Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
Δεν εχω παει ποτέ, ουτε σκοπευω να παω μονος .Ειναι μεγαλη μλκια να δωσεις 80 ευρω χωρις να εισαι σιγουρος αν θα κανεις παιχνιδι και με δεδομενο οτι θα εχει πολλους αντρες μονους , οποτε οποιο ζευγαρι (ισως και κραχτης) αποφασισει να παιξει, θα διαλεξει λιγους απο το πληθος. Αντιθετως εχω παει πανω απο 30 φορες τα τελευταια 5 χρονια, Παρασκευές και Σαββατα και παντα κατα μεσο ορο, πηδηξα 2-3 αλλες και μπαλαμουτιασα αλλες 5-6 καθε βραδιά. Βρειτε λοιπόν συνοδο που να γουσταρει τις παρτουζες και ορμάτε!!!!και ας μην ειναι swinging, οπως γραφουν καποιοι, στα @@@@@ σας!!!!οσοι χαλιουνται με αυτο, ας μην ερχονται ή ας πουνε στο Θεμη να αλλαξει ονομα στο μαγαζι που ειναι πραγματικα το βασιλειο της παρτουζας!!!

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
756
Πόντοι
86
Δεν εχω παει ποτέ, ουτε σκοπευω να παω μονος .Ειναι μεγαλη μλκια να δωσεις 80 ευρω χωρις να εισαι σιγουρος αν θα κανεις παιχνιδι και με δεδομενο οτι θα εχει πολλους αντρες μονους , οποτε οποιο ζευγαρι (ισως και κραχτης) αποφασισει να παιξει, θα διαλεξει λιγους απο το πληθος. Αντιθετως εχω παει πανω απο 30 φορες τα τελευταια 5 χρονια, Παρασκευές και Σαββατα και παντα κατα μεσο ορο, πηδηξα 2-3 αλλες και μπαλαμουτιασα αλλες 5-6 καθε βραδιά. Βρειτε λοιπόν συνοδο που να γουσταρει τις παρτουζες και ορμάτε!!!!και ας μην ειναι swinging, οπως γραφουν καποιοι, στα @@@@@ σας!!!!οσοι χαλιουνται με αυτο, ας μην ερχονται ή ας πουνε στο Θεμη να αλλαξει ονομα στο μαγαζι που ειναι πραγματικα το βασιλειο της παρτουζας!!!
Βλαμμένος εμφανίστηκε πάλι.
Καλα θα πάει αυτό.

Μαλλον σε βάζει τζάμπα ο θεμης δεν εξηγείτε αλλιώς.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
Καλα θα πάει αυτό.

Μαλλον σε βάζει τζάμπα ο θεμης δεν εξηγείτε αλλιώς.
να απο κατι τετοιους μλκς χανει κοσμο ο τυπος,κλασσικο παραδειγμα προς αποφυγην στα εν λογο μαγαζια κ η ακριβη επιτομη του "χωρις ψεμα δε γαμαω"

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
Καλα θα πάει αυτό.

Μαλλον σε βάζει τζάμπα ο θεμης δεν εξηγείτε αλλιώ
να απο κατι τετοιους μλκς χανει κοσμο ο τυπος,κλασσικο παραδειγμα προς αποφυγην στα εν λογο μαγαζια κ η ακριβη επιτομη του "χωρις ψεμα δε γαμαω"
Τελευταια φορα που απανταω και η απαντηση αφορα τα δυο γελοια προσωπα που πεταχθηκαν κατω απο το σχολιο μου
μλκς και βλαμμενοι εισατε εσεις και ολο σας το σοϊ!!!!
ποσο βλακες μπορει να ειναι???ο ενας λεει οτι ο Θεμης με βαζει τσαμπα, ενω εγω γραφω να μην πηγαινετε να δινετε 80 ρια σαν ηλιθιοι....
μην ζηλευετε ,επειδη εσεις δεν εχετε κανει παρτουζα ποτέ, ενω εγω κανω αρκετα συχνα και ΔΩΡΕΑΝ!!!!
αν μπορειτε ρε σουργελα , ελατε με συνοδο, να σας τη γαμησω και αυτη , οπως γαμαω την αδερφη της θειάς σας.
ουστ απο εδω ,γελοια προσωπα ,αγαμητοι!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
μλκς εισαι εσυ και ολο σου το σοϊ!!!!
Τελευταια φορα που σου απανταω
μην ζηλευεις,επειδη εσυ δεν εχεις κανει παρτουζα ποτέ,ενω εγω κανω αρκετα συχνα
αν μπορεις ρε σουργελο, ελα με συνοδο να σου τη γαμησω και αυτη , οπως γαμαω την αδερφη της θειάς σου.
σαλτα και αγαπησου ,γελοιοο προσωπο ,αγαμητε!!!!
τωρα θυμηθηκα ποιος εισαι σε εβριζε ολη η σελιδα καποτε,ζεις ακομα μωρη καποτα;;;
βασικα δε σου μιλησα εσενα που πεταγεσαι σα τη κομμενη κεφαλη κ καλο θα ηταν οταν μιλανε οι σοβαροι να μη ανακατευεσαι πιτσιρικο..πορδη!
τυπε δεν εχω αναγκη να αποδειξω κατι σε σενα η στον οποιοδηποτε,αντιθετως δειχνεις ξεκαθαρα ποσα κομπλεξ εχεις,πρεπει να τον εχεις κ μικρο δλδ κ να ψαχνεσαι για επιβεβαιωση κ οπως σε κοβω κ απο τροπος κ απο εξυπναδα βασικα δε γαμας χωρις λεφτα τυπε ουτε με μεσο!
αντε τωρα στο κανεσεξ στο τσατ με τα υπολοιπα πουσταρια οπως κανεις συνηθως κ ασε αυτες τις σελιδες για οσους εχουν να προσφερουν κατι θετικο κ οχι λασπη
για να μη συνεχισεις το παραλήρημα σου ασκοπα θα σε βαλω σε ignore κομπλεξαρα κ προτεινω να ξεκινησεις μια καλη ψυχοθεραπεια!

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
756
Πόντοι
86
Τελευταια φορα που απανταω και η απαντηση αφορα τα δυο γελοια προσωπα που πεταχθηκαν κατω απο το σχολιο μου
μλκς και βλαμμενοι εισατε εσεις και ολο σας το σοϊ!!!!
ποσο βλακες μπορει να ειναι???ο ενας λεει οτι ο Θεμης με βαζει τσαμπα, ενω εγω γραφω να μην πηγαινετε να δινετε 80 ρια σαν ηλιθιοι....
μην ζηλευετε ,επειδη εσεις δεν εχετε κανει παρτουζα ποτέ, ενω εγω κανω αρκετα συχνα και ΔΩΡΕΑΝ!!!!
αν μπορειτε ρε σουργελα , ελατε με συνοδο, να σας τη γαμησω και αυτη , οπως γαμαω την αδερφη της θειάς σας.
ουστ απο εδω ,γελοια προσωπα ,αγαμητοι!!!!
Οταν θα φερεις να σου γαμησουν την γυναικα σου και οχι την χοντρουλα τοτε μπορει να μιλας.
Προς το παρων δεν αλλαζει η γνωμη οτι είσαι ενα λαμογιο - μαλάκας του κερατα. :wanker:

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
142
Πόντοι
1
Οταν θα φερεις να σου γαμησουν την γυναικα σου και οχι την χοντρουλα τοτε μπορει να μιλας.
Προς το παρων δεν αλλαζει η γνωμη οτι είσαι ενα λαμογιο - μαλάκας του κερατα. :wanker:
Το αρχιδι με την χοντρη είναι ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Θα σου έλεγα ότι αν δεν πας εσύ ο ίδιος, δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
837
Πόντοι
86
Από τις περιγραφές και τους διαλόγους τελικά βλέπω ότι αξίζει να πας στο κλαμπ
Εγω θα ελεγα οτι απο τις περιγραφες και τους διαλογους τελικα αξιζει να παει καποιος αρκει να μην παει την κοπελα/συζυγο του εκει αφου οπως φαινεται οι αλλοι τις βλεπουν σαν δωρεαν πουτανες,τρυπες για πηδημα και κοροιδευουν...αναμενομενο θα πει καποιος

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
142
Πόντοι
1
Εγω θα ελεγα οτι απο τις περιγραφες και τους διαλογους τελικα αξιζει να παει καποιος αρκει να μην παει την κοπελα/συζυγο του εκει αφου οπως φαινεται οι αλλοι τις βλεπουν σαν δωρεαν πουτανες,τρυπες για πηδημα και κοροιδευουν...αναμενομενο θα πει καποιος
Δεν ισχύει αυτό . Αν δεν επιθυμείτε κανείς δεν θα σας ενοχλήσει !

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
Δεν ισχύει αυτό . Αν δεν επιθυμείτε κανείς δεν θα σας ενοχλήσει !
8 στους 10 μπαλαντερ το βλεπουν ετσι,δικιο εχει απλα εχεις κ εσυ,οντως αν δε θες δε σε ενοχλουν αν κ εχω παρατηρησει οτι με το καιρο χαλαει το μαγαζι ολο κ περισσοτερο

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Bull, Μπαλαντέρ και μαλακίες στο τετράγωνο. Τους βλέπεις και στα σαιτ γνωριμιών να καταθέτουν το βιογραφικό τους ''είμαι bull με εμπειρία'' ή ''εάν ψάχνεται Μπαλαντέρ είμαι ο κατάλληλος'' μια χαρά τα είπε αυτός που γαμάει με τις κάλτσες. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom