alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.803
- Πόντοι
- 1.206
Αυτές τις μέρες θα είναι ανοιχτό;
Ναι σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις, θα είναι.Αυτές τις μέρες θα είναι ανοιχτό;
ΕννοείταιΙσχύει αυριο για singles η είσοδος;
Πες μας τι ΑΣΜ είχες;Το να αποδειξω πως δεν ειμαι ελέφαντας δεν θα το κανω ..πιστευε οτι θελεις δεν εχω κανενα προβλημα προσωπικά.
Το μονο που θα πω ειναι να μην ειστε κολλημένοι.. πολλες γυναικες εχουμε "αντρική φρασεολογία" οπως λες & ειμαστε & καφροι.
Ειμαι εντονα συνδεδεμένη με την αντρική μου πλευρά ενιοτε & το απολαμβάνω.
Γενικότερα οπως εγραψα & πιο πανω δεν ντρέπομαι.. & εχω & το θαρρος της γνώμης μου.
Μου αρεσει παντως να με εχεις στο μυαλο σου σαν αντρα, αν σ' ευχαριστεί κι εσενα τζονι κατοσταρη! ?
Το 95% των ζευγαριων ειναι βιζιτες. Αρρωστακια που εχουν φαντασιωση να γαμανε την γυναικα ενος ζευγαριου. Ψαχνουν θυματα-κοτσυφια βεβαια γιατι μυστες ζευγαρια δεν πατανε σε τετειους χωρους στο Ελλαντα.Η αρχική που ερώτηση ήταν τελείως διαφορετική. Το μαγαζί έχει κάποιες σταθερές και προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά.
Το ερώτημα μου είναι αν οι νέες βραδιές έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό (που να δικαιολογεί και τις τιμές) σε σχέση με το συνηθισμένο μοτίβο (πχ το take-off του Σαββάτου που δεν το τηρεί κανείς).
ΥΓ Τα υπόλοιπα είναι ... περί ορέξεως.
Εγώ πχ. δεν καταλαβαίνω πως κάποιος πληρώνει "βίζιτα" για να τον συνοδεύσει κάπου και υποκρίνεται ότι είναι η γυναίκα του, προσπαθώντας να κοροϊδέψει τους άλλους.
Νομιζω το 95% ειναι υπερβολικο σαν αριθμος. Σιγουρα υπαρχουν αλλα οχι τοσο πολυ.Το 95% των ζευγαριων ειναι βιζιτες. Αρρωστακια που εχουν φαντασιωση να γαμανε την γυναικα ενος ζευγαριου. Ψαχνουν θυματα-κοτσυφια βεβαια γιατι μυστες ζευγαρια δεν πατανε σε τετειους χωρους στο Ελλαντα.
Νομιζω το 95% ειναι υπερβολικο σαν αριθμος. Σιγουρα υπαρχουν αλλα οχι τοσο πολυ.
Αυτό είναι ενα παραμύθι που αναπαράγεται από ανθρώπους που θέλουν να δείξουν γνώστες. Υπάρχει ένα μικρό, θλιβερό ποσοστό που παίρνει βίζιτες αλλά τους παίρνεις μυρωδιά αμέσως. Και η συντριπτική πλειοψηφία είναι ζευγάρια διπλο και τριπλοτσεκαρισμενα μέσα απο τα σχετικά sites και τις κοινότητες. Οι μουφα εντοπίζονται και μπαναρονται ταχύτατα και όλοι μαθαίνουν ποιοί είναι, γιατί οι ανακοινώσεις ανεβαίνουν σε τοίχο. Οπότε τα περί 95% είναι αέρας κοπανιστος.Το 95% των ζευγαριων ειναι βιζιτες. Αρρωστακια που εχουν φαντασιωση να γαμανε την γυναικα ενος ζευγαριου. Ψαχνουν θυματα-κοτσυφια βεβαια γιατι μυστες ζευγαρια δεν πατανε σε τετειους χωρους στο Ελλαντα.
Μπορεις αδερφε να κανεις μια περιγραφη πως λειτουργει η κοινοτητα; Ευχαριστω!Αυτό είναι ενα παραμύθι που αναπαράγεται από ανθρώπους που θέλουν να δείξουν γνώστες. Υπάρχει ένα μικρό, θλιβερό ποσοστό που παίρνει βίζιτες αλλά τους παίρνεις μυρωδιά αμέσως. Και η συντριπτική πλειοψηφία είναι ζευγάρια διπλο και τριπλοτσεκαρισμενα μέσα απο τα σχετικά sites και τις κοινότητες. Οι μουφα εντοπίζονται και μπαναρονται ταχύτατα και όλοι μαθαίνουν ποιοί είναι, γιατί οι ανακοινώσεις ανεβαίνουν σε τοίχο. Οπότε τα περί 95% είναι αέρας κοπανιστος.
Υπάρχουν δύο μεγάλα sites αποκλειστικά ελληνικά. Yπάρχουν και οι αντίστοιχες κοινότητες στο fb. Υπάρχουν και τα μικρότερα. Επίσης αρκετά ζευγάρια είναι μέλη και στο SDC. Tα μέλη είναι κάποιες χιλιάδες γιατί δεν είναι όλα τα μέλη ίδια παντού. Κάποια είναι στο φμπ αλλά όχι το αντίστροφο, κάποια στα sites αλλά όχι στο φμπ, κάποια και στα δύο, κάποια σε κανένα, αλλά σε επαφή με μέλη που είναι. Οι κοινότητες και τα sites έχουν φόρουμ και πίνακες ανακοινώσεων, τα μέλη αλληλεπιδρούν καθημερινά μεταξύ τους και κάθε "παρέκκλιση" αναφέρεται στους διαχειριστές. Πχ μούφα προφίλ, μαϊμού φωτος από νετ, πρόταση σε ζευγάρι για τρίο, στήσιμο ή απρεπής συμπεριφορά σε ραντεβού και ότι ανάλογο. Η αναφορά ελέγχεται, πέφτει μπαν και βγαίνει ανακοίνωση. Οπότε όλοι ξερουν τι και πως. Εκδηλώσεις γίνονται συνέχεια, τύπου έξοδος για ποτο γνωριμίας, τσιπουράκι ή φαγητό, παρτυ επίσης, με αντικείμενο το θέμα ενδιαφέροντος των sites, ιδιωτικά παρτάκια επίσης αφού υπάρχουν παρέες μέσα στις κοινότητες και για να μετάσχεις πρέπει να είσαι τσεκαρισμένος. Και αυτά γίνονται σε όλη την Ελλάδα αν και περισσότερο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Στην επαρχία λιγότερο. Στα βόρεια υπάρχουν και γειτονικές επισκέψεις από τσεκαρισμένα ζευγάρια. Όποιος εγγυηθεί για κάποιον φέρει και την ευθύνη της εγγύησης αν κάτι δεν είναι σωστό. Επίσης υπάρχει και κοινωνική ζωή. Πάρα πολλά ζευγάρια κάνουν και κανονική παρέα, οικογενειακώς, εκτός χώρου. Αναπτύσσονται φιλίες όπως παντού. Γιαυτό και πολλοί μύστες γράφουν στις κριτικές πως "βλέπουν παρέες" στα clubs όταν πηγαίνουν.Μπορεις αδερφε να κανεις μια περιγραφη πως λειτουργει η κοινοτητα; Ευχαριστω!
Καλησπέρα!Μεα δεδομένα
Πολύ ωραία η ανάλυση φίλε μου. Εμεις είμαστε μέλος στο sdc αλλα΄δεν γνωρίζω τα σαιτ για τις ελληνικές κοινότητες. Θα μπορούσες να με ενημερώσεις σχετικά?Υπάρχουν δύο μεγάλα sites αποκλειστικά ελληνικά. Yπάρχουν και οι αντίστοιχες κοινότητες στο fb. Υπάρχουν και τα μικρότερα. Επίσης αρκετά ζευγάρια είναι μέλη και στο SDC. Tα μέλη είναι κάποιες χιλιάδες γιατί δεν είναι όλα τα μέλη ίδια παντού. Κάποια είναι στο φμπ αλλά όχι το αντίστροφο, κάποια στα sites αλλά όχι στο φμπ, κάποια και στα δύο, κάποια σε κανένα, αλλά σε επαφή με μέλη που είναι. Οι κοινότητες και τα sites έχουν φόρουμ και πίνακες ανακοινώσεων, τα μέλη αλληλεπιδρούν καθημερινά μεταξύ τους και κάθε "παρέκκλιση" αναφέρεται στους διαχειριστές. Πχ μούφα προφίλ, μαϊμού φωτος από νετ, πρόταση σε ζευγάρι για τρίο, στήσιμο ή απρεπής συμπεριφορά σε ραντεβού και ότι ανάλογο. Η αναφορά ελέγχεται, πέφτει μπαν και βγαίνει ανακοίνωση. Οπότε όλοι ξερουν τι και πως. Εκδηλώσεις γίνονται συνέχεια, τύπου έξοδος για ποτο γνωριμίας, τσιπουράκι ή φαγητό, παρτυ επίσης, με αντικείμενο το θέμα ενδιαφέροντος των sites, ιδιωτικά παρτάκια επίσης αφού υπάρχουν παρέες μέσα στις κοινότητες και για να μετάσχεις πρέπει να είσαι τσεκαρισμένος. Και αυτά γίνονται σε όλη την Ελλάδα αν και περισσότερο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Στην επαρχία λιγότερο. Στα βόρεια υπάρχουν και γειτονικές επισκέψεις από τσεκαρισμένα ζευγάρια. Όποιος εγγυηθεί για κάποιον φέρει και την ευθύνη της εγγύησης αν κάτι δεν είναι σωστό. Επίσης υπάρχει και κοινωνική ζωή. Πάρα πολλά ζευγάρια κάνουν και κανονική παρέα, οικογενειακώς, εκτός χώρου. Αναπτύσσονται φιλίες όπως παντού. Γιαυτό και πολλοί μύστες γράφουν στις κριτικές πως "βλέπουν παρέες" στα clubs όταν πηγαίνουν.
εχει νημα που μιλάνε εκει για τα διαφορα σαιτ ξεκινα την κουβεντα απο εκει να ενημερωθουμε και ολοι οι αλλοι με τιποτα νεο!Πολύ ωραία η ανάλυση φίλε μου. Εμεις είμαστε μέλος στο sdc αλλα΄δεν γνωρίζω τα σαιτ για τις ελληνικές κοινότητες. Θα μπορούσες να με ενημερώσεις σχετικά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους