Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Τίποτα τύπε, απλά σε ζηλεύω διότι εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειται να πάω διότι δεν έχω τα αρχιδια να ζήσω ένα τέτοιο σκηνικό.

Είπες πολύ μεγάλη κουβέντα που το παραδέχτηκες. Έχεις τα αρχίδια όμως να το παραδέχεσαι και όχι να το παίζεις έμπειρος κ καλά οτι τα έχεις φάει με το κουτάλι όπως άλλοι!!! Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν πάει ποτέ (αν και θέλουν) απλά κολλάνε!!!

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.687
Πόντοι
201
Παιδια καλησπερα. Ερωτηση για την βραδυα με τα κοκκινα τακουνια μηπως διαβαζη το ζευγαρι με την ψηλολιγνη μελαχρινη ισως κ καστανη κοπελα με μαυρο στενο φορεμα  που ανταλαξανε ματιες οι γυναικες μας στην αρχη της σκαλας προς τα πανω? Εμεις κατεβεναμε κ εσυς ανεβενατε για πανω!!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Επίσκεψη  Παρασκευή μιας και Σάββατο είχα δουλειά και δεν θα πήγαινα.
Πήγαμε 1 στο μαγαζί. Όπως κάθε Παρασκευή έχει αυτή την ωραία βραδιά του easy meet όπου γίνεται η κλήρωση για την γνωριμία ζευγαριων με το χαρτάκι από την είσοδο.
Η είχε ωραία ζευγάρια και πολλά νέα όπου μέσα σε αυτά ξεχώρισε μια κοπέλα από μια 4 τραδα ξανθιά πλούσιο στήθος 165 περίπου με τα πιασίματακια της και με πολύ ωραίο ντύσιμο με μαύρο κολλητό φορεματάκι ηλικίας 22(το έμαθα μετά).
Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε κάποιες ματιές αλλά μέχρι εκεί. Συναντήσαμε ένα ζευγάρι που είχαμε κανονίσει και δώσαμε για αρχή λίγο έμφαση εκεί χωρίς να κάνουμε παιχνίδι από την πρώτη φορά.
Ανέβηκαμε επάνω κατά τις 2 πάρα όπου τα ζευγάρια είχαν αρχίσει ήδη να ανεβαίνουν.
Αφού φτάσαμε στα δωματιάκια όλα ήταν γεμάτα με 4 αδες και μια 6αδα καλή. Στο βάθος δεξιά μια ξανθιά 190 περίπου με ωραίο μακρι φόρεμα έκανε πιπα στον δικό της έχοντας στήσει την κωλαρα της προς αναζήτηση. Δεν χάσαμε ευκαιρία και καθώς πλησίασαμε αρχίσαμε να χαϊδεύουμε  με την (Τ) όπου και ξεκίνησαν τα γλυψιματα και το παιχνίδι.η κοπέλες αγκαλιά για λίγο και χαμουρεμα και μετά πιπα η ξανθιά σε εμένα καθώς η (Τ) ασχολήθηκε λίγο με τον δικό της σύνοδο. Αλλά αυτός είχε βάλει και χαϊδεύε λίγο το μουνακι της (Τ) καθώς αυτή του έπαιζε την πουτσα. Όταν του είπε να βάλει προφυλακτικό για να ανέβει αυτός είπε έως εδώ παίζουμε και έτσι ήρθε το τέλος μιας και ξενέρωσα με. Ντύσιμο  φρεσκάρισμα τουαλέτα και πάμε για άλλα είπαμε. Καθώς τελειώσαμε από την τουαλέτα και και πριν ανέβουμε κάναμε μια βόλτα από το doctor room όπου ακουστικά ωραίες φωνές και μας τράβηξαν. Μια 4αδα πολύ ωραία παιδιά με ωραίες κοπέλες κάτω των 30 και οι 4 είχαν δίπλωσει πολύ παθιασμένα και έδιναν πολύ πόνο στο παιχνίδι. Άλλο ένα ζευγάρι δίπλα καθόταν και έπαιζε μόνο του και πάνω που μπήκαμε ήρθε η ξανθιά κοπελίτσα.την πλησίασα και άρχισα κατευθείαν τα χούφτωματακι λες και είχα μιλήσει ώρα. Η χημεία μας από την αρχή έδειξε ότι θα γίνει πόλεμος.
Ξεκίνημα χάδια και εγώ και η (Τ) με την κοπελα και φιλιά μου ψιθύρισε ότι δεν έχει ξαναπαίξει με κοπέλα. Της λέω μην σκας και αν έχεις όρεξη όλα θα στα μάθει η κοπέλα μου.ξεκινησαμε χαμουρεματακια και άρχισα να τη γδυνω.οταν βγήκε το πλούσιο στήθος της η ρογες της από το γλύψιμο που της έκανε η (Τ) στον λαιμό είχαν πεταχτεί πολύ. Αφού γδύθηκαμε ξάπλωσε στο κρεβάτι και η (Τ) ήθελε να την φτιάξει ώστε μετά να την πηδηξω εγώ. Εγώ δεν έμεινα έτσι καθώς όπως ήταν ξαπλωμένη μου έπιασε τον Πουτσο σαν μια έμπειρη μιλφάρα και έκανε μια απίστευτη βαθιά πιπα που σχεδόν κόντεψα να τελειώσω στο 3λεπτο. Σταμάτημα και ζήτησα στην (Τ) να μου την στήσει στα 4 για να την πάρω. Με τόσο πολύ που με είχε φτιάξει δεν άργησε να χυσει και αυτή και τα πρώτα υγρά της να τρέξουν στα πόδια μου. Τότε την γύρισα ξαπλωμένη και της άνοιξα τα πόδια ώστε να βλέπω το χυσιμο της. Όταν ερχόταν εγώ τραβιωμουν και τα υγρά της πεταγωνταν απέναντι προκαλώντας πραγματικά μια μικρή λιμνούλα στο πάτωμα. Η κοπέλα μου λέει με έχετε φτιάξει τόσο πολύ που θα σας χυνω συνέχεια. Τότε η (Τ) ήθελε να την αναλάβει λίγο να την γλύψε καθώς την έπαιζε με τα δάκτυλα της. Εγώ πάλι στο στόμα της πιπα και η τελευταία πλημμύρα ήρθε καθώς τα κορίτσια σταυρωσαν  τα πόδια τους ψαλίδι και τριβοντας τα μουνιά  τους καθώς η (Τ) και η μικρή εχυναν ταυτόχρονα.τοτε και εγώ στην θέα και λοξό δεν άντεξα και όλο το σπέρμα μου κατέδειξε στο στοματάκι της μικρής η οποία δεν άφησε σταγόνα.
Καπως έτσι όλα τελείωσαμε.
Ναπω ότι ο σύνοδος της ήταν φίλος και δεν ήθελε να συμμετάσχει αυτή την φορά.:think:

ΥΓ. Είχα πραγματικά καιρό να περάσω έτσι με τέτοια πιτσιρικά. Πολύ έμπειρη μπράβο της.

Να πω ότι ήταν η 3η της επίσκεψη στο χώρο του swinging.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Πήγαμε 1 στο μαγαζί. Όπως κάθε Παρασκευή έχει αυτή την ωραία βραδιά του easy meet όπου γίνεται η κλήρωση για την γνωριμία ζευγαριων με το χαρτάκι από την είσοδο.
Η είχε ωραία ζευγάρια και πολλά νέα όπου μέσα σε αυτά ξεχώρισε μια κοπέλα από μια 4 τραδα ξανθιά πλούσιο στήθος 165 περίπου με τα πιασίματακια της και με πολύ ωραίο ντύσιμο με μαύρο κολλητό φορεματάκι ηλικίας 22(το έμαθα μετά).
Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε κάποιες ματιές αλλά μέχρι εκεί. Συναντήσαμε ένα ζευγάρι που είχαμε κανονίσει και δώσαμε για αρχή λίγο έμφαση εκεί χωρίς να κάνουμε παιχνίδι από την πρώτη φορά.
Ανέβηκαμε επάνω κατά τις 2 πάρα όπου τα ζευγάρια είχαν αρχίσει ήδη να ανεβαίνουν.
Αφού φτάσαμε στα δωματιάκια όλα ήταν γεμάτα με 4 αδες και μια 6αδα καλή. Στο βάθος δεξιά μια ξανθιά 190 περίπου με ωραίο μακρι φόρεμα έκανε πιπα στον δικό της έχοντας στήσει την κωλαρα της προς αναζήτηση. Δεν χάσαμε ευκαιρία και καθώς πλησίασαμε αρχίσαμε να χαϊδεύουμε  με την (Τ) όπου και ξεκίνησαν τα γλυψιματα και το παιχνίδι.η κοπέλες αγκαλιά για λίγο και χαμουρεμα και μετά πιπα η ξανθιά σε εμένα καθώς η (Τ) ασχολήθηκε λίγο με τον δικό της σύνοδο. Αλλά αυτός είχε βάλει και χαϊδεύε λίγο το μουνακι της (Τ) καθώς αυτή του έπαιζε την πουτσα. Όταν του είπε να βάλει προφυλακτικό για να ανέβει αυτός είπε έως εδώ παίζουμε και έτσι ήρθε το τέλος μιας και ξενέρωσα με. Ντύσιμο  φρεσκάρισμα τουαλέτα και πάμε για άλλα είπαμε. Καθώς τελειώσαμε από την τουαλέτα και και πριν ανέβουμε κάναμε μια βόλτα από το doctor room όπου ακουστικά ωραίες φωνές και μας τράβηξαν. Μια 4αδα πολύ ωραία παιδιά με ωραίες κοπέλες κάτω των 30 και οι 4 είχαν δίπλωσει πολύ παθιασμένα και έδιναν πολύ πόνο στο παιχνίδι. Άλλο ένα ζευγάρι δίπλα καθόταν και έπαιζε μόνο του και πάνω που μπήκαμε ήρθε η ξανθιά κοπελίτσα.την πλησίασα και άρχισα κατευθείαν τα χούφτωματακι λες και είχα μιλήσει ώρα. Η χημεία μας από την αρχή έδειξε ότι θα γίνει πόλεμος.
Ξεκίνημα χάδια και εγώ και η (Τ) με την κοπελα και φιλιά μου ψιθύρισε ότι δεν έχει ξαναπαίξει με κοπέλα. Της λέω μην σκας και αν έχεις όρεξη όλα θα στα μάθει η κοπέλα μου.ξεκινησαμε χαμουρεματακια και άρχισα να τη γδυνω.οταν βγήκε το πλούσιο στήθος της η ρογες της από το γλύψιμο που της έκανε η (Τ) στον λαιμό είχαν πεταχτεί πολύ. Αφού γδύθηκαμε ξάπλωσε στο κρεβάτι και η (Τ) ήθελε να την φτιάξει ώστε μετά να την πηδηξω εγώ. Εγώ δεν έμεινα έτσι καθώς όπως ήταν ξαπλωμένη μου έπιασε τον Πουτσο σαν μια έμπειρη μιλφάρα και έκανε μια απίστευτη βαθιά πιπα που σχεδόν κόντεψα να τελειώσω στο 3λεπτο. Σταμάτημα και ζήτησα στην (Τ) να μου την στήσει στα 4 για να την πάρω. Με τόσο πολύ που με είχε φτιάξει δεν άργησε να χυσει και αυτή και τα πρώτα υγρά της να τρέξουν στα πόδια μου. Τότε την γύρισα ξαπλωμένη και της άνοιξα τα πόδια ώστε να βλέπω το χυσιμο της. Όταν ερχόταν εγώ τραβιωμουν και τα υγρά της πεταγωνταν απέναντι προκαλώντας πραγματικά μια μικρή λιμνούλα στο πάτωμα. Η κοπέλα μου λέει με έχετε φτιάξει τόσο πολύ που θα σας χυνω συνέχεια. Τότε η (Τ) ήθελε να την αναλάβει λίγο να την γλύψε καθώς την έπαιζε με τα δάκτυλα της. Εγώ πάλι στο στόμα της πιπα και η τελευταία πλημμύρα ήρθε καθώς τα κορίτσια σταυρωσαν  τα πόδια τους ψαλίδι και τριβοντας τα μουνιά  τους καθώς η (Τ) και η μικρή εχυναν ταυτόχρονα.τοτε και εγώ στην θέα και λοξό δεν άντεξα και όλο το σπέρμα μου κατέδειξε στο στοματάκι της μικρής η οποία δεν άφησε σταγόνα.
Ναπω ότι ο σύνοδος της ήταν φίλος και δεν ήθελε να συμμετάσχει αυτή την φορά.:think:

ΥΓ. Είχα πραγματικά καιρό να περάσω έτσι με τέτοια πιτσιρικά. Πολύ έμπειρη μπράβο της.

Ενταξει αυτή την την φορα μας φλόμωσες...Ειπαμε να πεις και το ψεματακι αλλα όχι κ ετσι...

bicyclatenios

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
118
Πόντοι
0

3η παράγραφο... δεξια λες μια ξανθιά 1,90????    χαχαχαχαχαχαχαχα

Aggelos09

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

καλα αυτος γραφει τις δικες του φαντασιωσεις;;; Πολλες ταοντες πρεπει να βλεπει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Όσοι είστε άσχετοι από σουινγκ δεν μπορείτε να κρίνετε τον υπέρτατο μύστη θωμά  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:.Πρώτα πρέπει να πάτε οι ίδιοι με την γκόμενά σας εκεί και μετά να γράψετε για αλήθειες και ψέμματα βλάκες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.Μύστη θωμά πελώριο ρισπεκτ για άλλη μία φορά σε σένα και την Τ  :respect: :respect: :respect: :respect:.Πρέπει να το είχατε τεράστια ανάγκη και οι 2 σας  :rockon: :rockon: :rockon:.Συγχσρητήρια που τιμήσατε το easy meet και τον κάτω χώρο,είμαι σίγουρος περάσατε καλύτερα από πολλές άλλες φορές  ;) ;) :grin: :grin:

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Όσοι είστε άσχετοι από σουινγκ δεν μπορείτε να κρίνετε τον υπέρτατο μύστη θωμά  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:.Πρώτα πρέπει να πάτε οι ίδιοι με την γκόμενά σας εκεί και μετά να γράψετε για αλήθειες και ψέμματα βλάκες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.Μύστη θωμά πελώριο ρισπεκτ για άλλη μία φορά σε σένα και την Τ  :respect: :respect: :respect: :respect:.Πρέπει να το είχατε τεράστια ανάγκη και οι 2 σας  :rockon: :rockon: :rockon:.Συγχσρητήρια που τιμήσατε το easy meet και τον κάτω χώρο,είμαι σίγουρος περάσατε καλύτερα από πολλές άλλες φορές  ;) ;) :grin: :grin:

Κωστακη τι λες? Ασε ρε. Δεν μασαμε κουτοχορτο. Κάθε φορα που γραφει ο Θωμας εχει εμμονη με το λεσβιακο. Το εχουμε καταλαβει ολοι εδώ μεσα. Πως γινεται να συμβαινει εκει μεσα και να είναι ολες λεσβιες?

Πως γινεται να μην συμβαινει το πιο προφανες....Το προφανες δηλαδή να γινει ανταλλαγη...Παρολα αυτά προτιμησε ο αντρας της ξανθιας να μην συμμετεχει....Καλα κρασια....

Πως γινεται να μην συμβαινει το πιο συχνο τριο 2 αντρες μια γυναικα και να συμβαινει το πιο σπανιο 2 γυναικες 1 αντρας και μαλιστα να κανουν και λεσβιακο? Τι γινεται? Ολες γινανε γουσταρουν να γλυφουν μο*νια περισσοτερο από τον π**τσο? Που είναι και δεν τις βλεπω? Σε λιγο θα μου πειτε ότι γινανε ολες λεσβιες

Κοιτα, αν νομιζετε ότι στο site εχουν ολοι χαμηλο IQ καλα θα κανετε να το ξανασκεφτείτε. Δεν ξερω τι γινεται με την πλειοψηφια αλλα υπαρχουν πολλοι που δεν τρωνε κουτοχορτο. Εχω διαβασει κι αλλα σχολια παλιοτερα και το ένα είναι πιο υπερβολικο κι από το άλλο. Προφανως όπως λεει και ο φιλος πιο κατω θελει να μας πει τις φαντασιώσεις του.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Κωστακη τι λες? Ασε ρε. Δεν μασαμε κουτοχορτο. Κάθε φορα που γραφει ο Θωμας εχει εμμονη με το λεσβιακο. Το εχουμε καταλαβει ολοι εδώ μεσα. Πως γινεται να συμβαινει εκει μεσα και να είναι ολες λεσβιες?

Πως γινεται να μην συμβαινει το πιο προφανες....Το προφανες δηλαδή να γινει ανταλλαγη...Παρολα αυτά προτιμησε ο αντρας της ξανθιας να μην συμμετεχει....Καλα κρασια....

Πως γινεται να μην συμβαινει το πιο συχνο τριο 2 αντρες μια γυναικα και να συμβαινει το πιο σπανιο 2 γυναικες 1 αντρας και μαλιστα να κανουν και λεσβιακο? Τι γινεται? Ολες γινανε γουσταρουν να γλυφουν μο*νια περισσοτερο από τον π**τσο? Που είναι και δεν τις βλεπω? Σε λιγο θα μου πειτε ότι γινανε ολες λεσβιες

Κοιτα, αν νομιζετε ότι στο site εχουν ολοι χαμηλο IQ καλα θα κανετε να το ξανασκεφτείτε. Δεν ξερω τι γινεται με την πλειοψηφια αλλα υπαρχουν πολλοι που δεν τρωνε κουτοχορτο. Εχω διαβασει κι αλλα σχολια παλιοτερα και το ένα είναι πιο υπερβολικο κι από το άλλο. Προφανως όπως λεει και ο φιλος πιο κατω θελει να μας πει τις φαντασιώσεις του.

Έχεις πάει ποτέ σε κάποιο από τα clubs αυτά; Καμία δόση ειρωνείας, στ'αλήθεια ρωτάω

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Όσοι είστε άσχετοι από σουινγκ δεν μπορείτε να κρίνετε τον υπέρτατο μύστη θωμά  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:.Πρώτα πρέπει να πάτε οι ίδιοι με την γκόμενά σας εκεί και μετά να γράψετε για αλήθειες και ψέμματα βλάκες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.Μύστη θωμά πελώριο ρισπεκτ για άλλη μία φορά σε σένα και την Τ  :respect: :respect: :respect: :respect:.Πρέπει να το είχατε τεράστια ανάγκη και οι 2 σας  :rockon: :rockon: :rockon:.Συγχσρητήρια που τιμήσατε το easy meet και τον κάτω χώρο,είμαι σίγουρος περάσατε καλύτερα από πολλές άλλες φορές  ;) ;) :grin: :grin:

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]+1[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]  :thumbsup:
τις καλύτερες φάσεις τις έχω κάνει - πετύχει στον κάτω όροφο!

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

επιβεβαιώνω για μια ακόμη φορά το σκηνικό καθώς ήμασταν στον χώρο.
οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω σίγουρα από την καυλα της μικρής...
μπράβο παιδιά καλή φάση φτιάξατε!

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Έχεις πάει ποτέ σε κάποιο από τα clubs αυτά; Καμία δόση ειρωνείας, στ'αλήθεια ρωτάω

Όχι δεν εχω παει. Αλλα δεν είμαι από άλλο πλανητη. Ξερω αρκετους που εχουν παει. Επισης εχω αρκετες εμπειριες στην ζωη μου. Ξερω τι γινεται σπανια και τι πιο συχνα. Κρινω με βαση την λογικη και όχι με το τι μπαρούφες διαβαζω εδώ μεσα.

Μπορει να ισχυουν καποια από αυτά που λεει αλλα συγγνωμη δεν γινεται κάθε φορα να συμβαινει το ιδιο πραγμα. Λεσβιες υπαρχουν αλλα όχι τοσες πολλες οσες θελει ο ιδιος. Αμα ηταν ετσι τοτε οι αντρες τι θα εκαναν? Διαβασε όλα τα σχολια του και θα δεις ότι το 99% από αυτά που γραφει οι αντρες εκει μεσα απλα κανουν λιγα πραγνατα και τα περισσοτερα τα κανουν οι γυναικες μεταξυ τους. Αν το πιστευεις τι να σου πω...

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Όχι δεν εχω παει. Αλλα δεν είμαι από άλλο πλανητη. Ξερω αρκετους που εχουν παει. Επισης εχω αρκετες εμπειριες στην ζωη μου. Ξερω τι γινεται σπανια και τι πιο συχνα. Κρινω με βαση την λογικη και όχι με το τι μπαρούφες διαβαζω εδώ μεσα.

Μπορει να ισχυουν καποια από αυτά που λεει αλλα συγγνωμη δεν γινεται κάθε φορα να συμβαινει το ιδιο πραγμα. Λεσβιες υπαρχουν αλλα όχι τοσες πολλες οσες θελει ο ιδιος. Αμα ηταν ετσι τοτε οι αντρες τι θα εκαναν? Διαβασε όλα τα σχολια του και θα δεις ότι το 99% από αυτά που γραφει οι αντρες εκει μεσα απλα κανουν λιγα πραγνατα και τα περισσοτερα τα κανουν οι γυναικες μεταξυ τους. Αν το πιστευεις τι να σου πω...

sorry που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα σας αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς που τα λες φίλε μου, επειδή συχνάζω σε τέτοια μαγαζιά θα σου πω πως οι περισσότερες γυναίκες εκεί μέσα (εάν όχι όλες) παίζουν με γυναίκες!
το βλέπεις παντού και σε κάθε γωνία του μαγαζιού... περισσότερο και από την ανταλλαγή!
δεν είναι λεσβίες όπως λες απλά τους αρέσει το bi παιχνίδι, το κάτι διαφορετικό!
Κάνεις δε προσπαθεί να “προσβάλει” το IQ σου και κανείς δε θέλει να σε κάνει να πιστέψεις κάτι με το ζόρι.
Εξ άλλου γιαυτο δεν είναι για όλους αυτοί οι χώροι!!!
Καλή συνέχεια  :hi:

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
sorry που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα σας αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς που τα λες φίλε μου, επειδή συχνάζω σε τέτοια μαγαζιά θα σου πω πως οι περισσότερες γυναίκες εκεί μέσα (εάν όχι όλες) παίζουν με γυναίκες!
το βλέπεις παντού και σε κάθε γωνία του μαγαζιού... περισσότερο και από την ανταλλαγή!
δεν είναι λεσβίες όπως λες απλά τους αρέσει το bi παιχνίδι, το κάτι διαφορετικό!
Κάνεις δε προσπαθεί να “προσβάλει” το IQ σου και κανείς δε θέλει να σε κάνει να πιστέψεις κάτι με το ζόρι.
Εξ άλλου γιαυτο δεν είναι για όλους αυτοί οι χώροι!!!
Καλή συνέχεια  :hi:
Τοτε αυτο υποβιβαζει εσας τους αντρες που ειστε εκει...Συνεχιστε ετσι και θα ειστε περιττοι στο τελος για καποιο λογο... Αν το δεχεστε τι να πω.. Τα σχολια του Θωμα μπορεις να τα διαβασεις. Δινει εμφαση στο λεσβιακο παρα στο ομαδικο σεξ ή στην ανταλλαγη που ειναι πιο συχνο(ξανα λεω δεν ειμαι απο αλλο πλανητη). Το 2+2 δεν νομιζω να διαφερει απο αυτα που γινονται πιο συχνα. Επετρεψε μου να θεωρω υπερβολικα τα σχολια του. Αν 1% ισχυουν τοτε για μενα οι αντρες καπου υστερουν. Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα οι γυναικες θελουν περισσοτερο να γλυψουν πο*τσες παρα μ**ια. Μιλαω για την πλειοψηφια. Λυπαμαι αλλα οσο ο Θωμας θελει να βαλει σαλτσες, τελικα βγαινει ο ιδιος σε μειονεκτικη θεση. Εγω θα το θεωρουσα τραγικο να ασχολειται η δικια μου, ο δικος μου (ή κι εγω δεν ξερω τι) με αλλο ατομο και μαλιστα αντιθετου φυλου. Δειχνει οτι καπου υστερω εγω...

Και καλα να γινει μια φορα αλλα ξαναλεω αυτα τα γραφει καθε φορα. Ισως καλο θα ηταν να κοψει τις λεσβιακες τσοντες γιατι στο τελος θα του γινει εμμονη

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Τοτε αυτο υποβιβαζει εσας τους αντρες που ειστε εκει...Συνεχιστε ετσι και θα ειστε περιττοι στο τελος για καποιο λογο... Αν το δεχεστε τι να πω.. Τα σχολια του Θωμα μπορεις να τα διαβασεις. Δινει εμφαση στο λεσβιακο παρα στο ομαδικο σεξ ή στην ανταλλαγη που ειναι πιο συχνο(ξανα λεω δεν ειμαι απο αλλο πλανητη). Το 2+2 δεν νομιζω να διαφερει απο αυτα που γινονται πιο συχνα. Επετρεψε μου να θεωρω υπερβολικα τα σχολια του. Αν 1% ισχυουν τοτε για μενα οι αντρες καπου υστερουν. Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα οι γυναικες θελουν περισσοτερο να γλυψουν πο*τσες παρα μ**ια. Μιλαω για την πλειοψηφια. Λυπαμαι αλλα οσο ο Θωμας θελει να βαλει σαλτσες, τελικα βγαινει ο ιδιος σε μειονεκτικη θεση. Εγω θα το θεωρουσα τραγικο να ασχολειται η δικια μου, ο δικος μου (ή κι εγω δεν ξερω τι) με αλλο ατομο και μαλιστα αντιθετου φυλου. Δειχνει οτι καπου υστερω εγω...

Και καλα να γινει μια φορα αλλα ξαναλεω αυτα τα γραφει καθε φορα. Ισως καλο θα ηταν να κοψει τις λεσβιακες τσοντες γιατι στο τελος θα του γινει εμμονη

Δε ξέρω τι προσωπικό μπορεί να έχεις με τον Θωμά και τις κριτικές του (και δε με ενδιαφέρει) απλά προσπαθώ να σου πω πως δεν είναι μυθοπλασίες οι κριτικές του γιατί πολύ απλά ήμουν και γω στο δωμάτιο (χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά) και ότι το παιχνίδι μεταξύ των γυναικών είναι βασικό συστατικό για τον χώρο των swingers!

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Δε ξέρω τι προσωπικό μπορεί να έχεις με τον Θωμά και τις κριτικές του (και δε με ενδιαφέρει) απλά προσπαθώ να σου πω πως δεν είναι μυθοπλασίες οι κριτικές του γιατί πολύ απλά ήμουν και γω στο δωμάτιο (χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά) και ότι το παιχνίδι μεταξύ των γυναικών είναι βασικό συστατικό για τον χώρο των swingers!

Γιωργο δεν νομιζω καθε φορα εντελως τυχαια να ησουν διπλα στον Θωμα. Δεν νομιζω να γινεται καθε φορα το ιδιο πραγμα.

Και ξαναλεω αν ισχυουν αυτα, υποβιβαζουν το αντρικο φυλο. Τι νοημα εχει να πας και τα περισσοτερα να τα κανουν οι γυναικες? Στο τελος θα μεινετε με το πουλι στο χερι. Αν σε ευχαριστει εσενα αυτο, τι να σου πω.

Εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα σε τετοιο μερος αν ειναι ετσι οπως το περιγραφεις. Οταν πας για swinging αυτο που περιμενεις ειναι ειτε παρτουζα ειτε ανταλλαγη. Κατι που να γινει σεξ δηλαδη. Καποιος να γα**ει και καποιος να γαμ**ται.

Το να βλεπεις 2 γυναικες να κανουν προκαταρκτικα (για προκαταρκτικα μιλαμε, σεξ δεν ειναι αυτο, μην τρελαθουμε κιολας), εγω προσωπικα το θεωρω ανουσιο. Για να μην πω για τους δονητες και τα στραπον που ελεγε την οπροηγουμενη φορα...Εγω τα βαριεμαι αυτα. Και αντε να γινει για λιγο, το να γινεται καθε φορα αυτο και μαλιστα να κραταει τοσο πολυ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ο αντρας συνηθως ΕΝΕΤΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ να βλεπει μονο... ε....ενταξει....Εγω θα βαριομουν απιστευτα.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Γιωργο δεν νομιζω καθε φορα εντελως τυχαια να ησουν διπλα στον Θωμα. Δεν νομιζω να γινεται καθε φορα το ιδιο πραγμα.

Και ξαναλεω αν ισχυουν αυτα, υποβιβαζουν το αντρικο φυλο. Τι νοημα εχει να πας και τα περισσοτερα να τα κανουν οι γυναικες? Στο τελος θα μεινετε με το πουλι στο χερι. Αν σε ευχαριστει εσενα αυτο, τι να σου πω.

Εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα σε τετοιο μερος αν ειναι ετσι οπως το περιγραφεις. Οταν πας για swinging αυτο που περιμενεις ειναι ειτε παρτουζα ειτε ανταλλαγη. Κατι που να γινει σεξ δηλαδη. Καποιος να γα**ει και καποιος να γαμ**ται.

Το να βλεπεις 2 γυναικες να κανουν προκαταρκτικα (για προκαταρκτικα μιλαμε, σεξ δεν ειναι αυτο, μην τρελαθουμε κιολας), εγω προσωπικα το θεωρω ανουσιο. Για να μην πω για τους δονητες και τα στραπον που ελεγε την οπροηγουμενη φορα...Εγω τα βαριεμαι αυτα. Και αντε να γινει για λιγο, το να γινεται καθε φορα αυτο και μαλιστα να κραταει τοσο πολυ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ο αντρας συνηθως ΕΝΕΤΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ να βλεπει μονο... ε....ενταξει....Εγω θα βαριομουν απιστευτα.

αυτά είναι γούστα φίλε μου και οποιαδήποτε κουβέντα πάνω σε αυτό περισσεύει από τον καθένα!
τώρα το αν τυχαίνει να βρίσκομαι πάντα εκεί... σου είπα ότι συχνάζω σε τέτοια μαγαζιά και είμαι εκεί σχεδόν κάθε παρασκευή και αραιά και που και Σάββατο, οπότε ναι τυχαίνει και τα βλέπω τα σκηνικά που περιγράφει

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996

Καλησπερα.
Ο καθε ανθρωπος εχει μια κωλοτρυπιδα  και μια αποψη. Το θεμα εινα να μπορει να υπερσπιζεται την αποψη του με επιχειρηματα και οχι με θυμο. Το αν ειναι σωστη ή οχι η αποψη του θα το κρινουν οι αλλοι, συμφωνωντας ή διαφωνωντας. ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν μπορει να ισχυριστει οτι η δικη του αποψη/εκδοχη ειναι η σωστη. Ουτε ακομα και αν συμφωνουν οι περισσοτεροι μαζι του. Γιατι αν ηταν ετσι, ολοι εμεις οι swingers θα επρεπε να θεωρουμε εαυτους ως ανωμαλους.

Πριν παμε στις ορολογιες, πρεπει να πουμε οτι η ορολογια στο swinging δεν ειναι ακριβως ορολογια, αλλα γλωσσαρι. Λεξεις δηλαδη που χρησιμοποιουμε για να καταλαβαινομαστε μεταξυ μας, χωρις να χρειαζεται να τρωμε χρονο καθε φορα, για να περιγραφουμε αυτο που εννοουμε. Κατι σαν κωδικους δηλαδη. Υπαρχει σωστος ή λαθος κωδικος? Ενας απλος κωδικος ειναι. Για παραδειγμα χρησιμοποιουμε τον ορο "Full Swap" και ολοι ξερουμε οτι εννοουμε την πληρη ανταλλαγη ερωτικων συντροφων, που περιλαμβανει και διεισδυση. Λεμε "Soft Swap" και εννοουμε την ανταλλαγη ερωτικων συντροφων, που δεν περιλαμβανει διεισδυση.
Το αν οι οροι ειναι πετυχημενοι, ουδολως ενδιαφερει. Αρκει που μπορουμε να συνεννοουμαστε. Μηπως ειναι πετυχημενος ο ορος swinging ή μηπως η λεξη swapping θα ηταν πιο αντιπροσωπευτικος? Τι σχεση εχουν οι κουνιες με τον χωρο? Παρολα αυτα με την λεξη swinging ολοι καταλαβαινουν τι θελει να πει ο ποιητης, επειδη ετσι επικρατησε.

Swinging σημαινει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ συντροφων, Τελεια και παυλα. Swingers ειναι τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ που ανταλλασσουν τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ συντροφους τους. Τα παραπονα σας στους Αμερικανους αεροπορους του Β' παγκοσμιου πολεμου. Και βεβαια νομιμα ζευγαρια δεν εννοουμε μονο τα παντρεμενα ζευγαρια Σιγουρα παντως δεν περιλαμβανονται σ αυτα τα παρανομα. Κατα την προσωπική μου  ομως αποψη, εγκυρα ζευγαρια, που μπορουν να θεωρουνται swingers, ειναι τα ζευγαρια που εχουν ΚΑΙ συναισθηματικη σχεση μεταξυ τους, εκτος φυσικα απο ερωτικη. Οποιος καταλαβε ... καταλαβε.

Ο σκετος ορος "Same Room", κανονικα δεν υπαρχει. Τι σημαινει "Ιδιο δωματιο? Σε τι πραγμα? Σιγουρα εχει να κανει με σεξ, αλλα τι σημαινει?
1. Full ή Soft Swap στον ιδιο χωρο
2. Sex στον ιδιο χωρο με αλλο/αλλα ζευγαρια, χωρις ανταλλαγη.

Εαν ηταν το δευτερο, τοτε δεν ειναι swinging, αφου μολις πριν συμφωνησαμε οτι swinging σημαινει ανταλλαγη συντροφων και θα ηταν ο ορισμος του οξυμωρου σχηματος.
Τοτε τι σκατα ειναι το "Same Room"?

Για να το βρουμε πρεπει να βρουμε πρωτα τι σημαινει "χωρος".  Αν ο χωρος ηταν μονο το swinging, δεν θα το βρισκαμε ποτε. Σαν χωρο ομως εννοουμε οποιαδηποτε ερωτικη δραστηριοτητα των swingers και φυσικα εχει σαν πυρηνα το swinging.
Ενα ζευγαρι μπορει να παιζει ΚΑΙ τριο (προσοχη στο ΚΑΙ), αλλα ειναι swinger, επειδη κανει ΑΜΟΙΒΑΙΑ ανταλλαγη συντροφων με αλλα ζευγαρια. Παντως η στιγμη του τριο δεν ειναι swinging, ουτε το αρσενικο ή θηλυκο μπαλαντερ ειναι swinger. Απλα παιζει με ζευγαρια swingers και θεωρειται του χωρου.
Καποια ζευγαρια swingers γουσταρουν να κανουν σεξ μερικες φορες στον ιδιο χωρο με αλλα ζευγαρια, χωρις να κανουν ανταλλαγη. Εξακολουθουν να εναι swingers, επειδη κανουν ανταλλαγη συντροφων με αλλα ζευγαρια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτοματα τα αλλα ζευγαρια, που δεν κανουν ποτε swinging (δηλαδη ανταλλαγη συντροφων) ειναι swinger, επειδη κανουν sex στον ιδιο χωρο με ενα ζευγαρι swingers. Παρολα αυτα, συμφωνα με τα παραπανω, ειναι του χωρου.
Το ιδιο ισχυει και γα τα ζευγαρια που περιοριζονται στο παιχνιδι γυναικων, χωρις να κανουν ανταλλαγη. Ειναι του χωρου, αλλα δεν ειναι swingers.

Βρε μην κολλατε στους ορους. Εδω υπαρχουν στα ζευγαρια γυναικες και αντρες, που δηλωνουν "Bi-curious" και ειναι αρκετα χρονια στο χωρο, γιατι δεν ξερουν τι σημαινει "curious" (πειραματιζομαι). Πειραματιζονται δηλαδη επι χρονια, αν ειναι αμφισεξουαλικοι? Οχι φυσικα, αφου στην πρωτη εμπειρια θα ξερουν. Ολοι ομως καταλαβαινουμε οτι με το "curious" θελουν να δηλωσουν (εστω με λανθασμενο ορο) την εννοια της ελαστικοτητας. Οτι δηλαδη παιζουν δυνητικα με το ιδιο φυλο ή  οτι δεν το θεωρουν απαραιτητο ή οτι δεν ειναι η βασικη τους αναζητηση ή οτι δεν παιζουν παντοτε ή οτι το κανουν, αν το κανουν για την φαση, αφου δεν τις/τους καυλωνουν ατομα του ιδιου φυλου. Η το κανουν (οι γυναικες) επειδη το κανουν τα περισσοτερα ζευγαρια, σε μια προασπαθεια να συμπεριλαμβανονται την γκαμα αναζητησης οσο το δυνατον περισσοτερων ζευγαριων. Η τελος παντων επειδη η λεξη "bi-sexual" τους καθεται βαρια.

«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»...

ΥΓ. Ελπίζω να σε κάλυψα σε πολλά GANG12345 και πολύ ασχολήθηκα.

Το ξαναλέω εγω θα γράψω αυτά που μου αρέσει και ζω όσο και να λέτε. Από εκεί και πέρα δίκαιο α σας αν τα πιστεύεται.

Και η τελευταία μου κουβέντα είναι μια. ΑΠΛΆ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλα αυτος γραφει τις δικες του φαντασιωσεις;;; Πολλες ταοντες πρεπει να βλεπει
φίλε μου είσαι νέος εδώ μέσα και το πρώτο μνμ σου από ότι βλέπω στο προφίλ σου ήταν για ένα βιντεακι για τσόντα που κυκλοφορεί στο Internet. Άρα καλύτερα να βολευτείς εσύ με τις τσοντουλες σου και άσε εμάς να περνάμε καλά.

Συνημμένα

• Screenshot_2018-05-08-08-27-54-647_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-05-08-08-27-54-647_com.android.chrome.png
    133,8 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom