ένα ένα από την αρχη .
ξαναδιαβασε την κριτικη γιατι μαλλον δεν καταλαβες καλα.ειπα ότι είχαμε περιοδο αρα δεν μπορουσε να γινει κατι παραπανω.η (Τ) ειναι η σχεση μου αλλα τρελενεται για κοριτσια και δεν της το στερω γιατι μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα .αν ηταν λεσβια δεν θα ηταν μαζι μου .αρα ειναι ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ bisexual.
οσο αφορα για το παιχνιδι των γυναικων εχω να σου πω τα εξης:
βαση των λεγομενων σου .
πρεπει να κοψεις την μαλακια και τις τσοντες στην τηλεοραση γιατι δεν ειναι ολη η ζωη αυτη.και αν εχεις ορεξη να μαθεις τι εστι swinging ξεκινα να πιστευεις καποια πραγματα και να διαβασεις λιγακι.καπου εκει θα βρεις οτι το 95% των γυναικων που ασχολουνται με αυτο, ειναι bisexual και αν οχι ενεργητικες θα ειναι παθητικες .
αν ακομα δεν πιστευεις τιποτα τοτε καλα κανεις .
ειμαι εδω και το εχω ξαναπει για αυτους που δεν μπορουν να πανε η και για αυτους που πανε να διαβαζουν σκηνικα αληθινα και να καυλωνουν οπως και εγω οταν τα διαβαζω μετα απο χρονια που ισως εχω αραξει για ξεκουραση .
χαχααχ σορρυ φιλε αλλα αυτα που λες μου "ακουγονται" πολυ περιεργα
Καλα κανει και ειναι bisexual αλλα ειναι γυναικα σου....Το καταλαβαινεις αυτο η οχι? Το δεχεσαι εσυ αυτο?
Την περιπτωση οτι εσυ την εκανες bisexual το εχεις σκεφτει?? Εγω προσωπικα δεν θα θελα να ειχα μια σχεση και να πηγαινε με αλλους. Αν ειχα μια γυναικα και μετα ηξερα οτι πηγαινε με γυναικες θα το επαιρνα ασχημα. Οπως επισης αν ειχα γυναικα και μαθαινε οτι συνεχιζω να πηγαινω με αντρες παλι η γυναικα θα ειχε προβλημα μαζι μου...Καταλαβαινεις οτι αυτα που γινονται στην "σχεση" σου ειναι υπερβολικα? Μηπως την πληρωνεις για να πας εκει? Θεωρεις οτι αυτη η σχεση ειναι ωραια?
Το οτι ανεφερες ενεργητικο και παθητικο οσον αφορα δυο γυναικες τι ακριβως εννοεις? Ουσιαστικα 2 γυναικες μονο προκαταρκτικα κανουν. Μην μου αναφερεις παλι για στραπον. Μιλαμε για σεξ τωρα οχι για παιχνιδακακια
Τελειωνοντας θελω να πω οτι ειμαι στο site λιγο καιρο και πραγματικα εχω διαβασει τα πιο περιεργα σχολια. Πραγματικα ειστε πολυ περιεργοι ολοι
Ενταξει, πριν γραφτω ηξερα οτι εδω μεσα θα εχει ανοιχτομυαλα ατομα αλλα νομιζω μερικοι το παρακανουν. Δεν το λεω με κακια φυσικα, απλα διαβαζω τα σχολια σας και τα θεωρω λιγο ακραια ειδικα οταν μιλαμε για σχεση