Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα παίδες...σκέφτομαι να κάνω μια επισκεψη σήμερα στο μαγαζί να δω την όλη φάση απο κοντα...θα μπορέσω να μπω μόνος???
Σήμερα όχι singlesΚαλησπέρα παίδες...σκέφτομαι να κάνω μια επισκεψη σήμερα στο μαγαζί να δω την όλη φάση απο κοντα...θα μπορέσω να μπω μόνος???
Να σαι καλα σ ευχαριστώ ρε παιχτη μου...θα ψαχτω για κατι αλλο!!!Σήμερα όχι singles
Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να έρθουμε!!Χθες βράδυ πολύς κόσμος πολλά νέα ζευγάρια και πολλά γαμησια σε όλα σχεδόν τα δωμάτια..ήταν τελεια
ενδιαφερομαι για συνοδεια! στειλε μου μηνυμα.ναι με τα κοντα μαλλια καποια στιγμη ειχα και το καπελο μου
ποιος εισαι?
Σε θυμαμαι!Πολυ καλη αλλα η δικια μου δε γουσταρε να κανω παιχνιδι,κριμαναι με τα κοντα μαλλια καποια στιγμη ειχα και το καπελο μου
ποιος εισαι?
η εκπτωση λεει οτι ειναι στα αμαρετο.
Το flirting είναι μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα όμορφη υπόθεση.
Tο Σάββατο 1η Απριλίου σας δίνουμε την δυνατότητα να φλερτάρετε
στέλνοντας σφηνάκια στο ζευγάρι που επιθυμείτε να γνωρίσετε,
στο χαμηλό κόστος των 2 ευρώ.
καλησπερα αστερι αν θελεισ μπορουμε να γνωριστουμε θα χαρω πολυναι με τα κοντα μαλλια καποια στιγμη ειχα και το καπελο μου
ποιος εισαι?
Θέμη την επόμενη φορά βαλε προσφορά τα μπουκάλια κρασί για να έχει "αξια" το flerting!!!!!!η εκπτωση λεει οτι ειναι στα αμαρετο.
ποιος γαμαει με κερασμενο αμαρετο
ας στειλουν σφηνακια με νερο καλυτερα
Θέμη την επόμενη φορά βαλε προσφορά τα μπουκάλια κρασί για να έχει "αξια" το flerting!!!!!!
Το flirting είναι μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα όμορφη υπόθεση.
Tο Σάββατο 1η Απριλίου σας δίνουμε την δυνατότητα να φλερτάρετε
στέλνοντας σφηνάκια στο ζευγάρι που επιθυμείτε να γνωρίσετε,
στο χαμηλό κόστος των 2 ευρώ.
σημερα απο τι ωρα εχει κοσμο?
Σημερα θα εχει λιγοτερο κοσμο απο οτι το Σαββατο βραδυ.. Δεν το ξερεις.. Αφου πηγαινεις...σημερα απο τι ωρα εχει κοσμο?
Καλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω επειδή σαν ζευγάρι εμείς γουστάρουμε μόνο το cuckold στο συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσουμε το cuckold πρέπει να πάμε μόνο Πέμπτη η Κυριακή;;; Παράδειγμα η γυναίκα μου δεν θέλει να παίξει με άλλες γυναίκες κ εγώ επίσης θέλω να την βλέπω με άλλους οπότε τι προτείνετε όσοι γνωρίζετε τα κατατόπια
Καλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω επειδή σαν ζευγάρι εμείς γουστάρουμε μόνο το cuckold στο συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσουμε το cuckold πρέπει να πάμε μόνο Πέμπτη η Κυριακή;;; Παράδειγμα η γυναίκα μου δεν θέλει να παίξει με άλλες γυναίκες κ εγώ επίσης θέλω να την βλέπω με άλλους οπότε τι προτείνετε όσοι γνωρίζετε τα κατατόπια;;;;
απλως αυτες τισ μερες μπαινουν και αντρες μονοι οποτε αν θελεις να παρτουζαρουν την γυναικα σου ειναι πιο ευκολο και με με πιο πολλουςΚαλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω επειδή σαν ζευγάρι εμείς γουστάρουμε μόνο το cuckold στο συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσουμε το cuckold πρέπει να πάμε μόνο Πέμπτη η Κυριακή;;; Παράδειγμα η γυναίκα μου δεν θέλει να παίξει με άλλες γυναίκες κ εγώ επίσης θέλω να την βλέπω με άλλους οπότε τι προτείνετε όσοι γνωρίζετε τα κατατόπια;;;; Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύ! Οτιδήποτε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτηαπλως αυτες τισ μερες μπαινουν και αντρες μονοι οποτε αν θελεις να παρτουζαρουν την γυναικα σου ειναι πιο ευκολο και με με πιο πολλους