Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (12 μέλη και 40 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.166
Πόντοι
2.256
Bull, Μπαλαντέρ και μαλακίες στο τετράγωνο. Τους βλέπεις και στα σαιτ γνωριμιών να καταθέτουν το βιογραφικό τους ''είμαι bull με εμπειρία'' ή ''εάν ψάχνεται Μπαλαντέρ είμαι ο κατάλληλος'' μια χαρά τα είπε αυτός που γαμάει με τις κάλτσες. :2funny:
Πού να με δει κανείς τώρα που πήρα κάτι καινούριες!!! ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!! :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.685
Πόντοι
201
Καλησπέρα....το Σάββατο πήγε κάνεις να μας πει ο κόσμος ακολούθησε το θεματικό party? Είχε κόσμο ντυμένο ?

Katerinathedog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Like
1.808
Πόντοι
200
11DEC73E-2B52-4E90-AA0E-90BF80897C0E.jpeg

Nastal

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα....το Σάββατο πήγε κάνεις να μας πει ο κόσμος ακολούθησε το θεματικό party? Είχε κόσμο ντυμένο ?
Μονο εγω φορουσα μια μασκα και πήγα κ πρώτη φορά στη ζωή μου. Ειδα οτι κανένας άλλος δε φορούσε και στο τέλος την έβγαλα.
Μου αρεσε αρκετά αλλά δεν είχα κατάλληλη παρέα τελικά για να ακολουθήσει σε όλα,δυστυχώς. Αρκετός κόσμος αν και πήγα στο μαγαζί 3 παρα 10.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201
Μονο εγω φορουσα μια μασκα και πήγα κ πρώτη φορά στη ζωή μου. Ειδα οτι κανένας άλλος δε φορούσε και στο τέλος την έβγαλα.
Μου αρεσε αρκετά αλλά δεν είχα κατάλληλη παρέα τελικά για να ακολουθήσει σε όλα,δυστυχώς. Αρκετός κόσμος αν και πήγα στο μαγαζί 3 παρα 10.
Και καλά κάνανε, Ελλάδα ζούμε halloween και παπαριές αμερικάνικες το Ελληνικό καρναβάλι είναι Φλεβάρη τότε θα ντυθούνε....:sunglasses:

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
61
Πόντοι
1
Μια μίνι σύνοψη για τη βραδιά του πάρτι πρώτη μας φορα στο μαγαζί και γενικά χωρίς καθόλου εμπειρία στο χώρο αυτό.
Χρόνος από 1-3
1.Δεν καταλάβαινες ότι έχει θεματικό πάρτι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ο κόσμος ήταν ντυμένος κανονικά.
2.Κοσμο είχε πάρα πολύ ότι θέση υπήρχε για να κάτσει κάποιος ήταν κατειλημμένη και είχε και λίγους επιπλέον όρθιους.
3.Σιγουρα είχε 2-3 ζευγάρια που η κοπέλα ήταν συνοδός το κατάλαβα από κάποιες κινήσεις δεν βάζω το χέρι στη φωτιά, είχε και δυο κρος και τα δύο πολύ ψηλά το ένα με κόκκινη περούκα έκανε παιχνίδι πάνω στο τελευταίο δωμάτιο το άλλο ανέβηκε σε κάποια φάση αλλά δεν είδα την συνέχεια.
4.Η πλειοψηφία του κόσμου ήταν 30-45 για τις κοπέλες που παρατήρησα έχω να πω ήταν αρκετά εμφανίσιμες άλλες πολύ σεξτέτο άλλες ποιο μαζεμένες.
5.Στον όροφο από της 1:30 έως 2:30 που κατεβήκαμε γινόταν συνωστισμός στο δωμάτιο με κουρτίνα βρίσκονταν από 6εως 10 άτομα και έδινα πόνο στο καθένας με την παρτενέρ του στις 2 πρώτες καμπίνες είχε 3-5 ζυγαριά που έπεσαν ωραία κυρίως με τους συνοδούς του με εξαίρεση μια ξανθιά γυναίκα μορφή κυρία με σεξυ εσώρουχα πολύ ορεξάτη, στο τελευταίο δωμάτιο βάθος έπαιζε η κρος και στον προθάλαμο του μια juicy κυρία του και κανένα δυο ζευγάρια ακόμα του έδινε και καταλάβαινε, στο διάδρομο συνιστάς μια από ζευγάρια αλλά κοιτούσαν και φασωνοντουσαν αλλά απλά κοιτούσαν γενικά πολύ κινητικότητα.
5. Κλουβί ισόγειο και εκεί 4-5 ζευγάρια έπεσαν ωραία με έντονα γαμιισια και ανά διαστήματα μπαινόβγαιναν και ζευγάρια.

Γενικά πάνω από το μισώ μαγαζί έκανε κάτι ο κόσμος συνέχιζε να έρχεται και μετά της 2:30 αρχικά ξεκίνησαν να παίζουν ποιο μεγάλες ηλικίες δεν ξέρω μετά της 2:30 εάν έπαιξαν και ποιο μικρά ζευγάρια .

Για πρώτη φορά γενική εντύπωση πολύ καλή πολύ καυλωτικη ατμόσφαιρα, η παρτενέρ μου ήταν σοκαρισμένη και δεν το απόλαυσα όσο θα μπορούσα.

Αυτά από εμένα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.137
Πόντοι
3.846
Η @Nastal να πάει την επόμενη φορά με τον @va$ilhs silhss την επόμενη φορά.

Γιατί ρε παιδιά τέτοια αστοχία με την παρέα, δεν τους είχατε προετοιμάσει τι θα παιχτεί; Πάντως (ειδικά για γυναίκα) δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις παρέα. Η γυναίκα μόνο από εδώ αναμένεται να δεχτεί 2-3 χιλιάδες μηνύματα και ο άντρας αν μπει με γυναίκα μέσα και δεν έχει εκείνη πρόβλημα ας χωθεί σε όποια παρέα θέλει.

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
61
Πόντοι
1
Η @Nastal να πάει την επόμενη φορά με τον @va$ilhs silhss την επόμενη φορά.

Γιατί ρε παιδιά τέτοια αστοχία με την παρέα, δεν τους είχατε προετοιμάσει τι θα παιχτεί; Πάντως (ειδικά για γυναίκα) δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις παρέα. Η γυναίκα μόνο από εδώ αναμένεται να δεχτεί 2-3 χιλιάδες μηνύματα και ο άντρας αν μπει με γυναίκα μέσα και δεν έχει εκείνη πρόβλημα ας χωθεί σε όποια παρέα θέλει.
Όχι μια χαρά από εμένα δεν υπήρξε αστοχία δεν περίμενα κάτι περισσότερο,ήταν πάμε και βλέπουμε θα ξαναπάμε στο . μέλλον!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.166
Πόντοι
2.256
Και καλά κάνανε, Ελλάδα ζούμε halloween και παπαριές αμερικάνικες το Ελληνικό καρναβάλι είναι Φλεβάρη τότε θα ντυθούνε....:sunglasses:
Ναι αλλά τα μαγαζιά χρειάζονται τέτοιες ευκαιρίες ώστε να οργανώνουν events και να ανανεώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου!!! Στο εξωτερικό γίνονται διάφορα θεματικά σχεδόν κάθε εβδομάδα!!! Είναι ωραίο ο κόσμος να μπαίνει στο mood και να συμμετέχει.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.166
Πόντοι
2.256
Έτσι κι αλλιώς δεν αν δεν σας αρέσει κάτι φεύγετε !
Το δικό μου σχόλιο στόχευε αλλού!! Όχι στο φίλο @A1234 αλλά πολλά ζευγάρια πηγαίνουν ενώ η κυρία δεν είναι ακόμα έτοιμη ή ακόμα ακόμα η κυρία δεν ξέρει καν σε τι μαγαζί πηγαίνει και αντί για διασκέδαση χαλάει η φάση εντελώς!!!

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
599
Πόντοι
81
Τελευταια φορα που απανταω και η απαντηση αφορα τα δυο γελοια προσωπα που πεταχθηκαν κατω απο το σχολιο μου
μλκς και βλαμμενοι εισατε εσεις και ολο σας το σοϊ!!!!
ποσο βλακες μπορει να ειναι???ο ενας λεει οτι ο Θεμης με βαζει τσαμπα, ενω εγω γραφω να μην πηγαινετε να δινετε 80 ρια σαν ηλιθιοι....
μην ζηλευετε ,επειδη εσεις δεν εχετε κανει παρτουζα ποτέ, ενω εγω κανω αρκετα συχνα και ΔΩΡΕΑΝ!!!!
αν μπορειτε ρε σουργελα , ελατε με συνοδο, να σας τη γαμησω και αυτη , οπως γαμαω την αδερφη της θειάς σας.
ουστ απο εδω ,γελοια προσωπα ,αγαμητοι!!!!
Εγώ δεν κατάλαβα γτ θίχτηκαν οι άλλοι. Επειδή δεν είναι γυναίκα σου η σύνοδος σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom