Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 500
- Πόντοι
- 290
Τέλεια θα έρθω την Κυριακή φίλε μου γτ πέρασα τέλεια μαζί της...
Αυτή που βαραγε κ λίγο θα είναι κ αυτή την Κυριακή
Τέλεια θα έρθω την Κυριακή φίλε μου γτ πέρασα τέλεια μαζί της...
Αυτή που βαραγε κ λίγο θα είναι κ αυτή την Κυριακή
Πόσα μου δίνεις ???Ο TheGame είναι πολύ καλός τελικά......παρακαλώ να συνεχίσει να γράφει.....
Γίνε πιο συγκεκριμένος ρε μάστορα..Ώραια την Κυριακή στο 2+2
Γίνε πιο συγκεκριμένος ρε μάστορα..
Μη σου κάνει.Απλά μου κάνει εντύπωση τί αδυναμία έχουν οι γυναίκες στους μαύρους...
Αυτο εδω...Πηγαινε..θα παω το αλλο Σαββατο για πρωτη φορα με την συζηγο μου. Πιο θεωρειται καλυτερο swinger club, απο ποιοτητα και προσελευση κοσμου?
ευχαριστω εκ των προτερων
ειδικά απο ποιότητα εξαιρετικό.Αυτο εδω...Πηγαινε..
Πού είναι αυτό;Καμία ωραία που δεν έπαιξε υπήρχε, πέρα από την πιτσιρίκα;
Τι εννοεις ζευγαρι;;Μου αρέσει να παίρνω μάτι και να γλείφω κωλους...ζευγάρι bi?
Str8, gay, biΤι εννοεις ζευγαρι;;
Απο 20- μεχρι 55... Ολες..Σκεφτόμαστε με την γυναίκα μου να επισκεφτούμε το μαγαζί το επόμενο Σάββατο...γενικώς τι ηλικίες παίζουν???
Ολα Μαζι... Πως...Str8, gay, bi
Απ ότι είδα αν πας μόνος είναι 80αρι.. αν πας ζευγάρι είναι 25... αν πάω μ ένα φίλο μου και πούμε ότι είμαστε γκέϊδες ζευγάρι τι πληρώνω ?Απο 20- μεχρι 55... Ολες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ολα Μαζι... Πως...
Χαχαχαχαχαχα... Να μην πας ... Δεν θα σε αφησουν... Υπαρχουν γκει μαγαζια...Πηγαινε εκει..Απ ότι είδα αν πας μόνος είναι 80αρι.. αν πας ζευγάρι είναι 25... αν πάω μ ένα φίλο μου και πούμε ότι είμαστε γκέϊδες ζευγάρι τι πληρώνω ?
Ρε φίλε δεν είμαι γκέϊ.. τσίπης είμαι..Χαχαχαχαχαχα... Να μην πας ... Δεν θα σε αφησουν... Υπαρχουν γκει μαγαζια...Πηγαινε εκει..