Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ppc7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, καθημερινές μαζευει κόσμο (εκτός Παρασκευής) και αν ναι συνήθως ποια/ες μερα/ες?

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, καθημερινές μαζευει κόσμο (εκτός Παρασκευής) και αν ναι συνήθως ποια/ες μερα/ες?
Για περισσότερο παιχνίδι θέλει Παρασκευή η σαββατο από όσο γνωρίζω...

malcolm 8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
1.715
Πόντοι
201
Κατ εμέ το καλύτερο παιχνίδι γίνεται Πέμπτες και Κυριακές, που επιτρέπονται οι μπαλαντέρ.. αλλά σίγουρα Παρασκευή Σάββατο έχει περισσότερο κόσμο.. χτες πηγε κάνεις, είχε κόσμο; Λέγαμε να πάμε αλλά δεν τα καταφέραμε

NewCaptain

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Κατ εμέ το καλύτερο παιχνίδι γίνεται Πέμπτες και Κυριακές, που επιτρέπονται οι μπαλαντέρ.. αλλά σίγουρα Παρασκευή Σάββατο έχει περισσότερο κόσμο.. χτες πηγε κάνεις, είχε κόσμο; Λέγαμε να πάμε αλλά δεν τα καταφέραμε
Σε σχέση με Πέμπτη και Κυριακή, που επιτρέπονται μονοί άντρες, πότε έχει περισσότερο κόσμο;;;; Επειδή είμαστε από επαρχία ρωτάω.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.230
Πόντοι
206
Σε σχέση με Πέμπτη και Κυριακή, που επιτρέπονται μονοί άντρες, πότε έχει περισσότερο κόσμο;;;; Επειδή είμαστε από επαρχία ρωτάω.
Δεν ξέρω πως το έχει στο μυαλό δου αλλα να ξέρεις θα πάτε εκεί και θα ξενερωσετε τη ζωή σας...

NewCaptain

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Δεν ξέρω πως το έχει στο μυαλό δου αλλα να ξέρεις θα πάτε εκεί και θα ξενερωσετε τη ζωή σας...
Ω!! Πλάκα κάνεις! Τόσο χάλια;;; Τότε μην το δοκιμάσουμε καθόλου να πάμε!!!! Τι φάση;;;

Allosallos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα σημερα είναι ανοιχτο το μαγαζι? Ποσα περιπου ατομα παιζουν τις Πεμπτες εννοω ποσα ζευγαρια ποσοι μονοι?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Καλησπερα σημερα είναι ανοιχτο το μαγαζι? Ποσα περιπου ατομα παιζουν τις Πεμπτες εννοω ποσα ζευγαρια ποσοι μονοι?
Φίλε σήμερα δεν έχει ψει κόσμο η αλήθεια για φυγαν όλοι και θα έχει το μαγαζί!!!!!

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

elsoners

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Νέο μέλος..Σάββατο θα δουλεύει κανονικά?Λέμε για πρώτη φορά..

PiterPann

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Πολύ καθυστερημένη κριτική επειδή τώρα αποφάσισα να κάνω λογαριασμό είχα επισκεφτεί το club σαν single τα Χριστούγεννα προς Πρωτοχρονιά,Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία .επειδή είμαι από επαρχία και είχα κατέβει στην Αθήνα μπορώ να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία. ήταν μέρα Κυριακή είχε αρκετά ζευγάρια αλλά και πολλούς single οριακά με άφησαν στην πόρτα να περάσω με λίγα παρακάλια ας πούμε αλλά επικρατούσε γενικα πάρα πολύ ωραίο κλίμα πολλές όμορφες παρουσίες πολύ ωραία σκηνικά με λίγα λόγια όσο είχες όρεξη γαμουσες!!!!!!! μου άρεσε πάρα πολύ το σκηνικό και ελπίζω να μπορέσω να το ξανά επισκεφτώ σύντομα.

sam111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
280
Καλησπερα παιδιά ερώτηση είμαι με μια κοπέλα η οποία έχει φαντασίωση να πάει με 2 άνδρες αλλά δεν έχει πρόβλημα και με το swing
ερώτηση σκέφτομαι να πάω Κυριακή στο 2+2 ειναι νεαρή σε ηλικία και δεν θα ήθελα σε καμία περιπτωση να ξενερώσει γιατί θέλω να βγάλω γούστα με την κοπέλα τι προτείνεται αξίζει να πάω η θα ξενερώσει λόγω μη καλού κόσμου η άδειου μαγαζιού

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
754
Πόντοι
86
Καλησπερα παιδιά ερώτηση είμαι με μια κοπέλα η οποία έχει φαντασίωση να πάει με 2 άνδρες αλλά δεν έχει πρόβλημα και με το swing
ερώτηση σκέφτομαι να πάω Κυριακή στο 2+2 ειναι νεαρή σε ηλικία και δεν θα ήθελα σε καμία περιπτωση να ξενερώσει γιατί θέλω να βγάλω γούστα με την κοπέλα τι προτείνεται αξίζει να πάω η θα ξενερώσει λόγω μη καλού κόσμου η άδειου μαγαζιού
Πήγαινε και θα φύγει τρέχοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom