You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 206
Πιστευω θα εχει λογω αυριανης αργιας..
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 7.885
Για το 2+2 όπως και για το νιρβάνα είμαι ανεπιθύμητος γιατί τους έχω γλεντήσει και αυτούς με αληθινές κριτικές.εχω παρατηρησει οτι τους γλεντας ολους εδω μεσα αχαχαχα? Θα πας στην βιλλα?
Καλημέρα ...νομίζω ότι λίγο του spank και της εκθέσεις erotika στην Αθήνα πολλά από τα καυλιαρικα ζευγάρια θα σκορπιστούν στην Αθήνα .......μήπως πρέπει να παιξει κάτι ποιο δυνατό σαν κίνητρο να έρθουν στο μαγαζί?!?! Λέω εγώ τώρα μπορεί κ να κάνω λάθος!!!
look4sameRoom
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Καλησπερα, ειμαι σε σκεψη να επισκευτω και εγω το εν λογω μαγαζι, πρωτη φορα. Δεν εχουμε ξαναπαει/καμια εμπειρια με swingers αλλα μετα απο συζητηση μας αρεσε η ιδεα να δουμε αρχικα το χωρο, να παιξουμε μονοι μας για αρχη ισως και μπροστα σε αλλο ζευγαρι και βλεπουμε στην πορεια...Επισκεψη στο μαγαζι χθες με την δικια μου για πρωτη φορα. Ωραιο μαγαζι , ευγενικο προσωπικο με χαμογελο και πανεμορφα μουνακια μεσα απο το μπαρ. Παιχνιδι με αλλους δεν καναμε και δεν ειδα να γινεται απο αλλα ζευγαρια χωρις φυσικα να ειμαι σιγουρος. Με την δικια μου περασαμε υπεροχα, παιξαμε και στο κλουβι και στα δωματια και γενικα μας αρεσε και θα ξαναπαμε , αν και οτν πηγαμε σκεφτομαστε να βρισκαμε καμια κοπελα να παιξει και αυτη μαζι μας κατι που δεν ειδα να γινεται γενικα. Ισως δεν ξεραμε το περιβαλλον και ετσι δεν μπηκαμε σε καποια αλλη παρεα για να γινει κατι τετοιο. Παντως η φαση γενικα ηταν φανταστικη και θα την επαναλαβουμε
look4sameRoom
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Λοιπον το συζητησαμε και καταληξαμε να παμε. Δεν επιθυμουμε ανταλλαγη συντροφων σε αυτη τη φαση, κανεις απο τους 2 μας, απλα να παμε, να πιουμε το ποτακι μας, να χαλαρωσουμε και αν παιξουμε σε καποιο χωρο στο μαγαζι να μας παιρνει ματι καποιο ζευγαρι ή και να παιζει κ διπλα μας, θα ηταν τελεια. Ελπιζω να μη βιωσουμε κανα σκηνικο κολιτσιδα απο μπακουρους θα ξενερωσουμε ασχημα, μονο αυτο φοβομαστε και το σκεφτομασταν μεχρι τωρα. Τι μερες προτεινετε; Υπαρχει καποιο dressing code? Και οι 2 εμφανισημοι, 44-45 οποιο ζευγαρι ειναι και αυτο διστακτικο ασ ερθει σε επικοινωνια να πιουμε το ποτακι μας.
να πατε σαβατο παιδια κανεις δεν προκειται να σας γινει κολιτσιδαΛοιπον το συζητησαμε και καταληξαμε να παμε. Δεν επιθυμουμε ανταλλαγη συντροφων σε αυτη τη φαση, κανεις απο τους 2 μας, απλα να παμε, να πιουμε το ποτακι μας, να χαλαρωσουμε και αν παιξουμε σε καποιο χωρο στο μαγαζι να μας παιρνει ματι καποιο ζευγαρι ή και να παιζει κ διπλα μας, θα ηταν τελεια. Ελπιζω να μη βιωσουμε κανα σκηνικο κολιτσιδα απο μπακουρους θα ξενερωσουμε ασχημα, μονο αυτο φοβομαστε και το σκεφτομασταν μεχρι τωρα. Τι μερες προτεινετε; Υπαρχει καποιο dressing code? Και οι 2 εμφανισημοι, 44-45 οποιο ζευγαρι ειναι και αυτο διστακτικο ασ ερθει σε επικοινωνια να πιουμε το ποτακι μας.
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Οσα κοτσυφια προσελθεται. Και την συντροφο σας θα γαμησουν και μια 200αρου θα χωσετε. Στην καλυτερη θα γαμησετε καμοια τελειωμενη βιζιτου και καλα γυναικα του. Ρε που να γινουν αυτα ρεεεει.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 7.885
Ρε τυπε αφού δεν έχετε σκοπό να παίξετε, τραβάτε σ ένα απλό κλαμπ να τα πείτε εκεί με τα διστακτικά ζευγαρια.Λοιπον το συζητησαμε και καταληξαμε να παμε. Δεν επιθυμουμε ανταλλαγη συντροφων σε αυτη τη φαση, κανεις απο τους 2 μας, απλα να παμε, να πιουμε το ποτακι μας, να χαλαρωσουμε και αν παιξουμε σε καποιο χωρο στο μαγαζι να μας παιρνει ματι καποιο ζευγαρι ή και να παιζει κ διπλα μας, θα ηταν τελεια. Ελπιζω να μη βιωσουμε κανα σκηνικο κολιτσιδα απο μπακουρους θα ξενερωσουμε ασχημα, μονο αυτο φοβομαστε και το σκεφτομασταν μεχρι τωρα. Τι μερες προτεινετε; Υπαρχει καποιο dressing code? Και οι 2 εμφανισημοι, 44-45 οποιο ζευγαρι ειναι και αυτο διστακτικο ασ ερθει σε επικοινωνια να πιουμε το ποτακι μας.
look4sameRoom
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Διαβασε καλυτερα τι γραφω, Ελληνικα ειναι...Ρε τυπε αφού δεν έχετε σκοπό να παίξετε, τραβάτε σ ένα απλό κλαμπ να τα πείτε εκεί με τα διστακτικά ζευγαρια.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε διάβασε κι εσύ αυτό, τέτοιους πελάτες σαν εσένα δεν σας θέλει κανείς σε αυτά τα κλαμπ. Όσοι πάνε εκεί επιδιώκουν το παιχνίδι με άλλουςΔιαβασε καλυτερα τι γραφω, Ελληνικα ειναι...
αυτούς τους πελάτες θέλει και ο μαγαζατορας. Τράβα πλήρωσε κάνα χοτελι και βάλε καμία τσόντα να κάνεις την δουλειά σου ρε κακομοίρη.
look4sameRoom
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
@kostaki27, εχεις επικοινωνιακο προβλημα, σοβαρο. Η δεν σου εμαθαν απο το σπιτι σου ή ηταν επιλογη σου στην πορεία (της μιζερης απο τι φαινεται ζωης σου) να συμπεριφερεσαι με αυτο τον τροπο. Σε λυπαμαι πραγματικα, μακαρι να βρεις βοηθεια καπου.
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
kostakis27 παντου μεσα εισαι, να κατηγορεις και να βγαζεις μισος, χαλαρωσε δεν βγαινει πουθενα αυτο που κανεις.
Διαγραμμένο μέλος 220604
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2022
- Like
- 466
- Πόντοι
- 20
Να πάτε ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. Δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς!!! ΜΟΝΟ Σάββατο!!!Λοιπον το συζητησαμε και καταληξαμε να παμε. Δεν επιθυμουμε ανταλλαγη συντροφων σε αυτη τη φαση, κανεις απο τους 2 μας, απλα να παμε, να πιουμε το ποτακι μας, να χαλαρωσουμε και αν παιξουμε σε καποιο χωρο στο μαγαζι να μας παιρνει ματι καποιο ζευγαρι ή και να παιζει κ διπλα μας, θα ηταν τελεια. Ελπιζω να μη βιωσουμε κανα σκηνικο κολιτσιδα απο μπακουρους θα ξενερωσουμε ασχημα, μονο αυτο φοβομαστε και το σκεφτομασταν μεχρι τωρα. Τι μερες προτεινετε; Υπαρχει καποιο dressing code? Και οι 2 εμφανισημοι, 44-45 οποιο ζευγαρι ειναι και αυτο διστακτικο ασ ερθει σε επικοινωνια να πιουμε το ποτακι μας.
Καλημέρα σας.
Δεν εχω επισκευθει αντιστοιχο χωρο ποτε.
Θα το κανω το Σαββατο με σκοπο να παιξω και θα ηθελα να παω μονη μου.
Γινεται αυτο ή πρεπει να εχω αναγκαστικα συνοδο;
Μπορειτε γενικα να με βοηθησετε δινοντας μου μια εικονα ωστε να μην ειμαι τελειως ψαρωμενη και αμηχανη; ευχαριστω εκ των προτερων.
Μπορειτε γενικα να με βοηθησετε δινοντας μου μια εικονα ωστε να μην ειμαι τελειως ψαρωμενη και αμηχανη; ευχαριστω εκ των προτερων.
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 206
Γενικα οι γυναικες δεν τρωνε πορτα...Θα μπεις ανετα....Καλημέρα σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 843
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις