Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτός έχει μεγάλο κύκλο λόγω επαγγέλματος, εκεί πάει ζευγαρωμενος από ότι μου είπε και εκεί γίνονται γνωριμίες. Οι περισσότερες φάσεις παίζονται στα σπίτια ή σε ξενοδοχεία μετά. Εν τω μεταξύ αυτός παίζει και ενεργητικά και με γυναίκες και με άντρες, με απ'ολα!!!
Το τι γίνεται σε σπίτια και ξενοδοχεία δεν αφορά το τόπικ του club. Το θέμα είναι πως τέτοιες φάσεις δεν παίζουν στο μαγαζί.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Το τι γίνεται σε σπίτια και ξενοδοχεία δεν αφορά το τόπικ του club. Το θέμα είναι πως τέτοιες φάσεις δεν παίζουν στο μαγαζί.
Εγώ εξήγησα το λόγο που αποφεύγω να πάω.

Paranagua7

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
242
Πόντοι
20
Αδερφέ ο Πειραιάς είναι ένα μικρό, πολύ μικρό χωριό ?πίστεψέ με ?
ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι...αν δεν εισαι απο κατω δεν το καταλαβαινεισ...καμια σχεση με αθηνα...3 δρομοι ειμαστε..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αδερφέ ο Πειραιάς είναι ένα μικρό, πολύ μικρό χωριό ?πίστεψέ με ?
Σιγά. Εδώ παίζουν και είναι ενεργά ζευγάρια σε μικρές επαρχιακές πόλεις και όταν λέμε μικρές κυριολεκτούμε. Και δεν τα ξέρει κανείς στα μέρη τους. Ο Πειραιάς είναι τεράστιος. Οι ανθρωποι που έχουν και εργάζονται στα κλαμπ αυτά που νομίζεις ότι ζουν; Ξερεις κανέναν; Αφού ο Πειραιάς είναι ένα μικρό χωριό θα ήταν πασίγνωστοι.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Και τι εννοείς τέτοιες φάσεις δεν παίζουν στο μαγαζί;;; Αν πάει κάποιος και ταιριάξει με ένα ζευγάρι και κάνουν σεξ, που ξέρουμε αν είναι γκέι ή bi ή οτιδήποτε;;; και τι μας νοιάζει;;;

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.341
Πόντοι
206
Αυτός έχει μεγάλο κύκλο λόγω επαγγέλματος, εκεί πάει ζευγαρωμενος από ότι μου είπε και εκεί γίνονται γνωριμίες. Οι περισσότερες φάσεις παίζονται στα σπίτια ή σε ξενοδοχεία μετά. Εν τω μεταξύ αυτός παίζει και ενεργητικά και με γυναίκες και με άντρες, με απ'ολα!!!
Tι λες πατερ παπαφλεσσα?Γκει μπαλαντερ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και τι εννοείς τέτοιες φάσεις δεν παίζουν στο μαγαζί;;; Αν πάει κάποιος και ταιριάξει με ένα ζευγάρι και κάνουν σεξ, που ξέρουμε αν είναι γκέι ή bi ή οτιδήποτε;;; και τι μας νοιάζει;;;
Αφού δε σε νοιάζει ποιός είναι ο λόγος που δεν πας στο μαγαζί; Και συγγνώμη, αλλά αν είναι γκέι δεν πηγαίνει με γυναίκες.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αφού δε σε νοιάζει ποιός είναι ο λόγος που δεν πας στο μαγαζί; Και συγγνώμη, αλλά αν είναι γκέι δεν πηγαίνει με γυναίκες.
Δεν θέλω να τον πετύχω μέσα!!! Πάει πολύ συχνά (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) δεν τον παρακολουθώ κιόλας!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πες ότι είναι bi, ξέρω γω... Λάθος ταμπέλα του κόλλησα του φουκαρά;;; Συγγνώμη
Ξέρεις ποιό είναι το θέμα; Δεν πηγαίνεις στο μαγαζί, γνωρίζεις όμως τι παίζει εκεί και ενώ εμείς που πάμε σου λέμε ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφεις, επιμένεις.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ξέρεις ποιό είναι το θέμα; Δεν πηγαίνεις στο μαγαζί, γνωρίζεις όμως τι παίζει εκεί και ενώ εμείς που πάμε σου λέμε ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφεις, επιμένεις.
Σε βλέπω και κόβεσαι πολύ ?. Το έγραψα ξεκάθαρα!!! Και επειδή μάλλον μπερδεύτηκες κάνω ορθή επανάληψη. Σκέφτηκα κι εγώ λοιπόν με την Κυρά μου, να πάμε να πιούμε ένα ποτό, όχι για swinging αλλά περισσότερο για την εμπειρία. Ένας γνωστός μου όμως,(ο οποίος είναι γκέι, bi, μπινές, μαύρος, άσπρος, κίτρινος, δεν μας νοιάζει) σε άσχετη φάση μου είπε πως πάει συχνά!!!! Για να μην τον πετύχω όμως, ΔΕΝ πάω!!! Εντάξει τώρα;;; Είναι κάτι άλλο που δεν σου αρέσει;;; Μήπως να του πω να μην ξαναέρθει γιατί ΔΕΝ γίνονται τέτοια;;; ?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Σε βλέπω και κόβεσαι πολύ ?. Το έγραψα ξεκάθαρα!!! Και επειδή μάλλον μπερδεύτηκες κάνω ορθή επανάληψη. Σκέφτηκα κι εγώ λοιπόν με την Κυρά μου, να πάμε να πιούμε ένα ποτό, όχι για swinging αλλά περισσότερο για την εμπειρία. Ένας γνωστός μου όμως,(ο οποίος είναι γκέι, bi, μπινές, μαύρος, άσπρος, κίτρινος, δεν μας νοιάζει) σε άσχετη φάση μου είπε πως πάει συχνά!!!! Για να μην τον πετύχω όμως, ΔΕΝ πάω!!! Εντάξει τώρα;;; Είναι κάτι άλλο που δεν σου αρέσει;;; Μήπως να του πω να μην ξαναέρθει γιατί ΔΕΝ γίνονται τέτοια;;; ?
Στο νιρβάνα και το αφεντικό bi πρέπει να είναι τώρα στο 2+2 έχω δει πολλά

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Έλα ρε τύπε που το παίζεις δυσκολίας και ξύπνιος. Πάρε την κυρά σου και τράβα στο 4. Για να μην έχεις θέμα με το γνωστό σου που πάει μπαλαντέρ στο 2.

Τελευταία τροποποίηση:

samis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
626
Πόντοι
290

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Έλα ρε τύπε που το παίζεις δυσκολίας και ξύπνιος. Πάρε την κυρά σου και τράβα στο 4. Για να μην έχεις θέμα με το γνωστό σου που πάει μπαλαντέρ στο 2.
Και να είχα σκοπό να έρθω εφ όσον το μαγαζί το δουλεύουν τύποι σαν εσένα (γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η στάση σου),ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και να είχα σκοπό να έρθω εφ όσον το μαγαζί το δουλεύουν τύποι σαν εσένα (γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η στάση σου),ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. ?
Άμα δεν πάρεις εσύ τυπε μου. έχασε η Βενετιά βελόνι.......

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Ρε μαλάκες, τι τσακώνεστε; Είστε γαμώ τα άτομα και οι δύο, ξεκολλάτε.
Στα του θέματος τώρα :buck2: , αν υπάρχει κάποια φίλη (ή κάποιος έχει καμιά φίλη να προτείνει) να μπούμε ως ζευγάρι μόνο, κι έπειτα ας σπάσουμε, ας στείλει pm. Τσούζει πολύ το 80άρι για μπαλαντέρ, ειδικά αν δεν υπάρχουν πολλα ζευγάρια τις πέμπτες. :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom