alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.805
- Πόντοι
- 1.206
Καμία ωραία που δεν έπαιξε υπήρχε, πέρα από την πιτσιρίκα;
Βούλα πάιζεις μπάλλα εκεί;
Καμία ωραία που δεν έπαιξε υπήρχε, πέρα από την πιτσιρίκα;
Ναι υπήρχε δύο ξανθιές με τους δικούς τους δύο με μαύρο σπαστό μαύρο μαλλί κ αυτές με τους δικούς τους ήταν άλλη μία Ελληνίδα με ένα ξένο που και αυτή δεν έπαιξε κ γενικά είχε πολλές ωραίες παρουσίες μερικές κοιταγαν αλλά τλκ δεν έκαναν παιχνίδιΚαμία ωραία που δεν έπαιξε υπήρχε, πέρα από την πιτσιρίκα;
Ναι δυστυχώςΤην Κυριακή φίλε ήταν πολύ καλά αλλά όπως το είπες αρκετά ζευγάρια μόνο θεατές ήρθαν κ απλά έπιναν το ποτό τους
Ναι φίλε μου δυστυχώς δεν έπαιξε πολύ μπάλα, αλλά ήταν κ μια στο prive όπου μπήκαν αρκετοί κ μετά έκλεισαν την πόρτα.Κ αυτή ήταν καλή μικρά κ φοβερό σώμα όπου κάποια στιγμή περπάταγε με τα βυζιά έξωΝαι δυστυχώς
Το παιχνίδι ήταν λιγο
Μόνο σου κεω η τυπισσα επάνω στο μεγάλο κρεβάτι και εμείς παίξαμε
Υπάρχουν πως δεν υπάρχουν το θέμα είναι να γίνεται κίνηση από μέρους τους η του ζευγαριούΑν υπάρχει ωραίος/ωραίοι....
Εγώ είχα διάθεση, αλλά δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον....Ναι δυστυχώς
Το παιχνίδι ήταν λιγο
Μόνο σου κεω η τυπισσα επάνω στο μεγάλο κρεβάτι και εμείς παίξαμε
Εσύ θεωρείς ότι είσαι ωραία?Εγώ είχα διάθεση, αλλά δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον....
Κοίτα κ εμένα δεν μου άρεσαν όλες είχε 20 ζευγάρια κ μου άρεσαν τα 7 κορίτσια αλλα είναι γούστα αυτά.Τωρα δεν ξέρω τι ψάχνεις ακριβώς ελπίζω να το βρεις κ να περάσεις καλάΕγώ είχα διάθεση, αλλά δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον....
Θέλω να δω, πέρα από όσους μου μίλησαν, δεν έκαναν επιχείρησαν να προσεγγίσουν....Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το ρωτάς τόσο έντονα αν υπήρχε ωραίος ή ωραία
Οκ. Απλά ίσως ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που δεν σε πλησίασε δεν του άρεσες κιολαςΘέλω να δω, πέρα από όσους μου μίλησαν, δεν έκαναν επιχείρησαν να προσεγγίσουν....
Για αυτό λοιπόν ρωτάω για να καταλάβω...Οκ. Απλά ίσως ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που δεν σε πλησίασε δεν του άρεσες κιολας
Εσύ..Ήμουν και εγώ εκεί..... υπήρχε καμία που να σου άρεσε πριν το παιχνίδι;
Δεν είναι θέμα ντροπής.Ρε μ@λάκες άμα και εκεί ντρέπεστε α σιχτίρ !!! Πετάς τη κουκούνα έξω και ορμάς !!!
Θέλω να δω, πέρα από όσους μου μίλησαν, δεν έκαναν επιχείρησαν να προσεγγίσουν....
[/QUOTE αΔηλαδή σου μίλησαν απλά κ έφυγαν δεν σου είπαν να κάνετε κάτι?τι σου έλαβαν όταν σου μίλαγαν για τον καιρό?Θέλω να δω, πέρα από όσους μου μίλησαν, δεν έκαναν επιχείρησαν να προσεγγίσουν....
Σωστός.......συνταγή αποτυχίας!!!!Ρε μ@λάκες άμα και εκεί ντρέπεστε α σιχτίρ !!! Πετάς τη κουκούνα έξω και ορμάς !!!
Βασικά κιόλας εσύ είσαι ξανθιά η μελαχροινη?Σωστός.......συνταγή αποτυχίας!!!!