Νέα

100.000 μουσουλμάνοι για προσευχή στο ΟΑΚΑ !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Πιπα ειναι μεχρι να πεσει η πρωτη βομβα,πυροβολισμος.
Τσαμπουκας της κακιας ωρας,οπως λενε οι πιτσιρικαδες θα φας χωμα αλλα κανεις δεν ορμαει......

Mηνες πριν γινει θερμο επεισοδιο  με τους τουρκους τα ελληνικα στρατα ξεκωλιαζονται στις βολες και τις ασκησεις, γιατι οι απανω το ξερουν πως θα συμβει η το θεωρουν πολυ πιθανο. Ειναι ενα σημαδι αυτο, αν υπηρετει καποιος φιλος ή εχει καποιο γνωστο μπορει να μας πει.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Mηνες πριν γινει θερμο επεισοδιο  με τους τουρκους τα ελληνικα στρατα ξεκωλιαζονται στις βολες και τις ασκησεις, γιατι οι απανω το ξερουν πως θα συμβει η το θεωρουν πολυ πιθανο. Ειναι ενα σημαδι αυτο, αν υπηρετει καποιος φιλος ή εχει καποιο γνωστο μπορει να μας πει.

[/quote

Φίλε το Τζέφρι εκτός απο το να κλείνει στρατόπεδα έχει κόψει και τις βολές

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οταν ο νταης γινει φιλος σου παυει να ειναι νταης μαζι σου.

Κάντο μας λίγο λιανά. Κάποιος σε απειλεί. Πώς μπορείς να δείξεις τη φιλία σου;
Αν σε απειλήσω θα είσαι φιλικός μαζί μου; :grouphug:

Επισκέπτης
Εγώ μπορεί να είμαι γκασμας αλλά είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ μου είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν είμαι σαν και σενα ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.
Ενας περηφανος ελληνικος γκασμας λοιπον,χαιρομαι που συμφωνεις!!!!χαχαχα

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Οι κυπριοι ειναι κυπριοι,μπορει να ηταν ελληνες αν δεν τους ειχε γαμησει η χωρα καποτε,τωρα ευχαριστουν τον θεο που δεν εγιναν ελληνες.

τελικα τζαμπα χαλαει καποιος την ωρα μαζι σου....τραβα κανε κανα μπανιο και βουρ για Ο.Α.Κ.Α ....εκει θα βρεις αρκετες απαντησεις στα καυτα ερωτηματα που σε απασχολουν...θα περασεις καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom