punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
ναι οντως..παιζει τπτ πλεον στις βραδιες για μονους?
Ναι παίζει, εγώ πριν κάνα δυο εβδομάδες είχα πάει μόνος γιατί συνήθως πάω με συντροφιά.ναι οντως..παιζει τπτ πλεον στις βραδιες για μονους?
Καλή η Ντίνα φίλος;;Κ
Ναι παίζει, εγώ πριν κάνα δυο εβδομάδες είχα πάει μόνος γιατί συνήθως πάω με συντροφιά.
Και στον επάνω όροφο σχετικά αργά ήταν ένα ζευγάρι όπου η τύπισσα... (επ ονόματι Ντίνα) ευχαρίστησε όλο το μαγαζί.... όλα είναι θέμα βραδιάς και τύχης... και ως ζευγάρι που έχω πάει έχει τύχει να μην κάνουμε τίποτα γιατί δεν υπήρχε καλή φαση
Την γνωρίζετε?Καλή η Ντίνα φίλος;;
Όχι απλά ρωτάω.Την γνωρίζετε?
80 δεν ειναι για μονους αντρες?Το ψήνω ν πάω μόνος ρε γαμωτο αλλά φοβάμαι μην κάψω το 60αρι!
Όποιος πάει με κουστούμι πάει 6080 δεν ειναι για μονους αντρες?
Μόλις γύρισα ως single λίγα ζευγάρια και μόνο έπαιξε.. ευτυχώς περάσαμε τέλειαΚανιά ενημέρωση από single boy που επισκέφτηκαν πρόσφατα;
Όταν λες μόνο ήρθε και μόνη γυναίκα;;; μπράβο γαμευσιμη τουλάχιστον πήρε κανέναν δύο γιατί είχε έρθει μια πριν μήνες αλλά δεν έκανε και πολλά.σε ευχαριστώΜόλις γύρισα ως single λίγα ζευγάρια και μόνο έπαιξε.. ευτυχώς περάσαμε τέλεια
Δε πηγε και στραφι το 60αρι, ετσι τυπε?Μόλις γύρισα ως single λίγα ζευγάρια και μόνο έπαιξε.. ευτυχώς περάσαμε τέλεια
Ήταν ελάχιστα ζευγάρια και μόνο ένα ανέβηκε επάνω και η γυναίκα έπαιξε σχεδόν με όλους τους single, οπότε ευτυχώς σώθηκε η βραδιάΌταν λες μόνο ήρθε και μόνη γυναίκα;;; μπράβο γαμευσιμη τουλάχιστον πήρε κανέναν δύο γιατί είχε έρθει μια πριν μήνες αλλά δεν έκανε και πολλά.σε ευχαριστώ
Όχι, ευτυχώς η τύπισσα ευχαρίστησε όλους σχεδόν τους singleΔε πηγε και στραφι το 60αρι, ετσι τυπε?
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση νόμιζα πως ήρθε γυναίκα μόνη της κάτι εξαιρετικά σπάνιοΉταν ελάχιστα ζευγάρια και μόνο ένα ανέβηκε επάνω και η γυναίκα έπαιξε σχεδόν με όλους τους single, οπότε ευτυχώς σώθηκε η βραδιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι, ευτυχώς η τύπισσα ευχαρίστησε όλους σχεδόν τους single
Γυναίκα κατά την γνώμη μου μόνη αποκλείεται να πάει, εκτός από κάποιες που φέρνει το μαγαζί....Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση νόμιζα πως ήρθε γυναίκα μόνη της κάτι εξαιρετικά σπάνιο
Παλιά έφερνε ναι έχεις δίκιο αλλά κατά καιρούς έχουν σκάσει σε παρουσία δική μου δυο φίλες που δεν έκαναν τίποτα είδαν το χώρο και έφυγαν και μια μόνη που έπαιξε με έναν σινκλ και έφυγαν και μαζί τώρα μπορεί και να παντρεύτηκαν μετά δεν τους έχω ξανά δει?????Γυναίκα κατά την γνώμη μου μόνη αποκλείεται να πάει, εκτός από κάποιες που φέρνει το μαγαζί....
Χάχα σωστά, πάντως είναι θέμα καθαρά πως θα πάει η βραδιά... εχθές φαινόταν χαμένη... η τύπισσα τελικά ήταν θέα..... και άλλαξε το κλίμαΠαλιά έφερνε ναι έχεις δίκιο αλλά κατά καιρούς έχουν σκάσει σε παρουσία δική μου δυο φίλες που δεν έκαναν τίποτα είδαν το χώρο και έφυγαν και μια μόνη που έπαιξε με έναν σινκλ και έφυγαν και μαζί τώρα μπορεί και να παντρεύτηκαν μετά δεν τους έχω ξανά δει?????
Πέμπτη και Κυριακή βάζει μέσα άντρες μόνους και αν ναι με πόσα χρηματαΧάχα σωστά, πάντως είναι θέμα καθαρά πως θα πάει η βραδιά... εχθές φαινόταν χαμένη... η τύπισσα τελικά ήταν θέα..... και άλλαξε το κλίμα