Επισκέπτης
μπααα,δυστυχως ελληνας ειμαι.ρε συ μπας και εισαι τουρκος ....?
μπααα,δυστυχως ελληνας ειμαι.ρε συ μπας και εισαι τουρκος ....?
Του αρέσουν το οθωμανικά κόλπαΔεν αντιλαμβάνομαι τη λογική. Σου αρέσει η φιλία με το νταή;
Πιπα ειναι μεχρι να πεσει η πρωτη βομβα,πυροβολισμος.
Τσαμπουκας της κακιας ωρας,οπως λενε οι πιτσιρικαδες θα φας χωμα αλλα κανεις δεν ορμαει......
Οταν ο νταης γινει φιλος σου παυει να ειναι νταης μαζι σου.Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική. Σου αρέσει η φιλία με το νταή;
μπααα,δυστυχως ελληνας ειμαι.
Mηνες πριν γινει θερμο επεισοδιο με τους τουρκους τα ελληνικα στρατα ξεκωλιαζονται στις βολες και τις ασκησεις, γιατι οι απανω το ξερουν πως θα συμβει η το θεωρουν πολυ πιθανο. Ειναι ενα σημαδι αυτο, αν υπηρετει καποιος φιλος ή εχει καποιο γνωστο μπορει να μας πει.
[/quote
Φίλε το Τζέφρι εκτός απο το να κλείνει στρατόπεδα έχει κόψει και τις βολές
Γ-Κ-Α-Σ-Μ-Α-ΣΤου αρέσουν το οθωμανικά κόλπα
Οταν ο νταης γινει φιλος σου παυει να ειναι νταης μαζι σου.
Οταν ο νταης γινει φιλος σου παυει να ειναι νταης μαζι σου.
Εγώ μπορεί να είμαι γκασμας αλλά είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ μου είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν είμαι σαν και σενα ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.Γ-Κ-Α-Σ-Μ-Α-Σ
Εμμενω στο γκασμας που προειπαΝαι τότε έχεις μια αλλη σχέση μαζί του όπως είχαμε 400 χρόνια
Ποιος σε απειλησε;Κάντο μας λίγο λιανά. Κάποιος σε απειλεί. Πώς μπορείς να δείξεις τη φιλία σου;
Αν σε απειλήσω θα είσαι φιλικός μαζί μου;
Ποιος σε απειλησε;
Για την Κυπρο ηταν το αρθρο αν δεν κανω λαθος....
Ενας περηφανος ελληνικος γκασμας λοιπον,χαιρομαι που συμφωνεις!!!!χαχαχαΕγώ μπορεί να είμαι γκασμας αλλά είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ μου είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν είμαι σαν και σενα ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.
Ποιος σε απειλησε;
Για την Κυπρο ηταν το αρθρο αν δεν κανω λαθος....
Ενας περηφανος ελληνικος γκασμας λοιπον,χαιρομαι που συμφωνεις!!!!χαχαχα
Εσυ;Το casus beli το γνωρίζεις ή είσαι αλλοδαπής;
Οι κυπριοι ειναι κυπριοι,μπορει να ηταν ελληνες αν δεν τους ειχε γαμησει η χωρα καποτε,τωρα ευχαριστουν τον θεο που δεν εγιναν ελληνες.και οι κυπριοι ρε μεγαλε ...ελληνες δεν ειναι...?
Ποιο ΣΥΡΙΖΑ κ μυριζα ρε γκασμα,Τουρκια παω κ στηριζω με την ψηφο μου τον ηγετη μας Ερντογαν.Ένας περήφανος προδότης ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ...Είσαι και ΣΥΡΙΖΑ να μαντέψω?
Οι κυπριοι ειναι κυπριοι,μπορει να ηταν ελληνες αν δεν τους ειχε γαμησει η χωρα καποτε,τωρα ευχαριστουν τον θεο που δεν εγιναν ελληνες.