Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδες  κωστακη  δεν θα σου πο κατι άλλο  απλα ρε φιλε thomas11565656  ειμουν και εγω το σαββατο στο 2+2 με την συνοδο μου  και παλι  αλλα δεν τρακαραμε  μαλλων εσυ με αποφευγεις,αλλα  εδώ μεσα  ολοι το πεζεται κοκορια  και στο πεδιο της μαχης κανεται  το παγωνι  για να περασετε καλα  μπουλιδες, αλλα σχολια  δεν κανω  ηταν όλα καλα  όπως τα ανεφερε  ο παρα πανω  φιλος  thomas11565656, και στην σεντρα δεν βγαζω κανεναν γιατι  η θεση μου είναι ξεκαθαρη  δεν είμαι swingers απλα κανο γουστα  δεν ενωχλο για να μην με ενωχλουν  πινο τα ποτακια  και αποσυρομαι  παντα στο βαθος του διαδρομου  δεξια  να περασω καλα με την συνοδο μου  και ολοι καλοι χωρανε στην παρεα μας  αυτά  για σημερα 
Η σύνοδος σου φόραγε κόκκινες γόβες?

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Τύπε οι σουινγκερς δεν σ έχουν καμία ανάγκη,κατάλαβέ το.Κάτσε στην γωνιά σου με τα κωλ-γκερλ που χρυσοπληρώνεις και μην ενοχλείς.Τουλάχιστον φαίνεται να έβαλες λίγο μυαλό με την τραμπούκα που έφαγες κι έκανες και μια αυτικριτική,κάτι είναι κι αυτό.
Δεν ενωχλο  και δεν ενωχλουσα ποτε , σου απαντησα όμως  εγω είμαι στην γωνια μου swingers δεν είμαι αλλα η swimgers ερχονται σε εμενα η για να παρουν ματι η για να κανουν φαση  εγω δεν εχω πρόβλημα και δεν ειχα ποτε  φιλε μου ,απλα εκει μεσα είναι και αλλοι σαν εμενα  ετσι

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
μπράβο φιλέ thomas11565656 για την κριτική σου και την καυλα που βγάζετε...
:kneel: :kneel: :kneel:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Την παρασκευή ήταν κανείς στο μαγαζί?

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλημέρα παιδες  κωστακη  δεν θα σου πο κατι άλλο  απλα ρε φιλε thomas11565656  ειμουν και εγω το σαββατο στο 2+2 με την συνοδο μου  και παλι  αλλα δεν τρακαραμε  μαλλων εσυ με αποφευγεις,αλλα  εδώ μεσα  ολοι το πεζεται κοκορια  και στο πεδιο της μαχης κανεται  το παγωνι  για να περασετε καλα  μπουλιδες, αλλα σχολια  δεν κανω  ηταν όλα καλα  όπως τα ανεφερε  ο παρα πανω  φιλος  thomas11565656, και στην σεντρα δεν βγαζω κανεναν γιατι  η θεση μου είναι ξεκαθαρη  δεν είμαι swingers απλα κανο γουστα  δεν ενωχλο για να μην με ενωχλουν  πινο τα ποτακια  και αποσυρομαι  παντα στο βαθος του διαδρομου  δεξια  να περασω καλα με την συνοδο μου  και ολοι καλοι χωρανε στην παρεα μας  αυτά  για σημερα 
stefan29 να ξερεις πολυ καλα οτι λογο προσωπικων δεδομενων κρατιεμαι και δεν σε βγαζω στην σεντρα .ξερω ποιος εισαι και επειδη σκαναρισα ολο το μαγαζι πριν τις επιλογες μου για παιχνιδι κοβω την πουτσα μου δημοσια οτι δεν ησουν εκει .και για να καταλαβεις οτι σε ξερω κρατα μια μεξη .''ακριβός''.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
stefan29 να ξερεις πολυ καλα οτι λογο προσωπικων δεδομενων κρατιεμαι και δεν σε βγαζω στην σεντρα .ξερω ποιος εισαι και επειδη σκαναρισα ολο το μαγαζι πριν τις επιλογες μου για παιχνιδι κοβω την πουτσα μου δημοσια οτι δεν ησουν εκει .και για να καταλαβεις οτι σε ξερω κρατα μια μεξη .''ακριβός''.
  μμμμμμμμ οχου   θα λεμε παλι τα ιδια  παλι με μπερδευεις με αλλον  ενώ σου εχω στηλει προσωπικο ΠΜ αν θες να ερθεις σε επαφη μαζι   μου  σταματα της απειλες  γιατι αν βγαλεις στην σεντρα αλλον  θα εχουμε ποιο μεγαλο πρόβλημα  μετα , οσο για το σαββατο εκει ειμουν  μεχρι της 3 η ωρα περιπου  με την Μελινα  από το Athensdiva , τωρα της απειλες σου αλλου όχι σε εμενα  φιλε μου  εχω προφιλ στο facebook   μπωρο  και από εκει να εχω επαφη μαζι σου  για να δεις ότι δεν είμαι αυτος που λες  γιατι ξερω  για ποιον λες ,γιατι αυτόν που λες εγω τον εχω βγαλει στην σεντρα πριν από εσενα  και αρκετα χρονια πριν  απλα ελα  σε επαφη μαζι μου γιατι δεν χριαζεται  φιλε μου  να κανουμε άλλους  σε άλλες υπηρεσίες  να ασχολούνται  μαζι μας  ενώ και 2 κανουμε γουστα και εγω εχω ξεκαθαρη την  παρτιδα μου ότι δεν είμαι αυτό που εισαι εσυ  και κανω μονο γουστα  και ΜΟΝΟ   :rose: :rose: :rose: :rose:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
  μμμμμμμμ οχου  θα λεμε παλι τα ιδια  παλι με μπερδευεις με αλλον  ενώ σου εχω στηλει προσωπικο ΠΜ αν θες να ερθεις σε επαφη μαζι  μου  σταματα της απειλες  γιατι αν βγαλεις στην σεντρα αλλον  θα εχουμε ποιο μεγαλο πρόβλημα  μετα , οσο για το σαββατο εκει ειμουν  μεχρι της 3 η ωρα περιπου  με την Μελινα  από το Athensdiva , τωρα της απειλες σου αλλου όχι σε εμενα  φιλε μου  εχω προφιλ στο facebook  μπωρο  και από εκει να εχω επαφη μαζι σου  για να δεις ότι δεν είμαι αυτος που λες  γιατι ξερω  για ποιον λες ,γιατι αυτόν που λες εγω τον εχω βγαλει στην σεντρα πριν από εσενα  και αρκετα χρονια πριν  απλα ελα  σε επαφη μαζι μου γιατι δεν χριαζεται  φιλε μου  να κανουμε άλλους  σε άλλες υπηρεσίες  να ασχολούνται  μαζι μας  ενώ και 2 κανουμε γουστα και εγω εχω ξεκαθαρη την  παρτιδα μου ότι δεν είμαι αυτό που εισαι εσυ  και κανω μονο γουστα  και ΜΟΝΟ  :rose: :rose: :rose: :rose:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
  μμμμμμμμ οχου  θα λεμε παλι τα ιδια  παλι με μπερδευεις με αλλον  ενώ σου εχω στηλει προσωπικο ΠΜ αν θες να ερθεις σε επαφη μαζι  μου  σταματα της απειλες  γιατι αν βγαλεις στην σεντρα αλλον  θα εχουμε ποιο μεγαλο πρόβλημα  μετα , οσο για το σαββατο εκει ειμουν  μεχρι της 3 η ωρα περιπου  με την Μελινα  από το Athensdiva , τωρα της απειλες σου αλλου όχι σε εμενα  φιλε μου  εχω προφιλ στο facebook  μπωρο  και από εκει να εχω επαφη μαζι σου  για να δεις ότι δεν είμαι αυτος που λες  γιατι ξερω  για ποιον λες ,γιατι αυτόν που λες εγω τον εχω βγαλει στην σεντρα πριν από εσενα  και αρκετα χρονια πριν  απλα ελα  σε επαφη μαζι μου γιατι δεν χριαζεται  φιλε μου  να κανουμε άλλους  σε άλλες υπηρεσίες  να ασχολούνται  μαζι μας  ενώ και 2 κανουμε γουστα και εγω εχω ξεκαθαρη την  παρτιδα μου ότι δεν είμαι αυτό που εισαι εσυ  και κανω μονο γουστα  και ΜΟΝΟ  :rose: :rose: :rose: :rose:
Γιατι ασχοληστε με αυτον τον τυπο δεν καταλαβαινεται αυτη ειναι η τροφη του να παπαρολογει και να λεει οτι πληρωνει βιζιτες για να γαμαει και τις δικες σας ο μεγας παπαρολογος του σαιτ

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Γιατι ασχοληστε με αυτον τον τυπο δεν καταλαβαινεται αυτη ειναι η τροφη του να παπαρολογει και να λεει οτι πληρωνει βιζιτες για να γαμαει και τις δικες σας ο μεγας παπαρολογος του σαιτ
Ανεφερα μεγαλε και ειπα δεν είμαι swingers απλα βγαζω γουστα  και δεν ενωχλο εκει μεσα  ζευγάρια που ξερω  ότι είναι παρεα και είμαι ξεκάθαρος σε ολους δεν παω εκει μεσα  με γκομενα  να το πεζω  ζευγαρι ουτε περνω την φιλη μου να το πεζω ότι πηγα να δω τι πεζει  παω για τη  γουστάρω  την φαση   και τιποτε άλλο , σταματήστε να μου κανεται πολεμο γιατι εγω δεν σας εκανα κατι κακκο  ευχαριστω θερμα  :rose: :rose: :rose:

vasagia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
156
Πόντοι
280
  Δηλαδη αν καταλαβες ο  thomas11565656  σου ειπε  να πας της πρωτη φωρα να δωσεις 80 ευρο για να παρεις ματι  και μετα  αν δεν εισαι ενφανισιμος  και εχει παρα πανο κιλα η δεν εχεις ιδεα  τι πεζει  να ξανα πας να δοσεις αλλα 80 ευρο  για να μπεις στο κλιμα  δηλαδη 160 ευρο στο συνολο χωρις να εχεις κανει κατι , αν θες στηλε  πμ  να σου γνωρισω εγω μια φιλη μου να πας εκει μεσα ένα σαββατο βραδυ  και να περασεις καλητερα  με λιγοτερα από 200 ευρο  αλλα θα περασεις καλα  ,εκτος και αν θες  την λογικη του  thomas11565656  και εχει λευτα για πεταμα τοτε η γνωμη μου  είναι ακυρη

Stefan29 ή είσαι κακή έκδοση νταβά, καθώς αναφέρεσαι συνεχώς στην "φίλη" σου, ή προσπαθείς για κάποιο λόγο να γράψεις όσο περισσότερα post γίνεται, ή μισείς τόσο το πληκτρολόγιο κι αυτό έχει τάσεις BSDM ώστε να δέχεται τ' ακατάπαυστα και ανορθόγραφα κλικ σου. Παρ' όλα αυτά, άσε να λέμε εμείς :)

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Ανεφερα μεγαλε και ειπα δεν είμαι swingers απλα βγαζω γουστα  και δεν ενωχλο εκει μεσα  ζευγάρια που ξερω  ότι είναι παρεα και είμαι ξεκάθαρος σε ολους δεν παω εκει μεσα  με γκομενα  να το πεζω  ζευγαρι ουτε περνω την φιλη μου να το πεζω ότι πηγα να δω τι πεζει  παω για τη  γουστάρω  την φαση  και τιποτε άλλο , σταματήστε να μου κανεται πολεμο γιατι εγω δεν σας εκανα κατι κακκο  ευχαριστω θερμα  :rose: :rose: :rose:
Σου εξηγουμε οτι αυτο που κανεις δεν πρεσβευει το μαγαζι και την κουλτουρα του τι δεν καταλαβαινεις ειναι σαν να πηγαινεις σε αγωνα ποδοσφαιρου με μπαλα μπασκετ!!! Ειναι ανταλλαγη συντροφων οχι ανταλλαγη συντροφου με βιζιτα ειναι πολυ απλο δεν ειπε κανεις οτι ενοχλεις απλα δεν κολλας στο ολο σκηνικο

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Stefan29 ή είσαι κακή έκδοση νταβά, καθώς αναφέρεσαι συνεχώς στην "φίλη" σου, ή προσπαθείς για κάποιο λόγο να γράψεις όσο περισσότερα post γίνεται, ή μισείς τόσο το πληκτρολόγιο κι αυτό έχει τάσεις BSDM ώστε να δέχεται τ' ακατάπαυστα και ανορθόγραφα κλικ σου. Παρ' όλα αυτά, άσε να λέμε εμείς :)
     :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Πήγε κανείς αυτό το ΠΣΚ? Ήταν να περάσω με ένα καβλάκι αλλά τελικά μεταφέρθηκε για το επόμενο

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
παρασκευη 30/03 σχεδον αδειο...

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Οσο καλοκαιριαζει  παιδες  ο  Ελληνας  Swinger ο γνήσιος   παει σε καμια παραλια  η μαζεύονται  σε κανα σπιτη  και περνανε καλητερα  η ποιο φραγκατοι  εχουν και γιοτ το 2+2 είναι χειμωνιατικο μαγαζι  ζεστο  το καλοκαιρι  βραζει εκει μεσα ,γιατι το κτιριο αυτό  αρκετα παλια ηταν μηχανουργειο   και στην οροφη  του εχει ακομα μεταλικο  σκεπασμα  με βιομηχανικο μπετο , και ετσι αν μπεις μεσα  και ειδικα επανω  βραζεις , εδώ το χειμωνα  και είναι μεσα φουρνος  που να δεις το καλοκαιρι   τη πεζει  χαμαμ  ετσι αν εισαι πραγματικος  swinger  εχεις την στανταρ παρεα   πας για ένα ποτακι και μετα σπιτη  η χοτελ  για παιχνιδη  αλλιως αν εισαι σαν εμενα  που περνω συνοδο  επι πλωρωμη   τραβας  εκει το σαββατο  και βγαζεις τα γουστα σου,βεβαια  ακομη και εγω  που παω με βυζιτα εχω κανει γνωριμίες με αρκετα ζευγάρια  και πεζω και εκτος κλαμπ  και μονος μου αλλα και με την συνοδο μου, αλλα παντα εχω την ιδια συνοδο ακομη και αν είναι επι πλωρωμη είναι στανταρ  

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

κάνε μας την χάρη ρε αγράμματε!
:thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Εσυ  αγωρινα μου που εισαι θεος και τα ξερεις απαντα μας  για τον Ελληνα  Swinger  και πεσμου  εσυ αν θα προτιμουσες  την στανταρ φαση  σε ένα σπιτη  με  4 ζευγάρια που γνώριζες η να πας σε ένα μαγαζι  που εκει που θα εισαι με την γυναικα σου θα ερθει η συνοδος μου και θα της βαλει χερι  στο μουνι  και θα πρεπει εσυ  αυτό να το υποστείς χωρις να μιλησεις, γιατι ξερεις τι πεζει εκει μεσα  και εσυ και εγω  πιανου μερος περνει  το αφεντικο όταν υπαρχει πρόβλημα ακομα και ο πελατης είναι μαλακας  για το αφεντικο πεζει ρολο  ποσα ακουμπάει στο μαγαζι  όταν παει  και δεν να τον χασει  ακομα και αν του σπασει και 1 και 4 ζευγάρια  πελατες

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Οσο καλοκαιριαζει  παιδες  ο  Ελληνας  Swinger ο γνήσιος  παει σε καμια παραλια  η μαζεύονται  σε κανα σπιτη  και περνανε καλητερα  η ποιο φραγκατοι  εχουν και γιοτ το 2+2 είναι χειμωνιατικο μαγαζι  ζεστο  το καλοκαιρι  βραζει εκει μεσα ,γιατι το κτιριο αυτό  αρκετα παλια ηταν μηχανουργειο  και στην οροφη  του εχει ακομα μεταλικο  σκεπασμα  με βιομηχανικο μπετο , και ετσι αν μπεις μεσα  και ειδικα επανω  βραζεις , εδώ το χειμωνα  και είναι μεσα φουρνος  που να δεις το καλοκαιρι  τη πεζει  χαμαμ  ετσι αν εισαι πραγματικος  swinger  εχεις την στανταρ παρεα  πας για ένα ποτακι και μετα σπιτη  η χοτελ  για παιχνιδη  αλλιως αν εισαι σαν εμενα  που περνω συνοδο  επι πλωρωμη  τραβας  εκει το σαββατο  και βγαζεις τα γουστα σου,βεβαια  ακομη και εγω  που παω με βυζιτα εχω κανει γνωριμίες με αρκετα ζευγάρια  και πεζω και εκτος κλαμπ  και μονος μου αλλα και με την συνοδο μου, αλλα παντα εχω την ιδια συνοδο ακομη και αν είναι επι πλωρωμη είναι στανταρ 

Εγώ είχα πάει καλοκαίρι και ήταν μια χαρα το μαγαζί από θέμα ζέστης ίσα ίσα θα έλεγα βέβαια δεν είχε πολύ κόσμο.
Το καλοκαίρι ανεξάρτητα αν είσαι ή όχι του χώρου θες κάτι πιο καλοκαιρινό .... στην Ελλάδα είμαστε .....
Stefan δεν ξέρω πότε πήγες, αλλά καλό είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο... αν δεν είσαι σίγουρος γράψε νομίζω .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom