You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πεμπτη αλλα εχει λιγο κοσμο....Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, καθημερινές μαζευει κόσμο (εκτός Παρασκευής) και αν ναι συνήθως ποια/ες μερα/ες?
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Για περισσότερο παιχνίδι θέλει Παρασκευή η σαββατο από όσο γνωρίζω...Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, καθημερινές μαζευει κόσμο (εκτός Παρασκευής) και αν ναι συνήθως ποια/ες μερα/ες?
Κυριως Σαββατο βραδυ...Για περισσότερο παιχνίδι θέλει Παρασκευή η σαββατο από όσο γνωρίζω...
Κατ εμέ το καλύτερο παιχνίδι γίνεται Πέμπτες και Κυριακές, που επιτρέπονται οι μπαλαντέρ.. αλλά σίγουρα Παρασκευή Σάββατο έχει περισσότερο κόσμο.. χτες πηγε κάνεις, είχε κόσμο; Λέγαμε να πάμε αλλά δεν τα καταφέραμε
NewCaptain
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σε σχέση με Πέμπτη και Κυριακή, που επιτρέπονται μονοί άντρες, πότε έχει περισσότερο κόσμο;;;; Επειδή είμαστε από επαρχία ρωτάω.Κατ εμέ το καλύτερο παιχνίδι γίνεται Πέμπτες και Κυριακές, που επιτρέπονται οι μπαλαντέρ.. αλλά σίγουρα Παρασκευή Σάββατο έχει περισσότερο κόσμο.. χτες πηγε κάνεις, είχε κόσμο; Λέγαμε να πάμε αλλά δεν τα καταφέραμε
Δεν ξέρω πως το έχει στο μυαλό δου αλλα να ξέρεις θα πάτε εκεί και θα ξενερωσετε τη ζωή σας...Σε σχέση με Πέμπτη και Κυριακή, που επιτρέπονται μονοί άντρες, πότε έχει περισσότερο κόσμο;;;; Επειδή είμαστε από επαρχία ρωτάω.
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Γίνεται πολύ παιχνίδι το ΣάββατοΚυριως Σαββατο βραδυ...
Ειπαμε μονο το Σαββατο βραδυ εχει κοσμο και γινεται πολυ παιχνιδι...Γίνεται πολύ παιχνίδι το Σάββατο
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Ναι τις άλλες μέρες δεν έχει και τόσο ενδιαφέρονΕιπαμε μονο το Σαββατο βραδυ εχει κοσμο και γινεται πολυ παιχνιδι...
NewCaptain
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ω!! Πλάκα κάνεις! Τόσο χάλια;;; Τότε μην το δοκιμάσουμε καθόλου να πάμε!!!! Τι φάση;;;Δεν ξέρω πως το έχει στο μυαλό δου αλλα να ξέρεις θα πάτε εκεί και θα ξενερωσετε τη ζωή σας...
Allosallos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σημερα είναι ανοιχτο το μαγαζι? Ποσα περιπου ατομα παιζουν τις Πεμπτες εννοω ποσα ζευγαρια ποσοι μονοι?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Φίλε σήμερα δεν έχει ψει κόσμο η αλήθεια για φυγαν όλοι και θα έχει το μαγαζί!!!!!Καλησπερα σημερα είναι ανοιχτο το μαγαζι? Ποσα περιπου ατομα παιζουν τις Πεμπτες εννοω ποσα ζευγαρια ποσοι μονοι?
Μαστορα σημερα ειναι Μεγαλη Πεμπτη.......Καλησπερα σημερα είναι ανοιχτο το μαγαζι? Ποσα περιπου ατομα παιζουν τις Πεμπτες εννοω ποσα ζευγαρια ποσοι μονοι?
Είναι decadence φάση, τι να σου πω... Εγω δεν ξαναπάωΩ!! Πλάκα κάνεις! Τόσο χάλια;;; Τότε μην το δοκιμάσουμε καθόλου να πάμε!!!! Τι φάση;;;
Πολύ καθυστερημένη κριτική επειδή τώρα αποφάσισα να κάνω λογαριασμό είχα επισκεφτεί το club σαν single τα Χριστούγεννα προς Πρωτοχρονιά,Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία .επειδή είμαι από επαρχία και είχα κατέβει στην Αθήνα μπορώ να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία. ήταν μέρα Κυριακή είχε αρκετά ζευγάρια αλλά και πολλούς single οριακά με άφησαν στην πόρτα να περάσω με λίγα παρακάλια ας πούμε αλλά επικρατούσε γενικα πάρα πολύ ωραίο κλίμα πολλές όμορφες παρουσίες πολύ ωραία σκηνικά με λίγα λόγια όσο είχες όρεξη γαμουσες!!!!!!! μου άρεσε πάρα πολύ το σκηνικό και ελπίζω να μπορέσω να το ξανά επισκεφτώ σύντομα.
Καλησπερα παιδιά ερώτηση είμαι με μια κοπέλα η οποία έχει φαντασίωση να πάει με 2 άνδρες αλλά δεν έχει πρόβλημα και με το swing
ερώτηση σκέφτομαι να πάω Κυριακή στο 2+2 ειναι νεαρή σε ηλικία και δεν θα ήθελα σε καμία περιπτωση να ξενερώσει γιατί θέλω να βγάλω γούστα με την κοπέλα τι προτείνεται αξίζει να πάω η θα ξενερώσει λόγω μη καλού κόσμου η άδειου μαγαζιού
ερώτηση σκέφτομαι να πάω Κυριακή στο 2+2 ειναι νεαρή σε ηλικία και δεν θα ήθελα σε καμία περιπτωση να ξενερώσει γιατί θέλω να βγάλω γούστα με την κοπέλα τι προτείνεται αξίζει να πάω η θα ξενερώσει λόγω μη καλού κόσμου η άδειου μαγαζιού
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 754
- Πόντοι
- 86
Πήγαινε και θα φύγει τρέχονταςΚαλησπερα παιδιά ερώτηση είμαι με μια κοπέλα η οποία έχει φαντασίωση να πάει με 2 άνδρες αλλά δεν έχει πρόβλημα και με το swing
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 846
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις