argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Α ρε Σαλονικααααα!!!!
τα μυγδαλα καλυτερα κυρ γιαννη μας.στάσου μύγδαλα και "γκόμενά 1,70, 90 κιλά, χωρίς πατσοκοιλιά".
τι άλλο θες?
μου φαίνεται σου λείπουν τα 300 και το έριξες στα ξηροκάρπιατα μυγδαλα καλυτερα κυρ γιαννη μας.
τα 300 δε μου λειπουν κυρ γιαννη, αλλα τα ξηροκαρπια τα προτιμω απο το συγκεκριμενο μασιστα.μου φαίνεται σου λείπουν τα 300 και το έριξες στα ξηροκάρπια
παπά δε μας τα λες καλά, στεναχωρείς τα μέλη και δεν παίζεις παιχνίδια μαζί τουςτα 300 δε μου λειπουν κυρ γιαννη, αλλα τα ξηροκαρπια τα προτιμω απο το συγκεκριμενο μασιστα.
Έστω με τζην και σπορτεξ να στέκεται επί της Γιαννιτσών με τσιγάρο στο χέρι ,πάλι θα τραβάει την προσοχή....Τελικά τι φόραγε και ήταν ντυμένη σαν πουτανα
πως θες να στα πω κυρ γιαννη μας ?παπά δε μας τα λες καλά, στεναχωρείς τα μέλη και δεν παίζεις παιχνίδια μαζί τους
όχι ρε παπά μαζί μου !!πως θες να στα πω κυρ γιαννη μας ?
τι παιχνιδια θες να κανουμε ?
αφου εγραψα αποχωρω κυρ γιαννη μαςόχι ρε παπά μαζί μου !!
με τον μπίλι το σαλονικιό και την κυρα του...
Αυτά φορούσε. ΛύσσαξεςΤελικά τι φόραγε και ήταν ντυμένη σαν πουτανα
άσε μας ρε τύπε που ντύθηκε σαν πουτάνα. Όσες πουτάνες πήδηξα στο τρίγωνο ήταν ντυμένες πολύ πιο σεμνά από τις Γυναίκες που πηγαίνουν για ποτό τα Σάββατα. Μια μόνο ντύνεται στο τρίγωνο με μπουστάκι κι έχει την κοιλιά έξω, όλες οι άλλες ντύνονται πιο σεμνά από τη μέση Γυναίκα που βγαίνει για διασκέδασηΜε την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
Σκέφτηκες μήπως προσπαθεί να σου πει με τον τρόπο της ότι δεν είναι ευχαριστημένη με την σεξουαλική σας ζωή;Με την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
Στη Γιαννιτσών το dress code είναι "ποτό Σαββατόβραδο" γι αυτό ντύθηκε η τύπισσα έτσι αλλιώς δεν θα την αφήνανε να κάνει πιάτσα ούτε καν για το σενάριοάσε μας ρε τύπε που ντύθηκε σαν πουτάνα. Όσες πουτάνες πήδηξα στο τρίγωνο ήταν ντυμένες πολύ πιο σεμνά από τις Γυναίκες που πηγαίνουν για ποτό τα Σάββατα. Μια μόνο ντύνεται στο τρίγωνο με μπουστάκι κι έχει την κοιλιά έξω, όλες οι άλλες ντύνονται πιο σεμνά από τη μέση Γυναίκα που βγαίνει για διασκέδαση
Αυτά φορούσε. Λύσσαξες
Τυπε εσύ που ήσουν γνωστός γιατί σου ζήτησε και σένα 300?Με την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
Με την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
Εγώ τύπε μου πριν από χρόνια τη πρώτη φορά που πήδηξα τη γκόμενα μου σε ένα ξενοδοχείο όταν τελείωσα και ντυθηκα και ενώ αυτή έκανε μπάνιο αφηρημένος και (συνηθισμένος) άφησα στο κομοδίνο ένα κατοσταευρο,όταν αυτή γύρισε από το μπανάκι τής έβαλε το κατοσταρικο στη τσάντα της και μου επέστρεψε ρέστα ένα εικοσαρικο!!!Με την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;