Συγνώμη αποκλείστηκε συνομιλητή του C4C επειδή περιση συγκεκριμένα επισκευτηκα το μαγαζί σας μια Κυριακή
όπου δεν έχει καμια σχέση με αυτή την οργανώσει που κάνει το 2+2 Swingers Club. Πρώτων εχει μπουφε τον οποίο τον παραγγέλνει από κετερινγ της Αττικής και όχι μπουφέ που τα κάνει τα τυροπιτακια η συζυγος του ιδιόκτητη Αντώνη όπως μας σέρβιρε μπουφε σε ενα πάρτυ που περιση το αποκάλεσε χλιδή σε μια βίλα που ουτε καν ειχε σχεση με βιλα απλα ενα παρατημενο εξοχικο που δεν ειχε καν επιπλα και ήταν για εμετό. Δεύτερον πέριση που σας επισκευτηκα μια Κυριακή η πλεόνοτητα τον πελατών ηταν πάνω από 100 κιλα βάρος και η ηλικιες τους ηταν οχι κατω τον 55 χρονων (γεροκομείο). Τρίτον για καποια στιγμή εκεί που έπαιζε ο Αντώνης καλή μουσική δεκαετία του 90 ενώ παίζαν κάποια ζευγαρια στον πανω χώρο ακούμε να βαζει τραγούδι Καζατζιδη αυτό ήταν η αποκορύφωση της γελειοτητας, ουτε τα ποτα τα δευτερα δεν προλάβαμε να πιούμε φυγαμε κατευθείαν , αυτό ειναι το ιδιαιτερο κύριε εκπρόσωπε του καφε μπαρ C4C που διαφέρει το εκάστοτε κλαμπ που κάνει αυτο το πάρτυ της 15 Νοεμβρίου με το δικο σας ! συγνώμη αλλα αυτη η ειναι η αληθεια εμεις ως πελάτες δεν θελουμε να κλείσουν τα 3 μαγαζια σουινγκερς που υπαρχουν στην Αθηνα αλλά φτάνει να πετροβολειτε τα αλλα δυο κλαμπ το 2+2 και το Νιρβανα εκπρόσωπε του δικου σας C4C ... o κόσμος σας χλευάζει για ολα αυτα τα ψευδεί λόγια που ανεβάζεται σε αυτο το φόρουμ για τα αλλα δυο κλαμπ, κοιτάξτε απλα να γίνετε καλυτερη απο τους αλλους με γενικό καλο σέρβις και οχι να πετροβολειτε τους ανώτερους απο σας , ο κοσμος δεν ειναι χαζος κυριε εκπροσωπε , συγνώμη που ειμαι σκληρή στην κρητική μου αλλα δεν άντεξα άλλο να γραφει κατηγοριες συνεχως και να τον πιστευουν αυτόν τον εκπρόσωπο οι εδω συνομιλητές , μου θυμίζει αυτό που λενε στην επαρχία 'η Κατινα από το χωριό' έτσι το εχει καταντηση ο κύριος το εκαστοτε φόρουμ !