αν μπήκε με βίζιτα αντί για 80 παίζει να έδωσε 500 ,οπότε χασούρα και μάλιστα τρελή.
@panos ρε μύστη το έγραψα ότι δεν ανακατεύομαι στο ποια είναι η φάση του κάθε ανθρώπου. Ειλικρινά μπορώ απόλυτα να καταλάβω κάποιον που θέλει όχι απλά να γαμάει αλλά να τον παίρνουν και μάτι. Και επειδή δεν έχει σύντροφο που να το δέχεται πληρώνει μία επαγγελματία. Αντίστοιχα να θέλει να κάνει τρίο ή gang bang ή να παίρνει αυτός μάτι άλλους να γαμάνε.
Αυτά μπορείς να τα κάνεις με μία έσκορτ τις βραδιές των μπαλαντέρ. Μάλιστα θα δώσεις και πολύ χαρά σε εμάς που πάμε μόνοι μας (αν και δε νομίζω ότι αυτό είναι κίνητρο).
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι το να προσποιείσαι ότι είσαι swinger ζευγάρι για να χωθείς στα ζευγάρια το βρίσκω αστείο. Είναι πιο τίμιο ρε φίλε να πληρώσεις και να πας σε μία βραδιά για μπαλαντέρ και να προσπαθήσεις να γνωρίσεις ζευγάρια. Να τους πεις ότι θα γούσταρες τη φάση, ίσως ξέρουν κάποια να σου γνωρίσουν. Επειδή το έχω κάνει, σου λέω ότι και άκυρο να φας ,τα άτομα είναι πολύ ευγενικά ,
εγώ και τηλέφωνο έχω πάρει από γυναίκες και μάλιστα μία τη συνάντησα μια άλλη βραδιά σε ξενοδοχείο και έγινε η φάση. Τι κάθεσαι και γίνεσαι καραγκιόζης με την έσκορτ λες και δε θα σε καταλάβουν;