Επισκέπτης
Τι εννοεις απειλες της Τουρκιας,τις πιπες που αναπαραγει το defenceenet.gr οποτε θυμαται για εισβολη;Μαλακίες δε λέει, αλλά να μας πει ποια είναι η γνώμη του για τις απειλές της Τουρκίας
Τι εννοεις απειλες της Τουρκιας,τις πιπες που αναπαραγει το defenceenet.gr οποτε θυμαται για εισβολη;Μαλακίες δε λέει, αλλά να μας πει ποια είναι η γνώμη του για τις απειλές της Τουρκίας
3 μερες με 45 βαθμους θερμοκρασια?Κοψανε το νερο κ στο δωματιο του ξενοδοχειου;
Mε λιγες ωρες χωρις νερο δεν παθαινεις αφυδατωση,στις 3 μερες κ παραπανω παθαινεις.
Ο κοινος τροποσ ζωης αν δεν σου κανει τί θα σου κανει ρε γκασμα;Εγώ είμαι γκασμάς ρε ΤΟΥΡΚΟΛΆΓΝΕ που σου λέω να μου πεις ένα κοινό και μου λες για τσιφτετέλια και κλπ?
Ρωτησα αν ειχες νερο στο δωματιο κ απαντηση δεν πηρα.....επιπλεον δεν νομιζω να κατεβαζει κ τους διακοπτες νερου στα σπιτια η πολιτεια.3 μερες με 45 βαθμους θερμοκρασια?
ΟΚ...μπορει και να εχεις δικιο...δε το εχω ψαξει το θεμα...
Με την ιδια λογικη ομως,δε θα πεθανουν κι αυτοι αμα δε προσευχηθουν...Και δε νομιζω να μπαινει στο ιδιο καζανι το δικαιωμα να πιεις νερο που ειναι ζωτικης σημασιας,με τη προσευχη...
Γι αυτο νας πανε στο διαολο ολοι τους...
Ο κοινος τροποσ ζωης αν δεν σου κανει τί θα σου κανει ρε γκασμα;
Κοίτα εδώ έχεις ένα δικιο. Με τη μουσουλμανολαγνεία που έχει ο Τζέφρι σε λίγο καιρό θα έχουμε κοινό τρόπο ζωής.Ο κοινος τροποσ ζωης αν δεν σου κανει τί θα σου κανει ρε γκασμα;
Τι εννοεις απειλες της Τουρκιας,τις πιπες που αναπαραγει το defenceenet.gr οποτε θυμαται για εισβολη;
Οχι...Δε μου εκοψαν το νερο...Ρωτησα αν ειχες νερο στο δωματιο κ απαντηση δεν πηρα.....επιπλεον δεν νομιζω να κατεβαζει κ τους διακοπτες νερου στα σπιτια η πολιτεια.
Δικαιωμα τους ειναι να ειναι μαλακες θρησκοληπτοι.
Δεν πιστευω στις θρησκειες,μια απατη των ανθρωπων ειναι για να εκμεταλλευονται κ κυριαρχουν στον κοσμο.θα πας τελικα στο Ο.Α.Κ.Α για προσκυνημα και να ξεκινησεις την ελληνοτουρκικη φιλια?
Πιπα ειναι μεχρι να πεσει η πρωτη βομβα,πυροβολισμος.Πάρε μία (...πίπα)
Σωρεία πολιτικών αντιδράσεων προκάλεσαν οι απειλές του Τούρκου Πρωθυπουργού για τα δικαιώματα της Κύπρου στην ΑΟΖ. Σε διαβήματα προχωρεί η ΥΠΕΞ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ζητώντας ενεργοποίηση των μηχανισμών της ΕΕ, για στήριξη ενος κρατους-μελους που απειλείται.
Συνεχίζεται το ντόμινο αντιδράσεων στο πολιτικό σκηνικό, μετά τις απειλές που εκστόμισε ο Τούρκος Πρωθυπουργος Ταγίπ Ερτνογάν, σε πρίπτωση εξόρυξης φυσικού αερίου από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Άμεσα ήταν τα διαβήματα της ΥΠΕΞ, λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων. Σε δηλώσεις της στο ΣΙΓΜΑ η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ανέφερε ότι ήδη προχωρεί στα ανάλογα διαβήματα διαμαρτυρίας, στον ΟΗΕ αλλά και την ΕΕ.
Δεν πιστευω στις θρησκειες,μια απατη των ανθρωπων ειναι για να εκμεταλλευονται κ κυριαρχουν στον κοσμο.
Πιπα ειναι μεχρι να πεσει η πρωτη βομβα,πυροβολισμος.
Τσαμπουκας της κακιας ωρας,οπως λενε οι πιτσιρικαδες θα φας χωμα αλλα κανεις δεν ορμαει......
Και δω λαθος εισαι,εχεις μεινει στο 1821 κ εχουμε 2011και πως θα γινει το κονε με τους τουρκους.....αυτοι ειναι μωαμεθ και ξερο ψωμι
Δεν κανουμε γιατι δεν μας παιρνει να κανουμε,ο ισχυρος κανει τον νταη,πηγε κ ο Παγκαλος να κουνηθει στην Γερμανια για κατι αποζημιωσεις κ τον ηπιε,ζητησε κ συγγνωμη απο πανω.Μπα; Έχεις δει πολλά κράτη να κάνουν τσαμπουκάδες; Εμείς γιατί δεν κάνουμε;
Το casus beli σου λέει τίποτα;
Και δω λαθος εισαι,εχεις μεινει στο 1821 κ εχουμε 2011
ατσα θρασος οι Τουρκοι , αλλα δεν θα καταφερουν τπτ οι Κυπρος ανηκει στην Ε.Ε. και οσο το δυνατον γρηγοροτερα συναψει ΑΟΖ με μας τοσο το καλυτεροΠάρε μία (...πίπα)
Σωρεία πολιτικών αντιδράσεων προκάλεσαν οι απειλές του Τούρκου Πρωθυπουργού για τα δικαιώματα της Κύπρου στην ΑΟΖ. Σε διαβήματα προχωρεί η ΥΠΕΞ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ζητώντας ενεργοποίηση των μηχανισμών της ΕΕ, για στήριξη ενος κρατους-μελους που απειλείται.
Συνεχίζεται το ντόμινο αντιδράσεων στο πολιτικό σκηνικό, μετά τις απειλές που εκστόμισε ο Τούρκος Πρωθυπουργος Ταγίπ Ερτνογάν, σε πρίπτωση εξόρυξης φυσικού αερίου από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Άμεσα ήταν τα διαβήματα της ΥΠΕΞ, λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων. Σε δηλώσεις της στο ΣΙΓΜΑ η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ανέφερε ότι ήδη προχωρεί στα ανάλογα διαβήματα διαμαρτυρίας, στον ΟΗΕ αλλά και την ΕΕ.
Δεν κανουμε γιατι δεν μας παιρνει να κανουμε,ο ισχυρος κανει τον νταη,πηγε κ ο Παγκαλος να κουνηθει στην Γερμανια για κατι αποζημιωσεις κ τον ηπιε,ζητησε κ συγγνωμη απο πανω.