Δεν είπα για εσένα, γενικά είδα μια αντίδραση.
Αν τελικά μάθαινες ότι το 50% από τις κοπέλες είναι επαγγελματίες, θα άλλαζε κάτι?
φιλε μου να σου πω .ανάλογα που λεμε και στην δουλεια μου .
αν ρωτησεις την δικη μου αποψη θα σου απαντησω το εξης .ολοι οι αντρες οπως και οι κοπελες μας σιγουρα και επειδη πολλες φορες οι βιζιτες ειναι τουμπανακια θα θελαμε να παμε μαζι τους .οσο αφορα τον αντρα που τις συνοδευει πολλες φορες ειναι ωραιοι πολλες φορες χαλια.
το θεμα ομως για εμενα δεν ειναι η εμφανιση του εν λογο κυριου και αν θα γαμησει την κοπελα μου -γυναικα μου .
το θεμα ειναι οτι πολλες φορες καποια τετοια ατομα που κινουνται στον χωρο αυτο ειναι ασχετα τελειως με καποιους κανονες που υπαρχουν στο swinging.
πραγμα που δυστηχως χαλαει την ατμοσφαιρα και το παιχνιδι και πολλες φορες προκαλει και εντασεις .
αληθινο γεγονος ως παραδειγμα για να καταλαβεις .
πχ.
ένα Σάββατο ενώ είμαι επάνω και παίζω με την κοπέλα μου με ένα άλλο ζευγαρι σκαει ένα υπερτουμπανο με έναν 50αρη κυριο εμφανισημο ο οποιος την βαζει με χουφτωνει και μου λεει θελω να σου παρω πιπα .
και ενώ πηδαγα την κοπελα μου βγηκα και ο 50αρης πηγε στην κοπελα μου .
δεν περασε ένα λεπτο και της λεει στησου στα 4 να σε γαμησω (διπλα μου όλα αυτά).
και με το που το ακουω λεω και εγω στο υπερτουμπανο γυρνα και εσυ να σε πηδηξω .
και εδώ αρχιζει το καλυτερο .
μου λεει αυτή .''εγω μονο πιπα θα σου κανω ο δικος μου θελει να πηδηξει τις κοπελες σας,γι'αυτο ηρθαμε ''
Ωπα ρε μεγαλε του λεω που πας .?η κοπελα σου δεν θελει να την πηδηξω και αρα δεν θελω να μπεις και εσυ στην δικια μου .
και μου λεει ''δικαιομα της να επιλεγει ποιον θελει και ποιον όχι εμενα μου αρεσει η δικια σου και την θελω .
και να μην στα πολυλογω εμαθα από την ιδια την υπερτουμπανο ότι ηταν βιζιτα και γενικα μας γαμησε την τετραδα χωρις λογο και με 10 λεπτα να προσπαθω να του εξηγησω τι?
ότι γα να πηδηξεις πρεπει να πηδηξω η αλλιως να αφήσουμε τις κοπελες να παιξουν μονες .
γιαυτο σου λεω γαμανε το παιχνιδι .
να πω επισης ότι είμαι εμφανίσιμος 37 αλλα η βιζιτα ειχε πληρωθεί μονο για συγκεκριμένα πραγματα .γιαυτο και η αρνηση .
ελπιζω να σε καλυψα ?