Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
για αυτο ρωτησα σε αλλο νημα..προτιματε να σας μιλάνε?να παιζετε πανω?
γιατι να παω να μιλησω σε ενα ζευγαρι..οταν πινει το ποτο του..νιωθω οτι ενοχλω ας πουμε..ειδικα με οσα περιγραφεις και τα ξερω ηδη..
αλλα να πας μεσα και να τον βγαλεις και να περιμενεις..θεωρω οτι ειναι χειροτερο
αδερφε το να κανεις ομορφο παιχνιδι στο ευγενικο κ πολιτισμενο εν αρχη κανεναν δεν χαλασε,να γνωρισεις καινουργιο κοσμο,να πεις μια μλκ που λεει ο λογος να γελασετε κτλ
οταν τρως πορτα ομως κ επιμενεις,οταν εισαι λιγουρης πιεστικος κ δε νιωθεις οτι δε σε περνει για περαιτερω κ πρηζεις μπαλες τοτε ειναι το κακο...
οταν φιλε μου εισαι κυριος με ολη τη σημασια σε οποιαδηποτε περιπτωση κανεναν δεν ενοχλεις

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.284
Πόντοι
2.256
γιατι να παω να μιλησω σε ενα ζευγαρι..οταν πινει το ποτο του..νιωθω οτι ενοχλω ας πουμε..ειδικα με οσα περιγραφεις και τα ξερω ηδη..
αλλα να πας μεσα και να τον βγαλεις και να περιμενεις..θεωρω οτι ειναι χειροτερο

αδερφε το να κανεις ομορφο παιχνιδι στο ευγενικο κ πολιτισμενο εν αρχη κανεναν δεν χαλασε,να γνωρισεις καινουργιο κοσμο,να πεις μια μλκ που λεει ο λογος να γελασετε κτλ
οταν τρως πορτα ομως κ επιμενεις,οταν εισαι λιγουρης πιεστικος κ δε νιωθεις οτι δε σε περνει για περαιτερω κ πρηζεις μπαλες τοτε ειναι το κακο...
οταν φιλε μου εισαι κυριος με ολη τη σημασια σε οποιαδηποτε περιπτωση κανεναν δεν ενοχλεις
Νικόλα, εσύ τα ξέρεις και είμαι σίγουρος!!! Το κάθε ζευγάρι έχει το δικό του ντορό και όπως σου είπα, τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πέτρα!! Όπως ακριβώς το λέει ο τύπος Γιαννιός έχει δίκιο!!! Κανένας δεν ενοχλείται από μια ευγενική προσέγγιση και ένα τσούγκρισμα ποτηριών από έναν καθαρό και προσεκτικό κύριο!!! Τώρα αν βρεθεί το στραβόξυλο που θα χαλαστεί, είναι a priori μαλάκας και δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς επειδή και το ενδεχόμενο παιχνίδι θα βγει ξυνό!!!
Αυτά που λέμε, αν σε κάποιους φαίνονται βαριά και δύσκολα, είναι σε λάθος νήμα!!! Τα μπουρδέλα και τα studio είναι ανοιχτά και έχεις σίγουρη ανταπόδωση στα χρήματά σου!!
Εδώ το παιχνίδι είναι για αρχόντους που λέει κι ο Αυγολέμονος :cheesy:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
479
Πόντοι
21
Την ώρα της δράσης, κάνε κίνηση μόνο όταν σου δώσει το πράσινο φως το ζευγάρι.
Αλλιώς καλύτερα πριν, δεν ενοχλείς με το να πεις μια καλησπέρα και να συστηθείς ευγενικά. Βλέπεις φυσικά και τη φάση, αν δε σε κοιτάνε καθόλου ή φαίνεται ότι δεν ψάχνονται, τότε τί; Τώρα λέμε τα βασικά, τα αυτονόητα δηλαδή

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.284
Πόντοι
2.256
Αλλιώς καλύτερα πριν, δεν ενοχλείς με το να πεις μια καλησπέρα και να συστηθείς ευγενικά. Βλέπεις φυσικά και τη φάση, αν δε σε κοιτάνε καθόλου ή φαίνεται ότι δεν ψάχνονται, τότε τί; Τώρα λέμε τα βασικά, τα αυτονόητα δηλαδή
Προφανώς δε ρωτάει για τον εαυτό του!!! Για τα γίδια ρωτάει μπας και τους ανοίξει τα μάτια και δεν τρομάζουν τα ζευγάρια ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι!!!

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
479
Πόντοι
21
Προφανώς δε ρωτάει για τον εαυτό του!!! Για τα γίδια ρωτάει μπας και τους ανοίξει τα μάτια και δεν τρομάζουν τα ζευγάρια ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι!!!
Τα γίδια που έχουν φτάσει 35-40 και δε τα ξέρουν αυτά, είναι κατηγορία "αχάμπαροι" και "dead hand" παιδιά. Αλλά τί να κάνουμε, συνυπάρχουμε.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
Τα γίδια που έχουν φτάσει 35-40 και δε τα ξέρουν αυτά, είναι κατηγορία "αχάμπαροι" και "dead hand" παιδιά. Αλλά τί να κάνουμε, συνυπάρχουμε.
αλλοι ειναι ανθρωποι κ το χουν κ αλλοι ειναι γεννημενοι γιδια κ δε θ'αλλαξουν ποτε εφοσον φτανουν σε τετοιες ηλικιες κ συζηταμε τ'αυτονοητα
αυτοι οι τυποι ομως συνηθως γρηγορα παραγκονιζονται κ μενουν με το που...με το ποτο στο χερι που τελειωνουν κ πανε παρακατω,τωρα αν καποιος ειναι τοσο μλκς που να κανει σκηνη η φασαρια σ'εναν τετοιο χωρο επειδη δε μπορει να δεχθει την απορριψη,το εκαστοτε μαγαζι μπορει να λαβει αναλογα μετρα.

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
211
Πόντοι
21
Φίλε μου εγώ τα κάνω αυτά και τα ξέρω..μιλάω γενικά

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
459
Πόντοι
21
Για σημερα
Σέξι βαμπίρ
Διάβολος
Φάντασμα (εύκολο) για κάποιους
Νεκροκεφαλές αίματα ζωγραφισμένα η φορεμένα σε μπλουζάκια

Οι γυναίκες έχουν πολλές σέξι επιλογές

Οι άντρες βάλτε έστω κάτι στο πρόσωπο υπάρχουν μάσκες για την περίπτωση

Μπερτες,λευκές κόκκινες μαύρες

Εμείς θα ντυθούμε τελείως πρόστυχα Κ μέσα στο θέμα

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
83
Πόντοι
0
Για σημερα
Σέξι βαμπίρ
Διάβολος

Εσύ ως τι θα είσαι εκεί;

aa(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2021
Like
121
Πόντοι
0
δεν καταλαβαινω τον σκοπο ενα ζευγαρι να κλεινει την πορτα οταν ειναι μονο του!! θα μπορουσε μα παει σε ξενοδοχειο!! εκτος να τους εξιταρει οτι καπου εκει κοντα υπαρχει κοσμος 'η ειναι καινουργιοι και το πανε σιγα σιγα,,

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
ολα καλα κ συμφωνω με τα λεγομενα σου απολυτα,αλλα αν το εκαστοτε ζευγαρι θελει ιδιωτικοτητα γτ να παει στο εν λογο μαγαζι;;
ωραια η ερωτηση σου το προβλημα ομως ειναι γιατι ρωτας εμενα γιατι και εγω ειμαι signle ρωτα τα ζευγαρια και συγκεκριμενα πιασε ολα τα ζευγαρια στο μαγαζι που περιπου η πλειοψψηφια το 70-80% συνηθιζε να κλεινει πορτα για ιδιωτικες στιγμες μιλαω συγκεκριμενα για εκεινες που τις μερες που ξερουν οτι ειναι βραδιες signle αλλα επιμενουν να θελουν να ειναι prive. Ρωτα αν μαθεις ελα και πες μου

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Για σημερα
Σέξι βαμπίρ
Διάβολος

Τύπισσα λες να έχει μαζεμένες πολλές γυναίκες με πουλάκι σήμερα :confused::confused:. Θα φάνε καλά τα μπαρμπαδια :confused::confused:

Johnny walker 48

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπέρα αν ενδιαφέρεται κάποιο ζευγάρι για γνωριμία dm προϋπόθεση να είναι μέλος έγκυρης σελίδας swingers

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Θα γράψω κάτι αλλά θέλω να διαβαστεί με προσοχή. Όσοι το καταλάβουν και μπορούν να το δουλέψουν, μόνο κερδισμένοι θα βγουν.
Οι περισσότεροι μπαλαντέρ (επειδή υπάρχουν και πολλοί σοβαροί αλλά και επαγγελματίες) είναι ασόβαρα παιδιά, τα οποία επειδή κάποια στιγμή κάποιο ζευγάρι τους διάλεξε για να εκπληρώσει την καύλα του, νομίζουν ότι είναι οι αχτύπητοι γαμιάδες, ο Μπελμοντό κι ο Κούρκουλος μαζί!!! Νομίζουν ότι αυτομάτως αποκτούν δικαίωμα στο ζευγάρι και ότι όλα τα ζευγάρια είναι αναγκασμένα να υποκύψουν στη γοητεία τους ή στη στύση τους!!
Ναι, υπάρχουν ζευγάρια υποτακτικά, ναι, υπάρχουν ζευγάρια κυριαρχικά, ναι, υπάρχουν, υπάρχουν, υπάρχουν...
Η συντριπτική πλειοψηφία των ζευγαριών όμως, τους βλέπει ως παιχνίδια!!! Σαν έναν ζωντανό δονητή!!! Αν ο δονητής ξεμείνει από μπαταρία ή λειτουργεί παραπάνω από όσο πρέπει ή αν κάνει πολύ θόρυβο, ξενερώνεις!!!! Αν σας πουν όχι είναι όχι!!! Μην απαιτείτε από Κυρίες, όσο πουτάνες ξεκωλιάρες κι αν είναι στο κρεββάτι να διαλέξουν σώνει και καλά εσάς!!! Την καύλα τους εξυπηρετούν και μόνο!!!
Να είστε προσεκτικοί, να γυμνάζεστε και να διαβάζετε!!!
Επίσης να σκέφτεστε είναι ακόμα δωρεάν!!! ΧΧ
Aκούς και λέρες ρε τρελάκια; Εμείς σίγουρα πρέπει να ακούμε σπορ εφ εμ τις ίδιες ώρες.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι το μαγαζί κοιτάζει πως θα βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα κιρίζια.

Ενα ζευγάρι που πάει 2+2 Πέμπτη και Κυρικακή μπορεί να γουστάρει να τους παίρνουν μάτι χωρίς να τους αγγίζουν, μπορεί να πήγε για να βγει κανέναν καλό και επειδή δε βρήκαν να θέλουν να το κάνουν στο μπαρ, μπορεί να έχουν και λόγους που εγώ δεν τους φαντάζομαι.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι πορνοστάρ που προσφέρουν sex show στο λαό. Ούτε οι γυναίκες που πάνε εκεί θέλουν να γαμηθούν με όλο τον κόσμο.

Κάτι μου λέει ότι θα φύγουν οι swingers και θα μείνουν μόνοι οι μπάκουροι.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
756
Πόντοι
86
Κάτι μου λέει ότι θα φύγουν οι swingers και θα μείνουν μόνοι οι μπάκουροι.
Όταν τα γράφουμε εμείς ότι δεν είναι swingers club βγαίνουν τα παπαγαλακια να μας την πούνε.
Μετα αναρωτιέται γιατί δεν έχει κόσμο.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Θα γράψω κάτι αλλά θέλω να διαβαστεί με προσοχή. Όσοι το καταλάβουν και μπορούν να το δουλέψουν, μόνο κερδισμένοι θα βγουν.
Οι περισσότεροι μπαλαντέρ (επειδή υπάρχουν και πολλοί σοβαροί αλλά και επαγγελματίες) είναι ασόβαρα παιδιά, τα οποία επειδή κάποια στιγμή κάποιο ζευγάρι τους διάλεξε για να εκπληρώσει την καύλα του, νομίζουν ότι είναι οι αχτύπητοι γαμιάδες, ο Μπελμοντό κι ο Κούρκουλος μαζί!!! Νομίζουν ότι αυτομάτως αποκτούν δικαίωμα στο ζευγάρι και ότι όλα τα ζευγάρια είναι αναγκασμένα να υποκύψουν στη γοητεία τους ή στη στύση τους!!
Ναι, υπάρχουν ζευγάρια υποτακτικά, ναι, υπάρχουν ζευγάρια κυριαρχικά, ναι, υπάρχουν, υπάρχουν, υπάρχουν...
Η συντριπτική πλειοψηφία των ζευγαριών όμως, τους βλέπει ως παιχνίδια!!! Σαν έναν ζωντανό δονητή!!! Αν ο δονητής ξεμείνει από μπαταρία ή λειτουργεί παραπάνω από όσο πρέπει ή αν κάνει πολύ θόρυβο, ξενερώνεις!!!! Αν σας πουν όχι είναι όχι!!! Μην απαιτείτε από Κυρίες, όσο πουτάνες ξεκωλιάρες κι αν είναι στο κρεββάτι να διαλέξουν σώνει και καλά εσάς!!! Την καύλα τους εξυπηρετούν και μόνο!!!
Να είστε προσεκτικοί, να γυμνάζεστε και να διαβάζετε!!!
Επίσης να σκέφτεστε είναι ακόμα δωρεάν!!! ΧΧ
One point to you!
Τα είπες όλα. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom