Καλησπερα... Και εσυ δεν εκανες τιποτα αλλο...Μονο δραση...Καλησπέρα σε όλους και καλη χρόνια! Πρώτη φορά γράφω και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία εχθές στο 2+2. Πήγαμε μόλις άλλαξε το έτος με την Αφέντρα μου και ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά. Είχε φυσιολογικό κόσμο, χαμογελαστοί με καλη διάθεση, ζευγάρια που θέλουν να τους «μπει» καλά το νέο έτος. Κυρίως same room sex, το απόλαυσε η Αφέντρα μου καθώς έβλεπε όλη τη δράση την ώρα που την εγλειφα. Θα πάμε ξανά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
MistressPandhub
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Όχι!Καλή χρονια. Είσαι ο τύπος με το κοτσιδάκι?
MistressPandhub
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μόνο same room αλλά το χαρήκαμε. Δεν ξέρω αν το σεξ ήταν διάλειμμα ανάμεσα στα ποτά ή τα ποτά διαλείμματα ανάμεσα στα sex sessions! Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι υπήρχε κίνηση από μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών, και πάνω αλλά και κάτω στο cage.Καλησπερα... Και εσυ δεν εκανες τιποτα αλλο...Μονο δραση...
Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει την "παρουσίαση" του συγκεκριμένου μαγαζιού και σε εμας τους άπειρους; Δλδ να γράψει, τι κόσμο μαζεύει ( ηλικίες , στυλ, ντύσιμο κ.α. ) πόσο κόσμο μαζεύει, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που θα έρθει πρώτη φορά. Έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στον επάνω χώρο και απλα να κοιτάει; Είναι ευγενικός ο κόσμος; τι ώρες έχει κόσμο; υπάρχει καθαριότητα στο; Η φάση παίζει σε καναπέδες; Κρεβάτια ; Στο πάτωμα; Εκτιμώ οτι αξίζει κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αντικειμενικά θέματα ( όχι αν είναι όμορφα ή άσχημα ζευγάριακ.α. )
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
Καλημερα...Θετεις πολλα θεματα μαζι..Αλλα ειναι ευλογες οι αποριες σου....
Μηπως είναι καλύτερα να διαβάσεις ολόκληρο το νήμα για να έχεις μια μικρή γεύση για το κατάστημα ?Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει την "παρουσίαση" του συγκεκριμένου μαγαζιού και σε εμας τους άπειρους; Δλδ να γράψει, τι κόσμο μαζεύει ( ηλικίες , στυλ, ντύσιμο κ.α. ) πόσο κόσμο μαζεύει, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που θα έρθει πρώτη φορά. Έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στον επάνω χώρο και απλα να κοιτάει; Είναι ευγενικός ο κόσμος; τι ώρες έχει κόσμο; υπάρχει καθαριότητα στο; Η φάση παίζει σε καναπέδες; Κρεβάτια ; Στο πάτωμα; Εκτιμώ οτι αξίζει κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αντικειμενικά θέματα ( όχι αν είναι όμορφα ή άσχημα ζευγάριακ.α. )
Άμα ψάχνει παρέα την συνοδεύω εγώ να σε βγάλω από την δύσκολη θέσηΕυτυχώς δεν είναι γκόμενα τύπε, είναι φίλη. Ελπίζω στο κλαμπ να της βουλώσουν το στόμα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.154
- Πόντοι
- 3.846
Διάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα σου λυθούν οι απορίες για τον κόσμο και τι παιχνίδι γίνεται.Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει την "παρουσίαση" του συγκεκριμένου μαγαζιού και σε εμας τους άπειρους; Δλδ να γράψει, τι κόσμο μαζεύει ( ηλικίες , στυλ, ντύσιμο κ.α. ) πόσο κόσμο μαζεύει, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που θα έρθει πρώτη φορά. Έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στον επάνω χώρο και απλα να κοιτάει; Είναι ευγενικός ο κόσμος; τι ώρες έχει κόσμο; υπάρχει καθαριότητα στο; Η φάση παίζει σε καναπέδες; Κρεβάτια ; Στο πάτωμα; Εκτιμώ οτι αξίζει κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αντικειμενικά θέματα ( όχι αν είναι όμορφα ή άσχημα ζευγάριακ.α. )
Αν θες να δεις πως είναι ο χώρος μπες στην ιστοσελίδα του club νομίζω υπάρχουν πολλές φωτογραφίες.
Από καθαριότητα και υγιεινή είναι μια χαρά οι συνθήκες.
Διαβασες καθολου... Δεν ειναι να πας να κοιτας.... Αν δεν πας δεν γινεται... Το θεμα ποσο τολμηρος εισαι με το ταιρι σου... Θα πας φυσικα με κοπελα... Αλλιως δεν καλυτερα...Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει την "παρουσίαση" του συγκεκριμένου μαγαζιού και σε εμας τους άπειρους; Δλδ να γράψει, τι κόσμο μαζεύει ( ηλικίες , στυλ, ντύσιμο κ.α. ) πόσο κόσμο μαζεύει, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που θα έρθει πρώτη φορά. Έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στον επάνω χώρο και απλα να κοιτάει; Είναι ευγενικός ο κόσμος; τι ώρες έχει κόσμο; υπάρχει καθαριότητα στο; Η φάση παίζει σε καναπέδες; Κρεβάτια ; Στο πάτωμα; Εκτιμώ οτι αξίζει κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αντικειμενικά θέματα ( όχι αν είναι όμορφα ή άσχημα ζευγάριακ.α. )
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 4.180
εισοδος? κανα 15αρι?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Τα γράφουν όλα στις ποίο πίσω σελίδες ....οποίος ενδιαφέρεται διαβάζει
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.766
- Πόντοι
- 6.536
Καλημέρα aresΠήγε κανείς χθες;
Καλημέρα ΒουλαΚαλημέρα
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.757
- Πόντοι
- 201
Πως γίνεται να την δούμε;εφη συχναζει εκει
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Χαχαχα η Βούλα εμφάνιση πάλι
Σχολίασε ο υπέργηρος....Χαχαχα η Βούλα εμφάνιση πάλι
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Ξερεις την ηλικία μου πόσο είμαι κουκλα?Σχολίασε ο υπέργηρος....
Πηγές πρόσφατα στο κλαμπ?Καλημέρα
ΝαιΠηγές πρόσφατα στο κλαμπ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς για εσένα....την ξέρεις και εσύ....Ξερεις την ηλικία μου πόσο είμαι κουκλα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 813
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις