Επισκέπτης
Τι ειναι το doctor room;
80 ευρω για μια εισοδο που δεν ξέρεις αν τελικά θα ριξεις και κανα γαμησι και μονο το μάτι να ειναι σιγουρο ειναι πάρα πολλά.
Αν το ειχανε μέχρι 30 θα τα έδινα. Ε ντάξει προφανως το μαγαζι δεν θέλει πελάτες άντρες μονους. Οποτε αν δεν βρουμε μια γκομενα να ψησουμε να πάει και αυτη για το μάτι δεν συμφέρει.
καλα εσυ τι νομιζες ;;;;αν ηταν ετσι χυμα θα μπαιναν μεσα ολοι μαντραχαλοι ....
Εχετε μπερδεψει τα studio με τα swinger bar.το swinger θελει συνοδο αλλιως δεβ υπαρχει νοημα. Και δεν θα περασετε και καλα. Υπομονη μεχρι να βρειτε ανοικτομυαλη γκομενα. Αν θελεται ματι δωρεαν παρτε σβαρνα τις ερημικες παραλιες. Αλλωστε για τους μονους αντρες δεν ειναι κριτηριο μονο τα 80 ε. Βαζουν αντρες λιγους ωστε να εινι καλη αναλογια αντρων-ζευγαριων. Αν δεν εχετε προσοντα εμφανισιακα θα μεινετε με το ποτο στη μπαρα οποτε..
Αυτή δεν είναι μόνο η πολιτική του μαγαζιού αλλά μιας ολόκληρης κοινωνίας που εμείς έχουμε διαμορφώσει.
Αν έχεις ανάμεσα στα πόδια σου την "Μούνα bank", πληρώνεσαι αλλιώς πληρώνεις. Γι' αυτό και τα σκάμε στις πουτάνες εμείς οι άντρες.
Οι γυναίκες δεν πάνε να πληρώσουν για να γαμηθούν.
Ετσι λοιπόν αν εισαι αντρας, σκας το ογδοντάρι και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου κατσει η φαση. Η γυναικα αποφασισε να γαμηθει;
Θα παει, δεν θα πληρωσει μια και θα γαμηθει σιγουρα!!!!
"Άτιμη κενωνία"!!!!!
Λογικο ειναι να μη ελουν αντρες! Ειναι μαγαζι για ζευγαρια ελεος δλδ. Αν θες,παρτουζα εχει σε στουντιο . Τετοιες αντιληψεις χαλανε τη διαθεση των swinger
δεν σου λεω που θα πας .. απλα ετσι εχουν τα πραγματα εχω παει σε ολα τα κλαμπ του χωρου και δεν εινι ολοι σουινγκερ σιγουρα ουτε εγω εκανα ανταλλαγες αλλα ειναι αλλη ατμοσφαιρα να ειναι ενα μαγαζι ολο ζευγαρια . Τι να κανουμε δεν ειναι για ολους αυτα τα μερη.και κακως επιτρεπουν και αντρες μονους.τωρα το αν η πολιτικη του μαγαζιου ειναι τα 80 ε ειναι αλπο θεμα . Και τα ζευγαρια τα χρεωνει 30ε. Δεν ειναι λιγο αλλα σου προσφερει χωρους για παιχνιδι καθαριοτητα προσωπικο εξτρα . Ολα μαζευονται.Ναι και το κατα ποσο ολοι αυτοι ειναι οντως swinger δεν ειμαστε σιγουροι. Απλα το δηλώνουν οτι ειναι. Πριν μου ειπες να βρω ανοιχτομυαλη γκομενα. Αν δεν κάνω λάθος ουτε αν χωθω με ανοιχτομυαλη γκομενα με κάνει swinger.
Ξέρω φιλε , σου ξαναλέω δεν θα μου επιβάλλεις εσυ το που θα πάω. Το οτι έχουν την εισοδο στα 80 ευρώ για τα ζευγάρια σημαινει οτι αποδέχονται τους μοναχικούς άντρες μέσα εκει αλλα επειδη δεν έχουν συνοδεια τους μαδάνε με την ελπιδα μηπως βρουν εκει μέσα. Ειμαι πολλά χρονια και σε στουντιο πελάτης και σε μπουρδελα και σε στριπτιτζάδικα και παντού δεν μιλάς σε κανα παιδαρέλι που βγηκε να κάνει την τρολιά του να του λές και που θα πάει. Το έλεος να πάει στα 80 ευρώ εισοδο σε τέτοια μαγαζια. Ας την καταργησουν εντελώς.
Aπλα οι μονιμοι θαμώνες δεν γουστάρουν τους μποναχικους άντρες γιατι σου λεει αυτοι θα μας γαμησουν τις γκομενες τσάμπα έχουν κανει τα παραπονά τους λογικά στο μαγαζί (υποθέτω) ε και το μαγαζι βρισκει την ευκαιρια να χώσει 80 ευρω εισοδο για να πει και σε αυτους οτι κοιτάχτε εμεις κάτι καναμε για να μην έρχονται αλλα και αν έρθουν να μπουν μέσα και να μη χάσουν το 80αρι!
Έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα, αλλά η τιμή πρέπει να είναι υψηλή για να αποτρέπουν τον κάθε πικραμενο. Το 80αρι ίσως είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή. Το 60αρι θα ταίριαζε περισσότερο.Ναι και το κατα ποσο ολοι αυτοι ειναι οντως swinger δεν ειμαστε σιγουροι. Απλα το δηλώνουν οτι ειναι. Πριν μου ειπες να βρω ανοιχτομυαλη γκομενα. Αν δεν κάνω λάθος ουτε αν χωθω με ανοιχτομυαλη γκομενα με κάνει swinger.
Ξέρω φιλε , σου ξαναλέω δεν θα μου επιβάλλεις εσυ το που θα πάω. Το οτι έχουν την εισοδο στα 80 ευρώ για τα ζευγάρια σημαινει οτι αποδέχονται τους μοναχικούς άντρες μέσα εκει αλλα επειδη δεν έχουν συνοδεια τους μαδάνε με την ελπιδα μηπως βρουν εκει μέσα. Ειμαι πολλά χρονια και σε στουντιο πελάτης και σε μπουρδελα και σε στριπτιτζάδικα και παντού δεν μιλάς σε κανα παιδαρέλι που βγηκε να κάνει την τρολιά του να του λές και που θα πάει. Το έλεος να πάει στα 80 ευρώ εισοδο σε τέτοια μαγαζια. Ας την καταργησουν εντελώς.
Λογικο ειναι να μη ελουν αντρες! Ειναι μαγαζι για ζευγαρια ελεος δλδ. Αν θες,παρτουζα εχει σε στουντιο . Τετοιες αντιληψεις χαλανε τη διαθεση των swinger
Eσυ θα μας πεις που θα πάμε ρε φιλε; προφανως δεν θέλω να πάω σε ερημικές παραλιες και να ειμαι έτσι χύμα ουτε και σε τσοντοσινεμαδες να ψάχνουμε την γκομενα με το σταγονομετρο. Θα μπορουσε το μαγαζι να πει .... θα βάζουμε οντως εναν συγκεκριμενο αριθμο αντρων με 20 ευρώ ποτάκι εισοδος αλλα δεν θα τους επιτρέπουμε πχ χωρις την εγκριση ενος ζευγαριου την προσβαση τους σε συγκεκριμενα δωμάτια και χωρους. Και αν παιχτει κάτι κατα την έξοδο πληρώνεις τα υπολοιπα 50 ξέρω γω. Αφου συμμετειχες και πέρασες καλά. Αν οχι και δεν έπαιξε τιποτα ... τοτε δεν πληρωνεις τιποτα μονο 20 ευρω 10 το ποτο και αλλα 10 για το χώρο.
Αλλα δεν θέλουν άντρες μέσα τα 80 ευρω ειναι κοροϊδια.
Eσυ θα μας πεις που θα πάμε ρε φιλε; προφανως δεν θέλω να πάω σε ερημικές παραλιες και να ειμαι έτσι χύμα ουτε και σε τσοντοσινεμαδες να ψάχνουμε την γκομενα με το σταγονομετρο. Θα μπορουσε το μαγαζι να πει .... θα βάζουμε οντως εναν συγκεκριμενο αριθμο αντρων με 20 ευρώ ποτάκι εισοδος αλλα δεν θα τους επιτρέπουμε πχ χωρις την εγκριση ενος ζευγαριου την προσβαση τους σε συγκεκριμενα δωμάτια και χωρους. Και αν παιχτει κάτι κατα την έξοδο πληρώνεις τα υπολοιπα 50 ξέρω γω. Αφου συμμετειχες και πέρασες καλά. Αν οχι και δεν έπαιξε τιποτα ... τοτε δεν πληρωνεις τιποτα μονο 20 ευρω 10 το ποτο και αλλα 10 για το χώρο.
Αλλα δεν θέλουν άντρες μέσα τα 80 ευρω ειναι κοροϊδια.
ναι ναι και θα κάθετε ο πορτιέρης να ψάχνει ποιος γαμησε και ποιος όχι...
και αν είσαι μπατίρης και δε τα έχεις μετά?
ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!
όσο για το μάτι που λες καλέ μου συμπολεμιστή να είσαι σίγουρος ότι μικρό ποσοστό θα σε αφήσει να το κάνεις έτσι και αλλιώς!
ναι ναι και θα κάθετε ο πορτιέρης να ψάχνει ποιος γαμησε και ποιος όχι...
και αν είσαι μπατίρης και δε τα έχεις μετά?
ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!
όσο για το μάτι που λες καλέ μου συμπολεμιστή να είσαι σίγουρος ότι μικρό ποσοστό θα σε αφήσει να το κάνεις έτσι και αλλιώς!
Όποιος δε γουστάρει δε πάει όσοι έχουμε πάει με γυναικα σε τέτοιου είδους μαγαζιά καταλαβαίνουμε τη καύλα να γαμαμε γυναίκες άλλων και να γαμανε τη δικιά μας γυναίκα.Αν κάποιος το θεωρούν ένα απλό γαμησι και τα 80 τους φαίνονται πολλά οκ
όχι δεν κλεινει περαν 2 εβδομάδες τον αυγουστο .σιγουρα δεν είναι όπως τον χειμωνα αλλα Μαιο και Ιουνιο γινεται χαμοςΕρώτηση: Το καλοκαίρι πέφτει αρκετά η κίνηση στο μαγαζί να φανταστώ; Κλείνει τελείως μήπως;
ναι κάθε πεμπτη και σαββατο ειπαμε είναι single βραδια με 80 εισοδο .Mπορει να σκάσει και μονος του κάποιος έτσι απλα για να πάρει μάτι;