xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.616
- Πόντοι
- 17.436
θα είσαι εκεί μωρό;
Φυσικά και θα είμαστε εκεί δεν χάνονται τετοια πάρτυ !!!θα είσαι εκεί μωρό;
Φυσικά και θα είμαστε εκεί δεν χάνονται τετοια πάρτυ !!!
Κοντό κουρεμένο πως?...ξυρισμένο κεφάλι με μαλλί στη μέση!!!!και αυτή 1.80 με τακούνια ...ξανθια???Κάτι δεν κατάλαβες μάλλον. Δεν είναι γνωστή η κοπέλα. Μελαχρινή μαύρο καρέ. Φόρεμα ασημένιο 1.80. Με εναν κοντοκουρεμενο μαζι όποτε εχει έρθει ειναι νεαρο ζευγάρι. δεν είναι γνωστή ούτε τίποτα..ενα κανονικό ζευγάρι είναι. . μην δημιουργούμε εντυπώσεις.
Εσύ ήσουν δάσκαλε;;; Την έψησες τελικά τη δικιά σου;;; Με τη Μοϊκάνα πηγές;;;;Κοντό κουρεμένο πως?...ξυρισμένο κεφάλι με μαλλί στη μέση!!!!και αυτή 1.80 με τακούνια ...ξανθια???
Όχι όχι απλά ρωτησα!!!!!?Εσύ ήσουν δάσκαλε;;; Την έψησες τελικά τη δικιά σου;;; Με τη Μοϊκάνα πηγές;;;;
200 ευρω λεει !!!! Μονος του θα ειναι.
Τελικά επισκεφτηκατε το μαγαζί εχθές?Καλησπέρα θα πάω με τον δικο μου μαγαζί σήμερα μετά τις 12. Ευκαιρία να χωριστούν σε όλους εσάς που μου ‘στειλες τελευταία μήνυμα από κοντά μιας και για τρεις βδομάδες δεν έχω πάει. Παρακαλώ όχι Όπως την τελευταία φορά προσεγγίσεις άκομψες. Ευχαριστώ
Ποιο ήταν το φανταστικό ρε τυπε?? Σας άρεσαν τόσο πολύ τα ποτά και η μουσική αφού παιχνίδι λες δεν κάνατε ούτε είδες να γίνεται. Μπορούσες να πας και σ ένα απλό κλαμπ και να έβλεπες ακριβώς τα ίδια.Επισκεψη στο μαγαζι χθες με την δικια μου για πρωτη φορα. Ωραιο μαγαζι , ευγενικο προσωπικο με χαμογελο και πανεμορφα μουνακια μεσα απο το μπαρ. Παιχνιδι με αλλους δεν καναμε και δεν ειδα να γινεται απο αλλα ζευγαρια χωρις φυσικα να ειμαι σιγουρος. Με την δικια μου περασαμε υπεροχα, παιξαμε και στο κλουβι και στα δωματια και γενικα μας αρεσε και θα ξαναπαμε , αν και οτν πηγαμε σκεφτομαστε να βρισκαμε καμια κοπελα να παιξει και αυτη μαζι μας κατι που δεν ειδα να γινεται γενικα. Ισως δεν ξεραμε το περιβαλλον και ετσι δεν μπηκαμε σε καποια αλλη παρεα για να γινει κατι τετοιο. Παντως η φαση γενικα ηταν φανταστικη και θα την επαναλαβουμε
Διαβασε το τι γραφω και μετα απαντας. Παιχνιδι παιχτηκε και πολυ αλλα μεταξυ μας οχι με αλλους Σε κανενα αλλο μπαρ αυτο δεν μπορει να γινει ουτε δωματια εχει καποιο αλλο Το γενικοτερο κλιμα ηταν αψογο απο ολους εκει που εκαναν το ιδιο και δεν ενοχλουσαν τους διπλανους τους Επισης με τι διασκεδαζει ο καθενας ειναι υποκειμενικη και προσωπικη υποθεση και κριτικη σε αυτο δεν σηκωνειΠοιο ήταν το φανταστικό ρε τυπε?? Σας άρεσαν τόσο πολύ τα ποτά και η μουσική αφού παιχνίδι λες δεν κάνατε ούτε είδες να γίνεται. Μπορούσες να πας και σ ένα απλό κλαμπ και να έβλεπες ακριβώς τα ίδια.
Καλά έκανες και μας το εξηγήσες αναλυτικά τυπε. Αποδείχτηκες άλλος ένας κακομοίρης τσιγγουνης που πήγε να πιει ποτό και να φασωσει μόνο την δικιά του γλιτώνοντας τα λεφτά στο χοτελι. Ούτε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ δεν θέλει πελάτες σαν εσένα πόσο μάλλον οι υπόλοιποι που πάνε με σκοπό το παιχνίδι με άλλα ζευγάρια. Κλασσική περίπτωση γυφτουλα κομπλεξικου είσαι.Διαβασε το τι γραφω και μετα απαντας. Παιχνιδι παιχτηκε και πολυ αλλα μεταξυ μας οχι με αλλους Σε κανενα αλλο μπαρ αυτο δεν μπορει να γινει ουτε δωματια εχει καποιο αλλο Το γενικοτερο κλιμα ηταν αψογο απο ολους εκει που εκαναν το ιδιο και δεν ενοχλουσαν τους διπλανους τους Επισης με τι διασκεδαζει ο καθενας ειναι υποκειμενικη και προσωπικη υποθεση και κριτικη σε αυτο δεν σηκωνει
Μεγαλε το εχεις καψει Παγια πολιτικη μου δεν μπαινω σε αντιπαραθεσεις πληκτρολογιου. Συνεχισε , καλα το πας . που ξερεις μπορει καποια στιγμη να σου βγει και να αποχτησεις και ζωη περα απο το πληκτρολογιο. Περαστικα παντως!!Καλά έκανες και μας το εξηγήσες αναλυτικά τυπε. Αποδείχτηκες άλλος ένας κακομοίρης τσιγγουνης που πήγε να πιει ποτό και να φασωσει μόνο την δικιά του γλιτώνοντας τα λεφτά στο χοτελι. Ούτε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ δεν θέλει πελάτες σαν εσένα πόσο μάλλον οι υπόλοιποι που πάνε με σκοπό το παιχνίδι με άλλα ζευγάρια. Κλασσική περίπτωση γυφτουλα κομπλεξικου είσαι.
εννοειται εφαγες μπλοκ οποτε λεγε οτι παπαρια θελεις μονος σου πιαΜεγαλε το εχεις καψει Παγια πολιτικη μου δεν μπαινω σε αντιπαραθεσεις πληκτρολογιου. Συνεχισε , καλα το πας . που ξερεις μπορει καποια στιγμη να σου βγει και να αποχτησεις και ζωη περα απο το πληκτρολογιο. Περαστικα παντως!!
Τυπε το ξέρω ότι σε ξεφτιλισα αλλά έχω συνηθίσει να σας πονάω εδώ μέσα με αλήθειες. Τράβα άλλου να κλάψεις τώρα.εννοειται εφαγες μπλοκ οποτε λεγε οτι παπαρια θελεις μονος σου πια
εχω παρατηρησει οτι τους γλεντας ολους εδω μεσα αχαχαχα? Θα πας στην βιλλα?Τυπε το ξέρω ότι σε ξεφτιλισα αλλά έχω συνηθίσει να σας πονάω εδώ μέσα με αλήθειες. Τράβα άλλου να κλάψεις τώρα.