You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Αυτοί που πάνε σόλο,πληρώνουν τόσα λεφτά μπας και τους κάτσει αυτό το πράγμα;εφη συχναζει εκει
Πάτε ρίξτε 3 γαμησια στα μπουρδέλα καλύτερα
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
αλλη γλυκα εχει εκει..Αυτοί που πάνε σόλο,πληρώνουν τόσα λεφτά μπας και τους κάτσει αυτό το πράγμα;
Πάτε ρίξτε 3 γαμησια στα μπουρδέλα καλύτερα
Τι γλυκα ρε παιδιά. Εμένα να με πληρώνανε, δεν της καθόμουνα.αλλη γλυκα εχει εκει..
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
περι ορεξεωςς,,,Τι γλυκα ρε παιδιά. Εμένα να με πληρώνανε, δεν της καθόμουνα.
likestiletoheels
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αυριο (παρασκευη 30 δεκ) θα παιξει τιποτα απο κοσμο η παρτακι ή θα κρατηθειτε ολοι και ολες για τις 31 ?
Εγώ προσωπικά δεν πέρασα αν και ήταν στα σχέδια μου να πάω με μια φίλη μου αλλά προέκυψαν αλλαΠήγε κανείς χθες;
Καλημερα... Μονο την Πεμπτη μπορεις να πας μονος.. Αλλα εχει πολυ ακριβη εισοδο.. Αν ηταν να αφηνουν μονο αντρες... Θα ειχε γεμισει το μαγαζι..Για δαβασε τις πισω σελιδες... Καλυτερα να πας με κοπελα..Παίδες ερώτηση γιατί δεν έχω ιδέα.... Μπορείς να πας και μόνος και να κάνεις παιχνίδι με ζευγάρια...;
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.154
- Πόντοι
- 3.846
Πέμπτη και Κυριακή επιτρέπεται η είσοδος σε μόνους άντρες.
Όλοι οι συνδυασμοί επιτρέπονται αρκεί να υπάρχει συναίνεση. Η μεγάλη διαφορά ενός swinger bar σε σχέση με άλλα μέρη είναι ότι μπορείς να πας να μιλήσεις σε ένα ζευγάρι κάτι που δε θα έκανες πουθενά αλλού. Αν τους αρέσεις μπορεί να γίνει κάτι, αν όχι δε θα σε πάρουν και με τις πέτρες. Αρκεί φυσικά να συμπεριφέρεσαι όμορφα και όχι σαν καραγκιόζης.
Όλοι οι συνδυασμοί επιτρέπονται αρκεί να υπάρχει συναίνεση. Η μεγάλη διαφορά ενός swinger bar σε σχέση με άλλα μέρη είναι ότι μπορείς να πας να μιλήσεις σε ένα ζευγάρι κάτι που δε θα έκανες πουθενά αλλού. Αν τους αρέσεις μπορεί να γίνει κάτι, αν όχι δε θα σε πάρουν και με τις πέτρες. Αρκεί φυσικά να συμπεριφέρεσαι όμορφα και όχι σαν καραγκιόζης.
Ευχαριστώ φίλε μουΚαλημερα... Μονο την Πεμπτη μπορεις να πας μονος.. Αλλα εχει πολυ ακριβη εισοδο.. Αν ηταν να αφηνουν μονο αντρες... Θα ειχε γεμισει το μαγαζι..Για δαβασε τις πισω σελιδες... Καλυτερα να πας με κοπελα..
stathisathens1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 780
- Πόντοι
- 80
Απόψε λετε να έχει κόσμο ;
Καλή χρονιάΑπόψε λετε να έχει κόσμο ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλή χρονιά
Απόψε λετε να έχει κόσμο ;
Συνημμένα
MistressPandhub
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους και καλη χρόνια! Πρώτη φορά γράφω και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία εχθές στο 2+2. Πήγαμε μόλις άλλαξε το έτος με την Αφέντρα μου και ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά. Είχε φυσιολογικό κόσμο, χαμογελαστοί με καλη διάθεση, ζευγάρια που θέλουν να τους «μπει» καλά το νέο έτος. Κυρίως same room sex, το απόλαυσε η Αφέντρα μου καθώς έβλεπε όλη τη δράση την ώρα που την εγλειφα. Θα πάμε ξανά!
Καλή χρονια. Είσαι ο τύπος με το κοτσιδάκι?Καλησπέρα σε όλους και καλη χρόνια! Πρώτη φορά γράφω και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία εχθές στο 2+2. Πήγαμε μόλις άλλαξε το έτος με την Αφέντρα μου και ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά. Είχε φυσιολογικό κόσμο, χαμογελαστοί με καλη διάθεση, ζευγάρια που θέλουν να τους «μπει» καλά το νέο έτος. Κυρίως same room sex, το απόλαυσε η Αφέντρα μου καθώς έβλεπε όλη τη δράση την ώρα που την εγλειφα. Θα πάμε ξανά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 813
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις