apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο βεντουζας ειναι ειδικος σαυτο τυπεΘα δουλεψει λιπασμα τυπε?
ο βεντουζας ειναι ειδικος σαυτο τυπεΘα δουλεψει λιπασμα τυπε?
Το συγκεκριμενο site ειναι για τον πουτσο καβαλα,συνεχεια εκλογες κ εισβολη των τουρκων αναφερει κ τιποτα δεν γινεται.
Παντως αν χτιστει μια φιλικη σχεση με την Τουρκια θα ηταν κατι πολυ θετικο μιας κ ειναι δυνατη χωρα.
Σωπα ρε μεγαλε,το δοκιμασες;
Τούρκος καλός μόνο νεκρός που λέγαμε κάποτε στο στρατό
Ενταξει ρε μεγαλε καλα που μου το θυμησες τωρα αυτο!!!!!χαχαχα400 χρονια το παλευαμε ρε μεγαλε......σου αρκουν ή θελεις κ'αλλα?
ΠΙΠΕΣ για στρατιωτικο ξεγκαυλωμα,περισσοτερα κοινα εχει ο ελληνας με τους τουρκους παρα με τους ευρωπαιους.
Ενταξει ρε μεγαλε καλα που μου το θυμησες τωρα αυτο!!!!!χαχαχα
Διασκεδαση,τροπος-αποψη ζωης κ πολλα αλλα,να πας Τουρκια να το καταλαβεις.Για πές μου 1?
δεν εχεις αδικο τυπεΠΙΠΕΣ για στρατιωτικο ξεγκαυλωμα,περισσοτερα κοινα εχει ο ελληνας με τους τουρκους παρα με τους ευρωπαιους.
Διασκεδαση,τροπος-αποψη ζωης κ πολλα αλλα,να πας Τουρκια να το καταλαβεις.
Και δεν ειναι ολοι οι τουρκικοι γκριζοι λυκοι κ τετοιοι μαλακες!!!!
Συγνώμη αλλά λες μεγάλες
Κοψανε το νερο κ στο δωματιο του ξενοδοχειου;Μολις γυρισα στην Ελλαδα,ερχομενος απο μουσουλμανικη χωρα που βεβαια εχουν ραμαζανι...
Απο την ανατολη του ηλιου μεχρι τη δυση,ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ οχι μονο να φαω η να καπνισω,αλλα και ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ.
Μεχρι τη δυση του ηλιου,αναγκαστηκα να κλειστω στο ξενοδοχειο γιατι αν εβγαινα εξω ημουνα ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ακολουθω το ραμαζανι...ΟΥΤΕ τσιγαρο.ΟΥΤΕ φαι (ολα τα εστιατορια κλειστα),ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ...Και πιστευω να καταλαβαινετε το ποσο επικινδυνο ειναι για την υγεια,να κυκλοφορεις με 45 βαθμους και να σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ εστω να πιεις νερο.
Οταν λοιπον αυτοι θα σεβαστουν το δικαιωμα μου να ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ οταν διψαω και ειμαι στα προθυρα να πεθανω απο αφυδατωση,ΤΟΤΕ θα τους αφησω να προσευχηθουν στη χωρα μου.
Εχεις παει Τουρκια τα τελευταια 20-30 χρονια,εχεις γνωρισει-μιλησει με καποιον Τουρκο εστω ρε γκασμα;Συγνώμη αλλά λες μεγάλες
Μαλακίες δε λέει, αλλά να μας πει ποια είναι η γνώμη του για τις απειλές της Τουρκίας
Εγώ είμαι γκασμάς ρε ΤΟΥΡΚΟΛΆΓΝΕ που σου λέω να μου πεις ένα κοινό και μου λες για τσιφτετέλια και κλπ?Εχεις παει Τουρκια τα τελευταια 20-30 χρονια,εχεις γνωρισει-μιλησει με καποιον Τουρκο εστω ρε γκασμα;