Νέα

11η Σεπτεμβρίου 2001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
γιωργος κανεις οντως δεν μπορει να να ξερει ποιος ηταν απο πισω.παντως για να γινει κατι τετοιο πρεπει να πουν πολλοι ανθρωποι που εχουν θεσεις ισχυος το ναι και οχι ενας.κατα τη γνωμη μου επομενως πολλα κεντα εξουσιας συναινεσαν,ΠΙΘΑΝΩΣ και αμερικανικα.
συμφωνω παντως απολυτα  μαζι σου στο οτι και εμεις οφελουμαστε απο καποια πραγματα που τα κατηγορουμε.και οσο και αν ακουστει αιρετικο και ειμαι ετοιμος να συζητησω και γι αυτο,θεωρω πως επειδη παντα στον κοσμο υπαρχουν υπερδυναμεις και θα υπαρχουν,ειναι προς το συμφερον μας μαλλον αυτες να  ανηκουν σε αυτο που αποκαλουμε Δυση

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
φιλε liomas με τις ωραιες αποψεις σου (και δεν το λεω ειρωνικα), υπαρχει λες καμια εξηγηση οτι δεν σκοτωθηκε κανενας εβραιος απο τους μισους και πλεον των εργαζομενων στους διδυμους? λεω τωρα...
μηπως αυτη η ιστορια με τους εβραιους  ειναι μια φημη?εχει ακουστει αρκετα αλλα πραγματικα στοιχεια δεν εχω δει ποτε να παρουσιαζονται,εχεις δει μηπως εσυ?

κατα τα αλλα συμφωνω με οσα λεει ο liomas  παραπανω,την πραγματικοτητα μαλλον δεν θα την μαθουμε ποτε.

και μια σημειωση,τα θυματα της 11ης σεπτεμβριου ηταν 3 χιλιαδες ανθρωποι και οιχ 4000.αν θυμαμαι σωστα 2973 νεκροι και 24,ακομα και σημερα,αγνοουμενοι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα τι έγινε στην Φλόριντα το 2000, ξέρω όμως ότι αυτός ο πρόεδρος ξαναβγήκε.

Έχω ακούσει επίσης ότι στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα το 2001 για κάποιο περίεργο λόγο, ο Κωστάκης έκανε μεταβολή ενώ κατευθυνόταν προς Αθήνα για να "αναλάβει" και να πανηγυρίσει. Πολλά ακούστηκαν τότε, δεν μπορώ να ξέρω και δεν δίνω βάση...αλλά ανάλογα διαχειρίζομαι και τις πληροφορίες που αφορούν στην Αμερική και για τους περισσότερους εδώ αποτελούν αποδείξεις by default τρομερών συνωμοσιών.

Πολλά έχουν ακουστεί και πολλά έχουν αποδειχθεί για το εμπόριο ελληνοποίησης αλλοδαπών και ομογενών σε συγκεκριμένες στιγμές και με συγκεκριμένα ανταλλάγματα, ψηφοφόροι οι οποίοι έχουν αλλοιώσει εκλογικά αποτελέσματα.

Τι θέλω να πω: τα ίδια παντού αγαπητέ...αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα. Εάν ξέρετε εσείς, τότε σας ζηλεύω,

Και σχετικά με τις θυσίες: εάν ο πλούτος πρέπει να κατανεμηθεί δίκαια σε όλο τον κόσμο (γιατί το περιορίζετε στο πετρέλαιο????), τότε όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε θυσίες απίστευτες...και τότε ξεχάστε DSL, πουτάνες, strip shows, γενικά ξεχάστε πολλά από αυτά που ξέρετε.

Και εγώ τουλάχιστον το λέω ευθέως: δεν μπαίνω στην διαδικασία καν να σκεφτώ εάν θα έκανα αυτές τις θυσίες.

Αλλά δεν το παίζω και φύλακας των αδυνάτων σε κάθε ευκαιρία, ούτε μπαίνω στην παγίδα να αναγνωρίζω συγκεκριμένα κράτη ως τύραννους μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσω κάποιους άλλους, ο οποίοι ως συνήθως από κακόμοιροι κάποια μέρα  γίνονται «μεγάλοι» και χειρότεροι από αυτούς που αρχικά πολεμούσαν.

Anyway, είναι πολιτική η συζήτηση παγκόσμιο-πολιτική, και δεν νομίζω ότι αναλύεται σε ένα μόνο thread.

OP
OP
L

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ

Πρόσεχε, μπορεί μετά από λίγα χρόνια να αποδειχτεί ότι το χέρι τους ήταν και λίγο 'αμερικάνικο' ;) Και, σοβαρά τώρα, γουστάρεις να το πεις αυτό σε συγγενή κάποιου που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή?  >:(

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν είπα ότι επικροτώ πάντα τα λογικά συμπεράσματα.. παρόλα αυτά ο κυριος πλανηταρχίδης συνεχίζει.. δεν θα τους βγεί σε καλό.Το πρόβλημα είναί ότι ο μέσος αμερικάνος έχει IQ ντουβαριού και καταπίνει ότι του δώσουνε. Αλλιώς θα είχε πέσει πολύ ξύλο εκεί.. μεταξύ τους..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως πιστεύω ότι κακώς οι αμερικάνοι ανησυχούν για θέματα ασφαλείας στην Ελλάδα.. μπορούν να έρχονται αφοβα.. σε γενικές γραμμές οι ελληνες διακρίνονται για την αγάπη τους προς τα ζώα..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες προτου γινει κανας 3ος παγκοσμιος στο σαιτ καλο θα ηταν να διαβασετε την εκθεση του καθηγητη james fejer για να μαθετε μερικες αληθειες!οι να ψαξετε τους -scholars for 11/9 truth-
οσο αναφορα εμας ολοι ψαχνουμε τετοιες ευκαιρειες για να βγαλουμε το κρυφοκομμουνισμο που εχουμε μεσα μας!
το θεμα ειναι πως δε πρεπει να το βγαζουμε σε τετοια μονο μεγαλα συμβαντα!αυτοι τι στιγμη υπαρχουν συγρουσεις σε 43 μετωπα στο κοσμο!και τι κανουμε?απλως δε μας τα λανσαραν τα Media για να βγουμε στους δρομους να διαδηλωσουμε υπερ του αδυνατου!υπερ του αδυνατου παντα γιατι ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου!και ετσι λοιπον ολοι μαζι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου!μαζι και εγω!
ειμαστε κλασικοι τυποι!θεωρια πολυ-πραξη 0

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
" ειμαστε κλασικοι τυποι!θεωρια πολυ-πραξη 0 " από kirona :
Ανεξάρτητα του ότι παραπάνω έχουν γραφεί από όλα τα παιδιά πολύ σωστά πράγματα αυτό είναι το σωστότερο που διάβασα. Αφήστε το παίδες. Εμείς θα μιλήσουμε σοβαρά για τον κόσμο ; Πήγα μια φορά να πω κάτι για την κατάσταση στην Αφρική σε μια παρέα. Κι ήταν και ένας γιατρός από την οργάνωση Γιατροί χωρίς σύνορα. Είναι πολύ δύσκολο να πεις την εξυπνάδα σου σ' έναν άνθρωπο που έχει δει παιδί να καταρρέει από την πείνα και το γύπα να κόβει βόλτες πάνω από το κεφάλι του περιμένοντας ....... .

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν είπα ότι επικροτώ πάντα τα λογικά συμπεράσματα.. παρόλα αυτά ο κυριος πλανηταρχίδης συνεχίζει.. δεν θα τους βγεί σε καλό.Το πρόβλημα είναί ότι ο μέσος αμερικάνος έχει IQ ντουβαριού και καταπίνει ότι του δώσουνε. Αλλιώς θα είχε πέσει πολύ ξύλο εκεί.. μεταξύ τους..

Ενώ εδώ στην ελλάδα...πανέξυπνοι όλοι.

Όταν γίνεται κάτι αμέσως ορμάμε και το δορθώνουμε...

Και εννοείται πως εμάς κανένας και ποτέ δεν μας έπιασε κορόϊδο..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως οι αμερικάνοι πρέπει να έχουν καταλάβει ότι στην Ελλάδα δεν κινδυνεύουν.. οι έλληνες διακρίνονται για την αγάπη τους προς τα ζώα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!
τερας εγραψες!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Από όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ, άνετα γυρνάτε το 2ο μέρος του Conspirecy Theories (Θεωρίες συνομοσίας) με τον Μελ Γκίμπσον. Ήμαρτον.......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αν θυμσε φιλε σονιπ ο μελ στην ταινια σε αρκετα ειχε δικιο!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σίγουρα είχε δίκιο αλλά εμείς ως Έλληνες αρκετές φορές τα ξέρουμε ΟΛΑ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αμα μου πεις ποιος λαος δεν τα ξερει ολα θα συμφωνησω μαζυ σου!!

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Το πολυδιαφιμησμενο 9/11,δειχνει ποσο αβουλα ζωα ειναι οι Αμερικανοι.
Ψευτοπουριτανοι,οι οποιοι στέλνουν ανθρωπους ακομα στην ηλεκτρικη καρέκλα,και εχουν το βιτσιο να τους βλέπουν κιολας,αβαντάρουνε αβέρτα τα σιδερικά,κτλπ-κτλπ και πουλανε ηθικη στον πλανητη,αλλά ξεσκιζονται αβερτα στο interet,το μεγαλυτερο μερος της χωρας ειναι αγράμματοι τζανκιδες εργάτες,και τα λοιπα και τα λοιπά - παρ'ολο που δέν συμφωνω στο θανατο αωθωων ανθρωπων,για κανενα λογο,μετα απο τοσους αθώους ομως που καθαρισανε ανα τον κοσμο,Σερβια,Ιρακ,Αφγανισταν,κτλπ,και λιγα παθανε !!!
Ειναι το παραδειγμα του "μαγκα του σχολειου",που πουλαει τσαμπουκα και ριχνει καμμιά φάπα σε κανεναν κακομοιρο,αλλα μολις μαζευτουν πεντε-εξι μαζι,τις τρωει χοντρά και κανει και την κοτα !!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάνο

Αλήθεια, πόσα παλιά ποστ θα ξεθάψεις;

Αυτό με το Σουγκλακο - ήταν πολύ ξεκάρφωτο

Εχεις κάποιο λόγο που το κάνεις;

Επισκέπτης
Πάνο

Αλήθεια, πόσα παλιά ποστ θα ξεθάψεις;

Αυτό με το Σουγκλακο - ήταν πολύ ξεκάρφωτο

Εχεις κάποιο λόγο που το κάνεις;
και εγώ δεν μπορώ μερικές φορές να καταλάβω μερικούς εδώ μέσα που ξεθάβουν ποστ τα οποία ούτε είναι επίκαιρα ούτε μας δίνουν κάτι νέο και ιδικά το να ασχολούμαστε με τα Αμερικανάκια τους δίνουμε και αξία για εμένα είναι απλά μια χώρα που αποτελείτε από 300 τόσα μύρια μπάσταρδους.   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom