Τόσο χάλια είναι;Πήγαινε και θα φύγει τρέχοντας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Οχι, είναι γαμάτα όπως βλέπεις στις ταινίες...Τόσο χάλια είναι;
ΚατάλαβαΟχι, είναι γαμάτα όπως βλέπεις στις ταινίες...
Το Σάββατο είναι η μέρα που θες να πας αν πας. Αρκεί να μην παίζει κλαρίνα...Κατάλαβα
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 440
- Πόντοι
- 290
Φίλε εσείς ψάχνετε για ζευγάρια μόνο?Οποίος θέλει ας στείλει μήνυμα παιδιά ζευγάρι ψάχνουμε είμαστε αρκετά εμφανίσιμοι 35-25 γ
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
εκτος τοπου και χρονου εισαιΕμείς είχαμε πάει πριν 4 χρόνια. Χειμώνας, Σάββατο βράδυ κατά τις 12.
Δεν ξαναπήγαμε και δεν θα ξαναπάμε μάλλον.
Πήγαμε διερευνητικά βέβαια, να δούμε τι παίζει και ίσως αν γνωρίζαμε και κανένα ζευγάρι θα βλέπαμε αν θα προχωρούσαμε. Στο κέντρο του μαγαζιού μια μπάρα, 4-5 ζευγάρια γύρω γύρω και κάποια άλλα που έλλειπαν για παιχνίδι στον πάνω όροφο. Ηλικίες απο 60 έως 35 χοντρικά. Απο την μια μας παρουσία εκεί καταλάβαμε τα εξής:
1. Έχω την αίσθηση ότι αρχίζει να έρχεται κόσμος μετά την 1:00 την νύχτα.
2. Σίγουρα έχει και καθημερινά ζευγάρια, αλλά έχει και πολύ βίζιτα. ( ηλικίες: 55-60 χρ. άντρες συνοδευόμενοι απο 35-40 χρ. βίζιτες).
3. Τα ζευγάρια που έκαναν και κάτι μεταξύ τους και γενικά τα έβλεπες να περνούν όμορφα, ήταν ζευγάρια που ήδη γνωρίζοταν, ερχόταν εκεί μαζί, έπιναν τα ποτά τους, ανέβαιναν πάνω έκαναν ό,τι έκαναν και έφευγαν μαζί.
Γενικώς άν έχεις στο μυαλό σου οτι θα βρεθείς σε ένα μπάρ - club, που θα είστε μέσα στο κέφι, και θα γνωριστείτε με άλλα, χαλαρά και χαρούμενα ζευγάρια, χορεύοντας, πίνοντας κ.λπ. , εμείς δεν είδαμε καθόλου κάτι τέτοιο.
Φυσικά επαναλαμάνω οτι έχουμε πάει μόνο μια φορά, και δεν σημαίνει οτι άποψή ας απο την μια και μοναδική μας φορά εκεί είναι και αντιπροσωπευτική για το μαγαζί.
Μια χαρά τα είπε. Ακριβώς έτσι είναι.εκτος τοπου και χρονου εισαι
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 206
Μια χαρά τα είπες φίλε...
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
Μια χαρά τα είπες φί
με μια επισκεψη εβγαλε συμπερασμα,και σε λιγο διαστημα που εκατσε ηθελε γνωριμιες παρεα χορους και παι χνιδι,οκ ολα καλαΜια χαρά τα είπες φίλε...
Καλησπερα στην ομαδα! θα βρεθω Αθηνα σε 2 ευδομαδες και εδω και καιρο με τρωει να δοκιμασω το swinger αλλα εχω δει διαφορετικες κριτικες..σαν single θα ηθελα να μαθω για προσφατες εμπειριες μιας και δεν θελω να κλαιω τα λεφτα μ κ γενικα τι να περιμενω! ειμαι 24
Θα τα κλαις... Πάρε τα σουβλάκια καλύτεραΚαλησπερα στην ομαδα! θα βρεθω Αθηνα σε 2 ευδομαδες και εδω και καιρο με τρωει να δοκιμασω το swinger αλλα εχω δει διαφορετικες κριτικες..σαν single θα ηθελα να μαθω για προσφατες εμπειριες μιας και δεν θελω να κλαιω τα λεφτα μ κ γενικα τι να περιμενω! ειμαι 24
Καλησπερα... Τι θελεις να κανεις εκει; Δεν ειναι για μονους... Μονο αν πας με παρεα... Με κοπελα...Δεν το καταλαβαινεις..Καλησπερα στην ομαδα! θα βρεθω Αθηνα σε 2 ευδομαδες και εδω και καιρο με τρωει να δοκιμασω το swinger αλλα εχω δει διαφορετικες κριτικες..σαν single θα ηθελα να μαθω για προσφατες εμπειριες μιας και δεν θελω να κλαιω τα λεφτα μ κ γενικα τι να περιμενω! ειμαι 24
Πηγαινε αλλιως αλλου.. Η πηγαινε με κοπελα ομως επι πληρωμη Σαββατο βραδυ.. Που κανουν συνοδεια...
Παιδιά ο,τι και να λέμε, περί ορέξεως.. υπάρχει βέβαια πάντα το "αντικειμενικό" (που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά η σύμπτωση απόψεων της πλειονότητας των υποκειμενικών) αλλά και το καθαρά υποκειμενικό, που μπορεί να διαφέρει από την άποψη των πολλών. Φίλε p50 η αλήθεια είναι ότι Παρασκευές και Σάββατα έχει σιγουρα περισσότερο και ίσως καλύτερο κοσμο..αλλά σε εμένα και τη δικιά μου μας αρέσουν οι μέρες με μπαλαντέρ (Πέμπτες και Κυριακές)..είναι κάπως πιο dirty και εξιταριστικη η φάση.. αυτό θα στο πουν και άλλοι αν ρωτήσεις.. αν βρεις το κατάλληλο ζευγάρι, μπορεί να περάσεις ωραία. Επίσης έχουμε δει και μονές γυναίκες που πάνε για gangbang. Και τέτοια φάση μπορεί να πετύχεις.. από την άλλη, εννοείται ότι μπορεί να μην δέσει το γλυκό και να μείνεις με το πουλί στο χέρι.. αυτά..
stathisathens1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 780
- Πόντοι
- 80
Καλησπέρα στην παρέα
Μετά από επίσκεψη την Κυριακή 30/5 ήθελα να γράψω την εντύπωση μου έχοντας πάει αρκετές φορές στο μαγαζι.
Πάμε στα θετικά
Είχε καλή αναλογία κόσμου δλδ ζευγαρια και single και γενικά καλό κλίμα .
Παίζανε κάποια ζευγαρια, μεταξύ αυτών και εμείς, μια μελαχρινή ατο μεγάλο κρεβάτι ικανοποίησε μεγάλο αριθμό single .
Στα αρνητικά είχε ποκυ κακο εξαερισμό και δυστυχώς ως συνήθως πολλά ζευγαρια ήταν απλοί θεατές
Μετά από επίσκεψη την Κυριακή 30/5 ήθελα να γράψω την εντύπωση μου έχοντας πάει αρκετές φορές στο μαγαζι.
Πάμε στα θετικά
Παίζανε κάποια ζευγαρια, μεταξύ αυτών και εμείς, μια μελαχρινή ατο μεγάλο κρεβάτι ικανοποίησε μεγάλο αριθμό single .
Στα αρνητικά είχε ποκυ κακο εξαερισμό και δυστυχώς ως συνήθως πολλά ζευγαρια ήταν απλοί θεατές
Τελευταία τροποποίηση:
Ήμουν και εγώ εκεί..... υπήρχε καμία που να σου άρεσε πριν το παιχνίδι;Καλησπέρα στην παρέα
Πάμε στα θετικά
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 440
- Πόντοι
- 290
Την Κυριακή ήμουν κ εγώ κ πέρασα πολύ καλά κ με την μελαχροινη στο μεγάλο κρεβάτι κ στο κελί με μια μαυρομαλλα η οποία βαραγε κ λίγο, κ με έπιασε κ από το λαιμό πάνω στο γαμησι.το κορυφαίο ήταν ένα ζευγάρι ο μάγκας κοντά στα 25 κ η δικιά του 22 με 23 πήγα τους πρότεινα,αλλά μου είπε ότι η κοπέλα έρχεται πρώτη φορά κ ότι κάποια στιγμή θ παίξουν.
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 440
- Πόντοι
- 290
Την Κυριακή φίλε ήταν πολύ καλά αλλά όπως το είπες αρκετά ζευγάρια μόνο θεατές ήρθαν κ απλά έπιναν το ποτό τουςΚαλησπέρα στην παρέα
Πάμε στα θετικά
Καμία ωραία που δεν έπαιξε υπήρχε, πέρα από την πιτσιρίκα;Την Κυριακή φίλε ήταν πολύ καλά αλλά όπως το είπες αρκετά ζευγάρια μόνο θεατές ήρθαν κ απλά έπιναν το ποτό τους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 846
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις