Νέα

100.000 μουσουλμάνοι για προσευχή στο ΟΑΚΑ !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το συγκεκριμενο site ειναι για τον πουτσο καβαλα,συνεχεια εκλογες κ εισβολη των τουρκων αναφερει κ τιποτα δεν γινεται.
Παντως αν χτιστει μια φιλικη σχεση με την Τουρκια θα ηταν κατι πολυ θετικο μιας κ ειναι δυνατη χωρα.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Το συγκεκριμενο site ειναι για τον πουτσο καβαλα,συνεχεια εκλογες κ εισβολη των τουρκων αναφερει κ τιποτα δεν γινεται.
Παντως αν χτιστει μια φιλικη σχεση με την Τουρκια θα ηταν κατι πολυ θετικο μιας κ ειναι δυνατη χωρα.

φιλικη σχεση με τουρκο :uglystupid: :uglystupid:....ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Τούρκος καλός μόνο νεκρός που λέγαμε κάποτε στο στρατό

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις γυρισα στην Ελλαδα,ερχομενος απο μουσουλμανικη χωρα που βεβαια εχουν ραμαζανι...
Απο την ανατολη του ηλιου μεχρι τη δυση,ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ οχι μονο να φαω η να καπνισω,αλλα και ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ.
Μεχρι τη δυση του ηλιου,αναγκαστηκα να κλειστω στο ξενοδοχειο γιατι αν εβγαινα εξω ημουνα ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ακολουθω το ραμαζανι...ΟΥΤΕ τσιγαρο.ΟΥΤΕ φαι (ολα τα εστιατορια κλειστα),ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ...Και πιστευω να καταλαβαινετε το ποσο επικινδυνο ειναι για την υγεια,να κυκλοφορεις με 45 βαθμους και να σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ εστω να πιεις νερο.
Οταν λοιπον αυτοι θα σεβαστουν το δικαιωμα μου να ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ οταν διψαω και ειμαι στα προθυρα να πεθανω απο αφυδατωση,ΤΟΤΕ θα τους αφησω να προσευχηθουν στη χωρα μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΠΙΠΕΣ για στρατιωτικο ξεγκαυλωμα,περισσοτερα κοινα εχει ο ελληνας με τους τουρκους παρα με τους ευρωπαιους.
δεν εχεις αδικο τυπε :grin:

b.800.600.0.0.stories.users.744001125926035363.jpg
:cum:
12.jpg

Επισκέπτης
Μολις γυρισα στην Ελλαδα,ερχομενος απο μουσουλμανικη χωρα που βεβαια εχουν ραμαζανι...
Απο την ανατολη του ηλιου μεχρι τη δυση,ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ οχι μονο να φαω η να καπνισω,αλλα και ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ.
Μεχρι τη δυση του ηλιου,αναγκαστηκα να κλειστω στο ξενοδοχειο γιατι αν εβγαινα εξω ημουνα ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ακολουθω το ραμαζανι...ΟΥΤΕ τσιγαρο.ΟΥΤΕ φαι (ολα τα εστιατορια κλειστα),ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ...Και πιστευω να καταλαβαινετε το ποσο επικινδυνο ειναι για την υγεια,να κυκλοφορεις με 45 βαθμους και να σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ εστω να πιεις νερο.
Οταν λοιπον αυτοι θα σεβαστουν το δικαιωμα μου να ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ οταν διψαω και ειμαι στα προθυρα να πεθανω απο αφυδατωση,ΤΟΤΕ θα τους αφησω να προσευχηθουν στη χωρα μου.
Κοψανε το νερο κ στο δωματιο του ξενοδοχειου;
Mε λιγες ωρες χωρις νερο δεν παθαινεις αφυδατωση,στις 3 μερες κ παραπανω παθαινεις.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μαλακίες δε λέει, αλλά να μας πει ποια είναι η γνώμη του για τις απειλές της Τουρκίας

Να δούμε γιατί γίνεται της πουτάνας διπλωματικά για το αέριο στη Κύπρο, έχει ξεκολιάσει και αυτή η αλεπού ο Ερντογάν τους στρατιωτικούς και δε μας βλέπω να είμαστε ήσυχα

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εχεις παει Τουρκια τα τελευταια 20-30 χρονια,εχεις γνωρισει-μιλησει με καποιον Τουρκο εστω ρε γκασμα;
Εγώ είμαι γκασμάς ρε ΤΟΥΡΚΟΛΆΓΝΕ που σου λέω να μου πεις ένα κοινό και μου λες για τσιφτετέλια και κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom