aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Εεε ναι πόσο είμαι δηλαδήΝαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς για εσένα....την ξέρεις και εσύ....
Εεε ναι πόσο είμαι δηλαδήΝαι
Σκέφτομαι να το επισκεφτώ. Αν θέλετε κανονίζουμε και παρέα κάποια στιγμήΝαι
Πήγαινε εσύ και πες μας την εμπειρία σουΣκέφτομαι να το επισκεφτώ. Αν θέλετε κανονίζουμε και παρέα κάποια στιγμή
Εγώ δεν είμαι σε άλλο σάιτ μάλλον κανείς λάθοςΟκ, ασχολησου με κανέναν άλλο , σε ξέρουμε και από άλλο site....που δηλώνεις ηλικία και περιοχή ( ηλικία ίδια τα τελευταία χρόνια).....δεν θα ασχοληθώ άλλο, καλή χρονιά!
Πήγαινε εσύ και πες μας την εμπειρία σου
Καθημερινη ειναι... Με οχι πολυ κοσμο... Και πολυ λιγες κοπελες... Και πολυ ακριβη εισοδο...Καλησπέρα έχει κάποιος εντυπώσεις στο πάρτυ της Πέμπτης που μπαίνουν και μόνοι άντρες; Έχω μερικές εμπειρίες αλλά λόγω ότι είμαι από επαρχία δεν έχω ξανά πάει σε club
Της Κυριακής;Καθημερινη ειναι... Με οχι πολυ κοσμο... Και πολυ λιγες κοπελες... Και πολυ ακριβη εισοδο...
Αντε λιγο περισσοτερο κοσμο... Ακριβη εισοδος και παλι...Της Κυριακής;
80 Ευρω...πόσο είναι το κόστος εισόδου δηλαδή?
αν ειναι πρωτη της φορα θα βοηθησει σιγουρα , να παςΚαλησπερα παιδια Λεω να παω το Σαββατο με την κοπελλα μου Στο Ματια ερμητικα Κλειστα…… Τι λετε …….
Καλυτερα να πας για πατσα. Τωρα με το κρυο τραβιεται και είναι καρδαμο για το στομαχιΚαλησπερα παιδια Λεω να παω το Σαββατο με την κοπελλα μου Στο Ματια ερμητικα Κλειστα…… Τι λετε …….
60€80 Ευρω...