα.. Ειτε είναι αληθινο ειτε όχι, εχει πιο πολύ ενδιαφερον τωρα. Εγινε σεξ. Λιγο το εχεις? Στην αρχη νομιζα ότι δεν του αρεσει το πηδημα... :)  Είναι το πρωτο σχολιο που εχει κανει και δεν το θεωρησα βαρετο σε αντιθεση με τα αλλα τα λεσβοσχολια με τα χαδια, τα στραπον, τα φιλια που φαγώθηκε :)
ακόμα αμφισβητείς !!! :s&m_1: :s&m_1:
φιλε μου καθε φορα γινεται σεξ ,και πολυ μαλιστα . :fuck1: :pipa1: :2on1:
απλα μου αρεσει να βλεπω πολυ την δικια μου να κανει λεσβιακο και ετσι αναφερομαι ποιο πολυ σε αυτο
.οχι οτι δεν γαμαω κιολας .ισα ισα δεν προλαβαινω . :headbaning2:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Bikini Night Party

Άλλο ένα πολύ καλό πάρτυ από αυτά που  κάνει το 2+2 ξεσήκωσε τον κόσμο και από ότι έδειξε ίσως και πολλοί να μην έφυγαν λόγο τριημέρου από την Αθήνα προτιμώντας να μην χάσουν ένα τέτοιο event.
Η παρουσίες των κοριτσιών και τα καυτά μαγιό που φόρεσαν ανέβασαν πολύ την θερμοκρασία προσφέροντας μια πολύ ζέστη ατμόσφαιρα για όλα όσα θα ακολουθούσαν αυτή την βραδιά.
Φτάσαμε με την (Τ) κατα τις 12.30.
Καθίσαμε στο μπαρ και ένα φιλικό μας ζευγάρι ήρθε να μας κάνει παρέα. Δεν πέρασε 1 λεπτό και άλλο ένα και άλλο ένα με αποτέλεσμα σε 30' ώρα να γίνουμε μια παρέα 10 ζευγαριων γνωρίζοντας τους όλους και συστήνοντας τον έναν με τον άλλο ενωθηκαμε και η ανταλλαγές για γνωριμία ήταν απίστευτη. Πολλά ζευγάρια από την αρχή επέλεξαν αυτό που τους ταίριαζε και έτσι ήταν όλη η παρέα μαζί αλλά και τα καυτά φιλάκια και τα χούφτωματα είχαν αρχίσει να πέφτουν.
Εγώ έχασα την μπάλα. Δεν ήξερα σε ποιον και ποια να πρώτο μιλήσω.
Τελικά λίγο σε όλους όλα τα κατάφερα.
Η ώρα είχε πάει 1:30 και σιγά σιγά είχε ο κόσμος να ανεβαίνει.
Ετσι σαν οικοδεσπότης της μεγάλης παρέας έκανα την ανακοίνωση και είπα παιδιά μήπως πρέπει να μεταφερθούμε επάνω.?
Την αρχή την έκανα εγώ με την (Τ) και δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
Λόγο παρέας είχα την ιδέα να πάμε στο μεγάλο δωμάτιο επάνω που χωράει άνετα 6-7 ζευγάρια για παιχνίδι καθώς ήμασταν πολλοί και η παρέα δεν νομίζω να ήθελε να χωριστεί.
Μπήκαμε 3 ζευγάρια δεξιά 3 αριστερά και ένα τελικά μέση και χωρίς δεύτερη κουβέντα τα ρούχα βγήκαν και ένα τρελό παιχνίδι ανταλλαγών για 1 ώρα περίπου είχε ξεκινήσει γνωρίζοντας τελικά ο ένας καλά τον άλλον.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες όπως άλλες φορές γιατί θα πρέπει να γράψω σελίδες για το σχήμα που στήθηκε.
Αφού όλοι τελειώσαμε πάλι κάτω στο μπαρ για ποτάκι καθώς ένας ένας που τελείωνε κατέβαινε για να πάρει δυνάμεις.
Μετά ένα ακόμα μικρό σχήμα με 3 ζευγάρια μέσα και εμείς ανεβήκαμε επάνω για ένα δεύτερο καλό γύρω.
Το ρεζουμέ για την βραδιά δεν ήταν το παιχνίδι μόνο που πάντα υπάρχει.
Για εμένα με έκανε χαρούμενο το γεγονός που κατάφερα να ενώσω και να γνωριστούν τα ζευγάρια μεταξύ τους βρίσκοντας τελικά ο κάθε ένας το ταίρι τους και χαρίζοντας μου το λιγότερο ένα μεγάλο ευχαριστώ ο κάθε ένας τους αφού όλοι είχαν περάσει τέλεια.
Με την σειρά μου γράφω αυτή την κριτική για να ευχαριστήσω και εγώ όλους σας αλλά πάνω από όλα την ομάδα του 2+2 που μας προσφέρει με αυτά τα καυτά της event υπέροχες στιγμές γνωριμιας και καυλας.
Σας θέλουμε πάντα με τέτοιες ιδεες.

Παιδιά απλα του χρόνου μην το χάσετε!!!

Συνημμένα

• IMG_20180527_004734.jpg
    IMG_20180527_004734.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom