Νέα

xbox 360

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
συναγωνιστες πουλαω xbox 360 με 2 χειριστηρια και μερικα παιχνιδια αντιγραφη....................
κοστος 150 ευρω
ολοκαινουργια τα παντα εχουν χρησημοποιηθει λιγοτερο απο 20 ωρες..............

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Για να λες για παιχνιδια αντεγραμμενα ειναι τσιπαρισμενο προφανως.Αυτο σημαινει φιλε οτι δεν μπαινει Ιντερνετ γιατι η Microsoft τα τσιπαρισμενα xbox τα κανει ban
Αρα οποιος το παρει δε θα μπορει να παιζει online που για μενα η κονσολα τοτε χανει πολυ
Επισης αμα θες δωσε περισσοτερα στοιχεια,αν ειναι elite η bundle εκδοση,ποσο σκληρο εχει κτλ
Εχω την εντυπωση παντως οτι το πουλας ακριβα

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Για να λες για παιχνιδια αντεγραμμενα ειναι τσιπαρισμενο προφανως.Αυτο σημαινει φιλε οτι δεν μπαινει Ιντερνετ γιατι η Microsoft τα τσιπαρισμενα xbox τα κανει ban
Αρα οποιος το παρει δε θα μπορει να παιζει online που για μενα η κονσολα τοτε χανει πολυ
Επισης αμα θες δωσε περισσοτερα στοιχεια,αν ειναι elite η bundle εκδοση,ποσο σκληρο εχει κτλ
Εχω την εντυπωση παντως οτι το πουλας ακριβα
elite ειναι φυλε...........δεν το πουλαω ακριβα..........σου λεω ειναι ολοκαινουργιο ουτε 20 ωρες παιξιμο..............ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
Να πα να γαμηθεί η καριολοMicrosoft και η μπακατέλα τους.

4η φορά μου έγινε τσατάλια το μηχάνημα, είναι πλέον εκτός εγγύησης και μου έμειναν καμμιά 30αριά παιχνίδια να τα βάλω στον πάτο μου.
Τα χαρίζω.

Θα περιμένω να βγει κάτι proven και super duper κι όχι να γίνομαι καταναλωτής πειραματόζωο του κάθε μαλάκα κερδοσκόπου που παίζει με τα νεύρα μου πλασάρωντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Πρώτα τα motherboards, μετά ασυμβατότητες, α στα διάλα, μια καύλα την έχουμε μετά τις πουτάνες, μας την κάνετε κι αυτή στριμόκωλη και δυσκοίλια.

(Τα είπα και ηρέμησα).

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Να πα να γαμηθεί η καριολοMicrosoft και η μπακατέλα τους.

4η φορά μου έγινε τσατάλια το μηχάνημα, είναι πλέον εκτός εγγύησης και μου έμειναν καμμιά 30αριά παιχνίδια να τα βάλω στον πάτο μου.
Τα χαρίζω.

Θα περιμένω να βγει κάτι proven και super duper κι όχι να γίνομαι καταναλωτής πειραματόζωο του κάθε μαλάκα κερδοσκόπου που παίζει με τα νεύρα μου πλασάρωντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Πρώτα τα motherboards, μετά ασυμβατότητες, α στα διάλα, μια καύλα την έχουμε μετά τις πουτάνες, μας την κάνετε κι αυτή στριμόκωλη και δυσκοίλια.

(Τα είπα και ηρέμησα).

η microsoft μια χαρα ειναι εσυ μαλλον κατι εχεις................. :jerking:

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΤΙ επαθε ρε τυπε το μηχανιμα?τι προβλημα σου εβγαλε? εμενα μου εβγαλε το κοκκινο δαχτυλιο που πσοφαι εκτος εγγυησης αλλα οταν επηκινονησα μαζι τους μου το αντικατεστησαν τζαμπα και μου δωσαν και 3 χρονια εγγυηση

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ΤΙ επαθε ρε τυπε το μηχανιμα?τι προβλημα σου εβγαλε? εμενα μου εβγαλε το κοκκινο δαχτυλιο που πσοφαι εκτος εγγυησης αλλα οταν επηκινονησα μαζι τους μου το αντικατεστησαν τζαμπα και μου δωσαν και 3 χρονια εγγυηση
[/quote
:rockon:

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
elite ειναι φυλε...........δεν το πουλαω ακριβα..........σου λεω ειναι ολοκαινουργιο ουτε 20 ωρες παιξιμο..............ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δε παιζει μονο ρολο σε τι κατασταση ειναι.Αμα δε μπορει να μπει ιντερνετ να παιξεις εναντιων αλλων δεν εχει για μενα νοημα,σχεδον ολα τα παιχνιδια και οι κονσολες φτιαχνονται για online gaming πχ warfare 2,fifa10 κτλ τι να το κανεις να τερματισεις τις αποστολες στο warfare η να παιζεις fifa εναντιων του υπολογιστη,θα το βαρεθεις γρηγορα.
Απο τη στιγμη που το τσιπαρες τη χαλασες την κονσολα για online gaming,γιαυτο σου λεω το δινεις ακριβα

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Δε παιζει μονο ρολο σε τι κατασταση ειναι.Αμα δε μπορει να μπει ιντερνετ να παιξεις εναντιων αλλων δεν εχει για μενα νοημα,σχεδον ολα τα παιχνιδια και οι κονσολες φτιαχνονται για online gaming πχ warfare 2,fifa10 κτλ τι να το κανεις να τερματισεις τις αποστολες στο warfare η να παιζεις fifa εναντιων του υπολογιστη,θα το βαρεθεις γρηγορα.
Απο τη στιγμη που το τσιπαρες τη χαλασες την κονσολα για online gaming,γιαυτο σου λεω το δινεις ακριβα
ειναι συγουρο οτι δεν παιζεις online εαν τσιπαρεις την κονσολα??????????????????
δηλαδη ποσο μου προτεινεις να το δωσω?αφου σου λεω ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ειναι συγουρο οτι δεν παιζεις online εαν τσιπαρεις την κονσολα??????????????????
δηλαδη ποσο μου προτεινεις να το δωσω?αφου σου λεω ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Αποσπασμα:

Microsoft has barred as many as 1m gamers from Xbox live for modifying their consoles to play pirated games.

H microsoft απεκλεισε  1 εκατομμυριο χρηστες απο το xbox live επειδη πειραξανε τις κονσολες τους για να παιξουν πειρατικα παιχνιδια

Φιλε μου μακαρι να το δωσεις οσο θελεις,αλλα καλο ειναι να αναφερεις οτι ειναι τσιπαρισμενο για να μη σε κυνηγανε μετα.
Το οτι ειναι ολοκαινουργιο δυστυχως δε λεει τιποτα,εχει αναφερθει χιλιες φορες και ισχυει για ολα,απο τη στιγμη που ανοιχτει απο το κουτι το μπουλο,το οτι το εχεις τσιπαρει ειναι μειον για μενα,εκτος και αν βρεθει καποιος που γουσταρει να παιζει μονο offline games και παιζει ντουζινες παιχνιδια
Εχε υποψη σου μια καινουργια κονσολα elite Eλλαδα εχει γυρω στα 200 ενω απο κανα ebay μπορει και φθηνοτερα
Αμα δεν γουσταρεις και σκληρο,τη βρισκεις με 150-160 bundle,με χειριστηριο ,μικροφωνο και 1 μηνα ονλινε gaming και μπορει και με παιχνιδια δωρο.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Αποσπασμα:

Microsoft has barred as many as 1m gamers from Xbox live for modifying their consoles to play pirated games.

H microsoft απεκλεισε  1 εκατομμυριο χρηστες απο το xbox live επειδη πειραξανε τις κονσολες τους για να παιξουν πειρατικα παιχνιδια

Φιλε μου μακαρι να το δωσεις οσο θελεις,αλλα καλο ειναι να αναφερεις οτι ειναι τσιπαρισμενο για να μη σε κυνηγανε μετα.
Το οτι ειναι ολοκαινουργιο δυστυχως δε λεει τιποτα,εχει αναφερθει χιλιες φορες και ισχυει για ολα,απο τη στιγμη που ανοιχτει απο το κουτι το μπουλο,το οτι το εχεις τσιπαρει ειναι μειον για μενα,εκτος και αν βρεθει καποιος που γουσταρει να παιζει μονο offline games και παιζει ντουζινες παιχνιδια
Εχε υποψη σου μια καινουργια κονσολα elite Eλλαδα εχει γυρω στα 200 ενω απο κανα ebay μπορει και φθηνοτερα
Αμα δεν γουσταρεις και σκληρο,τη βρισκεις με 150-160 bundle,με χειριστηριο ,μικροφωνο και 1 μηνα ονλινε gaming και μπορει και με παιχνιδια δωρο.

ok το πουλαω 100 ευρο,οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει PM  :blahblah1:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
η microsoft μια χαρα ειναι εσυ μαλλον κατι εχεις................. :jerking:

ρε σάλτα γαμήσου τσιράκι του Gates που θα μου την πεις κιόλας.

τράβα ενημερώσου για το ρυθμό προβλημάτων τους και μετά μίλα και κούνα το παλινδρομικό σου μόριο.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρε σάλτα γαμήσου τσιράκι του Gates που θα μου την πεις κιόλας.

τράβα ενημερώσου για το ρυθμό προβλημάτων τους και μετά μίλα και κούνα το παλινδρομικό σου μόριο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μιλησε το τσιρακι της σονυ!!!!!!!!!!!!

σε πληροφορω ξεκινησα με σονυ αλλα αλλαξα στρατοπεδο και η microsoft σου προσφερει πολλα περισσοτερα στο θεμα gaming........

για αυτο  :birdman: μην σε αρχισω στα  :2on1:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
ο γνησιος GAMER δεν ταυτιζεται με ΚΟΝΣΟΛΕΣ απλα τις παιρνει ολες για να καιγεται στην οθονη ετσι και αλλιως καμια δεν ειναι τελεια

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μιλησε το τσιρακι της σονυ!!!!!!!!!!!!

σε πληροφορω ξεκινησα με σονυ αλλα αλλαξα στρατοπεδο και η microsoft σου προσφερει πολλα περισσοτερα στο θεμα gaming........

για αυτο  :birdman: μην σε αρχισω στα  :2on1:

είσαι καραγκιόζης, με 'γειά σου με χαρά σου, πάρε και τη Σόνυ και τη γαμωmicrosoft και α στα τσακίδια.

Φέρεσαι σαν εξυπνάκιας, αλλά ο ολισθηρός δρόμος της έπαρσης και ειρωνείας οδηγεί μόνο σε αυξητικές απαιτήσεις έπαρσης και ειρωνείας.
Για μένα είσαι σκατένιος λοιπόν.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
είσαι καραγκιόζης, με 'γειά σου με χαρά σου, πάρε και τη Σόνυ και τη γαμωmicrosoft και α στα τσακίδια.

Φέρεσαι σαν εξυπνάκιας, αλλά ο ολισθηρός δρόμος της έπαρσης και ειρωνείας οδηγεί μόνο σε αυξητικές απαιτήσεις έπαρσης και ειρωνείας.
Για μένα είσαι σκατένιος λοιπόν.

και εγω σε γραφω τωρα στα αρχιδια μου.......... :cum:

:2funny:  :birdman:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
μπράβο κοτούλα άντε παίξε το πουλάκι σου λοιπόν πούλα και κάνα χάπι/ αλοιφή παραπαίδι του φαρμακοτρίφτη.

Δευτεράντζα είσαι, ξέρεις πόσους τέτοιους είχαμε εδώ μέσα;

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
μπράβο κοτούλα άντε παίξε το πουλάκι σου λοιπόν πούλα και κάνα χάπι/ αλοιφή παραπαίδι του φαρμακοτρίφτη.

Δευτεράντζα είσαι, ξέρεις πόσους τέτοιους είχαμε εδώ μέσα;

δευτεραντζα εγω αλλα και εσυ τα ΙΔΙΑ σκατα με εμενα εισαι............ :birdman:

ψαχνω με τον φαρμακοτριφτη κανενα τυπο να τον  :2on1:  εισαι μεσα???????? :think:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715

δε συμπεριφέρονται έτσι, εκτός κι αν είναι δευτεράντζες και η μόνη επικοινωνία τους είναι με άναρθρες κραυγές ουγκ ουγκ.

αλλά ευτυχώς υπάρχει και το ιντερνετ για τα παραπαίδια όπως εσύ που γλυκοκυττάνε τους μουστακαλήδες νταλικέρηδες

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
δε συμπεριφέρονται έτσι, εκτός κι αν είναι δευτεράντζες και η μόνη επικοινωνία τους είναι με άναρθρες κραυγές ουγκ ουγκ.

αλλά ευτυχώς υπάρχει και το ιντερνετ για τα παραπαίδια όπως εσύ που γλυκοκυττάνε τους μουστακαλήδες νταλικέρηδες

οκ δεν σε καταλαβαινω και δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου........ειμαι οτι πεις εσυ,εγω ειμαι δευτεραντζας και τσιρακι της microsoft και του φαρμακειου και εσυ εισαι ο γαμιας και ο χυστης του site...........TO ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom