sunset25
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2006
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Πάρε μια φίλη σου...Ρε φίλε δεν είμαι γκέϊ.. τσίπης είμαι..
Πάρε μια φίλη σου...Ρε φίλε δεν είμαι γκέϊ.. τσίπης είμαι..
Ο τσίπης γαμάει τη χούφτα του και του 'ρχεται και τζάμπα.Ρε φίλε δεν είμαι γκέϊ.. τσίπης είμαι..
Ίσως σας στείλουν δοκιμαστες...... και τότε να σας δω....Απ ότι είδα αν πας μόνος είναι 80αρι.. αν πας ζευγάρι είναι 25... αν πάω μ ένα φίλο μου και πούμε ότι είμαστε γκέϊδες ζευγάρι τι πληρώνω ?
Δεν πας.... Τσιπης και θελει να παει με γυναικα δεν νομιζω στην εποχη μας...Βρες μια κοπελα εστω να κανει συνοδεια και πηγαινε...Ρε φίλε δεν είμαι γκέϊ.. τσίπης είμαι..
Άκου τι θα κάνεις ...εάν δεν σε αφήσουν να μπεις με τον φίλο σου ...αμέσως καταγγελία για ρατσισμό να πλακώσει εκεί η λαοτκι κοινότητα να γίνει χαμός ... ΧάχαχαΑπ ότι είδα αν πας μόνος είναι 80αρι.. αν πας ζευγάρι είναι 25... αν πάω μ ένα φίλο μου και πούμε ότι είμαστε γκέϊδες ζευγάρι τι πληρώνω ?
Ελα... Δεν το καταλαβαμε!!!! Χαχαχαχα...ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, αλλά κάνω χιούμορ σε περίπτωση που δε το καταλάβατε ..
Μόνος θα πας τύπε? Πόσο είναι η είσοδος?Σήμερα θα ξανατιμησω το 2+2 ελπίζω να σκάσουν πάλι ωραία καυλακια!
Ναι μόνος.80 ευρωπουλαΜόνος θα πας τύπε? Πόσο είναι η είσοδος?
Το σκεφτόμουνα να παω μόνος αλλά αξίζει το 80άρι?Ναι μόνος.80 ευρωπουλα
Το σκεφτόμουνα να παω μόνος αλλά αξίζει το 80άρι?
[/QUOTαυτο πρέπει να το κρίνεις μόνος σου
Εμφάνιση έχουμε ικανοποιητική αν θέλεις...Αν υπάρχει ωραίος/ωραίοι....
Αξίζει; Η γνώμη σου...Σήμερα θα ξανατιμησω το 2+2 ελπίζω να σκάσουν πάλι ωραία καυλακια!
Ναι από εμέναΑξίζει; Η γνώμη σου...
Ηλικίες; Ωραία καυλάκια όντως;;Ναι από εμένα