gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Aκούς και λέρες ρε τρελάκια; Εμείς σίγουρα πρέπει να ακούμε σπορ εφ εμ τις ίδιες ώρες.
Aκούς και λέρες ρε τρελάκια; Εμείς σίγουρα πρέπει να ακούμε σπορ εφ εμ τις ίδιες ώρες.
Όπως πάει.... Αυτό.Κάτι μου λέει ότι θα φύγουν οι swingers και θα μείνουν μόνοι οι μπάκουροι.
Άμα πέφτει το 80άρι... ας γίνει κι έτσιΚάτι μου λέει ότι θα φύγουν οι swingers και θα μείνουν μόνοι οι μπάκουροι.
Θα κάνει rebranding και όλα καλά χα χα.Άμα πέφτει το 80άρι... ας γίνει κι έτσι
Βλαμμένος εμφανίστηκε πάλι.Δεν εχω παει ποτέ, ουτε σκοπευω να παω μονος .Ειναι μεγαλη μλκια να δωσεις 80 ευρω χωρις να εισαι σιγουρος αν θα κανεις παιχνιδι και με δεδομενο οτι θα εχει πολλους αντρες μονους , οποτε οποιο ζευγαρι (ισως και κραχτης) αποφασισει να παιξει, θα διαλεξει λιγους απο το πληθος. Αντιθετως εχω παει πανω απο 30 φορες τα τελευταια 5 χρονια, Παρασκευές και Σαββατα και παντα κατα μεσο ορο, πηδηξα 2-3 αλλες και μπαλαμουτιασα αλλες 5-6 καθε βραδιά. Βρειτε λοιπόν συνοδο που να γουσταρει τις παρτουζες και ορμάτε!!!!και ας μην ειναι swinging, οπως γραφουν καποιοι, στα @@@@@ σας!!!!οσοι χαλιουνται με αυτο, ας μην ερχονται ή ας πουνε στο Θεμη να αλλαξει ονομα στο μαγαζι που ειναι πραγματικα το βασιλειο της παρτουζας!!!
να απο κατι τετοιους μλκς χανει κοσμο ο τυπος,κλασσικο παραδειγμα προς αποφυγην στα εν λογο μαγαζια κ η ακριβη επιτομη του "χωρις ψεμα δε γαμαω"Βλαμμένος εμφανίστηκε πάλι.
Καλα θα πάει αυτό.
Μαλλον σε βάζει τζάμπα ο θεμης δεν εξηγείτε αλλιώς.
Βλαμμένος εμφανίστηκε πάλι.
Καλα θα πάει αυτό.
Μαλλον σε βάζει τζάμπα ο θεμης δεν εξηγείτε αλλιώ
Τελευταια φορα που απανταω και η απαντηση αφορα τα δυο γελοια προσωπα που πεταχθηκαν κατω απο το σχολιο μουνα απο κατι τετοιους μλκς χανει κοσμο ο τυπος,κλασσικο παραδειγμα προς αποφυγην στα εν λογο μαγαζια κ η ακριβη επιτομη του "χωρις ψεμα δε γαμαω"
τωρα θυμηθηκα ποιος εισαι σε εβριζε ολη η σελιδα καποτε,ζεις ακομα μωρη καποτα;;;μλκς εισαι εσυ και ολο σου το σοϊ!!!!
Τελευταια φορα που σου απανταω
μην ζηλευεις,επειδη εσυ δεν εχεις κανει παρτουζα ποτέ,ενω εγω κανω αρκετα συχνα
αν μπορεις ρε σουργελο, ελα με συνοδο να σου τη γαμησω και αυτη , οπως γαμαω την αδερφη της θειάς σου.
σαλτα και αγαπησου ,γελοιοο προσωπο ,αγαμητε!!!!
Οταν θα φερεις να σου γαμησουν την γυναικα σου και οχι την χοντρουλα τοτε μπορει να μιλας.Τελευταια φορα που απανταω και η απαντηση αφορα τα δυο γελοια προσωπα που πεταχθηκαν κατω απο το σχολιο μου
μλκς και βλαμμενοι εισατε εσεις και ολο σας το σοϊ!!!!
ποσο βλακες μπορει να ειναι???ο ενας λεει οτι ο Θεμης με βαζει τσαμπα, ενω εγω γραφω να μην πηγαινετε να δινετε 80 ρια σαν ηλιθιοι....
μην ζηλευετε ,επειδη εσεις δεν εχετε κανει παρτουζα ποτέ, ενω εγω κανω αρκετα συχνα και ΔΩΡΕΑΝ!!!!
αν μπορειτε ρε σουργελα , ελατε με συνοδο, να σας τη γαμησω και αυτη , οπως γαμαω την αδερφη της θειάς σας.
ουστ απο εδω ,γελοια προσωπα ,αγαμητοι!!!!
Το αρχιδι με την χοντρη είναι ;Οταν θα φερεις να σου γαμησουν την γυναικα σου και οχι την χοντρουλα τοτε μπορει να μιλας.
Προς το παρων δεν αλλαζει η γνωμη οτι είσαι ενα λαμογιο - μαλάκας του κερατα.
Εντάξει πλάκα κάνω ,απλά ξέφυγε λίγο το θεμαΘα σου έλεγα ότι αν δεν πας εσύ ο ίδιος, δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
πηγαινε σημερα τυπε και πες μας εντυπωσειςΕντάξει πλάκα κάνω ,απλά ξέφυγε λίγο το θεμα
Να σου πω σήμερα ήταν καλή ευκαιρία μιας και ήταν Halloweenπηγαινε σημερα τυπε και πες μας εντυπωσεις
Εγω θα ελεγα οτι απο τις περιγραφες και τους διαλογους τελικα αξιζει να παει καποιος αρκει να μην παει την κοπελα/συζυγο του εκει αφου οπως φαινεται οι αλλοι τις βλεπουν σαν δωρεαν πουτανες,τρυπες για πηδημα και κοροιδευουν...αναμενομενο θα πει καποιοςΑπό τις περιγραφές και τους διαλόγους τελικά βλέπω ότι αξίζει να πας στο κλαμπ
Δεν ισχύει αυτό . Αν δεν επιθυμείτε κανείς δεν θα σας ενοχλήσει !Εγω θα ελεγα οτι απο τις περιγραφες και τους διαλογους τελικα αξιζει να παει καποιος αρκει να μην παει την κοπελα/συζυγο του εκει αφου οπως φαινεται οι αλλοι τις βλεπουν σαν δωρεαν πουτανες,τρυπες για πηδημα και κοροιδευουν...αναμενομενο θα πει καποιος
8 στους 10 μπαλαντερ το βλεπουν ετσι,δικιο εχει απλα εχεις κ εσυ,οντως αν δε θες δε σε ενοχλουν αν κ εχω παρατηρησει οτι με το καιρο χαλαει το μαγαζι ολο κ περισσοτεροΔεν ισχύει αυτό . Αν δεν επιθυμείτε κανείς δεν θα σας ενοχλήσει !