Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Εάν υπάρχει κάποια κυρία που επιθυμεί να πάμε παρεα ας στειλει πμ
(Δεν νομιζω αλλα λεω μήπως)
τυπε αδειασε το box σου εξ’ αρχης μη φρακάρει με την βροχη μηνύματων που θα λαβειςΕάν υπάρχει κάποια κυρία που επιθυμεί να πάμε παρεα ας στειλει πμ
Καλα μην νομίζεις οτι το πίστεψα κιολαςτυπε αδειασε το box σου εξ’ αρχης μη φρακάρει με την βροχη μηνύματων που θα λαβεις
Οχι με τετοια νοοτροποια που εχεις. Πηγαινε να παίξεις LOL.Αξιζει πλεον να πας σε αυτα τα κλαμπ ? 2+2/Nirvana/c4c ? Ειμαστε τωρα ενα ζευγαρι απο 26 ετων τερμα καυλωμενοι να παμε να βγαλουμε κανα γουστο να περασουμε και καλα κτλπ , αξιζει ? η θα δουμε τπτ 50χρονους/ες μονο κ περιεργους/ες κ δν θα καυλωσει κανενας με την φαση εκει μεσα ? ξερει κανεις τι παιζει? Αν ειναι τοσο χαλια κλτερα σε κανα στριπτιτζαδικο να γελασουμε να περασουμε καλα με τν κοπελια μ κ αυτο
Δεν είσαι για αυτά τα μαγαζιά τυπε μου. Καλυτερα σε κανένα στριπτιζάδικο να γελάσεις και λίγο μέρες που ζούμε.Αξιζει πλεον να πας σε αυτα τα κλαμπ ? 2+2/Nirvana/c4c ? Ειμαστε τωρα ενα ζευγαρι απο 26 ετων τερμα καυλωμενοι να παμε να βγαλουμε κανα γουστο να περασουμε και καλα κτλπ , αξιζει ? η θα δουμε τπτ 50χρονους/ες μονο κ περιεργους/ες κ δν θα καυλωσει κανενας με την φαση εκει μεσα ? ξερει κανεις τι παιζει? Αν ειναι τοσο χαλια κλτερα σε κανα στριπτιτζαδικο να γελασουμε να περασουμε καλα με τν κοπελια μ κ αυτο
Δεν θα σε κράξω όπως οι προηγούμενοι, επειδή περνώντας από την ηλικία σας είχα παρόμοιους προβληματισμούς (αν και με περισσότερο σεβασμό), αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ουσία.Αξιζει πλεον να πας σε αυτα τα κλαμπ ? 2+2/Nirvana/c4c ? Ειμαστε τωρα ενα ζευγαρι απο 26 ετων τερμα καυλωμενοι να παμε να βγαλουμε κανα γουστο να περασουμε και καλα κτλπ , αξιζει ? η θα δουμε τπτ 50χρονους/ες μονο κ περιεργους/ες κ δν θα καυλωσει κανενας με την φαση εκει μεσα ? ξερει κανεις τι παιζει? Αν ειναι τοσο χαλια κλτερα σε κανα στριπτιτζαδικο να γελασουμε να περασουμε καλα με τν κοπελια μ κ αυτο
Θα προσθεσω οτι και στα στριπ και οπου αλλου βλεπεις διαφορο κοσμο 50-60.Τώρα αν σου χαλάει την αισθητική να βλέπεις 50αρηδες τότε μην πας.
Αλλά τα στριπτιτζάδικα δεν βλέπω πως αποτελούν εναλλακτική, καθώς εκεί είναι τελείως διαφορετική και η ατμόσφαιρα και ο κόσμος και ο σκοπός.
με 470 παιρνεις πτηση πας ολλανδια εισοδο σε πραγματικο swingerαδικο Solo και γαμας μεχρι να παθεις αφυδατοση. πιο φθηνα θα σου ερθει θα πας και την εκδρομη σου.Ποίο νωρίτερα είχα πάει και σε ένα σινεμά αλλά η βραδιά πήγε 470 ευρω αλλά αξίζε
Δεν ξέρω πως πρόσβαλα κάποιους εδώ μέσα και δεν το ήθελα , δεν είμαι τέτοιος , ίσως βιαστικα να γράφω σχόλιο χωρίς να σκεφτώ πρώτα . Ευχαριστώ για το σχόλιο , και όχι δεν μ χαλάει την αισθητική κανένας 40ρης/α 50ρης/αΔεν θα σε κράξω όπως οι προηγούμενοι, επειδή περνώντας από την ηλικία σας είχα παρόμοιους προβληματισμούς (αν και με περισσότερο σεβασμό), αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ουσία.
Όλες τις φορές που έχω επισκεφθεί αυτά τα μέρη υπήρχαν τουλάχιστον 1 με 2 ζευγάρια νεαρής ηλικίας που άξιζαν να ασχοληθείς, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι και μεγάλοι και μακρυά από το προτυπου του μοντέλου. Κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού δεν παίζεις σε ταινία, ούτε σε διαφήμιση, αλλά είναι ένα ακόμα κλαμπ με σταθερό πελατολόγιο. Και αυτό δεν είναι ελληνικό φαινόμενο καθώς τα ίδια είδα και στο εξωτερικό.
Τώρα αν σου χαλάει την αισθητική να βλέπεις 50αρηδες τότε μην πας.
Αλλά τα στριπτιτζάδικα δεν βλέπω πως αποτελούν εναλλακτική, καθώς εκεί είναι τελείως διαφορετική και η ατμόσφαιρα και ο κόσμος και ο σκοπός.
Πέμπτη μόνον αν σου ζήτησε τρίο με μπαλαντέρ.Καλησπέρα στην παρέα μία που διαβάζω τα σχόλια σας έχει εδώ και δύο μήνες που μου το ζήτησε η γυναίκα μου απλά δεν ξέρω τ παίζει μέσα εκεί και λέω να πάμε την Πέμπτη
Έχει κανονικό μπαρ οπου πίνεις το ποτό σου. Και χώρους για παιχνίδι στον επανω όροφο και στο ισόγειο που θα τους καταλάβεις.Και μπαλαντέρ δηλαδή όταν μπεις που πας έχει δωμάτια δεν ξέρω για αυτό ρωτάω