Καλησπέρα. Αν ενδιαφερεσε μπορούμε να πάμε μαζί. Είμαι 29 ετών, εμφανίσιμος και προφανώς δεν έχω κάποια απαίτηση από εσένα. Προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά επειδή είσαι νέα μάλλον δεν γίνεται. Μπορώ να σου δώσω το skype μου αν είσαι οκ.ευχαριστω!Καλημέρα σας.
Δεν εχω επισκευθει αντιστοιχο χωρο ποτε.
Θα το κανω το Σαββατο με σκοπο να παιξω και θα ηθελα να παω μονη μου.
Γινεται αυτο ή πρεπει να εχω αναγκαστικα συνοδο;
Μπορειτε γενικα να με βοηθησετε δινοντας μου μια εικονα ωστε να μην ειμαι τελειως ψαρωμενη και αμηχανη; ευχαριστω εκ των προτερων.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλησπέρα. Αν ενδιαφερεσε μπορούμε να πάμε μαζί. Είμαι 29 ετών, εμφανίσιμος και προφανώς δεν έχω κάποια απαίτηση από εσένα. Προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά επειδή είσαι νέα μάλλον δεν γίνεται. Μπορώ να σου δώσω το skype μου αν είσαι οκ.ευχαριστω!
λέει ότι θέλει να πάει μόνη της
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
καλά τώρα το φάγατε για αλήθεια ?Καλημέρα σας.
Μπορειτε γενικα να με βοηθησετε δινοντας μου μια εικονα ωστε να μην ειμαι τελειως ψαρωμενη και αμηχανη; ευχαριστω εκ των προτερων.
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην ειναι. Δεν μπορω να σκεφθω καποιο συμφερον απο αυτο.καλά τώρα το φάγατε για αλήθεια ?
Σε ευχαριστωλέει ότι θέλει να πάει μόνη της
Ευχαριστω για την προταση αλλα θα προτιμουσα μονη αυτη τη φορα. Θα μπορουσα να ερθω με συνοδο απλα δεν με εξιταρει στην προκειμενη φαση. Ευχαριστω ομως.Καλησπέρα. Αν ενδιαφερεσε μπορούμε να πάμε μαζί. Είμαι 29 ετών, εμφανίσιμος και προφανώς δεν έχω κάποια απαίτηση από εσένα. Προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά επειδή είσαι νέα μάλλον δεν γίνεται. Μπορώ να σου δώσω το skype μου αν είσαι οκ.ευχαριστω!
Ευχαριστω το κανουν γενικα αυτο; μπαινουν γυναικες μονες;Γενικα οι γυναικες δεν τρωνε πορτα...Θα μπεις ανετα....
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 802
- Πόντοι
- 86
γυναικα μονη μπαινει κανονικα. αλλα μονη σου ? θα βαρεθειs. Bρεs εναν φιλο σου να πατε. Εκτοs αν στην πεσουν ζευγαρια που το θεωρω σιγουρο.Καλημέρα σας.
Για να τσιμπήσουν κάποιοι και να πηγαίνουν στο μαγαζί μπας και την πετύχουν ίσωςΔεν καταλαβαινω γιατι να μην ειναι. Δεν μπορω να σκεφθω καποιο συμφερον απο αυτο.
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
μακαρι να ειχε και αλλες κυριες σαν και εσενα,,οταν πας πες μας λεπτομεριες εντυπωσεις κλπΚαλημέρα σας.
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
1. promotionΔεν καταλαβαινω γιατι να μην ειναι. Δεν μπορω να σκεφθω καποιο συμφερον απο αυτο.
2. χοντρή
3. γκέυ
4. μαλάκας που μας καυλαντίζει
φτάνουν ? έγινες μέλος 2 μέρες πριν, να μας πεις ότι δε μπορείς να πας μόνη σου σε παρτουζάδικο ? και κάποιοι μαλάκες τσιμπάνε ???
Δεν ηξερα οτι υπαρχουνε και τετοιες περιπτωσεις, αλλα για να το λες θα χει τυχει. Γραφτηκα 2 μερες πριν ακριβως για να ρωτησω αν μπορω να παω μονη μου. Επειτα το promotion... τι στο καλο; απο εδω περιμενανε; και αν καποιος παει εκει επειδη ειδε ενα μηνυμα απο μια που θελει να παει μονη της δεν το βρισκω κακο. Για να μπει στη διαδικασια να γραφτει εδω σημαινει πως το σκεφτεται ουτως η αλλως να παει.(φανταζομαι). Η εμφανιση μου τι σημασια εχει; το πολυ πολυ να μη με πλησιασουν για παιχνιδι. Το γκευ και το μαλακας που σας καβλαντιζει..και παλι δεν βρισκω νοημα.1. promotion
2. χοντρή
3. γκέυ
4. μαλάκας που μας καυλαντίζει
φτάνουν ? έγινες μέλος 2 μέρες πριν, να μας πεις ότι δε μπορείς να πας μόνη σου σε παρτουζάδικο ? και κάποιοι μαλάκες τσιμπάνε ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εννοειται... αν και παω λιγο μαγκωμενη. Ελπιζω ομως να εξελιχθει ωραια!!μακαρι να ειχε και αλλες κυριες σαν και εσενα,,οταν πας πες μας λεπτομεριες εντυπωσεις κλπ
Ναι μπορει... απλα και παλι... πιστευω πως καποιος θα παει εκει γιατι εχει σκοπο ουτως η αλλως να παει. Δεν θεωρω πως ενα μηνυμα σαν το δικο μου ειναι τοσο δυνατο κινητρο. Μπορει να κανω και λαθος.Για να τσιμπήσουν κάποιοι και να πηγαίνουν στο μαγαζί μπας και την πετύχουν ίσως
Θα περάσεις τελικά σήμερα?Ναι μπορει... απλα και παλι... πιστευω πως καποιος θα παει εκει γιατι εχει σκοπο ουτως η αλλως να παει. Δεν θεωρω πως ενα μηνυμα σαν το δικο μου ειναι τοσο δυνατο κινητρο. Μπορει να κανω και λαθος.
Ναι, ετσι λεωΘα περάσεις τελικά σήμερα?
Ελπίζω να περάσεις όμορφα για πρώτη φορά. Σου έχω στείλει πμ αν θέλεις να δεις σε παρακαλώΝαι, ετσι λεω
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 196
- Πόντοι
- 1
Πες μας εντυπώσεις....Ναι, ετσι λεω
Πολυ ευχαριστως!!Πες μας εντυπώσεις....
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.263
- Πόντοι
- 2.256
Κάποιος για να πάει μόνος του, πρέπει να πάει συγκεκριμένες ημέρες και να σκάσει ένα 80άρι αν θυμάμαι καλά, με αμφίβολα αποτελέσματα. Δηλαδή μπορεί να μην έχει καθόλου κόσμο οπότε μηδαμινές πιθανότητες να χωθεί κάπου μπαλαντέρ. Όταν όμως υπάρχουν και κυρίες μόνες, αυξάνονται οι πιθανότητες οπότε το 80άρι βγαίνει πιο εύκολα από την τσέπη.Ναι μπορει... απλα και παλι... πιστευω πως καποιος θα παει εκει γιατι εχει σκοπο ουτως η αλλως να παει. Δεν θεωρω πως ενα μηνυμα σαν το δικο μου ειναι τοσο δυνατο κινητρο. Μπορει να κανω και λαθος.
Προσοχή, δεν αμφισβητώ εσάς ούτε τις προθέσεις σας, απλά προσπαθώ να δώσω άλλη μια εξήγηση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 843
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις