Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.958
Πόντοι
41.129
Ναι, ναι ετυχε. Γλιστρησε σε μια μπανανοφλουδα και βρεθηκε με το παπαρι εξω πανω σε κοριτσακια... Ή μηπως ειναι Αλβανος παγιδευμενος σε σωμα Ελληνα;!

ετυχε το περιστατικο να συνεβη απο ελληνα, καθως βιασμοι,αποπλανησεις και αλλα διαφορα γινονται κατα κορον απο αλλοδαπους !

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Όλοι θα πάτε μέσα για ρατσισμό γιατί αναφέρεστε με  τέτοια λόγια  για τον Αλβανό :headbang:   :s&m_2: 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
που ειναι η χρυση αυγη ?  :think: :headbang: :uglystupid:
γλύφει τα παπάρια των μαύρων, αφού δεν τολμάνε ούτε καν να τους κοιτάξουν!!! το παίζουν τζάμπα μάγκες σε όποιον κακομοίρη βρεθεί μπροστά τους και είναι του χεριού τους!!!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
γλύφει τα παπάρια των μαύρων, αφού δεν τολμάνε ούτε καν να τους κοιτάξουν!!! το παίζουν τζάμπα μάγκες σε όποιον κακομοίρη βρεθεί μπροστά τους και είναι του χεριού τους!!!

Φίλε εσύ ρούφα καμμιά Πάκικη Ψωλή και άσε την ΧΑ και τους κακομοίρηδες. ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ? ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Ε?

Γαμώ την ΜογγολοΑλβανία σας και τα μουνιά του Τσύριζα και του ΚΚΕ. :uzi: :uzi: :uzi:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
σαλτα γαμησου ρε παλιοπουστα που θα με πεις οτι ειμαι αλβανος.
κατι μαλακες που σπερνουν παιδια σαν και εσενα τον καθυστηρεμενο,δεν μπορουνε να τα ελεγξουν παλιομαλακα.
13 χρονων ρε ανοητε δεν αφηνεις στην κορη σου και στο γιο σου να εχει facebook,και οταν καθετε στον υπολογιστη εισαι απο διπλα.
αλλα κατι πουσταρια σαν και εσενα, αν εχουν η κανουν παιδια,τα κανουν για ξεκαρφωμα,και δεν ασχολουντε μαζι τους.
καταλαβες μπασταρδε? απλυτη βρωμοπουστα.
Ρε αρκανι παιζει να ειναι κανενας απο το σοι σου ο μαλακας  :think: ;;;;;;;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Φίλε εσύ ρούφα καμμιά Πάκικη Ψωλή και άσε την ΧΑ και τους κακομοίρηδες. ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ? ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Ε?

Γαμώ την ΜογγολοΑλβανία σας και τα μουνιά του Τσύριζα και του ΚΚΕ. :uzi: :uzi: :uzi:
Για πες μου ρε μεγάλε πού τους είδες τους παλικαράδες που λες; Το κέντρο είναι γεμάτο με κάτι δίμετρους τυπάδες μετανάστες (λαθραίοι οι περισσότεροι φυσικά) και η... χρυσή δύση κάνει τα στραβά μάτια... το παίζουν μούρη και ιστορία σε ανθρωπάκια που μπορούν να βαρέσουν καμιά σφαρίτσα... Αν "σφίξουν λίγο τα κωλαράκια" όλοι αυτοί οι τσαμπουκαλήδες θα βάλουν τα κλάματα... Άστο μεγάλε γιατί έχω και εμπειρία εξ' ιδίων...

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.958
Πόντοι
41.129
Αυτο που το στηριζεις;

σε οποια εφημεριδα και να διαβασω την στηλη ''εγκληματα'' ή κατι παρομοιο το ενα στα δεκα αφορα ελληνα, τα υπολοιπα αλλοδαπους, δεν το στηριζω καπου αλλου

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Για πες μου ρε μεγάλε πού τους είδες τους παλικαράδες που λες; Το κέντρο είναι γεμάτο με κάτι δίμετρους τυπάδες μετανάστες (λαθραίοι οι περισσότεροι φυσικά) και η... χρυσή δύση κάνει τα στραβά μάτια... το παίζουν μούρη και ιστορία σε ανθρωπάκια που μπορούν να βαρέσουν καμιά σφαρίτσα... Αν "σφίξουν λίγο τα κωλαράκια" όλοι αυτοί οι τσαμπουκαλήδες θα βάλουν τα κλάματα... Άστο μεγάλε γιατί έχω και εμπειρία εξ' ιδίων...

Φίλε δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις, ΧΑ πήγαινα πολύ πριν την δεις στα κανάλια. Και στην ΧΑ υπάρχουν και δίμετροι και απ'ολα. Είσαι μαλάκας ή μπηκες για να τρολλάρεις και να προκαλέσεις εντυπώσεις?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Ούτε να τρολάρω είμαι (δεν ξέρω καν τί είναι αυτό, παντώς ελληνική λέξη δεν είναι...) πολύ δε περισσότερο ούτεν έχω ανάγκη να προκαλέσω εντυπώσεις. Διατυπώνω τις παρατηρήσεις μου από την καθημερινότητα. Και πίστεψέ με δεν είμαι ο μόνος που τα παρατηρεί...  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Αδελφε αν μαζευτουν οι χρυσαυγιτες και πανε να καθαρισουν την ομονοια εγω θα τους πω μπραβο,το να κυνηγανε ομως και να χαρακωνουν
14χρονους και 15χρονους καμια 10αρια μαντραχαλαδες,ε με συγχωρεις αλλα ειναι αδελφιστικο.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Αδελφε αν μαζευτουν οι χρυσαυγιτες και πανε να καθαρισουν την ομονοια εγω θα τους πω μπραβο,το να κυνηγανε ομως και να χαρακωνουν
14χρονους και 15χρονους καμια 10αρια μαντραχαλαδες,ε με συγχωρεις αλλα ειναι αδελφιστικο.
+1 αυτό ακριβώς εννοούσα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σαλτα γαμησου ρε παλιοπουστα που θα με πεις οτι ειμαι αλβανος.
κατι μαλακες που σπερνουν παιδια σαν και εσενα τον καθυστηρεμενο,δεν μπορουνε να τα ελεγξουν παλιομαλακα.
13 χρονων ρε ανοητε δεν αφηνεις στην κορη σου και στο γιο σου να εχει facebook,και οταν καθετε στον υπολογιστη εισαι απο διπλα.
αλλα κατι πουσταρια σαν και εσενα, αν εχουν η κανουν παιδια,τα κανουν για ξεκαρφωμα,και δεν ασχολουντε μαζι τους.
καταλαβες μπασταρδε? απλυτη βρωμοπουστα.

δε θα γινεις ελληνας ποτε γαμιολη αλβανε. που πηρες ενα κωλοχαρτο και την ειδες ισα και ομοια

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως παιδιά πιστεύω,ότι από τότε που βγήκε η γυναίκα-μάνα στην αγορά εργασίας,άρχισε σιγά-σιγά να χάνεται ο θεσμός της οικογένειας....Και αυτό έγινε αναγκαστικά περισσότερο για οικονομικούς λόγους.Δουλεύουν και οι δύο γονείς και τα παιδιά είναι ανεξέλεγκτα...
Πολύ πιο εύκολα στην εποχή μας και ειδικά στην "ηλεκτρονική εποχή",μπορούν να τα παρασύρουν σε άσχημα πράγματα.....Είναι και η παιδεία μας χάλια....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μπορεί να στηριχτεί εύκολα με αυτό

το 16,7% του πληθυσμού (αλλοδαποί) είναι υπεύθυνο για το 37% των βιασμών
Εννοεις απο αυτα που βγαινουν στην φορα.Γιατι αυτα τα περιστατικα που κρυβονται γιατι ο βιαστης ειναι μελος της οικογενειας,οικογενειακος φιλος κ.λ.π. ειναι παρα πολλα.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Όσο ήμουν ΧΑ δεν είδα ποτέ καυγά με 15χρονους όπως λες. Φυσικά και είναι ξεφτίλα πέσιμο σε ανήλικους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom