Γιωργο δεν νομιζω καθε φορα εντελως τυχαια να ησουν διπλα στον Θωμα. Δεν νομιζω να γινεται καθε φορα το ιδιο πραγμα.
Και ξαναλεω αν ισχυουν αυτα, υποβιβαζουν το αντρικο φυλο. Τι νοημα εχει να πας και τα περισσοτερα να τα κανουν οι γυναικες? Στο τελος θα μεινετε με το πουλι στο χερι. Αν σε ευχαριστει εσενα αυτο, τι να σου πω.
Εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα σε τετοιο μερος αν ειναι ετσι οπως το περιγραφεις. Οταν πας για swinging αυτο που περιμενεις ειναι ειτε παρτουζα ειτε ανταλλαγη. Κατι που να γινει σεξ δηλαδη. Καποιος να γα**ει και καποιος να γαμ**ται.
Το να βλεπεις 2 γυναικες να κανουν προκαταρκτικα (για προκαταρκτικα μιλαμε, σεξ δεν ειναι αυτο, μην τρελαθουμε κιολας), εγω προσωπικα το θεωρω ανουσιο. Για να μην πω για τους δονητες και τα στραπον που ελεγε την οπροηγουμενη φορα...Εγω τα βαριεμαι αυτα. Και αντε να γινει για λιγο, το να γινεται καθε φορα αυτο και μαλιστα να κραταει τοσο πολυ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ο αντρας συνηθως ΕΝΕΤΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ να βλεπει μονο... ε....ενταξει....Εγω θα βαριομουν απιστευτα.
Καλησπερα.
Ο καθε ανθρωπος εχει μια κωλοτρυπιδα και μια αποψη. Το θεμα εινα να μπορει να υπερσπιζεται την αποψη του με επιχειρηματα και οχι με θυμο. Το αν ειναι σωστη ή οχι η αποψη του θα το κρινουν οι αλλοι, συμφωνωντας ή διαφωνωντας. ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν μπορει να ισχυριστει οτι η δικη του αποψη/εκδοχη ειναι η σωστη. Ουτε ακομα και αν συμφωνουν οι περισσοτεροι μαζι του. Γιατι αν ηταν ετσι, ολοι εμεις οι swingers θα επρεπε να θεωρουμε εαυτους ως ανωμαλους.
Πριν παμε στις ορολογιες, πρεπει να πουμε οτι η ορολογια στο swinging δεν ειναι ακριβως ορολογια, αλλα γλωσσαρι. Λεξεις δηλαδη που χρησιμοποιουμε για να καταλαβαινομαστε μεταξυ μας, χωρις να χρειαζεται να τρωμε χρονο καθε φορα, για να περιγραφουμε αυτο που εννοουμε. Κατι σαν κωδικους δηλαδη. Υπαρχει σωστος ή λαθος κωδικος? Ενας απλος κωδικος ειναι. Για παραδειγμα χρησιμοποιουμε τον ορο "Full Swap" και ολοι ξερουμε οτι εννοουμε την πληρη ανταλλαγη ερωτικων συντροφων, που περιλαμβανει και διεισδυση. Λεμε "Soft Swap" και εννοουμε την ανταλλαγη ερωτικων συντροφων, που δεν περιλαμβανει διεισδυση.
Το αν οι οροι ειναι πετυχημενοι, ουδολως ενδιαφερει. Αρκει που μπορουμε να συνεννοουμαστε. Μηπως ειναι πετυχημενος ο ορος swinging ή μηπως η λεξη swapping θα ηταν πιο αντιπροσωπευτικος? Τι σχεση εχουν οι κουνιες με τον χωρο? Παρολα αυτα με την λεξη swinging ολοι καταλαβαινουν τι θελει να πει ο ποιητης, επειδη ετσι επικρατησε.
Swinging σημαινει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ συντροφων, Τελεια και παυλα. Swingers ειναι τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ που ανταλλασσουν τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ συντροφους τους. Τα παραπονα σας στους Αμερικανους αεροπορους του Β' παγκοσμιου πολεμου. Και βεβαια νομιμα ζευγαρια δεν εννοουμε μονο τα παντρεμενα ζευγαρια Σιγουρα παντως δεν περιλαμβανονται σ αυτα τα παρανομα. Κατα την προσωπική μου ομως αποψη, εγκυρα ζευγαρια, που μπορουν να θεωρουνται swingers, ειναι τα ζευγαρια που εχουν ΚΑΙ συναισθηματικη σχεση μεταξυ τους, εκτος φυσικα απο ερωτικη. Οποιος καταλαβε ... καταλαβε.
Ο σκετος ορος "Same Room", κανονικα δεν υπαρχει. Τι σημαινει "Ιδιο δωματιο? Σε τι πραγμα? Σιγουρα εχει να κανει με σεξ, αλλα τι σημαινει?
1. Full ή Soft Swap στον ιδιο χωρο
2. Sex στον ιδιο χωρο με αλλο/αλλα ζευγαρια, χωρις ανταλλαγη.
Εαν ηταν το δευτερο, τοτε δεν ειναι swinging, αφου μολις πριν συμφωνησαμε οτι swinging σημαινει ανταλλαγη συντροφων και θα ηταν ο ορισμος του οξυμωρου σχηματος.
Τοτε τι σκατα ειναι το "Same Room"?
Για να το βρουμε πρεπει να βρουμε πρωτα τι σημαινει "χωρος". Αν ο χωρος ηταν μονο το swinging, δεν θα το βρισκαμε ποτε. Σαν χωρο ομως εννοουμε οποιαδηποτε ερωτικη δραστηριοτητα των swingers και φυσικα εχει σαν πυρηνα το swinging.
Ενα ζευγαρι μπορει να παιζει ΚΑΙ τριο (προσοχη στο ΚΑΙ), αλλα ειναι swinger, επειδη κανει ΑΜΟΙΒΑΙΑ ανταλλαγη συντροφων με αλλα ζευγαρια. Παντως η στιγμη του τριο δεν ειναι swinging, ουτε το αρσενικο ή θηλυκο μπαλαντερ ειναι swinger. Απλα παιζει με ζευγαρια swingers και θεωρειται του χωρου.
Καποια ζευγαρια swingers γουσταρουν να κανουν σεξ μερικες φορες στον ιδιο χωρο με αλλα ζευγαρια, χωρις να κανουν ανταλλαγη. Εξακολουθουν να εναι swingers, επειδη κανουν ανταλλαγη συντροφων με αλλα ζευγαρια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτοματα τα αλλα ζευγαρια, που δεν κανουν ποτε swinging (δηλαδη ανταλλαγη συντροφων) ειναι swinger, επειδη κανουν sex στον ιδιο χωρο με ενα ζευγαρι swingers. Παρολα αυτα, συμφωνα με τα παραπανω, ειναι του χωρου.
Το ιδιο ισχυει και γα τα ζευγαρια που περιοριζονται στο παιχνιδι γυναικων, χωρις να κανουν ανταλλαγη. Ειναι του χωρου, αλλα δεν ειναι swingers.
Βρε μην κολλατε στους ορους. Εδω υπαρχουν στα ζευγαρια γυναικες και αντρες, που δηλωνουν "Bi-curious" και ειναι αρκετα χρονια στο χωρο, γιατι δεν ξερουν τι σημαινει "curious" (πειραματιζομαι). Πειραματιζονται δηλαδη επι χρονια, αν ειναι αμφισεξουαλικοι? Οχι φυσικα, αφου στην πρωτη εμπειρια θα ξερουν. Ολοι ομως καταλαβαινουμε οτι με το "curious" θελουν να δηλωσουν (εστω με λανθασμενο ορο) την εννοια της ελαστικοτητας. Οτι δηλαδη παιζουν δυνητικα με το ιδιο φυλο ή οτι δεν το θεωρουν απαραιτητο ή οτι δεν ειναι η βασικη τους αναζητηση ή οτι δεν παιζουν παντοτε ή οτι το κανουν, αν το κανουν για την φαση, αφου δεν τις/τους καυλωνουν ατομα του ιδιου φυλου. Η το κανουν (οι γυναικες) επειδη το κανουν τα περισσοτερα ζευγαρια, σε μια προασπαθεια να συμπεριλαμβανονται την γκαμα αναζητησης οσο το δυνατον περισσοτερων ζευγαριων. Η τελος παντων επειδη η λεξη "bi-sexual" τους καθεται βαρια.
«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»...
ΥΓ. Ελπίζω να σε κάλυψα σε πολλά GANG12345 και πολύ ασχολήθηκα.
Το ξαναλέω εγω θα γράψω αυτά που μου αρέσει και ζω όσο και να λέτε. Από εκεί και πέρα δίκαιο α σας αν τα πιστεύεται.
Και η τελευταία μου κουβέντα είναι μια. ΑΠΛΆ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ.