Δεν ειπα ότι δεν φταιω και εγω φιλε μου απλα εκανε καποιος την αναφορα για ένα θεμα και εγω απαντησα , από εκει και περα και το μαγαζι γνωριζει ότι εγω παω εκει με συνοδο και η τα ζευγάρια που με γνωριζουν το δεχονται και εχουμε επαφη , από εκει περα εγω δεν κανω ότι θελω εκει επειδή μπωρει να μια συνοδο αρκετα καλη σεν ενφανιση μονοι σας τρεχετε από πισο μας εκει μεσα , εγω δεν παρακαλαω κανεναν πινω τα ποτακια μου και διασκεδαζω στο κλαμπ . Οσο για τον αγγελο . Αγγελε γιατι δεν ρωτας τον φιλο σου τον Μακη και την πρωην γυναικα του για εμενα και ανακατεύεις αλλους και περιπτεράδες και αλλα παιδια που δεν εχουν ιδεα την είναι Swingers και μπωρει να είναι και παντρεμένοι με ιοκογενιες και εσυ και παρεας σου καταργητε την εχεμυθεια που πρεπει να υπαρχει εδώ μεσα και μερικοι από εσας οπος και εγω ειστε και μελοι του prive.eu ΟΙ απειλες και τον μελων σε αλλα μελοι βλέπουμε που οδηγούν γιατι να το θελετε αυτό να γινετε μερικοι τοτε ρε παιδια να διαγραψω το προφιλ μου εδώ μεσα και να κανω και χειρωτερα και μην μιλαω πουθενα και λεμε και να εχω το προφιλ του πελατη και μονο ,ποιος από εσας θα ερθει σε εμενα να μου μιλησει εκει μεσα και να μου πει τι ??? να μου κανει τον μαγκα ?? και για ποιον σκοπο ?? Ντροπη μας λεο εγω αντι να περναμε καλα τρωγόμαστε