Νέα

11η Σεπτεμβρίου 2001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ποιό βιντεάκι είχαν έτοιμο και το παίξανε νωρίτερα;

Δηλαδή όλα τα media είχαν από πριν βιντεάκι με το WTC 7 να καταρρέει πριν καταρρεύεσει;

Αυτά που λες δεν έχουν κανένα λογικό ειρμό ειναι πιπες του κερατα.

το διορθωσα λιγο να ταιριαζει πιο σωστα στο κειμενο σου

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Οι συνωμοσιολόγοι εφευρίσκουν διαρκώς νέες "συνωμοσίες".
Μέχρι πριν λίγα χρόνια, με άναρθρες κραυγές "αποδείκνυαν" μετά βεβαιότητος, ότι η General Motors εξαφάνισε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, προκειμένου να συνεχίσουν να κερδίζουν οι εταιρείες καυσίμων.
Σήμερα (που κυκλοφορούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα), ασχολούνται με άλλες "συνωμοσίες".
Η ιδεοληψία δεν θεραπεύεται με διάλογο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είσαι και πολύ  :jerking: αλλά απαντώ γιά να καταλάβουν οι καλοπροαίρεται. Πάνω στό πραγματικό βίντεο τής έκρηξης (χωρίς αεροπλάνο), έπρεπε νά προσθέσουν τό fake αεροπλάνο. Eίχαν μόνο λίγα λεπτά να τό κάνουν.  

Τι λες ρε τύπε.

Στήσανε τέτοια συνωμοσία και δεν μπορούσαν να φτιάξουν ένα βίντεο με έκρηξη;

Και καλά φτιάξανε ένα βίντεο.

Εδώ υπάρχουν καμιά 10αριά βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Όλα φτιαχτά είναι;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Έχετε δίκιο ρέ μάγκες! Λάθος μου μεγάλο! Σέ ένα σάιτ πού οι περισσότεροι σκέπτονται μέ τό κάτω κεφάλι, περιμένω νά λειτουργήσει τό πάνω!!!
Άντε και καλά γαμήσια.
:zfuck:
Γιώργο, έχεις πάει με γυναίκα;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τι λες ρε τύπε.

Στήσανε τέτοια συνωμοσία και δεν μπορούσαν να φτιάξουν ένα βίντεο με έκρηξη;

Και καλά φτιάξανε ένα βίντεο.

Εδώ υπάρχουν καμιά 10αριά βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Όλα φτιαχτά είναι;

Θείο ...
το ότι δεν υπήρχαν Εβραίοι νεκροί ...
είναι μούφα ή αλήθεια ;;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μουφα. Και καλυτερα να μην το αναπαραγεις εκτος ιντερνετ με τιποτα σοβαρους ανθρωπους.

Πηγούλα υπάρχει ;;;
Με λίστα θυμάτων που να φαίνονται μέσα νεκροί με ονόματα ... ξέρεις ...

Υ.Γ. Το γόητρό μου σε παρέες "σοβαρών" ανθρώπων, δεν είναι θέμα προς κουβέντα εδώ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θείο ...
είναι μούφα ή αλήθεια ;;
τυπε τουλαχιστον αυτος θα εκοβα το μπουτσο μου οτι εβραιοφερνει  :-

Kevin S. Cohen, 28, New Jersey, Cantor Fitzgerald, World Trade Center.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πηγούλα υπάρχει ;;;
Με λίστα θυμάτων που να φαίνονται μέσα νεκροί με ονόματα ... ξέρεις ...

Υ.Γ. Το γόητρό μου σε παρέες "σοβαρών" ανθρώπων, δεν είναι θέμα προς κουβέντα εδώ.

Ναι υπαρχει, αμα ψαξεις λιγο θα την βρεις.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μουφα. Και καλυτερα να μην το αναπαραγεις εκτος ιντερνετ με τιποτα σοβαρους ανθρωπους.

Γιατί εμείς τί είμαστε;
Επειδή έχουμε συνηθίσει στις μαλακίες του και δε τον αποπαίρνουμε, δεν είμαστε σοβαροί εμείς;

Γι' αυτό τί έχεις να πεις:

http://[URL unfurl="true"]www.snopes.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/09/jews-world_trade_center_towers.jpeg[/img[/URL]]

Τυχαίο;;;!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θείο ...
είναι μούφα ή αλήθεια ;;

Τι μου θυμίζεις, τι μου θυμίζεις.

Τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Περσόνα.........

(Ψάξε βρες την απάντηση μου)

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
τυπε τουλαχιστον αυτος θα εκοβα το μπουτσο μου οτι εβραιοφερνει  :-

Τύπε αυτός από σπόντα χάθηκε (RIP).

Όταν "οι δικοί του" έστειλαν τα μαζικά sms για να ξεκουμπιστούν οι ομοαίματοί του από τους πύργους αυτός ο φουκαράς γάμαγε ένα call-girl και δεν είχε το νου του στο κινητό.

Μιλάμε τελικά ότι η ανοησία είναι ΑΝΙΚΗΤΗ .

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Αρα αμεσως αμεσως εχουμε οτι τα αεροπλανα δε πεσανε στους διδυμους πυργους,τον Μπιν Λαντεν δε τον σκοτωσανε οι Αμερικανοι και οι φωτογραφιες ειναι ψευτικες,ο ανθρωπος δε πατησε ποτε στη Σεληνη,τον προεδρο Κενεντι τον δολοφονησε η CIA και οτι .[size=14pt]ο Ελβις Πρισλει ειναι ζωντανος[/size]

Τύπε είναι γνωστό ότι ο Βασιλιάς δεν πεθαίνει ποτέ.  :orchestra:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχετε δίκιο ρέ μάγκες! Λάθος μου μεγάλο! Σέ ένα σάιτ πού οι περισσότεροι σκέπτονται μέ τό κάτω κεφάλι, περιμένω νά λειτουργήσει τό πάνω!!!
Άντε και καλά γαμήσια.
:zfuck:
Είσαι τόσο μαλάκας που δεν καταλαβαίνεις πόσο μαλάκας είσαι!!!

:2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
από ό,τι καταλαβα μαγκες ο γιωργαρος ισχυρίζεται ότι δεν υπηρχε καν αεροπλανο που επεσε στους πυργους??? :think: :think: :think:
εχει πιασει νέο επιπεδο μπουρδολογίας ο τυπος...είναι μολις ένα επιπεδο πιο κατω από το επιπεδο σωρρας  :wanker: :wanker: :wanker:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τυπε τουλαχιστον αυτος θα εκοβα το μπουτσο μου οτι εβραιοφερνει  :-

Αν είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ,
βρωμάει πολύ.

Πάρα πολύ.

Αυτά τα καλά παιδιά,
πέφτουν συχνά θύματα προπαγάνδας ...
χωρίς αιτία ...
eDBoNlb.jpg

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
από ό,τι καταλαβα μαγκες ο γιωργαρος ισχυρίζεται ότι δεν υπηρχε καν αεροπλανο που επεσε στους πυργους??? :think: :think: :think:
εχει πιασει νέο επιπεδο μπουρδολογίας ο τυπος...είναι μολις ένα επιπεδο πιο κατω από το επιπεδο σωρρας  :wanker: :wanker: :wanker:
Και αν δεν υπήρχαν ούτε καν πύργοι αλλά ήταν απλώς προβολές σε πανί από γιγαντιαίους προτζέκτορες??!!!22!! Όπως και τα αεροπλάνα άλλωστε
Και αν οι επισκέπτες που νόμιζαν ότι τους επισκέπτονται τόσα χρόνια, στην πραγματικότητα υπνωτίζονταν και γίνονταν πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τώρα ζουν ανάμεσα μάς?!!?
Και αν οι δήθεν εργαζόμενοι στους Δίδυμους Πύργοι, δούλευαν στην πραγματικότητα σε υπόγεια μασωνική πυραμίδα σε εκείνο το οικοδομικό τετράγωνο?
Είναι τυχαίο ότι Τζωρτζ + Νταμπλγιου + Μπους = 2100= 2001+99= 2001 + 9*11 ?
Και αν δεν υπάρχει καν κράτος ονόματι ΗΠΑ και είναι επινόηση σεναριογράφου στα πλαίσια ενός ριάλιτυ που ζούμε?
Τροφή για σκέψη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ,
βρωμάει πολύ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου θυμίζει τον νεκρό Γάλλο του Sea Diamond στη Σαντορίνη, που η γυναίκα του γελούσε όταν την ρωτούσαν για το περιστατικό!!! Όμως ο νεκρός δικαιολογούσε αποζημίωση στην εταιρία...! Έτσι για ξεκάρφωμα πρέπει να θυσιαστεί και ένας ... Κατά τα άλλα δεν είναι inside job :headbang:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Για μια ταινια μπορεις να γραψεις κριτικη χωρις να την εχεις δει? Κιομως μπορεις! Αυτο αποδεικνυεται απο πολλους ενζωη ανθρωπους δυστυχως...

Εγω διαφωνω με τον Giorgos400 που λεει οτι δεν υπηρχαν αεροπλανα. Υπηρχαν γιατι απλουστατα υπαρχει video απο ανθρωπους που βρισκοντουσαν κατω απο τους πυργους και κατεγραψαν την προσκρουση.

Ειδη στα βιβλια των δημοτικων γραφεται οτι στη Μικρα Ασια το 1921 δεν εγινε καμια γεννοκτονια καμια καταστροφη. Οταν σε λιγα χρονια καποιος θα μιλαει για γεννοκτονια θα αρχισουν να του λενε πως ειναι τρελος, για νεφελιμ και μαλακιες, για Λιακοπουλο και για θεωριες συνομοσιας. Αυτα προωθουν οι πολιτικοι. Την μη θεληση της γνωσης. Και την αμαθεια. Με λιγα λογια να μην υπαρχει κριση. Εγω πιο πανω παρεθεσα ενα video. Επιχειρηματολογει σε καθε τι που λεει. Ειναι και με ελληνικους υποτιτλους. Δεν λεω σε κανεναν να συμφωνισει με αυτο το video. Αν ομως κραζεις τον αλλον επειδη εχει δει και μια αλλη πλευρα η οποια εχει επιχειρηματα και δεν δεχεται αυτην που του εχουν σερβιρει οι φιλοι του στα καναλια εισαι χαζος. Οχι γιατι γιατι εχει την αποψη του αλλα γιατι διαφωνει με μια αλλη πλευρα χωρις να εχει κατσει να μαθει γιαυτην την πλευρα. Αν ενας απο ολους εσας ελεγε φιλε μου ξερεις κατι εχω διαβασει την ιστορια και απο τις 2 πλευρες και συμφωνω με αυτην εγω θα το δεχομουνα.

Εγω λοιπον εχω δει την ιστορια αυτην και απο τις 2 πλευρες και λογω καλυτερων επιχειρηματων με καλυπτει αυτη που λεει οτι ηταν ενα εγκλημα των Αμερικανων γιατι ειχαν καποια συμφεροντα και την δουλεια την "ριξανε" σεναν πρωην υπαλληλο της CIA. Και μην πει καποιος οτι δεν ηταν υπαλληλος της CIA ο Μπιν Λαντεν γιατι θα πρεπει να αυτοκτονησει. Και ο τοτε προεδρος των ΗΠΑ το ελεγε ο Μπους...

Εγω ξαναπαραθετω το video και δεχομαι αποψεις ΚΑΙ φυσικα διαφορετικες απο τις δικες μου μονο οταν καποιος εχει διαβασει και τις 2 εκδοχες.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
βεβαιως  και υπήρχαν  και  αεροπλανα -  το αρθρο  δεν ειναι πληρες- το θέμα εχει βεβαια πολλες πλευρες- ομως
Η κατάρρευση ακριβώς  ως απο ελεγχομενη κατεδάφιση- δεν αμφισβητείται ευκολα…
]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom