Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Εγώ είχα πάει καλοκαίρι και ήταν μια χαρα το μαγαζί από θέμα ζέστης ίσα ίσα θα έλεγα βέβαια δεν είχε πολύ κόσμο.
Το καλοκαίρι ανεξάρτητα αν είσαι ή όχι του χώρου θες κάτι πιο καλοκαιρινό .... στην Ελλάδα είμαστε .....
Stefan δεν ξέρω πότε πήγες, αλλά καλό είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο... αν δεν είσαι σίγουρος γράψε νομίζω .......
    εχεις δικιο  οκ  ειπα την αποψη μου    εγω    σαν απλος θαμώνας  το καταστήματος

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Εσυ  αγωρινα μου που εισαι θεος και τα ξερεις απαντα μας  για τον Ελληνα  Swinger  και πεσμου  εσυ αν θα προτιμουσες  την στανταρ φαση  σε ένα σπιτη  με  4 ζευγάρια που γνώριζες η να πας σε ένα μαγαζι  που εκει που θα εισαι με την γυναικα σου θα ερθει η συνοδος μου και θα της βαλει χερι  στο μουνι  και θα πρεπει εσυ  αυτό να το υποστείς χωρις να μιλησεις, γιατι ξερεις τι πεζει εκει μεσα  και εσυ και εγω  πιανου μερος περνει  το αφεντικο όταν υπαρχει πρόβλημα ακομα και ο πελατης είναι μαλακας  για το αφεντικο πεζει ρολο  ποσα ακουμπάει στο μαγαζι  όταν παει  και δεν να τον χασει  ακομα και αν του σπασει και 1 και 4 ζευγάρια  πελατες
Ας τον μαζεψει καποιος αστυνομια ψυχιατρος αντισθενης !!!! Το αγωρινα ολα τα λεφτααα

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Το χειρότερο απ'όλα ότι κάπως έτσι γαμιέται ένα θέμα....

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Ας τον μαζεψει καποιος αστυνομια ψυχιατρος αντισθενης !!!! Το αγωρινα ολα τα λεφτααα
    :happy: :happy: :happy: :happy: οποτε  θελω να πω την γνωμη μου σας ενωχλη    εσεις που ειστε ποιο ειδημωνες από εμενα  λοιπον  ενημερώστε τον κοσμο  καλητερα  και πειτε του όμως ότι 60% είναι  παρανομα ζευγάρια  η φιλοι  που πανε εκει για ένα ποτο από περιεργια  να δουν τη είναι  εκει μεσα  , που στην ουσια είναι ένα μεγαλο μπουρδελο που γινονται ελευθερα οργια    παρανομα  γιατι δεν είναι  κλειστο  με μελοι και είναι κλαμπ  και το 35% είναι  ζευγάρια  που πανε εκει και ξερουν τον λογο  και ένα  5% σαν εμενα  που παω με μια συνοδο  η μονος μου  , και όλα τα αλλα που λετε είναι καφρίλες  προς  εμενα  όταν  με κραζετε μου δινετε  ενεργια  να εχω ποιο πολύ διαθεση και κεφι  παιδες μου  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Το έφαγε τελικά το μπανάρισμα ο τύπος,δεν πήγαινε άλλο η πιρφοριά του  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Τύπε άσε εντελώς τα σουίνγκερ,είσαι εντελώς βλάκας για να γράφεις σε τέτοια θρεντ  :headbaning2: :headbaning2:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Συγνώμη που επεμβαίνω σε ένα θέμα το οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά και ούτε με αφορά αλλά εδώ πιστεύω ότι υπάρχει μια υποκρισία. Ήξερα γκόμενα Ελληνίδα η οποία έκανε αυτή τη δουλειά, δηλαδή πληρωνόταν για να συνοδεύει άντρες στα swinger clubs. Μου είχε πει μάλιστα ότι οι μισές τουλάχιστον που πάνε εκεί είναι στην ίδια φάση, δηλαδή πληρωμένες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πέφτετε όλοι από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό, όταν εγώ που είμαι έξω από το χώρο το ξέρω.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Το έφαγε τελικά το μπανάρισμα ο τύπος,δεν πήγαινε άλλο η πιρφοριά του  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Τύπε άσε εντελώς τα σουίνγκερ,είσαι εντελώς βλάκας για να γράφεις σε τέτοια θρεντ  :headbaning2: :headbaning2:
Δυστυχώς προσωρινό είναι.... Νομίζω ότι σε μερικές  μέρες φεύγει η τιμωρία. Μόνιμο ban κανονικά έπρεπε να φάει

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
   :happy: :happy: :happy: :happy: οποτε  θελω να πω την γνωμη μου σας ενωχλη    εσεις που ειστε ποιο ειδημωνες από εμενα  λοιπον   ενημερώστε τον κοσμο  καλητερα  και πειτε του όμως ότι 60% είναι   παρανομα ζευγάρια   η φιλοι  που πανε εκει για ένα ποτο από περιεργια  να δουν τη είναι  εκει μεσα  , που στην ουσια είναι ένα μεγαλο μπουρδελο που γινονται ελευθερα οργια    παρανομα  γιατι δεν είναι  κλειστο  με μελοι και είναι κλαμπ  και το 35% είναι  ζευγάρια  που πανε εκει και ξερουν τον λογο  και ένα  5% σαν εμενα  που παω με μια συνοδο   η μονος μου  , και όλα τα αλλα που λετε είναι καφρίλες   προς  εμενα   όταν  με κραζετε μου δινετε  ενεργια  να εχω ποιο πολύ διαθεση και κεφι  παιδες μου  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
φιλε Stefan 29 περαστικα.
επιτελους μετα από καιρο το site καταλαβε ποιος εισαι και μας απαλλαξε από εσενα εστω με ένα muted.
το να ασχολουμαστε ολοι μαζι σου αντι να λεμε τιποτα ενδιαφερον για το θρεντ μας ειχε κουρασει .
και οχι τιποτα αλλο δεν ελεγες και τιποτα που να ειναι αληθινο.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Συγνώμη που επεμβαίνω σε ένα θέμα το οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά και ούτε με αφορά αλλά εδώ πιστεύω ότι υπάρχει μια υποκρισία. Ήξερα γκόμενα Ελληνίδα η οποία έκανε αυτή τη δουλειά, δηλαδή πληρωνόταν για να συνοδεύει άντρες στα swinger clubs. Μου είχε πει μάλιστα ότι οι μισές τουλάχιστον που πάνε εκεί είναι στην ίδια φάση, δηλαδή πληρωμένες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πέφτετε όλοι από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό, όταν εγώ που είμαι έξω από το χώρο το ξέρω.
φιλε μου όπως λες και εσυ καλο θα ήταν να μην επεμβαίνεις αν δεν ξέρεις.
το ότι γνώρισες μια η οποία σου είπε ότι πολλές κοπέλες πανε σε swinger club επι πληρωμή δεν πάει να πει ότι ισχύει κιόλας.
δεν θα αμφισβητήσω ότι υπάρχουν αλλά είναι πολύ λίγες οι κοπέλες συνοδοί μέσα στο μαγαζί
.τουλάχιστον στο 2+2 που συχνάζω και θες γυρνα σελίδες πισω να δεις ότι παω συχνά και μιλάω ξεκάθαρα .

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Τύποι, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί σας ενοχλεί το θέμα του να κουβαλήσει κανείς σε τέτοιο μαγαζί επαγγελματία?  :think:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Τύποι, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί σας ενοχλεί το θέμα του να κουβαλήσει κανείς σε τέτοιο μαγαζί επαγγελματία?  :think:
δεν με ενοχλεί εμένα προσωπικά.
αλλά δεν μπορώ να δεχτω σε ένα χώρο που κινούμαι συχνά να ακούω για ποσοστό επι της % (και μεγάλα κιόλας) ότι είναι βίζιτες  .

αυτό δεν ισχύει .

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
δεν με ενοχλεί εμένα προσωπικά.
αλλά δεν μπορώ να δεχτω σε ένα χώρο που κινούμαι συχνά να ακούω για ποσοστό επι της % (και μεγάλα κιόλας) ότι είναι βίζιτες  .

αυτό δεν ισχύει .
Δεν είπα για εσένα, γενικά είδα μια αντίδραση.
Αν τελικά μάθαινες ότι το 50% από τις κοπέλες είναι επαγγελματίες, θα άλλαζε κάτι?

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Ενα εμπειρο ζευγαρι καταλαβαινει αμεσως αν η αλλη ειναι επαγγελματιας

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Αν τελικά μάθαινες ότι το 50% από τις κοπέλες είναι επαγγελματίες, θα άλλαζε κάτι?
Τα εχουμε πει πλι φιλε , δεν μπορουμε να ζηταμε πιστοποιητικο γαμου
αλλα φαινονται τα ζευγαρια που ειναι πραγματικα , τώρα αν θες να πας με βιζιτα δε πειραζει απλα πρεπει να ενημερωνεις το αλλο ζευγαρι όχι να το παιζεις σχεση για να γαμησεις τη γυναικα του αλλου
παντως συμφωνω με τον τομας το ποσοστο της βιζιτας δεν ειναι τοσο μεγάλο
άλλωστε δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παιξει ενα ζευγαρι εκει πολλοι κανου γνωριμιες και συνεχιζουν αλλου

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
φιλε μου να σου πω .ανάλογα που λεμε και στην δουλεια μου .
αν ρωτησεις την δικη μου αποψη θα σου απαντησω το εξης .ολοι οι αντρες οπως και οι κοπελες μας σιγουρα και επειδη πολλες φορες οι βιζιτες ειναι τουμπανακια θα θελαμε να παμε μαζι τους .οσο αφορα τον αντρα που τις συνοδευει πολλες φορες ειναι ωραιοι πολλες φορες χαλια.
το θεμα ομως για εμενα δεν ειναι η εμφανιση του εν λογο κυριου και αν θα γαμησει την κοπελα μου -γυναικα μου .
το θεμα ειναι οτι πολλες φορες καποια τετοια ατομα που κινουνται στον χωρο αυτο ειναι ασχετα τελειως με καποιους κανονες που υπαρχουν στο swinging.
πραγμα που δυστηχως χαλαει την ατμοσφαιρα και το παιχνιδι και πολλες φορες προκαλει και εντασεις .

αληθινο γεγονος ως παραδειγμα για να καταλαβεις .
πχ.
ένα Σάββατο ενώ είμαι επάνω και παίζω με την κοπέλα μου με ένα άλλο ζευγαρι σκαει ένα υπερτουμπανο με έναν 50αρη κυριο εμφανισημο ο οποιος την βαζει με χουφτωνει και μου λεει θελω να σου παρω πιπα .
και ενώ πηδαγα την κοπελα μου βγηκα και ο 50αρης πηγε στην κοπελα μου .
δεν περασε ένα λεπτο και της λεει στησου στα 4 να σε γαμησω (διπλα μου όλα αυτά).
και με το που το ακουω λεω και εγω στο υπερτουμπανο γυρνα και εσυ να σε πηδηξω .
και εδώ αρχιζει το καλυτερο .
μου λεει αυτή .''εγω μονο πιπα θα σου κανω ο δικος μου θελει να πηδηξει τις κοπελες σας,γι'αυτο ηρθαμε ''
Ωπα ρε μεγαλε του λεω που πας .?η κοπελα σου δεν θελει να την πηδηξω και αρα δεν θελω να μπεις και εσυ στην δικια μου .
και μου λεει ''δικαιομα της να επιλεγει ποιον θελει και ποιον όχι εμενα μου αρεσει η δικια σου και την θελω .
και να μην στα πολυλογω εμαθα από την ιδια την υπερτουμπανο ότι ηταν βιζιτα και γενικα μας γαμησε την τετραδα χωρις λογο και με 10 λεπτα να προσπαθω να του εξηγησω τι?
ότι γα να πηδηξεις πρεπει να πηδηξω η αλλιως να αφήσουμε τις κοπελες να παιξουν μονες .

γιαυτο σου λεω γαμανε το παιχνιδι .

να πω επισης ότι είμαι εμφανίσιμος 37 αλλα η βιζιτα ειχε πληρωθεί μονο για συγκεκριμένα πραγματα .γιαυτο και η αρνηση .

ελπιζω να σε καλυψα ?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Διαχειριστές, κάντε κάτι με τα δικαιώματα και τους περιορισμούς των τιμωριών, γιατί μπορεί να τον φιμώσατε εδώ αλλά pm μπορεί και στέλνει κανονικά και ενοχλεί. Έχω στείλει και σχετική αναφορά επί του θέματος.

Stefan άκου ... το να πληρώνεις μια πουτάνα για να έρθει μαζί σου βόλτα δεν είναι κατόρθωμα... κατάντια είναι. Μη μου ξαναστείλεις pm γιατί θα ξεχάσω τι θα πει ευγένεια και ευπρεπής συμπεριφορά. Κατάλαβες πιτσιρίκο;

Αντε και στο διάολο αγράμματο ανθρωπάριο που μας απειλείς κιόλας ότι θα επιστρέψεις πιο καυστικός και με προθέσεις να κάνεις ζημιά.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Διαχειριστές, κάντε κάτι με τα δικαιώματα και τους περιορισμούς των τιμωριών, γιατί μπορεί να τον φιμώσατε εδώ αλλά pm μπορεί και στέλνει κανονικά και ενοχλεί. Έχω στείλει και σχετική αναφορά επί του θέματος.

Stefan άκου ... το να πληρώνεις μια πουτάνα για να έρθει μαζί σου βόλτα δεν είναι κατόρθωμα... κατάντια είναι. Μη μου ξαναστείλεις pm γιατί θα ξεχάσω τι θα πει ευγένεια και ευπρεπής συμπεριφορά. Κατάλαβες πιτσιρίκο;

Αντε και στο διάολο αγράμματο ανθρωπάριο που μας απειλείς κιόλας ότι θα επιστρέψεις πιο καυστικός και με προθέσεις να κάνεις ζημιά.

Μύστη μην τον παρεξηγείς,σε 2-3 μέρες θα σου προτείνει να σε κεράσει κανα τραβέλι απ'αυτά που πηγαίνει μαζί τους στα σουίνγκερ και τα βρίσκει πάντα σε καλή τιμή.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μύστη μην τον παρεξηγείς,σε 2-3 μέρες θα σου προτείνει να σε κεράσει κανα τραβέλι απ'αυτά που πηγαίνει μαζί τους στα σουίνγκερ και τα βρίσκει πάντα σε καλή τιμή.
Μάγος είσαι;;; όπως τα είπες έγιναν ... εκτός από το τραβέλι.. ποτάκι προσφέρθηκε να με κεράσει το παλουκάρι.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
φιλε μου να σου πω .ανάλογα που λεμε και στην δουλεια μου .
αν ρωτησεις την δικη μου αποψη θα σου απαντησω το εξης .ολοι οι αντρες οπως και οι κοπελες μας σιγουρα και επειδη πολλες φορες οι βιζιτες ειναι τουμπανακια θα θελαμε να παμε μαζι τους .οσο αφορα τον αντρα που τις συνοδευει πολλες φορες ειναι ωραιοι πολλες φορες χαλια.
το θεμα ομως για εμενα δεν ειναι η εμφανιση του εν λογο κυριου και αν θα γαμησει την κοπελα μου -γυναικα μου .
το θεμα ειναι οτι πολλες φορες καποια τετοια ατομα που κινουνται στον χωρο αυτο ειναι ασχετα τελειως με καποιους κανονες που υπαρχουν στο swinging.
πραγμα που δυστηχως χαλαει την ατμοσφαιρα και το παιχνιδι και πολλες φορες προκαλει και εντασεις .

αληθινο γεγονος ως παραδειγμα για να καταλαβεις .
πχ.
ένα Σάββατο ενώ είμαι επάνω και παίζω με την κοπέλα μου με ένα άλλο ζευγαρι σκαει ένα υπερτουμπανο με έναν 50αρη κυριο εμφανισημο ο οποιος την βαζει με χουφτωνει και μου λεει θελω να σου παρω πιπα .
και ενώ πηδαγα την κοπελα μου βγηκα και ο 50αρης πηγε στην κοπελα μου .
δεν περασε ένα λεπτο και της λεει στησου στα 4 να σε γαμησω (διπλα μου όλα αυτά).
και με το που το ακουω λεω και εγω στο υπερτουμπανο γυρνα και εσυ να σε πηδηξω .
και εδώ αρχιζει το καλυτερο .
μου λεει αυτή .''εγω μονο πιπα θα σου κανω ο δικος μου θελει να πηδηξει τις κοπελες σας,γι'αυτο ηρθαμε ''
Ωπα ρε μεγαλε του λεω που πας .?η κοπελα σου δεν θελει να την πηδηξω και αρα δεν θελω να μπεις και εσυ στην δικια μου .
και μου λεει ''δικαιομα της να επιλεγει ποιον θελει και ποιον όχι εμενα μου αρεσει η δικια σου και την θελω .
και να μην στα πολυλογω εμαθα από την ιδια την υπερτουμπανο ότι ηταν βιζιτα και γενικα μας γαμησε την τετραδα χωρις λογο και με 10 λεπτα να προσπαθω να του εξηγησω τι?
ότι γα να πηδηξεις πρεπει να πηδηξω η αλλιως να αφήσουμε τις κοπελες να παιξουν μονες .

γιαυτο σου λεω γαμανε το παιχνιδι .

να πω επισης ότι είμαι εμφανίσιμος 37 αλλα η βιζιτα ειχε πληρωθεί μονο για συγκεκριμένα πραγματα .γιαυτο και η αρνηση .

ελπιζω να σε καλυψα ?
Φίλε αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφεις, δεν μιλάμε για χώρους που ζευγάρια πάνε να την βρουν όπως θέλουν, μιλάμε για μέρη που οι άντρες ανταλάσσουν τις γυναίκες τους σαν κάρτες της Πανίνι.
Δεν σου δίνω Σαραβάκο για Μπιτσιμπόνα και τέτοιες φάσεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom